2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
P Prime18 canm Allah yardimcin olsun stres yapma bnde sut arttirici icmedigim bisey kalmadi kendiliginden sutum kacti yavrumu mamayla besliyorum vicdan azabi cekiyorum yavrumu emiziremedim diye kendiside emmek istemedi biberon kolayina geldi bnde cok agladim ama yapicak bsy yok bnde sabaha kadar uyku yok her iki saatte mama icin kalkiyorum altini temizleyip gazini cikartim uyutana kadar uykum da kaciyo tam uyumusken bir dagaki mama saati geliyo gunduz annem bn bakarim uyu diyo ama gend uyuyamıyorum sen cok stres yapmaki sutun kacmasin emmezsede sagarak ver onemli olan anneni emmesi degl anne sutu almasi zaten 6 ayda ek gidaya gecicekler

Canim hic vicdan azabi cekme inan ki bu konuda konusmadigim insan, tanidik tanimadik sormadigim anne kalmadi. Millet arkamdan deli diye konusyor olabilir. Ama gordum ki ikisinin de artilari eksileri var biri digerinden daha iyi degil. Ha sezeryan ha normal dogum cok farketmiyor. Onemli olan dogduktan sonra bebeklerimize sonsuz sevgi, ilgi ve guven verebilmek.

Canım çok sağol evet çok taktım kafama sürekli sağmak da beni yordu parmak şırıngayla verin biberonla göğüse alışmaz dedi dün emzirme danışmanı ben zaten gece o kadar zor kalkıyorum ki aksama kader ayakta olmaktan onunla nasıl uğraşayım ki bizimki öyle olunca da atıyor danışmanlara göre sunu yapın bunu yapın demek kolay 2 saate bir de sağın diyor zaten 1 saate yemek yiyor gazli bi de bi saate gazi bile çıkmadığı oluyor be zaman dinleneyim be zaman sağma yapıp besleyim bilemedim mesela 10 da besledim ağla ahla gaz suan yeni uyudu ve daha sağma yapanadim sabah kalktığımdan beri gece en son 9 da sağdım ben de istiyorum bi düzene otursun ama çocuk he gün başka bi şekle giriyor ona göre sekil aldıkça her şey kalıyor

@lulicik Merhaba canim öncelikle Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasıl etsin . Bende gizli vajinismus yaşadım galiba çünkü uzun süre eşimle ilişkiye giremedim alttan muayaneden hala korkuyorum . Nasıl dogum yapacağım bilmiyorum bende Rabbim hepimize yardım etsin insaallah

Kuzum mama da versem yine de 3 saate bir sağmam lazım ki mamayı da 1 saate ancak yiyor bizimkinin bi solukta yemesi bir solukta da gazi çıkması lazım ki ben dinleneyim
Kafama göre sağma yapınca da ki 4 5 saate düşürmüştüm çünkü hemen yapamıyorum ağlıyor ediyor bu sefer sut az geldi valla ne yapacağımı şaşırdım bende

Bak zaten nasilsa biberonla veriyorsun. Arada da mama ver yipranmamak adına. Ben iki ögün sağıp bir öğun mama veriyordum mesela. Uyuyordum o arada da. Gece sağımı sütü arttırıyor oda aklında bulunsun.

Bir yöntemde şu biraz besle çok aç degilken göğsüne yaklaştır yandan az az sırıngayla sut sık gögsune yakınken birsey geliyor diye emer. Ben böyle alıştırdım.

Gece gece bakın aklıma ne geldi. Bu doktorlar neden benim kansızlığıma felan bakmadı ki bakılması gerekmiyo muydu en son kasım ayında bakılmış başka yok
Canım demir ilacı alıyoruz ya ondan bakmıyorlardır belki...aklina çok takildiysa dr una muhakkak sor bizi de bilgilendir bakalım neden bakmiyorlarmis...

Yine uyuyamadım bebek çok hareketli maşallah. 2 gün hareketleri azalıyo 3. Gün çok hareket ediyor. Kendimi çok halsiz ve bitkin hissediyorum kızlar. Hem ruhen hem bedenen bi yorgunluk var anlam veremiyorum.
Aynı bitkinlik yorgunluk bende de var canım ya anlam veremiyorum ve çok uzun zamandır var.nekadar yatsam dinlensem yetmiyo külçe gibiyim sabah yataktan kalkamıyorum eşim giderken uyanıyorum 8 de falan wc gidiyorum tekrar yatiyorum 9 buçuk gibi yine uyuyorum sızıyorum yani kalktığımda 11 oluyo saat çok kötü oluyorum sersem gibi geziyorum bütün gün hiçbişey yapmak istemiyorum

Canım geç gördüm geç kalktigim için inşallah sende bebeğinde iyisinizdir...gözünuz aydın bu arada Acil şifalar versin Rabbim sende kavuştun sonunda inşallah yavruna darısı geride kalanların başına...

Allah kolaylik versin. Sag salimcikin ikinizde

Canım nasıl üzüldüysem artık gece rüyalarıma girdin sana yardıma gelcem diyorum rüyamda:) bi çaresi olması lazım bu durumun ya. Neden acaba 1 saatte emiyor çok uzun bi süre. Gaz için bişey kullanıyormusunuz. Allah kolaylık versin bol bol sütün olsun inşallah

Allah yardımcin olsun böylesi daha hayırlı belki de öyle düşün ki bence de öyledir . Merak etme Allah bizimle bu halde bizi yanlız bırakmayacaktir.

İki saatte bir sağarsan artar canım. Önemli olan memeden süt çekilmesi bence. İster pompa çeksin ister bebek. Sağmak benim sütümü çok arttırdı.

Aaanneeemmm geldimi ömer geldimi nerde canavar annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…