- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #40.541
AYnı bende öyleyim canım bide erken doğum riskim vardı. Herkes hala mı doğurmadın diyo. Bende hiç tadını çıkaramıyorum tam tersi stresleniyorum. Biran önce bizde sağlıkla doğuralım da sütümüzü konuşalım istiyorumHerkes dogum tarihini soruyor , diyorum her an gelebilir bekliyoruz. Son zamanlar güzel de stresliymis de. Kendine yetememek , beklemek , düşünmek hepsi üst üste geliyormus . Herkes son zamanlarin tadini cikart dese de insan pek öyle yapamiyormus.herkes hayırlısıyla doğum yapar inşallah.
Valla canim oğlum cok gazli bi bebekti hep damlalarla buyudu.bu sefer hemen vermek istemiyorum.sen verir misin bilemem ama bi cay kasigi rezene veriyorum daha rahat cikariyor.kendim de her gun bi bardak iciyorum.zaten o damlalarin icinde de rezene yagi,anason yagi vs.var.kiraz cekirdegi yastigi aldim bi de onu denicem gazi artinca.Taze anneler bu gaz isini ne yapiyorsunuz :) benim bebis emerken uyuya kalıyor hep. Gaz cikartmaya kalincada rahatsiz oluyor uyanip agliyor çığlık kiyamet. Gazini cikarmasam bu kezde 2 saat sonra karin ağrısıyla agliyor :/ var mi bu gazi çıkarmanin pratik yolu.
Simdilik mommy bliss Gece gunduz gaz damlasi sipariş verdim 15. Gun başlayacağım. Bakalim ise yarayacak mi. Kendi doktorumuz metsil damla verdi ama simdiden ilaca bogmak istemiyorum bebemi
İlk günler süt çok az oluyor biliyorsundur. Benim mesela 5-6 günlükken ikisinden toplam 30 ml çıkıyordu en fazla. Ama süt değil sarı yağ gibi oluyordu. 4-5 gündür birini emzirirken diğeri akmaya başladı. İlk göğüslerim çok yaraydı o yüzden sağıyordum.yaralarım Azalınca bıraktım sağmayı. Ben oğlumda çok sağdım. Yaradan ve kesilmelerden dolayı. Herkes sağınca süt azalıyor diyor sma bende hep arttı. Kesilen sütüm sağarak geri geldi meselaBende sağıyorum ama çok çok az çıkıyor zamanla artıyor mu miktar bebek emiyor bir yandan tabi ilkinde sadece sağdığımdan emin olamıyorum normal mi
Canım en son sezeryana giriyorum demişti çıkınca yazmadı daha bende çok merak ediyorum bebisi kendisi nasıl çok heyecanlıydı çünküKızlar @lulicik doğum yaptı mı ben göremedim
Valla benim doktorun rahatlığından bu kadar ilerledi diye düşünüyorum, hiç bakmadı yönlendirmedi de kaç defa enfeksiyon geçirdim bi usg’de bakılsa çıkıcakmış. Kendi doktoruma gitmedim bu arada başka hastaneye gittim. Dr normal doğum olur hiç çekinme dedi. Kendi doktoruma verdikleri böbrek raporunu yolladım geçmiş olsun stent takılır ürolog takip eder yazmış bana. Netten okudum idrar kanalına takılıyormuş normal doğuma engel değilmiş. Belki o şekilde biraz daha bekleyebilirim doğumu. Yoksa haftaya doğum olacak. Akşam eşimle tekrar gidicez bakalım kendi hastanemdeki dr ne diyecek. Hepinizden Allah razı olsun, birbirimizi anlıyor olmamız çok güzel
Hic guzel degil bence ya ben hamileligin hic tadini cikaracak bi olay oldugunu dusunmedim malesef 9 ay boyuHerkes dogum tarihini soruyor , diyorum her an gelebilir bekliyoruz. Son zamanlar güzel de stresliymis de. Kendine yetememek , beklemek , düşünmek hepsi üst üste geliyormus . Herkes son zamanlarin tadini cikart dese de insan pek öyle yapamiyormus.herkes hayırlısıyla doğum yapar inşallah.
