- 3 Aralık 2010
- 2.898
- 1.294
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #40.501
Evet donmedi :) hayati tehlikede olusunca acil sezaryen oldu :) tesekkur ederim cajim :)
Bana da sanki hep gece gelir gibi geliyor ama gunduz gozuyle olsa daha iyi sanki diye beklemiyorum geceKızlar günaydın , dogurmayan arkadaşlar nasılsınızher gece bu gece sancı gelir diyorum ama olmuyor . Zamanı var demek ki diyorum sabahlari da.hayırlı zamanda , hayırlı ve sağlıklı şekilde dogumumuz olması duasıyla
WhatsApp tan cikarmak resmi sadece kisilere görünür yapmak inan aklima gelmemisti saol kuzum esimin ailesini hepsini kisilerden cikarttim catlasinlar resm goremeden :)
6 martta da olmaz canim yok artikTünaydın herkese
Bu sefer hakkaten 3-5kişi kaldık doğurmayan. Haftaya ya da 20sine kadar doğsun istiyorum. Benim 26şubatta dolacak 40haftam daha var aslında ama geç kalmadan gelmesi lazım. Benim kayınpederim inşallah 6martta doğar diyip duruyor, çünkü görümcemin çocuğunun doğum tarihibütün ömrü boyunca çocuğumun doğumgünü aynı güne hatta aynı haftaya bile gelsin istemiyorum.
Benim sipanin bas sarilik degeri 7 govde 8 cikti doktor bu saatten sonra sarilik riski yok dedi. 2 gunde de 100 gr almis gayet iyi dedi. Sonraki kontrol 1. Ayda :)
Aynen canm cok şükür o anlayışlı yoksa yapamazdim burda soyledim esime bn onlari siliyorum diye tamm en mantiklisi bu dediSaglikla kavusmussunuz canim sonucta. Tekrar hayirli olsun :)
Bana da sanki hep gece gelir gibi geliyor ama gunduz gozuyle olsa daha iyi sanki diye beklemiyorum gece
Esine de oncesinde soyle de canim sonradan vay efendim liviya beni neden engelledi bilmemne lafi etmesinler. Sorana da telefonum sacmaliyo ya kendi kendine numaralar siliniyo filan bir seyler de gec. Boyle insanlari ne kadar uzak tutarsan o kadar rahat edersin valla. Allah sabir versin sana. Onlara da akil fikir. Hic degilse esin destek, bi de o baski kurmamis yani allahtan.
6 martta da olmaz canim yok artikistersen icerde kalsin tursusunu kurmus olalim deseydin
Ah su kayinpederler
Masallah kuzucuga
Destan gibi olmus mesajimMaşallah hatta helales geçmeden hepsine cevap vermişsiniz
Benim bebeğim de 10.10da ağlamaya başladı. Acil alındığım için ben çok tedirgin girdim ve yalnız olunca. Doktor suyum geldigg için ve bebek başını cevirdigi için sezeryana aldı. Acıyı hissetmedim doğum sırasında ama çıktıktan Bir sure sonra karın agrim basladi ve hala devam ediyor. AgrA kesicilerin etkisi olmadı. Ben kötüyüm ama bebeğim iyi çok şükür. 3390 Gr dogdu. Bol bol uyuyor ve emme çabasında.
Ben dun sordum da doktora, kanala indigini sen hissetmezsin dedi canim. Belki baski seklinde hissediliyodur bilemicem. Benim bazen asagi tarafta cok baski oluyor sonra geciyor. Asagi yukari zipliyo mu acaba diyorum kendi kendimeBugün 3 saat yürüdüm hiç bi değişiklik yok halâ kanala inmedi eminim...
Canım benimde 37+5 te 3425 gramdi kızım o ultrasonlarin yanılma payi var -300+300gram benimde çarşamba okadardi yani dr randevum da o gündü hatta doguma kadar almaz artık fazla diyo herkes en fazla 3600-3700 olur korkma hatta bana dedi ki güldü 4000 gram ve üstü zaten ben sana sormam alırım sezeryana dedi şimdilik normal doguma uygun gidiyo dedi...o çatı muayenesinden ben olmadım açılma olunca bakacak bana ama burda korkuyorum diyen çoğu kişi abartıldığı gibi olmadığını söyledi kisa suruyomus zaten..Selam kizlaar. Nasilsiniz?
