- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #40.721
Hayırlı olsun canımSelam kizlar tek tek alıntı yapamadim. Merak eden soran herkese teşekkür ederim. Dün sezaryen oldum bugün anca kendime geliyorum çok ağrılı bir süreç geçirdim. Hala serumla ve agri kesicilerle idare ediyorum. Imkani olan kimse normal dogumdan kaçmasın sezaryen çok çok ağır biseymis. Şükür bebeğim iyi darısı dogurmayi bekleyenlerin başına
Allah razı olsun canım sağlıkla eline kucağına alırsın insalah bebisinjMerhaba güzel anneler. 15 gündür ben de burayı okumaya başladım ve bazen mesajlara yetişemiyorum, birden artıyor :) herkesin durumu hakkında az çok bilgim oldu, çok tatlısınız, çok güzel paylaşmak... Bu arada durumu sıkıntılı olan herkese dua etmeye çalıştım, inşallah en iyi şekilde üstesinden gelirsiniz. Hiçbirinizle diyaloğum yok, sonradan geldim, kabul ederseniz :) nedense şubat sonu gibi doğuracağımı hissediyorum ama kısmet, mart başı da olabilir tabi ama mart anneleri topiğini takip etmiyorum. Dün doğuma girecek bi annemiz vardı, @lulicik . ona da dua ettim, inşallah yolunda gider herşey. Tecrübelerimizi paylaşalım isterim, günlerdir okuyorum ama artık geldim. Faydalı olabilmek ümidiyle, hayırlı bekleyişler güzel anneler....
Kiloya hiç takılma kuzum sağlıklı oldun yeterGeldik doktordan3 cm açılmam var ntsdede sancılarım 100 96 70 65 falan çıktı bazende 3 lere 8 lere düştü. Doktor çatıların normal doğum için uygun bebekte kanala kafasını yerleştirmiş baya dedi. Doğumu başlatmak istemiyorum kendi gelsin istiyorum 1 haftası var daha dedi. Eli kulağında zaten dedi 2960 gram olmuş kilosunu artık hiç umursamıyorum herşey yolunda bizden haberler böyle.
Gözğn aydın canım hayırlı olsun bebişn. İlk günlrr zor Senin de zamanla geçecektir ağrılarınSelam kizlar tek tek alıntı yapamadim. Merak eden soran herkese teşekkür ederim. Dün sezaryen oldum bugün anca kendime geliyorum çok ağrılı bir süreç geçirdim. Hala serumla ve agri kesicilerle idare ediyorum. Imkani olan kimse normal dogumdan kaçmasın sezaryen çok çok ağır biseymis. Şükür bebeğim iyi darısı dogurmayi bekleyenlerin başına
Canım erken bence gaz için benim yavrularda ilk 15 gün gaz olmaz sonradan başlıyor. Bi de bugün okuduğum kitapta her emzirmeden sonra gaz çıkarmak zorunda değilsiniz bebek huzurlu uyuyorsa gaz çıkartmaya çalışmak huzursuz eder bebeği diyor. Eğer huzursuzsa gazını çıkartmaya uğraşın demişDoğum yapan anneler inşallah buraya girmeye vakit bulup mesajımı görebilirsiniz. Benim kızın gazı yok mu yoksa ben mi çıkaramıyorum. 8 günlük olduk. Gaz için çok az ağladı. Yani her emzirme sonrası gazını da çıkarmıyorum. Çünkü çıkmıyor. Normal mi bu? Yoksa gaz birikiyor ve birgün patlak mı verecek
Bizim 8. Gğnde düştü cnmKızlar bebeklerinizin göbeği kaç günde düştü... 1 şubatta doğdu derin.. ama düşmedi halaa
Gözün aydın canım sen de toparlarsin zamanla insallahSelam kizlar tek tek alıntı yapamadim. Merak eden soran herkese teşekkür ederim. Dün sezaryen oldum bugün anca kendime geliyorum çok ağrılı bir süreç geçirdim. Hala serumla ve agri kesicilerle idare ediyorum. Imkani olan kimse normal dogumdan kaçmasın sezaryen çok çok ağır biseymis. Şükür bebeğim iyi darısı dogurmayi bekleyenlerin başına