Hadi bakalim saglikla gelsin insallah bebisin canim. Heyecan tabi doruktadir artik.Hanımlar rr. Çok uzun zamandır gelemiyorum. Bebişi doğanların gözüaydın, doğmamışlar içinde hayırlısı ile kucaklarina almak nasip olur inşallah.
Bizim de bugün kontrolümüz vardı. Çatı muayenesi yaptı dr bebek kanala girmeye başlamış 1.5cm kadar açılma var dedi. En fazla 10 güne gelir bebiş dedi. Çok heyecanlıyım
Sabah girecekti doguma ama haber gelmedi dahaKızlar @lulicik doğum yaptı mı ben göremedim
Koca karinla tabi olmuyo hareketler. Ben de oturunca kalkana kadar baya ugrasiyorumAynen canım normal doğum çok iyi aslında sonrası için ama nasip artık inşallah diyelim...artık faydası pek olmaz yaptiklarimizin ama bende bol bol hareket edeyim diyorum dün anneme yürüdüm 20 dk. Kapıya kadar geldiğimde bi adım daha atacak halim kalmamisti annem de kizdi niye yürüdüm diye ben önceleri çok iş yapiyodum temizlik falan artik yaptirmiyolar zaten istesem bile yapamam heralde canim da istemiyo zatencanim eliptigi ben hamile değilken bile sporda zorlanıyodum nefes nefese kalıp 5 dk.kisa kestigim oluyodu hocam görmeden:) yorma okadar kendini bikac kez çömelip kalkmak squat yapmak bile yeter bence ki ben oturdugum yerden kalkamiyorum artık çömelip kalkamam diye korkuyorum o yüzden mutfak tezgahından destek alarak yapıyorum canın aciyosa yapma masajı canım boşver...dogum yapan bikac kişiye de sordum ben hissetmedim kesiyi dedi ama için rahat etmesi açısından dr a sor bi sen yine de ama uyustururlar bence canım benimde boğazım acıyo yara gibi hasta olcam galiba mide yanması zaten berbat oluyo bide bu cikti
Canım sütünün azaldığını nasıl anladın? Bende yoğun stres altındayım sütüm azalacak diye korkuyorum.@gsm_lee canm Allah yardimcin olsun stres yapma bnde sut arttirici icmedigim bisey kalmadi kendiliginden sutum kacti yavrumu mamayla besliyorum vicdan azabi cekiyorum yavrumu emiziremedim diye kendiside emmek istemedi biberon kolayina geldi bnde cok agladim ama yapicak bsy yok bnde sabaha kadar uyku yok her iki saatte mama icin kalkiyorum altini temizleyip gazini cikartim uyutana kadar uykum da kaciyo tam uyumusken bir dagaki mama saati geliyo gunduz annem bn bakarim uyu diyo ama gend uyuyamıyorum sen cok stres yapmaki sutun kacmasin emmezsede sagarak ver onemli olan anneni emmesi degl anne sutu almasi zaten 6 ayda ek gidaya gecicekler
Ben daha dogurmadim ama annemi ornek veriyum dedim belki ise yararTaze anneler bu gaz isini ne yapiyorsunuz :) benim bebis emerken uyuya kalıyor hep. Gaz cikartmaya kalincada rahatsiz oluyor uyanip agliyor çığlık kiyamet. Gazini cikarmasam bu kezde 2 saat sonra karin ağrısıyla agliyor :/ var mi bu gazi çıkarmanin pratik yolu.
