- 3 Aralık 2010
- 2.898
- 1.294
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #40.561
Özel hastane mi canım nasıldı ki nst? Bende bebek hareketi az da inşallah strese giren sadece benimdirUltrasondaki kilosu geri dusmustu. Aslinda doktorum direk ona bakip bi sey demedi. Nst ye bagladi. Nst den cikar cikmaz seni yarin doguma alacagiz dedi. Bebek streste senin de rahimin cok incelmis dedi
Ilk bebek mi canim? Ne guzel iki saatcik surmus ya masallah. Hayirli olsun bebeginiz :)Ben 6 şubatta normal doğurdum, saat 3te gidip 5.20de doğurdum, tabi sancılar fenaydı.10cm açlma olmca epidurale bağladı doktor.benim açılma aşırı hzlı oldu.3 cm açlmyla gttim 2saatte doğum gerçkleşti.ama asıl sorun doğumdan sonra oldu.hemoroidler çıktı 4-5tane.ve ne oturabiliyorm ne kalkabiliyorum.mahfoldum.bu şekilde olan var mı?amelyat dedi doktor(bebekte var.npıcM bilmiyorum.bebeğime odaklanamıyorum.memeler yara (süt bugün anck geldi.bu kısmı en zormuş ((
Gozunuz aydin canim allah anali babali buyutsun. Toparlar insallah bebis en kisa surede.Kizlar 8 subat saat 08:40 da spinal anestezi ile sezeryan dogum yaptim. 37 bucuk haftalik minnoş oğlum Arden anne karninda strese girdigi icin kilosu biraz az dogdu.
Dogumu bekleyen annelere saglikli dogumlar diliyorum
Gozun aydin. Allah uzun omur versin yavrunaKizlar 8 subat saat 08:40 da spinal anestezi ile sezeryan dogum yaptim. 37 bucuk haftalik minnoş oğlum Arden anne karninda strese girdigi icin kilosu biraz az dogdu.
Ben de her emzirmeden sonra çıkaramıyotum gazını. Genelde yatırıyorum bi on dk sonra falan ağlamaya başlıyor o zaman çıkıyor ancak. 20. Gün gibi biogaia diye bi damlaya başladık biz iyi geliyor sanki. Metsil kullanma bence cnm bitkisel damlaların da faydası oluyor ilaca gerek yokTaze anneler bu gaz isini ne yapiyorsunuz :) benim bebis emerken uyuya kalıyor hep. Gaz cikartmaya kalincada rahatsiz oluyor uyanip agliyor çığlık kiyamet. Gazini cikarmasam bu kezde 2 saat sonra karin ağrısıyla agliyor :/ var mi bu gazi çıkarmanin pratik yolu.
Simdilik mommy bliss Gece gunduz gaz damlasi sipariş verdim 15. Gun başlayacağım. Bakalim ise yarayacak mi. Kendi doktorumuz metsil damla verdi ama simdiden ilaca bogmak istemiyorum bebemi
Canım gözün aydın , sağlıklı büyüt inşallah. Doğum güzel olmuş maşallah ama sonrası zormuş . Onlarda geçer inşallah. Bi tane hemoroid kremi var . Eltim kullanmıştı iyi gelmişti ona . Istersen ismini biliyorsa isteyebilirim. Bi de Hindistan cevizi yağı iyi geliyor . Seninkiler ilerlemiş sanırım ama denemekten zarar gelmez gibi. Göğsün için de soğan iyi gelebilir. Allah şifa versin .Ben 6 şubatta normal doğurdum, saat 3te gidip 5.20de doğurdum, tabi sancılar fenaydı.10cm açlma olmca epidurale bağladı doktor.benim açılma aşırı hzlı oldu.3 cm açlmyla gttim 2saatte doğum gerçkleşti.ama asıl sorun doğumdan sonra oldu.hemoroidler çıktı 4-5tane.ve ne oturabiliyorm ne kalkabiliyorum.mahfoldum.bu şekilde olan var mı?amelyat dedi doktor(bebekte var.npıcM bilmiyorum.bebeğime odaklanamıyorum.memeler yara (süt bugün anck geldi.bu kısmı en zormuş ((
Geçmiş olsun cnm kötü olmuş. burada bi arkadaş da yaşamıştı sanırım yazar heralde. İnşallah ameliyata gerek kalmadan atlatırsınBen 6 şubatta normal doğurdum, saat 3te gidip 5.20de doğurdum, tabi sancılar fenaydı.10cm açlma olmca epidurale bağladı doktor.benim açılma aşırı hzlı oldu.3 cm açlmyla gttim 2saatte doğum gerçkleşti.ama asıl sorun doğumdan sonra oldu.hemoroidler çıktı 4-5tane.ve ne oturabiliyorm ne kalkabiliyorum.mahfoldum.bu şekilde olan var mı?amelyat dedi doktor(bebekte var.npıcM bilmiyorum.bebeğime odaklanamıyorum.memeler yara (süt bugün anck geldi.bu kısmı en zormuş ((
Gözün aydın , Allah analı babalı büyütsün canım. Sağlıklı ise kilosu sorun değildir yeter ki sağlıklı olsunlar. Sen oglusuna iyi bakarsın o da toparlar kendini annesi.Kizlar 8 subat saat 08:40 da spinal anestezi ile sezeryan dogum yaptim. 37 bucuk haftalik minnoş oğlum Arden anne karninda strese girdigi icin kilosu biraz az dogdu.