Ben dun kontrole gittim. 37+4 te 3500 gram 51 cm olmus bizim kiz masallah. Boyle devam ederse doktorum sezarten diyecek diye korkuyorum. Zaten 40 hafta dolup da bekleyecegini de sanmiyorum. Bu saatten sonra hangi doktora giderim sezaryen denirse bilmiyorum
Haftaya cati muayenem var. Nasi bi muayene cok aciyor mu beni bi aydinlatin lutfen. Gerilicem kesin oraya cikinca. Ilk cikisim olacak
Bende sağıyorum ama çok çok az çıkıyor zamanla artıyor mu miktar bebek emiyor bir yandan tabi ilkinde sadece sağdığımdan emin olamıyorum normal miİki saatte bir sağarsan artar canım. Önemli olan memeden süt çekilmesi bence. İster pompa çeksin ister bebek. Sağmak benim sütümü çok arttırdı.
Canım çok geçmiş olsun hayırlısı böyleymiş demek ki senin sağlığın da önemli iyiki gitmissin dr a bebeğin dogdugunda o sıkıntıyı çekmezsin en azından sen iyi ol da zaten bebeğin doğabilir artık gelişimi normal olacak doğduğunda korkma hiç Allah sağlıklı kolay doğumlar nasib etsin gönlünü ferah tut haftaya bugünler seninde kucağında olacak ozaman :)Kızlar dr’a gittim sağ tarafım ağrıdığından ve vajinal enfeksiyondan şüphelendim. Resmen dumur olup geldim. Böbreğimde genişleme varmış ve ilerlemiş. Ürolog baktı. Radyoloğa sordu kadın doğumcu, doğumu başlatalım mı bekleyebilir mi diye. En fazla 1 hafta bekleyebilirmişim. Yoksa kalıcı hasar olabilirmiş böbrekte.
Geçmiş olsun çok. Benim doktorum her kontrolde bakıyordu bakmadı mı hiç kadın doğum doktorun?Kızlar dr’a gittim sağ tarafım ağrıdığından ve vajinal enfeksiyondan şüphelendim. Resmen dumur olup geldim. Böbreğimde genişleme varmış ve ilerlemiş. Ürolog baktı. Radyoloğa sordu kadın doğumcu, doğumu başlatalım mı bekleyebilir mi diye. En fazla 1 hafta bekleyebilirmişim. Yoksa kalıcı hasar olabilirmiş böbrekte.
Canim yavrum için de senin için de en hayırlısı buymus öyle düşün saglikla gelsin yavrun allahın izniyleSelam kızlar hastaneye yatis yapiyorum. Dogum sancılarım baslamis ama malesef hala hiç açılmam yok. Alttan muayene olurken aklim çıktı korkudan. Doktor bu şekilde dogurtamam seni çok riskli dedi. 2 sene vajinismus yaşadıgimi biliyor kasarsan bebegin başı içeride kalır dedi.. Normal yapamadigim icin vicdan azabı hissederek sezaryene giriyorum dua edin bana ve yavruma.. Hepiniz Allaha emanet olun..
Saglicakla buyutun ins bebeginizi.ssvd istiyordunuz gerceklesti miEvet bebeğim dünyaya geldi çok şükür ikimiz de iyiyiz biraz ağrım var ama normal heralde
Bana da 32.haftada yapılmıştı tahliller..ben geçen hafta dedim yapmicak misiniz tahlil diye doğum öncesi tahlilleri yaptı Dr. Sen de hatırlat özellikle devlette pek dikkat etmiyorlarTamam canım gidinve ilk işim o olacak
Geçmiş olsun bebekler büyüdü artık merak etme canım o sağlıkla gelsin. Sen de inşallah iyilesirsin doğumdan sonra düzelir insallahKızlar dr’a gittim sağ tarafım ağrıdığından ve vajinal enfeksiyondan şüphelendim. Resmen dumur olup geldim. Böbreğimde genişleme varmış ve ilerlemiş. Ürolog baktı. Radyoloğa sordu kadın doğumcu, doğumu başlatalım mı bekleyebilir mi diye. En fazla 1 hafta bekleyebilirmişim. Yoksa kalıcı hasar olabilirmiş böbrekte.
Geçmiş olsun cnm ya iyiki gitmişsin. Sağlıkla atlatırsınız inşallah. Suni sancı mj verecek haftaya o zamanKızlar dr’a gittim sağ tarafım ağrıdığından ve vajinal enfeksiyondan şüphelendim. Resmen dumur olup geldim. Böbreğimde genişleme varmış ve ilerlemiş. Ürolog baktı. Radyoloğa sordu kadın doğumcu, doğumu başlatalım mı bekleyebilir mi diye. En fazla 1 hafta bekleyebilirmişim. Yoksa kalıcı hasar olabilirmiş böbrekte.
