- 20 Ağustos 2016
- 4.083
- 2.420
- 63
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #40.481
Benimde öyle ama yapılanlardan sonra oda akıllandı. Haklısın ama dinlemeyen dinlemez.Evet canim en guzelini yapmissiniz. Bizimki bize hicbisey sormuyor ki herseyi kendi istedigi gibi olmali, esim de cok duskun annesine o da ayri bi konu.
Canim hic vicdan azabi cekme inan ki bu konuda konusmadigim insan, tanidik tanimadik sormadigim anne kalmadi. Millet arkamdan deli diye konusyor olabilir. Ama gordum ki ikisinin de artilari eksileri var biri digerinden daha iyi degil. Ha sezeryan ha normal dogum cok farketmiyor. Onemli olan dogduktan sonra bebeklerimize sonsuz sevgi, ilgi ve guven verebilmek.Selam kızlar hastaneye yatis yapiyorum. Dogum sancılarım baslamis ama malesef hala hiç açılmam yok. Alttan muayene olurken aklim çıktı korkudan. Doktor bu şekilde dogurtamam seni çok riskli dedi. 2 sene vajinismus yaşadıgimi biliyor kasarsan bebegin başı içeride kalır dedi.. Normal yapamadigim icin vicdan azabı hissederek sezaryene giriyorum dua edin bana ve yavruma.. Hepiniz Allaha emanet olun..
Canım çok sağol evet çok taktım kafama sürekli sağmak da beni yordu parmak şırıngayla verin biberonla göğüse alışmaz dedi dün emzirme danışmanı ben zaten gece o kadar zor kalkıyorum ki aksama kader ayakta olmaktan onunla nasıl uğraşayım ki bizimki öyle olunca da atıyor danışmanlara göre sunu yapın bunu yapın demek kolay 2 saate bir de sağın diyor zaten 1 saate yemek yiyor gazli bi de bi saate gazi bile çıkmadığı oluyor be zaman dinleneyim be zaman sağma yapıp besleyim bilemedim mesela 10 da besledim ağla ahla gaz suan yeni uyudu ve daha sağma yapanadim sabah kalktığımdan beri gece en son 9 da sağdım ben de istiyorum bi düzene otursun ama çocuk he gün başka bi şekle giriyor ona göre sekil aldıkça her şey kalıyorP Prime18 emzirme meselesini kafana takma bu kadar süt dahada azalır. Gazi üniversitende emzirme merkezi var, orada her soruna çözüm buluyorlar. Nasılsa ankaradasın ki sehir dışından çok gelen oluyormuş bence iletişime geç. Emin ol çok yardımı dokunur.
Emzirme ve mama konusuna gelince önrmli olan gelişmesi bebeğin. Herkes emzirmek ister bol sütüm olsun emsin ister ama buna odaklanma bebek aç değil ya emin ol mamada versen emzirsende geçip gidiyor bugünler. Ben çok çabaladim ilkinde seni anlıyorum ama hatam cok takmakmış kafama.
Kuzum mama da versem yine de 3 saate bir sağmam lazım ki mamayı da 1 saate ancak yiyor bizimkinin bi solukta yemesi bir solukta da gazi çıkması lazım ki ben dinleneyimCanım acaba mama mı versen bi nefes alsan o arada sütünü rahat sağıp çoğaltsan. Ablam bi sene sağıp verdi en baştan beri yeğenim almadı memeyi. Bir de sarılık geçirince hepten biberonla verdiler yeter ki yesin diye. Ablam şimdi diyor ki aslında sarılığı geçene kadar mama verseydim sonra da rahatça memede ısrar ederdim. Belki bi umut böyle de olabilir. Mamayla da büyüyor bu çocuklar. 2kere sağarsan bi kere de mama ver bence. Hem nefes alırsın, bi bir saat oturur kafanı toplarsın.
Artacaktır canım. 2saatte 1 sağ. Hastane tipi olanlar baya etkili, hem 2başlıklı filan oluyor aynı anda ikisini de sağıyor. Geçmiş olsun inşallah bebeğin de hemencik evine gelir.