Benim oglumda 15 20 günden sonra başlamisti. Ya da Belki de senin bebis gazsiz olur belli mi olurDoğum yapan anneler inşallah buraya girmeye vakit bulup mesajımı görebilirsiniz. Benim kızın gazı yok mu yoksa ben mi çıkaramıyorum. 8 günlük olduk. Gaz için çok az ağladı. Yani her emzirme sonrası gazını da çıkarmıyorum. Çünkü çıkmıyor. Normal mi bu? Yoksa gaz birikiyor ve birgün patlak mı verecek
Yok yok düne özeldi oSana öyle gelir canım çıkmaz yukarı o:) sen yine de ters hareket yapma da dikkat et
15. gün düştüKızlar bebeklerinizin göbeği kaç günde düştü... 1 şubatta doğdu derin.. ama düşmedi halaa
Oh ne güzel ya daha ne olsunsancıyı hissediyo musun canım yoksa nst de mi çıktı? Bende hiç bişey hissetmiyorum sancı felan ama yarın nst ye gircem bi umut belki benimde sancım açılmam felan vardır
Hoşgeldin sağlıkla al kucağına bebisini
Masallah canım sancilarin çıkmış acilman da var daha ne olsun bence de eli kulağında sağlıkla gelsin
Canım çok sevindim adına her an gelebilir ozaman senin bebiş:) ay darısı basimiza :)
Çok güzel gelişmeler olmuş herşey normal doğum için biçilmiş kaftan gibi .. inşallah herşey yolunda gider saglikla kucağına alırsın
İdrar tahlillerimi ben hep gidip kendim yaptırdım şüphelendikçe. Dr bi kere kan tahlili istedi benden sadece. Bide ben acillik oluyordum enfeksiyondan yazıyordum haber veriyordum ama ciddiye almamış demek ki. Belki de bu genişlemeden kaynaklı enfeksiyon geçiriyordum, bilmiyorum. Çünkü hem bol su içtim hem kızılcık suyu 3kere de antibiyotik. Ama kronikleşti. İnşallah bebeğe geçmemiştir. Ben hastanedeyken test isticem baksınlar doğar doğmaz.
Haberler süperdarısı başımıza inşallah. Akşama sabaha doğurcan belki de.
Geçmiş olsun canım, zaman lazım biraz inşallah geçecek ağrıların. Sağlıklı mutlu huzurlu ömürler yavrukuşa
Kiloya hiç takılma kuzum sağlıklı oldun yeter
Açılmanın olması ufak sancının olması çok iyi kolay bir doğum olacaktır kesin
Allah yardımcın olsun sağlıcakla alırsın jnsallah bebisinj
Cok tesekkur ederim. 2.640 dogdu. Ertesi gun 2850 ile taburcu olduk. Yarim saat arayla emzirdim. Gece de 3 kez mama verdikGözün aydın cnm hayırlı olsun kilosu ne kadar
Canım senin bebiş ne kadarlık bilmiyorum ama 15 ı geçmiştir herhalde. Ne kadar doğru bilmiyorum ama bizim çocuk doktoru sarılıkta 15 gün önemli dedi. 15 gün iki saatte bir emzireceksin biz de takip edicez dedi 15 gün sonra isterse 6 saat uyusun uyandırmayın diyor 15 günde beyinde zar olustugu için sarılığın tehlikesi kalmıyor emzirin besleyin düşer yavaş yavaş dedi.İpek kizimin sanırım sarılığı tamamen kayboldu Çarşamba gitmiştik kontrole 8.5 çıkmıştı bugün gözlerinde o sarılığı görmedim
Bense emzirmeye çalışıyorum her yemek sonrası deniyorum bazen ağzına alıyor cekiyor 2 3 çekip bırakıyor sonra avazı çıktığı kadar ağlıyor sinirleniyor ağzını dolduramadığı için ve aç olduğu için bende ne yapayım arkasına veriyorum biberonla sutunu buna şükür diyorum
