2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Sezeryan olan arkadaslar dependin kulotlarindan kullandiniz mi? Yanimda gotureyim mi? Yoksa sadecce yuksek belli kulot ve ped mi alayim?
Kesinlikle götür canım norma doğum yaptım baya kanamam oldu sezeryan da oluyormus ben 2 paket kullandım dependeneve gelince de kullandım büyük kolaylık sonra kalın ped ondan sonra ince pede geçtim

Amin Allah razi olsun kuzum o biliyo sutum kactigini cok kuzdi ailesine yavruma sut veremiyorum mamayla besliyorum kendimi cok kotu hissediyorum sutum kactigi icin sut veremedigim icin de kotu oluyorum

Kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim dualarınız için. Biraz daha iyiyim yine ağrım var tabi ama gündüz olan gibi değil. Bir kere kalktım az yürüttüler beni zorlandim ama kesinlikle korkacak birşey yok benim bunyem zayif canım tatli olduğu halde yürüdüm yani. Sezeryan son anda belli olduğu için ve bebek riskte hemen almamız lazim diyince doktor korktuğum için biraz aglama krizlerine girdim hem oncesinde hem de cocugum ilk ağladığı zaman. Zaten o an hayatımdaki en değişik andi. Görmeden sadece ağlama sesine ben de hıçkıra hıçkıra ağladım. Duygularım boşaldı. Allah herkese nasip etsin bu duyguyu.

Sezaryen olan arkadaslar dikiş yerlerinizde kasinti varmi bnde cok kasinti var kaşıyorum ama uyusukluktan hissetmiyorum cok kasintim var ya acaba normalmi

Benimde kasiniyor canim ama ben kasimiyorum hissetmedigim icin. Nolur nolmaz zaten goremiyorum da orayi yukaridan bakinca. Karninizin altinda da hissizlik varmi?

Sezeryan olan arkadaslar dependin kulotlarindan kullandiniz mi? Yanimda gotureyim mi? Yoksa sadecce yuksek belli kulot ve ped mi alayim?

Cnm dependin kulotundan goturmustum kucuk geldi xl sini almak gerekmis. İlk yogun bakimda zaten altina alt acma gibi bisey koyuyorlar. Kendine gelince bize kulot gibi olandan getirdi kadin. Cok rahat oldu bence.. iki gun bez gibi giyindim ucuncu gun yuksek belli kulot ve pede gectim ben.

Bence çok takıntı yapıyorsun canım. Günü dolmadan. Nasıl sezeryan diyor bu doktorlar yaa anlayamıyorum

Ben de m beden aldim acaba kucuk mu, simdi bi deneyeyim ben o zaman. Cok sagol canim

Evet canm gobek ustum birde karin altim da hissizlik var bu hissizlik ne zmn gecicek acaba

Amin canım tez vakitte hayırlısı ile kurtulalim inşallah...düşünmemeye çalış ben aklıma geldikce başka şey düşünüyorum kendimi oyalamak icin...
Bu seferde hareketlerine takılıyorum. Oy vallahi bayılcam şimdi kendimden tiksinti geldi tez zamanda inşallahhhh

Bu seferde hareketlerine takılıyorum. Oy vallahi bayılcam şimdi kendimden tiksinti geldi tez zamanda inşallahhhh
Canm bnmde son bir haftada hareketlerinde cok azalma vardi elimle hafif salladigim zmn bi tepki verir sonrada gene dururdu son haftalarda hareketlerde azalma olmasi normalmis hatta dogum yapicagim gunum hic hareket etmemisti yeri daraldi hic hereket edicek yer yok korkma canm normal

Kizlar sabah erkenden hastaneye yatacagim ağrısız açilmasiz.. Artık normal doğum diye diretmiyorum hakkimizda hayırlısı olsun. Benim için dua edin insallah ben de hepiniz için edecegim..
Dualarımız seninle,sağlıkla kavuşursun yavruna inşallah,en kolay ağrısız acısız şekilde...

Kizlar sabah erkenden hastaneye yatacagim ağrısız açilmasiz.. Artık normal doğum diye diretmiyorum hakkimizda hayırlısı olsun. Benim için dua edin insallah ben de hepiniz için edecegim..
canim seninle ayni durumdayiz.yazdiklarini okudugum kadariyla.bende pzst kadar suyum gelmezse eger yatisim yapilicak.suni sanci verilicek.ben hic istemiyorum aslinda gununu saatini allah bilir neden mudahele ediliyo diye dusunmeden kendimi alamiyorum.nst kasilmalar var fakat acilmam hic yok.ne yapicagimi sasirdim acikcasi.ikinci dogumum oldugu halde cok gerginim nedense .bu arada 40+3 bugun
hayirlisi ile kolay dogumun olsun insallah

Ped yeterli gelmeyebilir canim bazi hastanelerde hasta bezi veriyorlar.bana bir tane verdiler gerisini kendi goturdugumu kullandim.cirtli kulot seklinde olanlar rahat oluyor.dependi sıktığı icin kullanamadiklarini soylediler genelde ben de almamistim

Beklersek zaten 4 kilo üzerine çıkacak csnim o zaman hic nirmal dogum yapamam. Benim sanci kasilma acilma hic bir şey yok. Günü dolmuş bebegi beklemek çok stres verici birşey. Kordonu ne durumda kakasini mi yapti kibirdadi mı bunlar germeye başladı beni. Plasentam zaten aşağıda ve plasenta kendiliğinden ayrilmasi çok tehlikeli dakikalarin önemi var o zaman.. En iyisi alalim kucagimaiza hayirlisiyla Rabbim verdigimiz karardan pişman ettirmesin..

Bende öyle yapıyorum canım sıf içim rahatlasın diye ordan burdan dürtüyorum ama anlamadığım konu dün çok hareketliydi bugün değil e aynı karın. Yeri aynı yer insanın aklına birsürü şey geliyo sıf bu yüzden doğurmak istiyorum. İnşallah biran önce kavuşurum bebeğime

En sağlıklısı nasıl olacaksa o şekilde bebeğini kucağına alırsın inşallahh. Bizede dua etmeyi unutma sende

Hayırlısı olsun inşallah canım , önemli olan ikinizinde sağlıklı olması . Sabah bebeğini kucağına alacaksın onu düşünüp rahatla .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…