Gözün aydın cnm hayırlı olsun kilosu ne kadarKizlar 8 subat saat 08:40 da spinal anestezi ile sezeryan dogum yaptim. 37 bucuk haftalik minnoş oğlum Arden anne karninda strese girdigi icin kilosu biraz az dogdu.
Canım stres yapma valla benimkinin de hareketi o kadar az ki . Ne yesem de oynasa filan diyorum . Boşuna kendimizi de strese sokuyoruz. Belki onlarda etkileniyordur. Uyuyolarsa bi rahat birakmadin anne diyorlardr bizeBendede hiç bişey yok yatmadan duşa kabini az tıkayıp otururak sıcak duş alıyım diyorum belki tetikler doğumu felanbide bugün hareketleri çok az bebeğin durdukça stres yapıyorum artık
Çörekotu yağı gaza iyi geliyor mu ilk defa duydum. Kızıma çok kullanırım ama bebeğe verilebildiğni hiç bilmiyordumBenim daha gaz dönemi başlamadı ama başlarsa veririm. Oğlumda çörekotuyağı kullanmıştım. Hem kendim hem oğluma veriyordum. Dediğin gibi ilaçların içeriği de bunlardan
Iyi arastirin canim ne yapacaginiza oyle karar verin. Sen kendi doktoruna agrin oldugunu soyledin ve bakmadi mi
Hic guzel degil bence ya ben hamileligin hic tadini cikaracak bi olay oldugunu dusunmedim malesef 9 ay boyukeske rahat guzel gecseydi ozlerdim belki o zaman
Hadi bakalim saglikla gelsin insallah bebisin canim. Heyecan tabi doruktadir artik.
Çati muayenesi nasildi? Cok acisi var mi?
Sabah girecekti doguma ama haber gelmedi daha
Çok korkuyorum gecen cumadan beri bi tuhaf. 2 gün önce bi hareketlendi sonra yine aynı. Riskli geçirdim dönemi hala da stresliyim bişey olucakta Allah korusun bebeğime zarar gelicek diye aklım çıkıyo. Artık doğurmak istiyorum. Öğlen bi hareketliydi şimdi yemek felan yedim yok ben dürtersem diğer tarafa gidiyo yoksa yok. Allah ım inşallah bişey olmazCanım stres yapma valla benimkinin de hareketi o kadar az ki . Ne yesem de oynasa filan diyorum . Boşuna kendimizi de strese sokuyoruz. Belki onlarda etkileniyordur. Uyuyolarsa bi rahat birakmadin anne diyorlardr bize
Iyi arastirin canim ne yapacaginiza oyle karar verin. Sen kendi doktoruna agrin oldugunu soyledin ve bakmadi mi
Ben 6 şubatta normal doğurdum, saat 3te gidip 5.20de doğurdum, tabi sancılar fenaydı.10cm açlma olmca epidurale bağladı doktor.benim açılma aşırı hzlı oldu.3 cm açlmyla gttim 2saatte doğum gerçkleşti.ama asıl sorun doğumdan sonra oldu.hemoroidler çıktı 4-5tane.ve ne oturabiliyorm ne kalkabiliyorum.mahfoldum.bu şekilde olan var mı?amelyat dedi doktor(bebekte var.npıcM bilmiyorum.bebeğime odaklanamıyorum.memeler yara (süt bugün anck geldi.bu kısmı en zormuş ((
Kizlar 8 subat saat 08:40 da spinal anestezi ile sezeryan dogum yaptim. 37 bucuk haftalik minnoş oğlum Arden anne karninda strese girdigi icin kilosu biraz az dogdu.
