- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #39.141
Hay ağzın bal yesin insallahBence sirada sen varsin
Yok canım neden komik gelsin ki günlerimiz sayılı neticede yaniKızlar size komik gelebilir ama ben geceleri uyuyamamaya basladim. Sanki suyum bir gece gelecek ya da sancilarim gece baslayacak gibi bir his var icimde.
Var mi benim gibi uykusuz sancı bekleyen
Kızlar gece 1.5 ta Doğum yaptım ayrıntılı yazarım şoku atlatınca.
Canım bende ondan korkuyorum işte amnion sıvısı ise azalır falan bide risk olur çünkü 1 aydır falan belki daha uzun böyle geliyo akintim...suyun iyi dio kontrollerde ama emin değilim bende...aslinda evet bakılması gerek o dediğin şekilde kağıtla ama benim dr cok rahat anlamadigim şekilde....@poffi cnm bende bayadır her gece ayaktayım hatta bir haftadır sürekli geceleri adet sancısı tarzında sancı ve kasılmam oluyor bende gece gelecek gibi hissediyorum bazen ama bazen de tık yok herhalde jiç gelmeyecek diyorumstay strong26 @hudaaafmmm @Kedicikk061 cidden ya her doktor farklı söylüyor insanın kafası karışıyor benim ilk gebeliğimde su gibi akıntım olmaya başlamıştı turnisol kağıdı ile bakıldı amniyon sıvısıymış riske atmayalım bebeği diyip suni sancı ile doğumu başlatmıştı doktorum tabi (40+4düm onun da etkisi vardır muhtemelen )
Daha 20 gün var sana bana ne demeli.2 gun kaldiBen varım
Senin 8 gün kala pazartesi benim pazartesi 40+0 imPazartesi benim :)) inşallah ama hala dogurmayanlardanim ki sezeryan olmasa kesin 40 i geçerdim bende :)
Herkes doğurdudoğurmayan kaç kişi kaldikki ses verin
Gözünüz aydın canım sağlıklı sıhhatli kavuştun oğluna Allah bahtıni şansını güzel eylesin....nemesis ile aranız 1 gün oldu dediği gibi de oldu :) darısı basimiza diyorum ve geçmiş olsun çok çok:)Kızlar beklettim kusura bakmayın, İnanın fırsat olmadı.
Çok şükür normal doğumla kavuştuk oğlumla. Şimdi iyiyiz, tahmin edileceği üzere emme çalışmaları yapıyoruz.
İlginç bir Doğum oldu, çünkü gece 1 e kadar film seyrettim, hiç bir şey yoktu, sadece çok hareketliydi içeride. Sonra yattım uyudum, ta ki 3,5 da deli bir kasılma beni uyandırana kadar. Benim kasılmalar direk 7-8 dakika arayla ve 1 dakika süreyle başladı. Saat 7:30 gibi hastaneye vardığımızda 3 cm açılma vardı, ilk önce dayanılır durumdaydı ama sonra fenaydı gerçekten. Suyum henüz gelmemişti. Beklemek mi istersiniz, patlatalım mı suyu diye. Ben patlatın diyecektim ama gerek kalmadı, bir anda su da boşaldı. Sonra sancılar inanılmaz oldu ama açılma da bir o kadar hızlıydı. 11 de 8-9 cm civarıydı. Ama ben epidurali istedim. İyi ki de istemişim çünkü Ateş bey aşağı kolay kolay inmediği için çok yüksek sancılarla inmesini bekledik rahim tam açılmış olmasına rağmen. Bu arada epidural kaynaklı bir ara kalp atışları çok düştü, o ara odada 3 doktor, 2 ebe ve 4 hemşire vardı. Onu da çözdüler ve devam ettik. Ama o sırada ciddi stres yaşadığı için bebek kaka yaptı biraz ama Doğum çok ilerlemiş olduğu için hiç bir önemi yok dediler.
Nitekim 02.02.2018 de 2 ye 2 kala doğdu bizim minik adam :)
Iyi iyi sayımız artsinBen burdayım bekliyorum.
Evet canm bsy farkettim popayla cok az cikiyo sut bebegimin agzinda cok geliyo sut ama emme gucu yok daha dogrusu biberon kolayina geliyo nasil alistrabilirim ki tekrar memeyeBebeğin emiş gücüne göre ve senin sağma olayına göre bu durum oluyor vücuda ne kadar sinyal gönderirsen süt üretmesi için sana o kadar karşılık verir ..
