2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canım valla bende aynı şeyi düşünmeye başladım .zaten küçük benimkiler ve hiç bir büyüme , dolma vs. Hiç bisey yok. Doğumla birlikte prolaktin hormonu salgilaniyormus o zaman olacak diyenler var ama inşallah öyle olur yani

Hadi insallah canım37+0 olduk istedigi zaman gelebilir. Ben de oyleydim hatta uyanamiyordum. Oglumla ilgilenmek. Hatta yemek yemek bile zulumdu. Bakalim gercekten dogum belirtisi mi olacak
H
Hadi insallah canım37+0 olduk istedigi zaman gelebilir. Ben de oyleydim hatta uyanamiyordum. Oglumla ilgilenmek. Hatta yemek yemek bile zulumdu. Bakalim gercekten dogum belirtisi mi olacak
Hadi hayırlısı canım ben aşırı sabırsızım her wcye gittiğimde nişan gelmiş mi diye bakıyorum rüyamda hep ya suyum geliyor ya nişanım

Walla ben kaynanamı ne yalan dıyım sevıyorum kendısı çok çekmiş bşzim çekmemizi istemiyo ama işte hasta kıyamıyorum.senınkılerde fenaymış neden gelmişler konuşmucklarsa
İnsanlara iyi olduklarini göstermek için. Ama Allah in gördüğünü unutuyorlar heralde :))

Ben süt yapar mi bilmiyorum da doğumdan sonra yara olmasını engellemek için suruluyormus sanırım . Kaynanam dedi bana da . Sana hastaneye soğan getircem sureceksin yara olmasın diye dedi. Diğer gelinlere de yapmış . Yara olmamış gerçekten. Ama süt yapma konusunu bilemiyorum. Bana kalsa sürmem belki kokar filan diye ama yara olmasın diye denenebilir.

Aaa tüh ama minik sağ gösterip sol vurabilir şimdi zamanı diyebilir . Umudu kaybetme
Valla canim her aksam yatarken diyorum ki sabah bir baksam minnoş yanimda ama olmuyor şaka bir yana benden sonra gelenler bile doğurdu bir de normal doğum bekledigim için stres de yapmaya başladım. Hayırlısıyla biz de havamızı atsak artik dogurduk diye :))

Insallah canim hemen duzeninize kavusun. Sut konusunda ben de endiseliyim ama 3-4 gun beklemek gerekiyormus. Normal dogum mu senin?

Hadi gozun aydin. Hosgelmis minik adam. Allah upuzun bir omur versin hep birlikte size. Esin yetisemedi tabi.

Nasil yani dogum yapmadan mi geldi anlamadim
Evet canım gelmesi çok normalmiş hatta iyiye işaretmiş. 30. Haftamdan beridir geliyor. Ama hamilelikte gelmiyor diye hiç gelmeyecek değil, bebeğimizi kucağımıza aldığımız anda akmaya başlıyor zaten. İnşallah bol bol sütümüz olsun.

Ay cok guzel canim masallah darisi bizim basimiza

Hadi inşallah ya , insan artık yanında istiyor bebeğini , Herkeste doğum yapınca ayrı bir istek oluyor . Hayırlı zamanda gelsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…