2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Bebek oyalıyor da yoruyor da canım o yüzden biraz daralabiliyor insan bir nefes alayım istiyorsun iki çocukla bnm biraz daha zor oluyor ister istemez :))

Hakkiniza hayirlisi neyse oyle olsun canim. Sonunda bebeginde sende iyi olunda gelus sekli onemli degil. Simdi zaman gecmez sana
Allah razi olsun canim benim insallah.. Aynen öyle bu saat oldu hala uyku girmedi gözüme iki tencere yemek yaptim lohusa şerbetimi hazirladim ikramliklarimi dizdim mutfagimi salonumu her yeri son kez elden geçirdim makineye çamaşır atip astım.. Sanırım artik bi bahanem de kalmadi uyuyacagim artık insallah uyuyabilirsem:)

Canım bugün gittik başkent Hastanesi emzirme danışmanına kadın yarım saat ancak konuştu 5 dk meme tutturmaya çalıştı bu bebek meme alır ama biberona alışmış şırıngayla devam ederseniz memeyi alır dedi şırıngayla devam edemiyorum almıyor atıyor ağzından dedim alır alır dedi memeyi kafasını itti ağzına soktu aldırdı ama iki cekti bekledi dedim siz bunu yaparken ben duruyorum bunu kim yapacak biri size destek olacak dedi e kim olacak kafasını ittirecek aldıracak da akşam ancak eşim olur yardımcı kimse yok anliycan bu da fos çıktı danışmanlara doktorlara. Göre her şey kolay 1 saate olsa şırıngayla yedir diyor e ben zaten 3 saate bir yediriyorum 1. Saat yedir 1 saat gaz hangi arada sağma yapacağım da uyuyacağım saat 10 Dan beri su an ağlıyor mesela gazi mi çıkmadı neden anlamadık

bu ataklar olurken danışmanların ebelerin dedikleri maalesef uygulanamıyor

Yine uyuyamadım bebek çok hareketli maşallah. 2 gün hareketleri azalıyo 3. Gün çok hareket ediyor. Kendimi çok halsiz ve bitkin hissediyorum kızlar. Hem ruhen hem bedenen bi yorgunluk var anlam veremiyorum.

Merhaba. Yeni doğum yapmış anneler bebeğinizi karanlıkta mu uyuyuyorsunuz bizimki uyumuyır da karanlık mı yapsam diyorum odayı

Merhaba. Yeni doğum yapmış anneler bebeğinizi karanlıkta mu uyuyuyorsunuz bizimki uyumuyır da karanlık mı yapsam diyorum odayı
Emzirmeye kalktığım için gece loş ışıkta uyuyuyorum. Hergün aynı saatte 7 gibi emzirip odaya koyuyorum tabi kalkıyor sürekli sonra ama. Bir rutin olsun şimdiden diye.

Ama yenidoğan uyumaz. Bebekler gibi mışıl mışıl uyumak yalan yani

Gece gece bakın aklıma ne geldi. Bu doktorlar neden benim kansızlığıma felan bakmadı ki bakılması gerekmiyo muydu en son kasım ayında bakılmış başka yok
Benim 40ım cıkınca bakmıştı. Zaten kan ilacını rutin veriyorlar ya ondan sanırım bakmıyorlar

P Prime18 emzirme meselesini kafana takma bu kadar süt dahada azalır. Gazi üniversitende emzirme merkezi var, orada her soruna çözüm buluyorlar. Nasılsa ankaradasın ki sehir dışından çok gelen oluyormuş bence iletişime geç. Emin ol çok yardımı dokunur.

Emzirme ve mama konusuna gelince önrmli olan gelişmesi bebeğin. Herkes emzirmek ister bol sütüm olsun emsin ister ama buna odaklanma bebek aç değil ya emin ol mamada versen emzirsende geçip gidiyor bugünler. Ben çok çabaladim ilkinde seni anlıyorum ama hatam cok takmakmış kafama.

Sezaryen olan arkadaslar dikiş yerlerinizde kasinti varmi bnde cok kasinti var kaşıyorum ama uyusukluktan hissetmiyorum cok kasintim var ya acaba normalmi
Bende henüz kaşıntı baslamadı ama genelde bir yara kaşınıyorsa iyileşiyor derler ...

Sezeryan olan arkadaslar dependin kulotlarindan kullandiniz mi? Yanimda gotureyim mi? Yoksa sadecce yuksek belli kulot ve ped mi alayim?
Ben kullan at kilod götürdüm orkide gece boyu ped ama sana tavsiye en büyük boy kilot al pamuklu olandan ben eve gelince aldım hatta lastik yerleri yine sıktı kestim gevsettim :)

Kızlar günaydın
Ben bugün hastaneden taburcu olucam ama bebeğim maalesef yoğun bakımda kalmaya devam edecek.sütüm yok denecek kadar az belki bir iki çay kaşığı maksimum çıkıyor solunum sıkıntısı olduğu için emzirme şansım hiç olmadı.bu yüzden sağmak zorundayım.
Aventin tekli pompasını almıştım ama maalesef çok canımı yakıyor o yüzden bugün hastane tipi bir pompa kiralayacağım.
Sizlerden tavsiye bekliyorum böylede sütüm artarmı acaba çok az gelsede.napmam lazım böyle bir durum yaşayan varmı?inanın çok çaresizim ,bebeğimin bana çok ihtiyacı var.

Olmaz mı ben varım iki ay boyunca süt sagdim dediğin gibi o makineler başlangıç için acayip acıtıyor ben de hastane tipi kiraladim ve hiç acımadan çekiyor iyi yapmışsın bebicikk hiç emmedigi halde buzlugum ve buzdolabim süt dolu hiç canını sıkma geliyor süt fazla fazla oluyor hatta. Hadi kolay gelsin geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…