- 2 Haziran 2014
- 715
- 522
- 123
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #40.401
Com şükür yeni yeni kendime geliyorum birazcık da yürüdüm. Bebiş de çok iyi
Tutuna sen de bu saatlerde doğumdasin sanırım sağlıkla al kucağına. .
Hakkında hayırlısı olsun cnm.Kizlar sabah erkenden hastaneye yatacagim ağrısız açilmasiz.. Artık normal doğum diye diretmiyorum hakkimizda hayırlısı olsun. Benim için dua edin insallah ben de hepiniz için edecegim..
Bnde son hafta ayni şeyleri yaşamıştım canm hatta sezaryen olucagim gun paniklemistim hareket etmiyo diye son haftalar normal ho uyuyorlarmis insallah saglikla kavusursun yavruna korkma annesi uyuyordur minigin dogum icin enerji topluyoBende öyle yapıyorum canım sıf içim rahatlasın diye ordan burdan dürtüyorumama anlamadığım konu dün çok hareketliydi bugün değil e aynı karın. Yeri aynı yer insanın aklına birsürü şey geliyo sıf bu yüzden doğurmak istiyorum. İnşallah biran önce kavuşurum bebeğime
ilk bebegim 4.100 gr dogdu.gercekten cok zorlandimBeklersek zaten 4 kilo üzerine çıkacak csnim o zaman hic nirmal dogum yapamam. Benim sanci kasilma acilma hic bir şey yok. Günü dolmuş bebegi beklemek çok stres verici birşey. Kordonu ne durumda kakasini mi yapti kibirdadi mı bunlar germeye başladı beni. Plasentam zaten aşağıda ve plasenta kendiliğinden ayrilmasi çok tehlikeli dakikalarin önemi var o zaman.. En iyisi alalim kucagimaiza hayirlisiyla Rabbim verdigimiz karardan pişman ettirmesin..
Aynen canim ben de ondan korkuyorum bir de o perişan halimizle ameliyata girmek.. Zaten aç susuz yorgun.. Ameliyattan sonra da yemek içmek yasak cok zor bir durum..ilk bebegim 4.100 gr dogdu.gercekten cok zorlandim
sanirim bu bebisimde iri olucak ve doktorum oyuzden bian once dogmasi taraftari.
senin durumun cok cok ozel,plasenta hayati onem tasiyo .beklemeye gelmez gercekten.hakkimizda hayirlisi olsun insallah.
aklima takilan acilmamiz yoksa suni sanci acilmaya sebep olurmuki.
2 3 cm acikligi hizlandirir fakat acilma olmadan nasil etkili olucakki.sonrasinda sezeryana donmesinden korkuuorum
Amin canim insallah Allah razi olsun..Birdilimkek canm Allah yardimcin olsun saglikla kucagna al yavrunu
Hayırlı olsun canım. Sonunda sağ salim kucağına aldın ya bebeğini ağrı sızı zamanla geçer inşallahEvet bebeğim dünyaya geldi çok şükür ikimiz de iyiyiz biraz ağrım var ama normal heralde
Amin kuzum inşallah sagolasinHakkında hayırlısı olsun cnm.
Evet biraz gergin olsma da o anı düşününce rahatliyorum tesekkur ederim canim benim..Hayırlısı olsun inşallah canım , önemli olan ikinizinde sağlıklı olması . Sabah bebeğini kucağına alacaksın onu düşünüp rahatla .
