2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Birdilimkek günlerimiz aynı benimde doğurasım war ama gelmiyo bebişim. Dr. İlk olduğu için 41i görebilir dedi. O zamana kadar ben çatlarım. Annem kaynanam başımda onlar bana değil ben onlara bakıyorum o derece

Doğuö yapan annişlere sağlık hayır güzellik bol süt diliyorum. Siz de bize dua edin bizde hayırlısıyla kavuşalım

Ayy bu gun coookk enerjiğim, bu gun yarin diyip erteledigim islerimi yapiyorum. Müzik falan acip dans edesim var bebek geri kaçtı sanırım, daha dun "kasılıyorum kusuyorum, ölüyom annaaamm" diyen ben degildim sanki

Ayy bu gun coookk enerjiğim, bu gun yarin diyip erteledigim islerimi yapiyorum. Müzik falan acip dans edesim var bebek geri kaçtı sanırım, daha dun "kasılıyorum kusuyorum, ölüyom annaaamm" diyen ben degildim sanki
Enerjik uyanmak doğum belirtisiymiş canım
Ben de çokk yorgun halsiz uyanıyorum

Canlar ben de dün doğum yaptım bugun bebek hızlı nefes alıyor diye götürdüler daha bişey demediler kaldım odada yalnız başıma çok korkuyorum bebeğe bişey olur diye
Canım hiçbişey olmaz korkma tam olarak kaçta doğum yaptın?ben ilk doğumumu 37+3 yaptım buda öyle olacak

Kizlar dün saat 10:00' da oğluşuma kavustum çok sükür

Önce 2-3 saat odamızdaydı yavrumuz, sutüm gelmiyo, pompayla deniyorum, Humana, rezene deniyorum ama maalesef.Bebeğimi dün yenidoğan bakım odasına aldilar serum ile besliyolar. Şaşkınım, her sey iyi gidiyodu 39+' e doğdu oglum. 3.380 kg-49 cm. Riski yok diyolar ama gel de bana anlat bunu. Odamda durup 5 dk gorebilmek icin bekliyorum mis kokulumu.

Her an giremeyebilirim, dün güzel dileklerde bulunan herkese teşekkür ediyorum. Lütfen dua edin evladım sağlıkla kucağıma gelsin, sütüm gelsin emzirebileyim miniğimi

Kizlar bu dogumdan once gogusler hazirlaniyor ya sut yapmaya akiyo falan eger onu cogaltan sutu de cogaltir gibi bi durum varsa kuru sogani sut yapacak seyler listeme yazacam ... Kokuyo falan ama seviyorum dedim bi parca yiyeyim aklimda kaliyo ruyama giriyo sonra... gece sabaha kadar mahfolmus ne gecelikler kalmis batmayan ne nevresimler... Doktora sorcam da bi hafta var kontrole ... Sizden fikir alayim dedim ..

Benim kaynanamla aram hiçbir zaman olmadi zaten canim. Görümcem ile geldi çıkıp tatil yaptılar resmen üst katta. Ben kahvaltilari hazirladim gün boyunca yemekleri yaptim sofraları kurdum telefon ettim gelip yiyip yine üst kata çıkıp uyudular çarşıya çıkıp gezdiler. Ama insanlar bana yardima geldiklerini zannediyor. Sonra da ablam geldi. Bunlar benim ailemi düşman olarak gördükleri için ablama hoşgeldin bile demediler aç susuz üst katta yaşayıp dün evlerine döndüler.. Allah kimseye muhtac etmesin valla benim de sinirlerim çok gergin son zamanlarda

2 3 hafta öncesine kadar benimde ne atlet ne yorgan kalmıştı çarşaf bile süt olmuştu düşün, göğüs pedi kullandım, ama ozaman göğüslerim çok sertti elimi değsem süt akıyordu, şuanda yumuşak ve çok minik akıntılar var

Enerjik uyanmak doğum belirtisiymiş canım
Ben de çokk yorgun halsiz uyanıyorum
Hadi insallah canım37+0 olduk istedigi zaman gelebilir. Ben de oyleydim hatta uyanamiyordum. Oglumla ilgilenmek. Hatta yemek yemek bile zulumdu. Bakalim gercekten dogum belirtisi mi olacak

Peki canım bu gebeliğinde nasıl akıntıların normal mi
Benim ayağa kalkmamla çamaşırımın ıslanması bir oluyor çok açık sarı baya sıvı, bazen de su gibi ıslak.
Bende ayakta kaldığımda daha çok oluyor akıntılar krem veya beyaz rengi yoğun kıvamı biraz sürekli var diyebilirim ama bu sefer hiç su gibi akıntım olmadı ilkindede zaten bu şekildeydi sonra bir anda su gibi oldu 2gün sonra kontrolde anlaşıldı ne olduğu kesen sızdırıyor demekki dedi ama suyu fln normal sıkıntı yok da yine de zaten artık 40ı geçtin bence riske atmayalım ama istersen de bekleyenilirsin kendi sancını da demişti

O ayaklardan bende 1 aydır var dahası elim ve yüzüm de katıldı. Tansiyonumu ölçüyorum sürekli normal doktor idrarımada baktı protein var mı diye oda normal bişey bulunamadı ayaklarımın aşağıda olması yeterli şişmek için

O ayaklardan bende 1 aydır var dahası elim ve yüzüm de katıldı. Tansiyonumu ölçüyorum sürekli normal doktor idrarımada baktı protein var mı diye oda normal bişey bulunamadı ayaklarımın aşağıda olması yeterli şişmek için

Walla ben kaynanamı ne yalan dıyım sevıyorum kendısı çok çekmiş bşzim çekmemizi istemiyo ama işte hasta kıyamıyorum.senınkılerde fenaymış neden gelmişler konuşmucklarsa

Maşallah canım hayırlısıyla geldi bebis demekki Allah analı babalı büyütsün

Demek sancı filan yokken bu anda olabiliyor , bence ablan gitmeden hala şansın var

Bu benım göğüsler neden kendını bşiye hazırlamıyo yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…