Aynen canım normal dogum olcagi icin derin hanımın keyfini bekliyoruzDaha 20 gün var sana bana ne demeli.2 gun kaldi
Senin 8 gün kala pazartesi benim pazartesi 40+0 imnormalmi seninki bellimi ?
Canım senin evdeki iki minnak ile efsunun ilk karsilasmasini cok merak ediyorum müsait olunca yaz olur mu??Benim sutyen bedenim değişmedi ama dogumdan hemen sonra sutum geldi. Sorun olmaz bence
Gözün aydın canim geçmiş olsun darısı basimiza artık:)Günaydın kızlar dün meleğimi aldım kucagıma emme derdiyle uğraşıyoruz
Darısı bebişlerini bekleyen güzel annelere
Bende sendenim canım şu riski bu riski derken bu günlere geldik şimdide yeter gelsin diye bakıyorumHenuz bende dogurmadimdusuk tehlikesiydi erken dogumdu derken sonlara kaldim.8 subat sezeryan tarihi insallah gununu bekler.Saglikli dogsunda minikler ne zaman gelirlerse bastaci
Benimkinin ben azalmasını bekliyordum. Normalde öyle olurdu ama benimki coşmuştu resmen. Düşün gece 12ye kadar herşey normal. Sadece kalp atışları çok hızlıydı. İlk kez sürekli 170-180-190 arası gidip geliyordu. Nst sancıları 30 u geçmiyor. Ben uyumuşum 3 oldu saat. Wc ye gittim. Suyum gelfi yarım bardak kadar tutsmadım. Peçete doldurdum çamaşırıma. Hemşireye koştum suyum geliyo diye. Hemen yatağınz yat durma ayakta dedi. Sorguladı biraz şöylemi böylemi diye. Bende anlatamadım peçetemi görmek istedi. Çıkardım pedi baktık pembe olmuş. Kanaman var dedi koştu doktorları aradı. Açıklığa baktı 2 cm. Nst yi taktılar hemen. 20 dk dur deyip gittiler. Başta 5 dakikada bir olan sancılar 20 dk içinde 3 dakikada bire düştü. Tıp fakültesinde olduğum için asistanlar öğrenciler vs dakka başı gidip geldiler. Nst kağıdını inceleyince şoka girdiler. Ameliyathaneyi arayın hocayı arayın ameliyat ekibini toplayın onu arayın bunu arayın sezeryanlı hasta bu yangınnn vaaarrr moduna girdi herkes. 2 saat bekleseler normal doğurcaktım.Kızlar size bişey sorucam bebiş doğcağı gün hareketleri nasıl oluyo hareket ediyolarmı nasıl oluyor acaba
Cnm ilk günler sütün gelmediğimi zannedersin gelmez zaten sarı su gelir. Benim ikinci olduğu halde sanki sütüm yok gibi geliyo hemşire var baksana deyip göğsümü sıkıyor herseferinde. Hafif su gibi bişi görünüyor. E bukadarı ne olacakki diyorum o da o ona fazlasıyla yeter yetmese sarılık olur zaten diyorKizlar dün saat 10:00' da oğluşuma kavustum çok sükür
Önce 2-3 saat odamızdaydı yavrumuz, sutüm gelmiyo, pompayla deniyorum, Humana, rezene deniyorum ama maalesef.Bebeğimi dün yenidoğan bakım odasına aldilar serum ile besliyolar. Şaşkınım, her sey iyi gidiyodu 39+' e doğdu oglum. 3.380 kg-49 cm. Riski yok diyolar ama gel de bana anlat bunu. Odamda durup 5 dk gorebilmek icin bekliyorum mis kokulumu.