Simdilik mommy bliss Gece gunduz gaz damlasi sipariş verdim 15. Gun başlayacağım. Bakalim ise yarayacak mi. Kendi doktorumuz metsil damla verdi ama simdiden ilaca bogmak istemiyorum bebemi
AYnı bende öyleyim canım bide erken doğum riskim vardı. Herkes hala mı doğurmadın diyo. Bende hiç tadını çıkaramıyorum tam tersi stresleniyorum. Biran önce bizde sağlıkla doğuralım da sütümüzü konuşalım istiyorum[/QUOTE inşallah canım ya bebisler gelse bi. Bende şimdi evi süpürüp sildim , wc banyo da yıkamak istiyorum bu enerji geldi sanki bebek bu gece gelecek diye ama hiç sancı filan da yok . Kendi kendime gelin güvey oluyorum
Canım doğum yapmadım bilmiyorum ama kardeşimden bu örnek vereyim . O çok gazliydi ne fitiller kullandık küçücük bebeğe o zamanlar. Küçük bi kaşık rezene veriyorduk , annemde iciyordu. Ama çok değil . Metsil damla da iyi diye duydum. Bi de bebis afedersin kakasini yapamazsa sabun koyuyorduk hemen geliyorduTaze anneler bu gaz isini ne yapiyorsunuz :) benim bebis emerken uyuya kalıyor hep. Gaz cikartmaya kalincada rahatsiz oluyor uyanip agliyor çığlık kiyamet. Gazini cikarmasam bu kezde 2 saat sonra karin ağrısıyla agliyor :/ var mi bu gazi çıkarmanin pratik yolu.
Canm sakin sutum azalir diye düşünme hic stres yapma stres kirku uykusuzluk sutu azaltiyo bol bol subic bnm sutum dogumdan 1 hafta sonra geldigi icin bir hafta mamayla besledik yavrumu oda biberona alisti emmek istemedi zorla emizirdim ilk sutum geldigi zmn goguslerim buyudu tas gibi oldu bir hafta cok iyi sut geldi hm emizirdim hm pompayla sagdim sahdigim zmn gunde uc kez 40,50 cc cikiyordu sutum bu 4 gundur gogusum havasi cikmis balon gibi sagiyorum 10 cc sut cikiyo baskada yoktu bugun hic yok bn cok stres yapmistim cok stres yaptim sutum kacti sen hicbsyi dusunme bol bol su ic canm sutun bol olsun insallahCanım sütünün azaldığını nasıl anladın? Bende yoğun stres altındayım sütüm azalacak diye korkuyorum.
Gözün aydın canım. Strese girdiğini nasıl anladınız bebeğinKizlar 8 subat saat 08:40 da spinal anestezi ile sezeryan dogum yaptim. 37 bucuk haftalik minnoş oğlum Arden anne karninda strese girdigi icin kilosu biraz az dogdu.
Dogumu bekleyen annelere saglikli dogumlar diliyorum
Ben 6 şubatta normal doğurdum, saat 3te gidip 5.20de doğurdum, tabi sancılar fenaydı.10cm açlma olmca epidurale bağladı doktor.benim açılma aşırı hzlı oldu.3 cm açlmyla gttim 2saatte doğum gerçkleşti.ama asıl sorun doğumdan sonra oldu.hemoroidler çıktı 4-5tane.ve ne oturabiliyorm ne kalkabiliyorum.mahfoldum.bu şekilde olan var mı?amelyat dedi doktor(bebekte var.npıcM bilmiyorum.bebeğime odaklanamıyorum.memeler yara (süt bugün anck geldi.bu kısmı en zormuş ((
Gözün aydın canım. Strese girdiğini nasıl anladınız bebeğin
Benim daha gaz dönemi başlamadı ama başlarsa veririm. Oğlumda çörekotuyağı kullanmıştım. Hem kendim hem oğluma veriyordum. Dediğin gibi ilaçların içeriği de bunlardanValla canim oğlum cok gazli bi bebekti hep damlalarla buyudu.bu sefer hemen vermek istemiyorum.sen verir misin bilemem ama bi cay kasigi rezene veriyorum daha rahat cikariyor.kendim de her gun bi bardak iciyorum.zaten o damlalarin icinde de rezene yagi,anason yagi vs.var.kiraz cekirdegi yastigi aldim bi de onu denicem gazi artinca.
Ben de ayni ikilemde kaliyorum ama gazini almadan yatirinca yarim saat sonra uyaniyor bizimki de.almadan yatirmamaya çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?