Geçmiş olsun canım gözünaydın
Allah sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür nasip etsin yavruya
Valla normal doğumu çok istiyorum bu sebepten elimden gelen her şeyi yapabilirim. Ama bu düşüncedeyken gerekirse sezeryan olurum yine de o tarihe bırakmam dedim düşün yani, gıcık oldum
Ay hiç sorma canım ya. Arada 11yaş olacak ama olmasın ya istemiyorum. Eşimin bi ablası var 2kardeşler. Aramızda iyidir hep beraberiz bu tarz şeylerde. Bir de bu çocuğu çok kıskanç, dayısını filan benden kıskanıyordu zamanla alıştı. Yarın bi gün çocuğumu da kıskanacak. Dilediğim gibi yapamıcam doğum günlerini.
Çok iyi yapmışsın
bende daha 1haftadır evdeyim ve aylarca napıcam düşünmeye başladım bile. Acayip tembelleştim evde devamlı dursam çok kötü olurmuşum. Bebek olunca oyalar beni büyük ihtimal ama sonrasında çalışmazsam napıcam bilmiyorum.
Canım aklımda neler yapmak var aslında ama çok çabuk yoruluyorum. Bu kadar boş vaktim olsa diye eskiden düşünürdüm neler yaparım diye. Ama olmuyor. Geçen avm’yr gittim dolandım biraz direk belime ağrı girdi.
Canım sende artık ağlama Allahaşkına. Emzirme işinde uzman bi hemşireyle ya da ebeyle görüş. Destek al. Hastanede nst’de yatarken emzirme ile ilgili şeyler yazıyırdu ekranda. Süt kesilmesi diye bişey yok diyor. Stres altındayken azalır ama bu durum ortadan kalkınca normale döner diyor. Sıkma kendini artık.
Hayırlısı olsun. Ablam da suni sancıyla doğum denendi ama açılma olmadı. Açılma olmayınca zaten sancı da olmuyor merak etme. Hani boşu boşuna iki sancıyı da çekmiceksin inşallah. Rabbim gönlüne göre versin herşeyi, sağlıkla gelsin bebeğin