- 30 Temmuz 2011
- 1.269
- 414
- 123
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #39.001
Kesin dogum yapti :)
Ya oyleler ya arayan gelen sut konusunu aciyo ya bnm basindan beri sutum cok az 10 cc zor cikiyo gogus ucum yok genede silikon ucla bebegi zorla emiziriyorum ama doymuyo mecbur mama veriyorum gelen goren herkes topa tutuyo bn boyle olsun yavrum mama emsin istermiyim bnmde icim gidiyo ama yok olmuyo birde hıçkırık tutuyo cok uzun suruyo sen niye müdahale etmiyorsun bebegin cigerleri agridi dediler doktora sordum hıçkırık tutmasi cok iyi bsy sevinmelisin dedi valla beni çıldırtiyorlar kuzum artik kimseyi gormek istemiyorum hatta tersliyorum bazenBenim kaynana senin sulu geliyordur vitaminsizdir deyin mama vermeye kalktı doyan cocuga
Nalesef Birtanem emzirirken böyle abuk sabuk sorulara ve milletin kendince çözümlerini dinlemek zorunda kalıyoruz halbuki ne kadar moral okadar süt
İşte napıcaksın insanlar bizleri cıldırtmak için varlar.
Ben ilk defa demin mama verdim oda gögülerim cok boş sıkınca az geliyor aglıyor diye verdim ama içim içimi yedi
Canim benim durumda ayni senin gibi sutum yok denecek kadar az her gelende bi emzirme tavsiyesi gelemeyenden telefonda bir tavsiye saglik ocagindaki hemsire ayri hastanedeki hemsire ayri sinir oldum iyice sütüm olsa niye vermeyim yavruma doymuyo kuzumYa oyleler ya arayan gelen sut konusunu aciyo ya bnm basindan beri sutum cok az 10 cc zor cikiyo gogus ucum yok genede silikon ucla bebegi zorla emiziriyorum ama doymuyo mecbur mama veriyorum gelen goren herkes topa tutuyo bn boyle olsun yavrum mama emsin istermiyim bnmde icim gidiyo ama yok olmuyo birde hıçkırık tutuyo cok uzun suruyo sen niye müdahale etmiyorsun bebegin cigerleri agridi dediler doktora sordum hıçkırık tutmasi cok iyi bsy sevinmelisin dedi valla beni çıldırtiyorlar kuzum artik kimseyi gormek istemiyorum hatta tersliyorum bazen
Yaklasık 10 gundur uyumuyorum bende dusunmekten felanda degil yataktayim gozum kapali ama uyanigim 5-6ya dogru bayilip 9-10 gibi kalkiyorum.sersem tavuk gibiyim dengem alt ust olduKızlar size komik gelebilir ama ben geceleri uyuyamamaya basladim. Sanki suyum bir gece gelecek ya da sancilarim gece baslayacak gibi bir his var icimde.
Var mi benim gibi uykusuz sancı bekleyen
Bu gunleri de cok arayacagiz, ben hem gece uyumayip hem de en gec 9 da uyanan 3 yasindaki oglumla ilgileniyorum. Zombiye dönüstum iyiceYaklasık 10 gundur uyumuyorum bende dusunmekten felanda degil yataktayim gozum kapali ama uyanigim 5-6ya dogru bayilip 9-10 gibi kalkiyorum.sersem tavuk gibiyim dengem alt ust olduSağ salim gecseydi su gunler
Aaa şu an bende şok oldum hani topiği en son biz kapagıcaktıkŞaka bir yana canım gözün aydın sağlıkla mutlulukla büyüt inşallahKızlar gece 1.5 ta Doğum yaptım ayrıntılı yazarım şoku atlatınca.
Maşallah subhanallah hızlı hatunlar var aramızda:) Hadi gözün aydın canımKızlar gece 1.5 ta Doğum yaptım ayrıntılı yazarım şoku atlatınca.
:)) Maşallah 03/02 nin bebeğide gelmişKızlar gece 1.5 ta Doğum yaptım ayrıntılı yazarım şoku atlatınca.
Masallah canım çok sevindim senin adına hayirli uzun ömürlü bir evlat olsun.. Normal dogum olması da çok güzel olmuş.. Darısı başıma artık ya birkac kişi kaldık eskilerden kimsenin dogurmaya niyeti yokKızlar beklettim kusura bakmayın, İnanın fırsat olmadı.
