2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bende sürekli kızımla konusuyorum hadi kızım gel artık diyorum ama tık yok daha
inşallah kendi sancımızla doğum yaparız

Canim benim hic bilgim yok bu konuda bebege ilk hangi mamadan veriliyor? Benim goguslerde hic dolgunluk falan yok acaba hastaye yanimda mama gotursemmi?
Bence götürmeye gerek yok sütün emzirdikçe gelecektşr suan dolyluk olmaması normal 1 numara alıyorsun bez gibi bn bebelac aldım oluk oluk kustu bir daha vermiycem

Meraba kizlar ne guzel herkesler dogum yapmis. Allah hayirli omurlu etsin evlatlarimizi. Bende 14 subatta sezeryan olacagim cok korkuyorum ya. Sezeryandan degilde anesyexiden. Genel yaparlarsa uyanamazsam. Spinal olup ayaklarimi hissedememekten. Bir an once saglikla bir kavussam kizima. Allah tum bekleyen anneleri saglikla kavustursun.

Merhaba aynı günüz bende 8 şubatta spinal olucam benimde korkularım aynı hissedememekten çok korkuyorum

Merhaba aynı günüz bende 8 şubatta spinal olucam benimde korkularım aynı hissedememekten çok korkuyorum
Allah kolaylik versin canim ins kolayca atlatiriz. Ben kilo sorunum oldugu icin korkuyorum. Hatta biraz abarttim genel anestexi olup uyanamazsam bebegime iyi bak falan diyorum esime artik. Aglamakliyim ha bire baya korkuyorum anlicagin.

Normal doğumu bekleyenler sabredin kızlar ... Hemen artık doğsun diyorsunuz ya ne kadar anne karnında kalsa o kadar kar .. tabi sıkıntı olmadığı sürece bebisler gelecek bir şekilde ordan çıkacak sonra diceksiniz ki karnımdayken daha rahattim:) bebek olunca bambaşka bir boyuta geçeceksiniz size bağlı sizin bakiminiza muhtaç siz olmadan hiç bişey yapamayan sadece ağlayarak derdini anlatabilen melekleriniz olacak ... Her dönemin güzel yanları olacak elbette yoksa ne uykusuzluk çekilir ne yorgunluk .. soğuk yemek yerken bile erinmeyeceksiniz :)) çayınizin dibini göremediğiniz zamanlar olacak ama bunların hepsi gelecek geçecek her dönemlerinde başka biseylerini konuşacaz burada :) düşünmeden yazdım bunları şuanda spontane gelişti içimi döktüm sanırım bir nevi :) sevgiler kızlar :))

Aynı bende ilk aylar heves ettım alamam dıye buyuk aldım kullanmıyom duruyor doğurunca gelip gelmediğini birbirimize anlatalım. N7rmal dımı senınkı de
Evet canım normali bekliyorum. Suyum azalmış bol bol yürümeye çalışıyorum. Haftaya kadar gelmez de suni sancı verirler diye korkuyorum

Ben humana steel tea aldım devamlı lactamil aldım hurma yemeye çalıştım tabi su su su ve uyku :))) uyurken süt hormonlari daha iyi çalışıyor

Kızlar merhaba birkaç gündür bakamadım hiç sarılıktan hastaneye git her gün mahvolduk
Emmiyor hala bizim ki sağıp veriyorum onuda 1 saate ancak yiyor sürekli yemek reddinde o yüzden mahvolmuş durumdayım uyku sıfır gece beslediğimi unutup sabah hüngür hüngür bu çocuğu aç bıraktım diye ağladım eşim gece beraber besledik ya dedi o kadar kendimde değilim sağmak çok zormuş hele bir de o saydığımı 1 2 saate yiyince dinlenecek hiç vaktim kalmıyor tekrar sağmaya geçiyorum
Sizde ne var ne yok kimler doğum yaptı takip edemedim
Dogum yaparlar varsa hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsünler

Evet canım normali bekliyorum. Suyum azalmış bol bol yürümeye çalışıyorum. Haftaya kadar gelmez de suni sancı verirler diye korkuyorum
Bnmde normal e engel bşi yokmuş çatı falan bkmucaz sancılanana jadar dedi. Ne kadar yuryon bn ancak ewde ki yuruyuşlerle kalıyom

Benim de sütüm sağarken daha çoktu emmeye geçince daha az gibi geliyor ya emince daha çok olur diyorlardı halbuki bu konuda çok moralim bozuk bitmese erkenden bari

Çok enteresan di mi canım aynı dertteyim sağarken çoktu emmeye geçince azaldı sanki :/
Evet canm ya neden böyle oldu acaba doymuyo yavrum mecbur mama veriyorum iki gundur cok azLma var zaten zar zor gelmisti sutum gogus ucumda yoktu onada cozum bulmustum simdi sut yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…