Bende pazartesiden beri sağ tarafı çekiyorım. İlk önce belden öne geliyordu dr’a sordum belki böbrekte idrar kaçağı vardır ondan olabilir önemli değil dedi. Pazartesi idrar testi yaptırmışrım ama bugün gidip bidaha yaptırmayı düşünüyorum. Benimde 2gündür kasıktan sağ bacağıma vuruyor. Hayır yalancı sancı filansa bu kadar sürmezdi. Enfeksiyon çıkıp da normal doğumumdan olmak iatemiyorum. Şuanda da yine hala ağrıyor. Leğen kemiğim ağrıdı bi ara da o esniyor olabilir diye düşündüm ama bu başka bi ağrı. Kimisi de bebeğin başı o tarafa baskı yapıyordır ondan ağrır diyor bilemiyorum.
Ay valla gıcık etti beni akşam akşam. Ben zaten anlıyordum böyle bişey düşündüğünü de bana sordun mu. YaZlık da uzak değil istanbul içinde kalıyor yine ama ben kendi düzenim olmayan yerde kalamam. Bide eşimi de burda bırakıcam. E adamın da çocuğu oldu 3aylıkken ayırıp oraya gitcem. Ya bunun düşünülmüş olması bile abes. Sende hiç yüz berme canım, eşine söyle anında. Ben ordan çıkar çıkmaz söyledim. Hiç hayallere kapılmasınlar. Bir de insan yerine koy da bir sor değil mi. Emrivakiyle iş yapcaklar akıllarınca ama avcunu yalayacak. Kp’in bize faydaları oluyırdu ben çalıştığım dönem eve usta gelip iş yapacaksa filan onu çağırırdı eşim. Herhalde ondan bu rahatlık geldi. Bidaha da asla çağırmam.
Canım sende Allaha emanetsin. Topiğin en hamarat hatunu, maşallah her işini hallettin hazırsın artık doğuma. Bebeğinle kucaklaşıcaksın mis kokusunu içine çekeceksin bunları düşün. Sağlıkla gelsin inşallah, hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Bak zaten nasilsa biberonla veriyorsun. Arada da mama ver yipranmamak adına. Ben iki ögün sağıp bir öğun mama veriyordum mesela. Uyuyordum o arada da. Gece sağımı sütü arttırıyor oda aklında bulunsun.Canım çok sağol evet çok taktım kafama sürekli sağmak da beni yordu parmak şırıngayla verin biberonla göğüse alışmaz dedi dün emzirme danışmanı ben zaten gece o kadar zor kalkıyorum ki aksama kader ayakta olmaktan onunla nasıl uğraşayım ki bizimki öyle olunca da atıyor danışmanlara göre sunu yapın bunu yapın demek kolay 2 saate bir de sağın diyor zaten 1 saate yemek yiyor gazli bi de bi saate gazi bile çıkmadığı oluyor be zaman dinleneyim be zaman sağma yapıp besleyim bilemedim mesela 10 da besledim ağla ahla gaz suan yeni uyudu ve daha sağma yapanadim sabah kalktığımdan beri gece en son 9 da sağdım ben de istiyorum bi düzene otursun ama çocuk he gün başka bi şekle giriyor ona göre sekil aldıkça her şey kalıyor
Canım demir ilacı alıyoruz ya ondan bakmıyorlardır belki...aklina çok takildiysa dr una muhakkak sor bizi de bilgilendir bakalım neden bakmiyorlarmis...Gece gece bakın aklıma ne geldi. Bu doktorlar neden benim kansızlığıma felan bakmadı ki bakılması gerekmiyo muyduen son kasım ayında bakılmış başka yok
Aynı bitkinlik yorgunluk bende de var canım ya anlam veremiyorum ve çok uzun zamandır var.nekadar yatsam dinlensem yetmiyo külçe gibiyim sabah yataktan kalkamıyorum eşim giderken uyanıyorum 8 de falan wc gidiyorum tekrar yatiyorum 9 buçuk gibi yine uyuyorum sızıyorum yani kalktığımda 11 oluyo saat çok kötü oluyorum sersem gibi geziyorum bütün gün hiçbişey yapmak istemiyorumYine uyuyamadım bebek çok hareketli maşallah. 2 gün hareketleri azalıyo 3. Gün çok hareket ediyor. Kendimi çok halsiz ve bitkin hissediyorum kızlar. Hem ruhen hem bedenen bi yorgunluk var anlam veremiyorum.
