- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #40.701
Saol kuzum evet bde tedavilerle tup bebekle kavustum yavruma cok şükür Robbime kucagmiza aldik artik herkesi herseyi birakmamiz lazim kim ne konusursa konussun artik akillandim stres yaparsam kendim zararli cikicakmisim en iyisi umursamamazlik emiziriyorum cok şükür damla damla olsada var insallah devamida gelirHaklısın cnm. Bebişime kavuşmak için zaten zorlu yollardan geçtim. Allah büyüktür. Birbirimizi teselli ediyoruz artık. Gene de emzirmeye çalış bence. Emdikçe gelecektir. Pes etmeden emzirmek için çabala. Süt zamanla gelir cnm
Geçmiş olsun canım maalesef bazı doktorlar çok rahat benim ki de çok rahattı tahlil filan istemezdi hiç ondan diyorum bebeğim böyle oldu enfeksiyon var ya kanında anne karnındayken olmuş 2 hafta erken doğdu ondan mı acaba diyorum çünkü enfeksiyon yüzünden bir sürü erken doğum yapan var allahtan daha beteri olmadı ne diyelim. İyi ki başka doktora gitmişsin neyse ki çaresi olan şeyler bunlar
Geldik doktordan3 cm açılmam var ntsdede sancılarım 100 96 70 65 falan çıktı bazende 3 lere 8 lere düştü. Doktor çatıların normal doğum için uygun bebekte kanala kafasını yerleştirmiş baya dedi. Doğumu başlatmak istemiyorum kendi gelsin istiyorum 1 haftası var daha dedi. Eli kulağında zaten dedi 2960 gram olmuş kilosunu artık hiç umursamıyorum herşey yolunda bizden haberler böyle.
Selam kizlar tek tek alıntı yapamadim. Merak eden soran herkese teşekkür ederim. Dün sezaryen oldum bugün anca kendime geliyorum çok ağrılı bir süreç geçirdim. Hala serumla ve agri kesicilerle idare ediyorum. Imkani olan kimse normal dogumdan kaçmasın sezaryen çok çok ağır biseymis. Şükür bebeğim iyi darısı dogurmayi bekleyenlerin başına
Canım ilk haftalar gaz problemi çok olmuyor. 15 20 günden sonra sıkıntı çıkarmaya çalışıyor. Ama belki senin kızda çok sıkıntı olmaz. Erkek bebekler daha gazlı olur derler.Doğum yapan anneler inşallah buraya girmeye vakit bulup mesajımı görebilirsiniz. Benim kızın gazı yok mu yoksa ben mi çıkaramıyorum. 8 günlük olduk. Gaz için çok az ağladı. Yani her emzirme sonrası gazını da çıkarmıyorum. Çünkü çıkmıyor. Normal mi bu? Yoksa gaz birikiyor ve birgün patlak mı verecek
Benimde ayni canim emince uyuyakaliyor gazını cikarmaya ugrassam uyanip agliyor cikarmasam 1 2 saat sonra karin agrisi ile agliyor. Bende saskinim :/Doğum yapan anneler inşallah buraya girmeye vakit bulup mesajımı görebilirsiniz. Benim kızın gazı yok mu yoksa ben mi çıkaramıyorum. 8 günlük olduk. Gaz için çok az ağladı. Yani her emzirme sonrası gazını da çıkarmıyorum. Çünkü çıkmıyor. Normal mi bu? Yoksa gaz birikiyor ve birgün patlak mı verecek
Agrin başladığı anda hemen iğne yaptır çok faydasını göreceksin iğne yapmazlar diye düşunme sakın . Günden güne daha iyi olacaksın yarin bugününden daha iyi olacak yürümen kendini iyi hissetmen.. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinSelam kizlar tek tek alıntı yapamadim. Merak eden soran herkese teşekkür ederim. Dün sezaryen oldum bugün anca kendime geliyorum çok ağrılı bir süreç geçirdim. Hala serumla ve agri kesicilerle idare ediyorum. Imkani olan kimse normal dogumdan kaçmasın sezaryen çok çok ağır biseymis. Şükür bebeğim iyi darısı dogurmayi bekleyenlerin başına
Kız bebeklerde çok gaz olmaz derler ama bağırsak florası bile daha yeni gelişmeye başlıyor aman da olmasın aslındaDoğum yapan anneler inşallah buraya girmeye vakit bulup mesajımı görebilirsiniz. Benim kızın gazı yok mu yoksa ben mi çıkaramıyorum. 8 günlük olduk. Gaz için çok az ağladı. Yani her emzirme sonrası gazını da çıkarmıyorum. Çünkü çıkmıyor. Normal mi bu? Yoksa gaz birikiyor ve birgün patlak mı verecek
Amin canım inşallah sağlıklı sıhhatli doğumlar nasib etsin Rabbim inşallah herkese...benimkini mi merak ediyorsun yoksa bu topiktekilerini mi :) ay inşallah güzel bi doğum yaparım da hikayesi de güzel olur yazarım buraya ya :)Merhabalar :) bende bahadır burayı takip ediyorum ve her doğumu okudukça kalbim bi tuaf oluyor çok heycanlaniyorum :) ama inanın en çok sizin dogum hikayemizin merak ediyorum :) bilmiyorum niye ama :) ve herkese hayırlı doğumlar diliyorum . Rabbim hepimizin yavrusunu sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşAllah :)