İnşallah öyledir canım saolun verdiğiniz moral için yoksa insan kendini yanlız hissediyoBnde son hafta ayni şeyleri yaşamıştım canm hatta sezaryen olucagim gun paniklemistim hareket etmiyo diye son haftalar normal ho uyuyorlarmis insallah saglikla kavusursun yavruna korkma annesi uyuyordur minigin dogum icin enerji topluyo
Bisey degl canm bnm hepimiz ayni seyleri yasiyoruz bnde en sonki hafta kafayi yemistim hareket etmiyo etmiyo diye diye kendimi korkuttum doktorum normal dedigine ragmen korkmustum rahat ol bebisin halinden memnun uyuyordurİnşallah öyledir canım saolun verdiğiniz moral için yoksa insan kendini yanlız hissediyo
O zaman uyuyabileceğin son gecen. Uykusuz anneler diyarına geçiş yapacaksınEvet biraz gergin olsma da o anı düşününce rahatliyorum tesekkur ederim canim benim..
Benim bebeğim de 10.10da ağlamaya başladı. Acil alındığım için ben çok tedirgin girdim ve yalnız olunca. Doktor suyum geldigg için ve bebek başını cevirdigi için sezeryana aldı. Acıyı hissetmedim doğum sırasında ama çıktıktan Bir sure sonra karın agrim basladi ve hala devam ediyor. AgrA kesicilerin etkisi olmadı. Ben kötüyüm ama bebeğim iyi çok şükür. 3390 Gr dogdu. Bol bol uyuyor ve emme çabasında.
Hay Allah ya alakaya maydanoz kurmuş kayinpederinolmaz o kadar beklemez inşallah canim
Benim de yarin olacak nasipse ve gorumcemin ikiz ogullariyla ayni tarih olacak. Oglumun yaş günlerini kutlarken onlar da araya kaynak yapiyormus düşünemiyorum cinnet geciririm heraldee
Ayy ne kadar bunalmışım bugün 3 saati kendime ayırdım çocuklara annem baktı çıktım kıyafet makyaj takı makı aldım moral oldu valla bebekten kafamı kaldıramıyordumDünde rop muayenemizi olmuştuk şükür bir sorun yokmuş
Doğum yapmayanlar, özellikle ilkse ; tadını çıkartın , gezin tozun sinemaya giden, kulaklıkla müzik dinleyin.. avam de toz attırın.. bu anlarınız bi daha gelmeyecek, tek olarak kalacağınız son günleriniz.. tarif edilemez anlatılmaz yaşanır , ama bi o kdar da zor bir süreç:) gece uykusu tatlı olanlar özellikle bol bol keyifli keyifli uyuyun:) bugün 20.günümüz:) gece olmasından korkuyorum:) hala alışamadım.. kimse bunalrdan bahsetmemişti..ben söyliyeyim dedim
Kızlar ben ağladıkça göğüslerimin ucu agriyor bebeğin şutu çektiğinde ki gibi çekilme hissiyatı oluyor nedir bu fikri olan var mi
Sut çekilmesi mi acaba ?
Kizlar sabah erkenden hastaneye yatacagim ağrısız açilmasiz.. Artık normal doğum diye diretmiyorum hakkimizda hayırlısı olsun. Benim için dua edin insallah ben de hepiniz için edecegim..
Allah'ın izni ile düzelecek herşey yoluna girecek merak etme... @gsm_lee Sen de mi agliyosun yapmayın kızlar yıpratmayın kendinizi sonra neden yapmışım diye pişman olmayınAmin Allah razi olsun kuzum o biliyo sutum kactigini cok kuzdi ailesine yavruma sut veremiyorum mamayla besliyorum kendimi cok kotu hissediyorum sutum kactigi icin sut veremedigim icin de kotu oluyorum
Ona da takılma canım hiç hareket etmezse o zaman telaş et...ama az da olsa hareket edip canını yakar sıpa çok fazla takılma cidden iyi değil fazlası sakin ol kafani oyaliycak şeyler bul yerleri daraldı artık biliyosun kanala inince hareketleri azalir kisitlanir diye okudum biyerde bu akşam hiç biseycik olmıycak bebeğine hiç korkma Allah korur ıyi düşün ıyi olsun herşey :)Bu seferde hareketlerine takılıyorum. Oy vallahi bayılcam şimdi kendimden tiksinti gelditez zamanda inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?