Her an giremeyebilirim, dün güzel dileklerde bulunan herkese teşekkür ediyorum. Lütfen dua edin evladım sağlıkla kucağıma gelsin, sütüm gelsin emzirebileyim miniğimi
Cnm biraz kaşıkla vermeyi dene. Kız burda yazdıydık kaşık yada şırınga kullanın diye. Kaçırmışsın demekki. İstersen ısrarla göğsünü teklif et. İşe yarar benceEvet canm bsy farkettim popayla cok az cikiyo sut bebegimin agzinda cok geliyo sut ama emme gucu yok daha dogrusu biberon kolayina geliyo nasil alistrabilirim ki tekrar memeye
Benimde 2 gündür hareketlerinde azalma var hatta baya azalma var. Ben yorulmama bağladım çünkü dün sabah doktora gittim iyiydi bebek sonrasında temizlik felan yoruldu herlde. Buna bağlı olarak bugünde doğurmucam diye düşünüyorum. Herkesin bebiş geleceği zaman çok hareket etmişBenimkinin ben azalmasını bekliyordum. Normalde öyle olurdu ama benimki coşmuştu resmen. Düşün gece 12ye kadar herşey normal. Sadece kalp atışları çok hızlıydı. İlk kez sürekli 170-180-190 arası gidip geliyordu. Nst sancıları 30 u geçmiyor. Ben uyumuşum 3 oldu saat. Wc ye gittim. Suyum gelfi yarım bardak kadar tutsmadım. Peçete doldurdum çamaşırıma. Hemşireye koştum suyum geliyo diye. Hemen yatağınz yat durma ayakta dedi. Sorguladı biraz şöylemi böylemi diye. Bende anlatamadım peçetemi görmek istedi. Çıkardım pedi baktık pembe olmuş. Kanaman var dedi koştu doktorları aradı. Açıklığa baktı 2 cm. Nst yi taktılar hemen. 20 dk dur deyip gittiler. Başta 5 dakikada bir olan sancılar 20 dk içinde 3 dakikada bire düştü. Tıp fakültesinde olduğum için asistanlar öğrenciler vs dakka başı gidip geldiler. Nst kağıdını inceleyince şoka girdiler. Ameliyathaneyi arayın hocayı arayın ameliyat ekibini toplayın onu arayın bunu arayın sezeryanlı hasta bu yangınnn vaaarrr moduna girdi herkes. 2 saat bekleseler normal doğurcaktım.Ama hepside panikledi. Yetiştiler ameliyata. Yani bende hepsi bir anda 2-3 saat içinde oldu. Normalde salı öğlen 11 de sezeryan olacaktı ama kızım benim istediğimi yaptı kendisi geldi
Ay canım benim de öyleydi ilkinde yaz oldugu icin aynen 41 numara oldu...Bunda yoktu bişey demek ki geç baslicakmisCanim benim ilk dogumumda oyle bir odemim oldu ki 37 numara ayaklarim 41 numara oldu :) ama benim 20 li haftalarda baslamisti. Korkma preeklemsi riskini aştık artik
Bugün de geçmedi bence böyle devam edicek ellerim de sisti çok bakalım inşallah biraz olsun iner canimEvet canım pazartesi insallah o zamana kadar beklemezse suni sancı verecekler pazartesine
Aynen stresli bir bekleyiş oluyor böylede. Suni şancı verip normal başlatacaklar açılma 1 cm eğer ilerlerse normal olacak yoksa sezeryan bakalım hangisi kismet olursa
Ayy masallahters diye demediğin kalmadi bebeğe bak ne kadar güzel bir kare sütün bol olsun insallah canim
Evet canım bendede oldu temizlikçi aldigimda 2 kişi aldım ben herbiri biryer temizliyor olunca şurayi söylemi böylemi diye olunca bir ona bir ona gittim ayakta çok kalmışım davul gibiydim sabah kalktığımda gecmisti
Maşallah gözün aydın canım sütün bol olsun
Ayyy masallahdün bakamadim foruma ateş bile katılmış aramıza çok sasirdim herkes kavuşmuş yavrusuna çok güzel normal doğumla almışsın yavrunu canım ilerlemede güzel olmuş darısı bize insallah.sütün bol olsun canim
Masallahgözün aydın sütün bol olsun insallah
Biz 5 şubat olan doğum tarihimizi bekliyoruz ısrarla gelmiyor Sıla'm yeri rahat benim bebenin
Ve cok oturmak kadar çok ayakta kalmak da sisiriyormus demek ki halbuki hateket ediloyor ediliyor tabi yük bindi 2 gün.neyse canım doğumdan sonra pof diye soncez insallahO ayaklardan bende 1 aydır var dahası elim ve yüzüm de katıldı. Tansiyonumu ölçüyorum sürekli normal doktor idrarımada baktı protein var mı diye oda normal bişey bulunamadı ayaklarımın aşağıda olması yeterli şişmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?