2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kizlar sabah erkenden hastaneye yatacagim ağrısız açilmasiz.. Artık normal doğum diye diretmiyorum hakkimizda hayırlısı olsun. Benim için dua edin insallah ben de hepiniz için edecegim..
Hakkınizda hayırlısı canım Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin hangi şekilde olursa olsun Allah kolaylıklar versin inşallah suni sancı ise yarar gönlüne göre normal yaparsin doğumu inşallah...biseyin nekadar üstüne gidip ısrar edersen tam tersi olur zaten hep hadi bakalım inşallah sende bizimle normal doğum hikayeni paylasirsin da bizlere ışık tutarsın...hayirli haberlerini bekliyor olacağız

Bu arada senin takvim de gitmis canım kk yaptırmış doğumu sana :)

Insallah canim benim insallah Allah razı olsun:)) yarın müsait oldugumda yazacagim insallah

Gece gece bakın aklıma ne geldi. Bu doktorlar neden benim kansızlığıma felan bakmadı ki bakılması gerekmiyo muydu en son kasım ayında bakılmış başka yok

Son düzenleme:
Allah razi olsun canim benim ne hakkim olacak ki varsa da helali hoş olsun siz de hakkınızı helal edin.. İnşallah hepimiz hayirli sağlıklı şekilde atlatalım şu zor günleri anneligin güzelliğini tadalim konuşalım bundan sonra..

Ami
Aminn canim benim insallah dedigin gibi olur hayırlısı artik cok sagol..

Ben doktora sordum 8 tane dedi ama dikerken daha çok uğraştı gibi bilmiyorum artık benimde şu an çok sızlıyor yanıyor inşallah çabuk geçer de bebrklerimizle daha rahat ilgileniriz

Gece gece bakın aklıma ne geldi. Bu doktorlar neden benim kansızlığıma felan bakmadı ki bakılması gerekmiyo muydu en son kasım ayında bakılmış başka yok
benimde en son o zamanlarda bakilmisti. Demir habi kullaniyorsan sıkıntı yok . Ben bitti daha almadım bile yenisini.

Kizlar sabah erkenden hastaneye yatacagim ağrısız açilmasiz.. Artık normal doğum diye diretmiyorum hakkimizda hayırlısı olsun. Benim için dua edin insallah ben de hepiniz için edecegim..
Hakkiniza hayirlisi neyse oyle olsun canim. Sonunda bebeginde sende iyi olunda gelus sekli onemli degil. Simdi zaman gecmez sana

Ben doktora sordum 8 tane dedi ama dikerken daha çok uğraştı gibi bilmiyorum artık benimde şu an çok sızlıyor yanıyor inşallah çabuk geçer de bebrklerimizle daha rahat ilgileniriz
İnşallah canım hepimiz kavuşalım bir an önce sağlığımıza. Krem ne verdi dr. Ben ilk başta 10 gün batikon kullandım sonra başka bişey vermedi

Bu arada bebişin durumu nasıl ne kadar kalacskmış belli mi. Sen kalmıyormusun yanında

9 a gelmeden uyanan bebeğim yeni uyudu yorgunluktan bitap düştüm. Sizinkilerde bu kadar uzun uyanık kalıyor munasıl durutacağımı nasıl uyutacsğımı şaşırıyorum. Bu kadat uyanık kalmaya Gece güzel uyusa bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…