2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bnde son hafta ayni şeyleri yaşamıştım canm hatta sezaryen olucagim gun paniklemistim hareket etmiyo diye son haftalar normal ho uyuyorlarmis insallah saglikla kavusursun yavruna korkma annesi uyuyordur minigin dogum icin enerji topluyo

ilk bebegim 4.100 gr dogdu.gercekten cok zorlandim
sanirim bu bebisimde iri olucak ve doktorum oyuzden bian once dogmasi taraftari.
senin durumun cok cok ozel,plasenta hayati onem tasiyo .beklemeye gelmez gercekten.hakkimizda hayirlisi olsun insallah.
aklima takilan acilmamiz yoksa suni sanci acilmaya sebep olurmuki.
2 3 cm acikligi hizlandirir fakat acilma olmadan nasil etkili olucakki.sonrasinda sezeryana donmesinden korkuuorum

Aynen canim ben de ondan korkuyorum bir de o perişan halimizle ameliyata girmek.. Zaten aç susuz yorgun.. Ameliyattan sonra da yemek içmek yasak cok zor bir durum..

İnşallah öyledir canım saolun verdiğiniz moral için yoksa insan kendini yanlız hissediyo

İnşallah öyledir canım saolun verdiğiniz moral için yoksa insan kendini yanlız hissediyo
Bisey degl canm bnm hepimiz ayni seyleri yasiyoruz bnde en sonki hafta kafayi yemistim hareket etmiyo etmiyo diye diye kendimi korkuttum doktorum normal dedigine ragmen korkmustum rahat ol bebisin halinden memnun uyuyordur

Geçmiş olsun canım gözünaydın Allah sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür nasip etsin yavruya

Hay Allah ya alakaya maydanoz kurmuş kayinpederin olmaz o kadar beklemez inşallah canim

Valla normal doğumu çok istiyorum bu sebepten elimden gelen her şeyi yapabilirim. Ama bu düşüncedeyken gerekirse sezeryan olurum yine de o tarihe bırakmam dedim düşün yani, gıcık oldum

Benim de yarin olacak nasipse ve gorumcemin ikiz ogullariyla ayni tarih olacak. Oglumun yaş günlerini kutlarken onlar da araya kaynak yapiyormus düşünemiyorum cinnet geciririm heraldee

Ay hiç sorma canım ya. Arada 11yaş olacak ama olmasın ya istemiyorum. Eşimin bi ablası var 2kardeşler. Aramızda iyidir hep beraberiz bu tarz şeylerde. Bir de bu çocuğu çok kıskanç, dayısını filan benden kıskanıyordu zamanla alıştı. Yarın bi gün çocuğumu da kıskanacak. Dilediğim gibi yapamıcam doğum günlerini.

Çok iyi yapmışsın bende daha 1haftadır evdeyim ve aylarca napıcam düşünmeye başladım bile. Acayip tembelleştim evde devamlı dursam çok kötü olurmuşum. Bebek olunca oyalar beni büyük ihtimal ama sonrasında çalışmazsam napıcam bilmiyorum.

Canım aklımda neler yapmak var aslında ama çok çabuk yoruluyorum. Bu kadar boş vaktim olsa diye eskiden düşünürdüm neler yaparım diye. Ama olmuyor. Geçen avm’yr gittim dolandım biraz direk belime ağrı girdi.

Kızlar ben ağladıkça göğüslerimin ucu agriyor bebeğin şutu çektiğinde ki gibi çekilme hissiyatı oluyor nedir bu fikri olan var mi
Sut çekilmesi mi acaba ?

Canım sende artık ağlama Allahaşkına. Emzirme işinde uzman bi hemşireyle ya da ebeyle görüş. Destek al. Hastanede nst’de yatarken emzirme ile ilgili şeyler yazıyırdu ekranda. Süt kesilmesi diye bişey yok diyor. Stres altındayken azalır ama bu durum ortadan kalkınca normale döner diyor. Sıkma kendini artık.

Kizlar sabah erkenden hastaneye yatacagim ağrısız açilmasiz.. Artık normal doğum diye diretmiyorum hakkimizda hayırlısı olsun. Benim için dua edin insallah ben de hepiniz için edecegim..

Hayırlısı olsun. Ablam da suni sancıyla doğum denendi ama açılma olmadı. Açılma olmayınca zaten sancı da olmuyor merak etme. Hani boşu boşuna iki sancıyı da çekmiceksin inşallah. Rabbim gönlüne göre versin herşeyi, sağlıkla gelsin bebeğin

Amin Allah razi olsun kuzum o biliyo sutum kactigini cok kuzdi ailesine yavruma sut veremiyorum mamayla besliyorum kendimi cok kotu hissediyorum sutum kactigi icin sut veremedigim icin de kotu oluyorum
Allah'ın izni ile düzelecek herşey yoluna girecek merak etme... @gsm_lee Sen de mi agliyosun yapmayın kızlar yıpratmayın kendinizi sonra neden yapmışım diye pişman olmayın

Akşam yürüyüşe çıktık eşimle, görümcem bize yakın oturuyor bi saat de ona uğradık. Kayınpederim kapıdan çıkarken yine saçmasapan bi laf etti. Bu yaz yazlıkta berabermişiz . Ben 3aylık çocuğumu alıcam evimi düzenimi bırakıcam, kayınpederim ve görümcemin 2çocuğuyla yazlığa gidicem. Bunu gerçekten düşünmüş yani. Şaka gibi. Geçen pazar da bebeğin yazlıkta minicik haliyle güneşlendiğini filan düşünüyorum çok şirin olucak filan dedi. Ben oralı olmadım. Bugün de oralı olmadım ama eşime baban hayal görüyor dedim. Onda sen boşver babamı dedi. Bana istemediğim bişeyi kimse yaptıramaz valla kusura bakmasın. Bir de ben dünyanın en güzel yerine gitsem 3günde evimi özlerim öyle biriyim. Bu halde gidip 3ay hem 2çocuk bakıcam hem kp hem kendi bebeğim. Düşünmesi bile beni sinir etti yahu. Gitmediğimde de kendi tek başına gidebilmek için biraz sende dursunlar diye çocukları bana bırakıp gidecek biliyorum başıma geleceği. 9aylık hamileyim bir de bunu düşünüyorum. Kayınpederim iyidir hoştur sağolsun ama bazen aşırı düşşüncesiz oluyır.

Birdilimkek kuzum benim dualarım seninle. İnşallah sağ sağlim kucağına alıcaksın minnoşunu. Pozitif ol stres yapma çok güzel günler seni bekliyor Çok güzel ve çok iyi bi anne olucaksın buna inanıyorum ve herşeyin üstesinden geliceksin Hakkını helal et canım çok konuştuk seninle. Senin için bol bol dua edicem beni habersiz bırakma olur mu

Bu seferde hareketlerine takılıyorum. Oy vallahi bayılcam şimdi kendimden tiksinti geldi tez zamanda inşallahhhh
Ona da takılma canım hiç hareket etmezse o zaman telaş et...ama az da olsa hareket edip canını yakar sıpa çok fazla takılma cidden iyi değil fazlası sakin ol kafani oyaliycak şeyler bul yerleri daraldı artık biliyosun kanala inince hareketleri azalir kisitlanir diye okudum biyerde bu akşam hiç biseycik olmıycak bebeğine hiç korkma Allah korur ıyi düşün ıyi olsun herşey :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…