2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Doğum yapan anneler inşallah buraya girmeye vakit bulup mesajımı görebilirsiniz. Benim kızın gazı yok mu yoksa ben mi çıkaramıyorum. 8 günlük olduk. Gaz için çok az ağladı. Yani her emzirme sonrası gazını da çıkarmıyorum. Çünkü çıkmıyor. Normal mi bu? Yoksa gaz birikiyor ve birgün patlak mı verecek

Saol kuzum evet bde tedavilerle tup bebekle kavustum yavruma cok şükür Robbime kucagmiza aldik artik herkesi herseyi birakmamiz lazim kim ne konusursa konussun artik akillandim stres yaparsam kendim zararli cikicakmisim en iyisi umursamamazlik emiziriyorum cok şükür damla damla olsada var insallah devamida gelir

İdrar tahlillerimi ben hep gidip kendim yaptırdım şüphelendikçe. Dr bi kere kan tahlili istedi benden sadece. Bide ben acillik oluyordum enfeksiyondan yazıyordum haber veriyordum ama ciddiye almamış demek ki. Belki de bu genişlemeden kaynaklı enfeksiyon geçiriyordum, bilmiyorum. Çünkü hem bol su içtim hem kızılcık suyu 3kere de antibiyotik. Ama kronikleşti. İnşallah bebeğe geçmemiştir. Ben hastanedeyken test isticem baksınlar doğar doğmaz.

Haberler süper darısı başımıza inşallah. Akşama sabaha doğurcan belki de.

Geçmiş olsun canım, zaman lazım biraz inşallah geçecek ağrıların. Sağlıklı mutlu huzurlu ömürler yavrukuşa

Canım ilk haftalar gaz problemi çok olmuyor. 15 20 günden sonra sıkıntı çıkarmaya çalışıyor. Ama belki senin kızda çok sıkıntı olmaz. Erkek bebekler daha gazlı olur derler.

Benimde ayni canim emince uyuyakaliyor gazını cikarmaya ugrassam uyanip agliyor cikarmasam 1 2 saat sonra karin agrisi ile agliyor. Bende saskinim :/
Ama emzirme sonrasi mutlaka cikarmak lazimmis.

Agrin başladığı anda hemen iğne yaptır çok faydasını göreceksin iğne yapmazlar diye düşunme sakın . Günden güne daha iyi olacaksın yarin bugününden daha iyi olacak yürümen kendini iyi hissetmen.. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Kız bebeklerde çok gaz olmaz derler ama bağırsak florası bile daha yeni gelişmeye başlıyor aman da olmasın aslında

Amin canım inşallah sağlıklı sıhhatli doğumlar nasib etsin Rabbim inşallah herkese...benimkini mi merak ediyorsun yoksa bu topiktekilerini mi :) ay inşallah güzel bi doğum yaparım da hikayesi de güzel olur yazarım buraya ya :)

Kızlar bebeği beşikte mi yatırıyosunuz yanınzda mı? Ben beşiğe koyunca çok huzursuzlanıyorum ya kusarsa vs diye
Ben sevi bebe den reflü yatağı almıştım beşiğin içine... ondan yan desteklerde var yan yatırınca kussa bile sorun olmuyor... ilk bebeğimdede kullanmıştım.. dr önermişti

Canım süt işi beyinle de çok alakalı. Hikâye gibi geliyor biliyorum söylemesi çok kolay ama vazgeçme sütüm kesildi diye. Benim ilk doğumda normal olmasına rağmen 3 gün gelmedi sütüm. Çünkü ilk gün ben çocuğu emzirince şakır şakır gelecek zannediyordum .oyle olmayinca dedim benim sütüm yok. Doktor diyordu bana öyle söylersen olmaz zaten ama ben hiç ciddiye almadım. Sonra makineyle sağa sağa geldi. Ikincide hiç stres olmadım.Bunda olur muhakkak dedim. Erken doğmasına rağmen geldi emzirdim. Beyine ne gönderirsen onu görüyorsun. Bir sürü öneride bulunmuşlar zaten ama artırmak icin en önemlisi iyi dusunmek uyku ve su bence.

Çok geçmiş olsun... Ateş bebekte sağlık sıhhat olsun

selam canim.ilk bebisiiimde hicc gaz sancisi yasamadim.hatta emdikten yada maamaa verdikten snr ugrastim durdum gaz ciksin diye.baktimki gazli bi cocuk degil.emzirdim yatirdim.dis sancisi bile yasamadi oglum cok sukur.
gazi yoksa yoktur bence .ciksin diye bekleme.kakasini yapiyorsa kabiz degilse sikinti yok bence

Gözünaydın canım benim maalesef sezaryen de ilk gün çok çok ağrılı oluyor 1 hafta sonunda bişeyin kalmaz inşallah sevindim iyi olmanıza canım Allah analı babalı büyütsün:)

Kızlar bebeklerinizin göbeği kaç günde düştü... 1 şubatta doğdu derin.. ama düşmedi halaa

Ben kaç ay hep yattıö daha 2 haftadıe felan hareket ediyorum şimdide az az yürüyorum kısmet artık benim bebek aşağı inceği yerde sürekli yukarı tırmanıyo gibi zaten
Sana öyle gelir canım çıkmaz yukarı o:) sen yine de ters hareket yapma da dikkat et

Canım çok geçmiş olsun sende bebeğin de iyisiniz ya sevindim evet baya merak ettik seni ses çıkmayınca haber alınca içim ferahladı Allah analı babalı büyütmeyi nasib etsin darısı en kısa zamanda biz sona kalanlara :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…