Çok şükür normal doğumla kavuştuk oğlumla. Şimdi iyiyiz, tahmin edileceği üzere emme çalışmaları yapıyoruz.
İlginç bir Doğum oldu, çünkü gece 1 e kadar film seyrettim, hiç bir şey yoktu, sadece çok hareketliydi içeride. Sonra yattım uyudum, ta ki 3,5 da deli bir kasılma beni uyandırana kadar. Benim kasılmalar direk 7-8 dakika arayla ve 1 dakika süreyle başladı. Saat 7:30 gibi hastaneye vardığımızda 3 cm açılma vardı, ilk önce dayanılır durumdaydı ama sonra fenaydı gerçekten. Suyum henüz gelmemişti. Beklemek mi istersiniz, patlatalım mı suyu diye. Ben patlatın diyecektim ama gerek kalmadı, bir anda su da boşaldı. Sonra sancılar inanılmaz oldu ama açılma da bir o kadar hızlıydı. 11 de 8-9 cm civarıydı. Ama ben epidurali istedim. İyi ki de istemişim çünkü Ateş bey aşağı kolay kolay inmediği için çok yüksek sancılarla inmesini bekledik rahim tam açılmış olmasına rağmen. Bu arada epidural kaynaklı bir ara kalp atışları çok düştü, o ara odada 3 doktor, 2 ebe ve 4 hemşire vardı. Onu da çözdüler ve devam ettik. Ama o sırada ciddi stres yaşadığı için bebek kaka yaptı biraz ama Doğum çok ilerlemiş olduğu için hiç bir önemi yok dediler.
Nitekim 02.02.2018 de 2 ye 2 kala doğdu bizim minik adam :)
Maşallah Rabbim güzel ömürler versin yavrunaKızlar gece 1.5 ta Doğum yaptım ayrıntılı yazarım şoku atlatınca.
HariKızlar beklettim kusura bakmayın, İnanın fırsat olmadı.
Çok şükür normal doğumla kavuştuk oğlumla. Şimdi iyiyiz, tahmin edileceği üzere emme çalışmaları yapıyoruz.
İlginç bir Doğum oldu, çünkü gece 1 e kadar film seyrettim, hiç bir şey yoktu, sadece çok hareketliydi içeride. Sonra yattım uyudum, ta ki 3,5 da deli bir kasılma beni uyandırana kadar. Benim kasılmalar direk 7-8 dakika arayla ve 1 dakika süreyle başladı. Saat 7:30 gibi hastaneye vardığımızda 3 cm açılma vardı, ilk önce dayanılır durumdaydı ama sonra fenaydı gerçekten. Suyum henüz gelmemişti. Beklemek mi istersiniz, patlatalım mı suyu diye. Ben patlatın diyecektim ama gerek kalmadı, bir anda su da boşaldı. Sonra sancılar inanılmaz oldu ama açılma da bir o kadar hızlıydı. 11 de 8-9 cm civarıydı. Ama ben epidurali istedim. İyi ki de istemişim çünkü Ateş bey aşağı kolay kolay inmediği için çok yüksek sancılarla inmesini bekledik rahim tam açılmış olmasına rağmen. Bu arada epidural kaynaklı bir ara kalp atışları çok düştü, o ara odada 3 doktor, 2 ebe ve 4 hemşire vardı. Onu da çözdüler ve devam ettik. Ama o sırada ciddi stres yaşadığı için bebek kaka yaptı biraz ama Doğum çok ilerlemiş olduğu için hiç bir önemi yok dediler.
Maşallah ya ne güzel normal doğum ile aldın ya bebeğini kucağını ne mutlu sana planladigin istedigin gibi oldu herşey bundan sonra bambaşka bir boyuta geçtiniz :)) Allah sağlıkla hayırlı bir yaşamınız olur inşallah bol sütlü bol uykuluKızlar beklettim kusura bakmayın, İnanın fırsat olmadı.
Aaaa inanmiyorumKızlar gece 1.5 ta Doğum yaptım ayrıntılı yazarım şoku atlatınca.
Cok sevindim canim, allah uzun omurler versin oglusuna.Kızlar beklettim kusura bakmayın, İnanın fırsat olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?