Benimde alt tarafta kasıntı var , idrar yolu enfeksiyonu bi yakamizdan düşmeyecek galiba , fitil kullandım geçen hafta ama geçmiyor . Inşallah doğum için ya da bebek için sıkıntı olmuyordur
Ayyy hala devam mı ediyor ? Çozum olarak neler yapıyorsun ? Benim de var hala 6 gün olduk . Garmastan biraz iyi geldi iki gün streçe sararak durdurdum .Doğum yapan yada yapmak üzere olan herkesi tebrik ediyorum takip edemiyorum gögüs ucu yaralariyla bogusmaktan kucak dolusu sevgiler 28 günluk lohusadan sevgilerle
Bende aynı marka kullanıyorum hep kızımda da ondan kullanmistim.. gerçekten güzelKızlar lansinohun göğüs pedi çok güzel çok memnun kaldım ben. Bugün ve ayın 15 inde ebebekte indirimde ihtiyacı olanlar kaçırmasın derim eczanelerde çok pahalı oluyor
Omurlu olsun sağlıkla büyütün canım. Benim de var hemoroid ve daha dogum da yapmadim şimdilik 1 tane dogumdan sonra ne olcak bilmiyorum.burda Hindistan cevizi yağı dedi bi arkadas onu kullanicam ben de...ilk dogumumdan sonra da olmuştu benim biraz zaman geçince oturma banyosu yapabilirsin çünkü şimdi dikiş vardır. ..bi de madecassol krem kullanmıştım ilkinde simdi ilaç olduğundan kullanamıyorum sen bi sor istersen inşallah geçer çok kötüyüm ben de onu mu dusuneyim doğumu mu bilemedimBen 6 şubatta normal doğurdum, saat 3te gidip 5.20de doğurdum, tabi sancılar fenaydı.10cm açlma olmca epidurale bağladı doktor.benim açılma aşırı hzlı oldu.3 cm açlmyla gttim 2saatte doğum gerçkleşti.ama asıl sorun doğumdan sonra oldu.hemoroidler çıktı 4-5tane.ve ne oturabiliyorm ne kalkabiliyorum.mahfoldum.bu şekilde olan var mı?amelyat dedi doktor(bebekte var.npıcM bilmiyorum.bebeğime odaklanamıyorum.memeler yara (süt bugün anck geldi.bu kısmı en zormuş ((
Ömürlü olsun bebeğin canimKizlar 8 subat saat 08:40 da spinal anestezi ile sezeryan dogum yaptim. 37 bucuk haftalik minnoş oğlum Arden anne karninda strese girdigi icin kilosu biraz az dogdu.
Onu daha denemedim iki gündür streç ile kapatıyorum krem sürüp .. garmastan adı kremin biraz yumuşadı az bir ucunda kaldı yara gibi onlarda geçerse inşallah rahatlayacamCanım gögüslerine soğan nasıl geldi. Bana da hel etraftan diyolar da krem aldım diyorum gercekten soğan etkili oldu mu
Olmaz inşallah merak etme . Artık yerleri daraldi iyice o yüzden çok hareket edemiyorlar. Ya da uyuyorlarmis böyle dusunelim.Çok korkuyorum gecen cumadan beri bi tuhaf. 2 gün önce bi hareketlendi sonra yine aynı. Riskli geçirdim dönemi hala da stresliyim bişey olucakta Allah korusun bebeğime zarar gelicek diye aklım çıkıyo. Artık doğurmak istiyorum. Öğlen bi hareketliydi şimdi yemek felan yedim yok ben dürtersem diğer tarafa gidiyo yoksa yok. Allah ım inşallah bişey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?