Canım geç gördüm geç kalktigim için inşallah sende bebeğinde iyisinizdir...gözünuz aydın bu arada Acil şifalar versin Rabbim sende kavuştun sonunda inşallah yavruna darısı geride kalanların başına...Selam kızlar hastaneye yatis yapiyorum. Dogum sancılarım baslamis ama malesef hala hiç açılmam yok. Alttan muayene olurken aklim çıktı korkudan. Doktor bu şekilde dogurtamam seni çok riskli dedi. 2 sene vajinismus yaşadıgimi biliyor kasarsan bebegin başı içeride kalır dedi.. Normal yapamadigim icin vicdan azabı hissederek sezaryene giriyorum dua edin bana ve yavruma.. Hepiniz Allaha emanet olun..
Allah kolaylik versin. Sag salimcikin ikinizdeSelam kızlar hastaneye yatis yapiyorum. Dogum sancılarım baslamis ama malesef hala hiç açılmam yok. Alttan muayene olurken aklim çıktı korkudan. Doktor bu şekilde dogurtamam seni çok riskli dedi. 2 sene vajinismus yaşadıgimi biliyor kasarsan bebegin başı içeride kalır dedi.. Normal yapamadigim icin vicdan azabı hissederek sezaryene giriyorum dua edin bana ve yavruma.. Hepiniz Allaha emanet olun..
Canım nasıl üzüldüysem artık gece rüyalarıma girdin sana yardıma gelcem diyorum rüyamda:) bi çaresi olması lazım bu durumun ya. Neden acaba 1 saatte emiyor çok uzun bi süre. Gaz için bişey kullanıyormusunuz. Allah kolaylık versin bol bol sütün olsun inşallahKuzum mama da versem yine de 3 saate bir sağmam lazım ki mamayı da 1 saate ancak yiyor bizimkinin bi solukta yemesi bir solukta da gazi çıkması lazım ki ben dinleneyim
Kafama göre sağma yapınca da ki 4 5 saate düşürmüştüm çünkü hemen yapamıyorum ağlıyor ediyor bu sefer sut az geldi valla ne yapacağımı şaşırdım bende
Allah yardımcin olsun böylesi daha hayırlı belki de öyle düşün ki bence de öyledir . Merak etme Allah bizimle bu halde bizi yanlız bırakmayacaktir.Selam kızlar hastaneye yatis yapiyorum. Dogum sancılarım baslamis ama malesef hala hiç açılmam yok. Alttan muayene olurken aklim çıktı korkudan. Doktor bu şekilde dogurtamam seni çok riskli dedi. 2 sene vajinismus yaşadıgimi biliyor kasarsan bebegin başı içeride kalır dedi.. Normal yapamadigim icin vicdan azabı hissederek sezaryene giriyorum dua edin bana ve yavruma.. Hepiniz Allaha emanet olun..
Tamam canım gidinve ilk işim o olacakCanım demir ilacı alıyoruz ya ondan bakmıyorlardır belki...aklina çok takildiysa dr una muhakkak sor bizi de bilgilendir bakalım neden bakmiyorlarmis...
İki saatte bir sağarsan artar canım. Önemli olan memeden süt çekilmesi bence. İster pompa çeksin ister bebek. Sağmak benim sütümü çok arttırdı.Kızlar günaydın
Ben bugün hastaneden taburcu olucam ama bebeğim maalesef yoğun bakımda kalmaya devam edecek.sütüm yok denecek kadar az belki bir iki çay kaşığı maksimum çıkıyor solunum sıkıntısı olduğu için emzirme şansım hiç olmadı.bu yüzden sağmak zorundayım.
Aventin tekli pompasını almıştım ama maalesef çok canımı yakıyor o yüzden bugün hastane tipi bir pompa kiralayacağım.
Sizlerden tavsiye bekliyorum böylede sütüm artarmı acaba çok az gelsede.napmam lazım böyle bir durum yaşayan varmı?inanın çok çaresizim ,bebeğimin bana çok ihtiyacı var.
Aaanneeemmm geldimi ömer geldimi nerde canavar annesiSelam kızlar hastaneye yatis yapiyorum. Dogum sancılarım baslamis ama malesef hala hiç açılmam yok. Alttan muayene olurken aklim çıktı korkudan. Doktor bu şekilde dogurtamam seni çok riskli dedi. 2 sene vajinismus yaşadıgimi biliyor kasarsan bebegin başı içeride kalır dedi.. Normal yapamadigim icin vicdan azabı hissederek sezaryene giriyorum dua edin bana ve yavruma.. Hepiniz Allaha emanet olun..
Nasıl sevindim görünce senin topiğin vardı beraber bekliyorduk dua edecegim bende sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?