Com şükür yeni yeni kendime geliyorum birazcık da yürüdüm. Bebiş de çok iyi
İnşallah bana da tutunur bebişlerim
Dua beklerim annişlerimm
Usutmus de olabilirsin canim. Yedigin bir sey karistirmis olabilir mideni. Ben de arada kusuyorum hala bitmedi çilemKızlar çok miğdem bulanıyor kusmamak için kendimi zor tutuyorum ne oluyor böyle
Selam kızlar hastaneye yatis yapiyorum. Dogum sancılarım baslamis ama malesef hala hiç açılmam yok. Alttan muayene olurken aklim çıktı korkudan. Doktor bu şekilde dogurtamam seni çok riskli dedi. 2 sene vajinismus yaşadıgimi biliyor kasarsan bebegin başı içeride kalır dedi.. Normal yapamadigim icin vicdan azabı hissederek sezaryene giriyorum dua edin bana ve yavruma.. Hepiniz Allaha emanet olun..
Benim doktorum sikayetlerime gore bakip veriyor canim ilac. Mesela elim parmaklarim kilitleniyordu kalsiyum basladi. Kalca agrim kramplarim vardi magnezyum basladi. Senin sikayetin olmadan vermemistir bir sey.Tamam canım gidinve ilk işim o olacak
Aynen canm cok şükür o anlayışlı yoksa yapamazdim burda soyledim esime bn onlari siliyorum diye tamm en mantiklisi bu dedi
Masallah sizin kiza daCanım benimde 37+5 te 3425 gramdi kızım o ultrasonlarin yanılma payi var -300+300gram benimde çarşamba okadardi yani dr randevum da o gündü hatta doguma kadar almaz artık fazla diyo herkes en fazla 3600-3700 olur korkma hatta bana dedi ki güldü 4000 gram ve üstü zaten ben sana sormam alırım sezeryana dedi şimdilik normal doguma uygun gidiyo dedi...o çatı muayenesinden ben olmadım açılma olunca bakacak bana ama burda korkuyorum diyen çoğu kişi abartıldığı gibi olmadığını söyledi kisa suruyomus zaten..
Cok gecmis olsun canim iyi ki gitmissin. Bebeginin haftasi iyi, saglikla kolayca alirsin insallah kucaginaKızlar dr’a gittim sağ tarafım ağrıdığından ve vajinal enfeksiyondan şüphelendim. Resmen dumur olup geldim. Böbreğimde genişleme varmış ve ilerlemiş. Ürolog baktı. Radyoloğa sordu kadın doğumcu, doğumu başlatalım mı bekleyebilir mi diye. En fazla 1 hafta bekleyebilirmişim. Yoksa kalıcı hasar olabilirmiş böbrekte.
Allah yardımcın olsun hakkında hayırlısı olsun csnımKizlar sabah erkenden hastaneye yatacagim ağrısız açilmasiz.. Artık normal doğum diye diretmiyorum hakkimizda hayırlısı olsun. Benim için dua edin insallah ben de hepiniz için edecegim..
Bende batıodin kullandım ilk 1 hafta şimdi bepantol yara merhemi ve bir de antibiyotik krem kullanıyorum akşam birini sabah birini sürüyorum. Pazartesi taburcu olacağız canım sanırım. düşmüş enfeksiyonu ateşi filan da hep normal gidiyor bakalımİnşallah canım hepimiz kavuşalım bir an önce sağlığımıza. Krem ne verdi dr. Ben ilk başta 10 gün batikon kullandım sonra başka bişey vermedi
Bu arada bebişin durumu nasıl ne kadar kalacskmış belli mi. Sen kalmıyormusun yanında
Aynen canım benimde devlet. Salı randevum var ozamana kadar doğurmazsam hatırlatıcam bakalımBana da 32.haftada yapılmıştı tahliller..ben geçen hafta dedim yapmicak misiniz tahlil diye doğum öncesi tahlilleri yaptı Dr. Sen de hatırlat özellikle devlette pek dikkat etmiyorlar
Geçmiş olsun bebekler büyüdü artık merak etme canım o sağlıkla gelsin. Sen de inşallah iyilesirsin doğumdan sonra düzelir insallah
Canım gögüslerine soğan nasıl geldi. Bana da hel etraftan diyolar da krem aldım diyorum gercekten soğan etkili oldu muBen kullan at kilod götürdüm orkide gece boyu ped ama sana tavsiye en büyük boy kilot al pamuklu olandan ben eve gelince aldım hatta lastik yerleri yine sıktı kestim gevsettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?