2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar size komik gelebilir ama ben geceleri uyuyamamaya basladim. Sanki suyum bir gece gelecek ya da sancilarim gece baslayacak gibi bir his var icimde.

Var mi benim gibi uykusuz sancı bekleyen
Yok canım neden komik gelsin ki günlerimiz sayılı neticede yani bende doğum nasıl olacak diye heyecandan uyuyamiyorum hayal kuruyorum gözümde canlandiriyorum kavusma anini önceden doğum korkusu vardı ama şimdi kavuşma heyecanı var yani

Kızlar gece 1.5 ta Doğum yaptım ayrıntılı yazarım şoku atlatınca.
birden bire mi???ben şok oldum sen nasil olmayasindoğurasım yok diodun çünkü gözün aydın canım geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün...ayrintili yaz kesin normal mi oldu nasıl geçti...

Canım bende ondan korkuyorum işte amnion sıvısı ise azalır falan bide risk olur çünkü 1 aydır falan belki daha uzun böyle geliyo akintim...suyun iyi dio kontrollerde ama emin değilim bende...aslinda evet bakılması gerek o dediğin şekilde kağıtla ama benim dr cok rahat anlamadigim şekilde....

Gözünüz aydın canım sağlıklı sıhhatli kavuştun oğluna Allah bahtıni şansını güzel eylesin....nemesis ile aranız 1 gün oldu dediği gibi de oldu :) darısı basimiza diyorum ve geçmiş olsun çok çok:)

Bebeğin emiş gücüne göre ve senin sağma olayına göre bu durum oluyor vücuda ne kadar sinyal gönderirsen süt üretmesi için sana o kadar karşılık verir ..
Evet canm bsy farkettim popayla cok az cikiyo sut bebegimin agzinda cok geliyo sut ama emme gucu yok daha dogrusu biberon kolayina geliyo nasil alistrabilirim ki tekrar memeye

Daha 20 gün var sana bana ne demeli.2 gun kaldi

Senin 8 gün kala pazartesi benim pazartesi 40+0 im normalmi seninki bellimi ?
Aynen canım normal dogum olcagi icin derin hanımın keyfini bekliyoruz yani 20 gün ama belli de olmaz neler gördük burda Benim gibi dengesiz olursa ne yapacağı hiç belli olmaz geçte gelebilir erken de

Henuz bende dogurmadimdusuk tehlikesiydi erken dogumdu derken sonlara kaldim.8 subat sezeryan tarihi insallah gununu bekler.Saglikli dogsunda minikler ne zaman gelirlerse bastaci

Henuz bende dogurmadimdusuk tehlikesiydi erken dogumdu derken sonlara kaldim.8 subat sezeryan tarihi insallah gununu bekler.Saglikli dogsunda minikler ne zaman gelirlerse bastaci
Bende sendenim canım şu riski bu riski derken bu günlere geldik şimdide yeter gelsin diye bakıyorum

Kızlar size bişey sorucam bebiş doğcağı gün hareketleri nasıl oluyo hareket ediyolarmı nasıl oluyor acaba
Benimkinin ben azalmasını bekliyordum. Normalde öyle olurdu ama benimki coşmuştu resmen. Düşün gece 12ye kadar herşey normal. Sadece kalp atışları çok hızlıydı. İlk kez sürekli 170-180-190 arası gidip geliyordu. Nst sancıları 30 u geçmiyor. Ben uyumuşum 3 oldu saat. Wc ye gittim. Suyum gelfi yarım bardak kadar tutsmadım. Peçete doldurdum çamaşırıma. Hemşireye koştum suyum geliyo diye. Hemen yatağınz yat durma ayakta dedi. Sorguladı biraz şöylemi böylemi diye. Bende anlatamadım peçetemi görmek istedi. Çıkardım pedi baktık pembe olmuş. Kanaman var dedi koştu doktorları aradı. Açıklığa baktı 2 cm. Nst yi taktılar hemen. 20 dk dur deyip gittiler. Başta 5 dakikada bir olan sancılar 20 dk içinde 3 dakikada bire düştü. Tıp fakültesinde olduğum için asistanlar öğrenciler vs dakka başı gidip geldiler. Nst kağıdını inceleyince şoka girdiler. Ameliyathaneyi arayın hocayı arayın ameliyat ekibini toplayın onu arayın bunu arayın sezeryanlı hasta bu yangınnn vaaarrr moduna girdi herkes. 2 saat bekleseler normal doğurcaktım. Ama hepside panikledi. Yetiştiler ameliyata. Yani bende hepsi bir anda 2-3 saat içinde oldu. Normalde salı öğlen 11 de sezeryan olacaktı ama kızım benim istediğimi yaptı kendisi geldi

Cnm ilk günler sütün gelmediğimi zannedersin gelmez zaten sarı su gelir. Benim ikinci olduğu halde sanki sütüm yok gibi geliyo hemşire var baksana deyip göğsümü sıkıyor herseferinde. Hafif su gibi bişi görünüyor. E bukadarı ne olacakki diyorum o da o ona fazlasıyla yeter yetmese sarılık olur zaten diyor

Evet canm bsy farkettim popayla cok az cikiyo sut bebegimin agzinda cok geliyo sut ama emme gucu yok daha dogrusu biberon kolayina geliyo nasil alistrabilirim ki tekrar memeye
Cnm biraz kaşıkla vermeyi dene. Kız burda yazdıydık kaşık yada şırınga kullanın diye. Kaçırmışsın demekki. İstersen ısrarla göğsünü teklif et. İşe yarar bence

Benimde 2 gündür hareketlerinde azalma var hatta baya azalma var. Ben yorulmama bağladım çünkü dün sabah doktora gittim iyiydi bebek sonrasında temizlik felan yoruldu herlde. Buna bağlı olarak bugünde doğurmucam diye düşünüyorum. Herkesin bebiş geleceği zaman çok hareket etmiş

Canim benim ilk dogumumda oyle bir odemim oldu ki 37 numara ayaklarim 41 numara oldu :) ama benim 20 li haftalarda baslamisti. Korkma preeklemsi riskini aştık artik
Ay canım benim de öyleydi ilkinde yaz oldugu icin aynen 41 numara oldu...Bunda yoktu bişey demek ki geç baslicakmis

Bugün de geçmedi bence böyle devam edicek ellerim de sisti çok bakalım inşallah biraz olsun iner canim

Ve cok oturmak kadar çok ayakta kalmak da sisiriyormus demek ki halbuki hateket ediloyor ediliyor tabi yük bindi 2 gün.neyse canım doğumdan sonra pof diye soncez insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…