2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Çok doğru söylüyorsun tatlim :)) bizimki biraz sabırsızlık biraz da doguranlara özenti sanırım bakalim atarsa bir hafta daha atar şanslarını sonuna kadar zorlayacak heralde bizim kuzular :))

Kızlar ben dün doğum yaptım epidural normal doğum herşey çok iyiydi ama dikişlerim var maalesef kesik attılar epidural yapanlr bu şekilde mi acaba hepsi bilmiyorum. Bebekte bende gayet iyiyiz çok yoğunum emzirmek dikişler filan size yazmak için girdim sadece hepinize dua ettim doğumda sizlerde sağ dalim slırsınız inşallah kucağınıza

Dimi aynen canım gelecekleri yok ne yapcaz ki zaten ye iç yat dediğin gibi tadını cikaricaz...benim korktuğum şey sancimin gelmemesi suni verilmesi açılma olmamasi ay Allah hepimize hayırlı sıkıntısız doğumlar nasib etsin...

Maşallah canım sende şubat annesi oldun gözün aydın sütün bol olsun insallah

Canım gözünüz aydın ne güzel ya Allah hepimize nasib etsin normal doğumu...sende gittin bakalım 1 kişi daha eksildi aramızdan azaldık iyice...geçmiş olsun buarada bebeğin de sende iyisin şükür:)

Hayırlı olsun canım gözün aydın. Devlette mi yaptın doğumu. Epidural veriyorlar mıymış devlette bilmiyordum

İnternette de azar azar da gelebilir yazıyor. Malum çok araştırıyoruz bu aralar. Bi kavuşsaydık hayırlısıyla
Aynen canım bi an önce kavuşmak istediğimiz için doğum belirtisi araştırıyoruz:) hamile kalmadan önce de hamilelik belirtisi araştırıyodum ben Hatta dr dedi ki idrarini kaçırıyosundur anlamıyosundur falan dedi güldü bide suyun öyle sızıntı şeklinde olmaz birden gelir dedi sanki hani çiş yapiyosun gibi ama engel olamıyosun da kaciriyosun gibi hepsi birden geliyomus gelince tecrübe kazanıcaz bakalım

Canım emmese de uğraş mutlaka. Çok zor olur sürekli sağıp vermek. Allah kolaylık versin bir an önce başlasın emmeye inşallah

Evet olbilir o zaman canım su olduğundan bende çok emindim aslında ama suyun öyle damla damla gelmez deyince bende kabullendim çaresiz dr bilir diye çünkü iç çamaşırima bazen ped koymuyorum değiştireceğim zaman akıntı gelince bakıyorum ortada beyaz renkli akıntı etrafı ıslak su gibi hatta alt pijamama kadar islandi bir kere çok az annem de yanimdaydi o gün gördü su değil çiş kaçırmışsın dr dedi ya anlamadan kaçırırsın diye dr dan daha mi iyi bilcen dedi :) her kontrolde de suyu normal fazla bile diyo

Hayırlı olsun canım gözün aydın. Devlette mi yaptın doğumu. Epidural veriyorlar mıymış devlette bilmiyordum
Devlette de var artık canım ben öncesinde devlete gidiyodum çünkü devlet normal doguma teşvik için epidurali devlete de verdi artık bildiğim kadarı ile...

Sutum iyi geliyordu iki gundur cok ama cok azaldi aglamakliyim suan neden azalirki
Bebeğin emiş gücüne göre ve senin sağma olayına göre bu durum oluyor vücuda ne kadar sinyal gönderirsen süt üretmesi için sana o kadar karşılık verir ..

maviucurtma33 tebrik ederim alt tarafın kesileri daha cabuk iyilesirmis sezeryana gore kendini kasma ben sezeryanım benim bile iyilesiyo hafif hafif tatlı kasiniyo daha 22 gun oldu onu problem etme saglıkli sihhatli iyi olun yeter canim kesilerinde epiduralle ilgisi oldugunu dusunmuyorum.
bebetonada sanada saglıklı bir ömur dilerim. Allah anali babali huzur ve mutlulukla buyutmeyi nasip etsin.

Benim de sütüm sağarken daha çoktu emmeye geçince daha az gibi geliyor ya emince daha çok olur diyorlardı halbuki bu konuda çok moralim bozuk bitmese erkenden bari
Sağman gibi emme suresi ve miktarı ayni olmaz ki bebek ne kadar isterse o kadar emer ama sen sagarken işte şu kadar geldi bu kadar geldi az daha sağma yapayım diye sureyi uzatirsin ama bebek doyunca ya da uyuyunca memeyi bırakır merak etme yani sut gelmeye başlamış ise hemen çekilmez

Hayırlı olsun gözün aydın normali başaranlardan maşallah .. çabuk toparlarsin inşallah bebek kaç kilo nasıl durumu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…