Ben sevi bebe den reflü yatağı almıştım beşiğin içine... ondan yan desteklerde var yan yatırınca kussa bile sorun olmuyor... ilk bebeğimdede kullanmıştım.. dr önermiştiKızlar bebeği beşikte mi yatırıyosunuz yanınzda mı? Ben beşiğe koyunca çok huzursuzlanıyorum ya kusarsa vs diye
Canım süt işi beyinle de çok alakalı. Hikâye gibi geliyor biliyorum söylemesi çok kolay ama vazgeçme sütüm kesildi diye. Benim ilk doğumda normal olmasına rağmen 3 gün gelmedi sütüm. Çünkü ilk gün ben çocuğu emzirince şakır şakır gelecek zannediyordum .oyle olmayinca dedim benim sütüm yok. Doktor diyordu bana öyle söylersen olmaz zaten ama ben hiç ciddiye almadım. Sonra makineyle sağa sağa geldi. Ikincide hiç stres olmadım.Bunda olur muhakkak dedim. Erken doğmasına rağmen geldi emzirdim. Beyine ne gönderirsen onu görüyorsun. Bir sürü öneride bulunmuşlar zaten ama artırmak icin en önemlisi iyi dusunmek uyku ve su bence.Saol kuzum evet bde tedavilerle tup bebekle kavustum yavruma cok şükür Robbime kucagmiza aldik artik herkesi herseyi birakmamiz lazim kim ne konusursa konussun artik akillandim stres yaparsam kendim zararli cikicakmisim en iyisi umursamamazlik emiziriyorum cok şükür damla damla olsada var insallah devamida gelir
Çok geçmiş olsun... Ateş bebekte sağlık sıhhat olsunKızlar merhaba, bir türlü giremedim. Bu hafta fırtına gibi geçti... önce süt ve emme ile uğraştık. Sonra ben çok ağır bir kanama yaşadım derken zaman olmadı.
Şimdi geriye doğru ateş uyanana kadar okumaya çalışacağım.
Bu sürede Doğum yapan bebeğine kavuşan arkadaşlar, şu an hepinizi daha bir duygusal ve evlat kokusunun anlamını öğrenmiş olarak tebrik ediyorum. Rabbim tüm bebeklerimizi korusun.
selam canim.ilk bebisiiimde hicc gaz sancisi yasamadim.hatta emdikten yada maamaa verdikten snr ugrastim durdum gaz ciksin diye.baktimki gazli bi cocuk degil.emzirdim yatirdim.dis sancisi bile yasamadi oglum cok sukur.Doğum yapan anneler inşallah buraya girmeye vakit bulup mesajımı görebilirsiniz. Benim kızın gazı yok mu yoksa ben mi çıkaramıyorum. 8 günlük olduk. Gaz için çok az ağladı. Yani her emzirme sonrası gazını da çıkarmıyorum. Çünkü çıkmıyor. Normal mi bu? Yoksa gaz birikiyor ve birgün patlak mı verecek
Gözünaydın canım benim maalesef sezaryen de ilk gün çok çok ağrılı oluyor 1 hafta sonunda bişeyin kalmaz inşallah sevindim iyi olmanıza canım Allah analı babalı büyütsün:)Selam kizlar tek tek alıntı yapamadim. Merak eden soran herkese teşekkür ederim. Dün sezaryen oldum bugün anca kendime geliyorum çok ağrılı bir süreç geçirdim. Hala serumla ve agri kesicilerle idare ediyorum. Imkani olan kimse normal dogumdan kaçmasın sezaryen çok çok ağır biseymis. Şükür bebeğim iyi darısı dogurmayi bekleyenlerin başına
Evet ozel hastane. Ben pek nst den anlamiyorum, Dogum sancisi kadar yuksek degildi ama tepeler vardi, şekil olarak n ye benziyorduÖzel hastane mi canım nasıldı ki nst? Bende bebek hareketi az da inşallah strese giren sadece benimdir
Anladım canım. İnşallah bizde sağlıkla kavusuruz bebeğimizeEvet ozel hastane. Ben pek nst den anlamiyorum, Dogum sancisi kadar yuksek degildi ama tepeler vardi, şekil olarak n ye benziyordu
Sana öyle gelir canım çıkmaz yukarı o:) sen yine de ters hareket yapma da dikkat etBen kaç ay hep yattıö daha 2 haftadıe felan hareket ediyorum şimdide az az yürüyorum kısmet artık benim bebek aşağı inceği yerde sürekli yukarı tırmanıyo gibi zaten
Bir haftalık olduğunda düştü kuzumKızlar bebeklerinizin göbeği kaç günde düştü... 1 şubatta doğdu derin.. ama düşmedi halaa
Canım çok geçmiş olsun sende bebeğin de iyisiniz ya sevindim evet baya merak ettik seni ses çıkmayınca haber alınca içim ferahladı Allah analı babalı büyütmeyi nasib etsin darısı en kısa zamanda biz sona kalanlara :)Selam kizlar tek tek alıntı yapamadim. Merak eden soran herkese teşekkür ederim. Dün sezaryen oldum bugün anca kendime geliyorum çok ağrılı bir süreç geçirdim. Hala serumla ve agri kesicilerle idare ediyorum. Imkani olan kimse normal dogumdan kaçmasın sezaryen çok çok ağır biseymis. Şükür bebeğim iyi darısı dogurmayi bekleyenlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?