2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Hanımlar rr. Çok uzun zamandır gelemiyorum. Bebişi doğanların gözüaydın, doğmamışlar içinde hayırlısı ile kucaklarina almak nasip olur inşallah.
Bizim de bugün kontrolümüz vardı. Çatı muayenesi yaptı dr bebek kanala girmeye başlamış 1.5cm kadar açılma var dedi. En fazla 10 güne gelir bebiş dedi. Çok heyecanlıyım

AYnı bende öyleyim canım bide erken doğum riskim vardı. Herkes hala mı doğurmadın diyo. Bende hiç tadını çıkaramıyorum tam tersi stresleniyorum. Biran önce bizde sağlıkla doğuralım da sütümüzü konuşalım istiyorum

Valla canim oğlum cok gazli bi bebekti hep damlalarla buyudu.bu sefer hemen vermek istemiyorum.sen verir misin bilemem ama bi cay kasigi rezene veriyorum daha rahat cikariyor.kendim de her gun bi bardak iciyorum.zaten o damlalarin icinde de rezene yagi,anason yagi vs.var.kiraz cekirdegi yastigi aldim bi de onu denicem gazi artinca.
Ben de ayni ikilemde kaliyorum ama gazini almadan yatirinca yarim saat sonra uyaniyor bizimki de.almadan yatirmamaya çalış

Bende sağıyorum ama çok çok az çıkıyor zamanla artıyor mu miktar bebek emiyor bir yandan tabi ilkinde sadece sağdığımdan emin olamıyorum normal mi
İlk günler süt çok az oluyor biliyorsundur. Benim mesela 5-6 günlükken ikisinden toplam 30 ml çıkıyordu en fazla. Ama süt değil sarı yağ gibi oluyordu. 4-5 gündür birini emzirirken diğeri akmaya başladı. İlk göğüslerim çok yaraydı o yüzden sağıyordum.yaralarım Azalınca bıraktım sağmayı. Ben oğlumda çok sağdım. Yaradan ve kesilmelerden dolayı. Herkes sağınca süt azalıyor diyor sma bende hep arttı. Kesilen sütüm sağarak geri geldi mesela

Iyi arastirin canim ne yapacaginiza oyle karar verin. Sen kendi doktoruna agrin oldugunu soyledin ve bakmadi mi

Hic guzel degil bence ya ben hamileligin hic tadini cikaracak bi olay oldugunu dusunmedim malesef 9 ay boyu keske rahat guzel gecseydi ozlerdim belki o zaman

Hadi bakalim saglikla gelsin insallah bebisin canim. Heyecan tabi doruktadir artik.
Çati muayenesi nasildi? Cok acisi var mi?
Kızlar @lulicik doğum yaptı mı ben göremedim
Sabah girecekti doguma ama haber gelmedi daha

Koca karinla tabi olmuyo hareketler. Ben de oturunca kalkana kadar baya ugrasiyorum esim ben yatip kalkarken filan dalga geciyo hah biraz da buralarda yuvarlan ha tosunuma diye anneler hep oyle kiyamiyo iste yavrusuna
Cok uzun sureli yapamiyorum zaten 15 dakika cok yavas bi sekilde anca. Sonra nefes hizlanmaya basliyo
Bi komsunun kayinvalidesiyle karsilastik da gecen gun. Eskiden bize camasir cignetirlerdi ayagimizla son zamanlarda hep dogum kolay olsun diye dedi. Ayni hareket iste eliptikteki veya merdiven cikarkenki hareket bence.
Son ay hurma da cok ise yariyomus. Aklima geldikce hurma yiyorum bi de 8 ay durdum durdum da simdi sapittim ne yapacagimi
Amaaan bogazinin agrimasi kotu olmus canim. Balli ilik sut ic o iyi yumusatiyo. Tam dogum oncesi hastalanma dikkat et

Canım sütünün azaldığını nasıl anladın? Bende yoğun stres altındayım sütüm azalacak diye korkuyorum.

Ben daha dogurmadim ama annemi ornek veriyum dedim belki ise yarar
Rezene ve anason karistirip cayini iciyordu her gun birer bardak. Anason da uykusuna iyi geliyo galiba bebisin.

Canım doğum yapmadım bilmiyorum ama kardeşimden bu örnek vereyim . O çok gazliydi ne fitiller kullandık küçücük bebeğe o zamanlar. Küçük bi kaşık rezene veriyorduk , annemde iciyordu. Ama çok değil . Metsil damla da iyi diye duydum. Bi de bebis afedersin kakasini yapamazsa sabun koyuyorduk hemen geliyordu kocakari metodlari iyi geliyor bence . Ama sizinkiler daha küçük işte onu ne zamandan itibaren yapmak lazım bilemedim. Aklında bulunsun yine

Canım sütünün azaldığını nasıl anladın? Bende yoğun stres altındayım sütüm azalacak diye korkuyorum.
Canm sakin sutum azalir diye düşünme hic stres yapma stres kirku uykusuzluk sutu azaltiyo bol bol subic bnm sutum dogumdan 1 hafta sonra geldigi icin bir hafta mamayla besledik yavrumu oda biberona alisti emmek istemedi zorla emizirdim ilk sutum geldigi zmn goguslerim buyudu tas gibi oldu bir hafta cok iyi sut geldi hm emizirdim hm pompayla sagdim sahdigim zmn gunde uc kez 40,50 cc cikiyordu sutum bu 4 gundur gogusum havasi cikmis balon gibi sagiyorum 10 cc sut cikiyo baskada yoktu bugun hic yok bn cok stres yapmistim cok stres yaptim sutum kacti sen hicbsyi dusunme bol bol su ic canm sutun bol olsun insallah

Ben 6 şubatta normal doğurdum, saat 3te gidip 5.20de doğurdum, tabi sancılar fenaydı.10cm açlma olmca epidurale bağladı doktor.benim açılma aşırı hzlı oldu.3 cm açlmyla gttim 2saatte doğum gerçkleşti.ama asıl sorun doğumdan sonra oldu.hemoroidler çıktı 4-5tane.ve ne oturabiliyorm ne kalkabiliyorum.mahfoldum.bu şekilde olan var mı?amelyat dedi doktor(bebekte var.npıcM bilmiyorum.bebeğime odaklanamıyorum.memeler yara(süt bugün anck geldi.bu kısmı en zormuş((

Bendede hiç bişey yok yatmadan duşa kabini az tıkayıp otururak sıcak duş alıyım diyorum belki tetikler doğumu felan bide bugün hareketleri çok az bebeğin durdukça stres yapıyorum artık

Kizlar 8 subat saat 08:40 da spinal anestezi ile sezeryan dogum yaptim. 37 bucuk haftalik minnoş oğlum Arden anne karninda strese girdigi icin kilosu biraz az dogdu.

Dogumu bekleyen annelere saglikli dogumlar diliyorum
Gözün aydın canım. Strese girdiğini nasıl anladınız bebeğin

Allah anali babali buyutsun canim. Gecmis olsun

Gözün aydın canım. Strese girdiğini nasıl anladınız bebeğin

Ultrasondaki kilosu geri dusmustu. Aslinda doktorum direk ona bakip bi sey demedi. Nst ye bagladi. Nst den cikar cikmaz seni yarin doguma alacagiz dedi. Bebek streste senin de rahimin cok incelmis dedi

Benim daha gaz dönemi başlamadı ama başlarsa veririm. Oğlumda çörekotuyağı kullanmıştım. Hem kendim hem oğluma veriyordum. Dediğin gibi ilaçların içeriği de bunlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…