Emzirme danışmanı parmak ve şırınga yapın biberonu bırakın dedi ama onunla saatleri buluyor yemesi dolayısıyla gece ben zaten zor uyanıyorum 3 saate bir kalk yedir gazini çıkar derken 1.5 saat gidiyor 1.5 saat de ben uyuyorum uyumaya çalışıyorum uyursa o yüzden o parmak Şırınga olayını yapamıyorum umarım biberon kullansak bile memeye alışır tek derdim o
Geceleri yine sağma yapamıyorum ama gündüzleri artirdim yine tekrardan 3 saate bir sağmaya çalışıyorum
Evden çıkasım gelmiyor dün ark bebeğinin kırkı için gittim orası bana iyi geldi uykum dahi gelmedi dinç oldum nedense ama evde surekli uyku halimdeyim anlamadim
Bazen çok uzuluyorum bunalıyorum bugün mesela 4 de kalkıp yedirmem gerekiyordu alarmı kapamışım kendiliğinden 5 de uyandim bir panik oldum ağladım saati gelince 10 dk geçsin paniktik sarıyor beni elim ayağım dolaşıyor saatli yedirmek ne zaman bitecek acaba cidden kafayı yeme durumuna geldim çocuk kalkmıyor o saatlerde uykuda tıkıyorum ağzına
Herkes uyanınca yedir bosver saati diyor ama korkuyorum sarılıktan sonra ki bizim ki de iştahsız uyanıp yemesi belki saatleri bulur sekeri düşer diye korkuyorum
Bugün 8 de yedirdim saat 10 du gazi çıktı kaka yaptı aka hala gaz vardı sanırım
Ağladı tırmanma yaptı omzunda artık beşiğe kafayı koymuş sızmışım belim kopmuştu çünkü eşim kalktı da aldı oda 1 saate uğraştı gaz çıksın diye öyle uyudu
Bunları doktora söylüyorum gazını çıkaracaksınız diyor bana sizlerde görüyorum kiminizin doktoru damla vermiş vs bizim doktor mu mal ben anlamadım kolik vs olması için 3. Haftasını doldurması lazım gazlo bebek olduğunu anlamak için 3. Haftayı doldurması lazım diyip duruyor emzik vereyim mi diyorum 3 haftayı doldurması gerek diyor takmis 3 haftalık olmasına
inşallah. çok teşekkür ederim. inşallah bu sıkıntılar da geçecek, geçerken bizi büyütecek, öğretecek, öyle düşünelim. her güzel şeyden önce sıkıntı oluyor, sonu güzel olacak, öyle düşünüp üzülme inşallah. sağlıklı günler dilerim bebeğine ve sana.Allah razı olsun canım sağlıkla eline kucağına alırsın insalah bebisinj
Yok senin en büyük derdin kocasızlıkErkek canım. Benim hep risk bardı 9 ay boyunca tabiri caizse kanadım neden bulamadılar. Hep düşcek hep erken doğum olcak azcık psikolojim bozuldu şimdi en ufak bişeyde içim sıkılıyo. Bide eşim askerde doğurursam o gelcek onu özledimbi deneyim demiştim içimde kalmasın diye ama o kendi istediğinde gelcekmiş yapacak bişi yok
amin. inşallah ağrıları çabuk atlatırsın. hayırlı, güzel ömürlü olsun bebeğin...Selam kizlar tek tek alıntı yapamadim. Merak eden soran herkese teşekkür ederim. Dün sezaryen oldum bugün anca kendime geliyorum çok ağrılı bir süreç geçirdim. Hala serumla ve agri kesicilerle idare ediyorum. Imkani olan kimse normal dogumdan kaçmasın sezaryen çok çok ağır biseymis. Şükür bebeğim iyi darısı dogurmayi bekleyenlerin başına
Geçmişler olsun cnm. Gözün aydın olsun. Sana 3 gün daha süre biçiyorum. 3 günün sonunda ayağa kalkarsın eminim. Ahanda demedi deme. Riskli bir ameliyat geçirdin şükür ki atlattın cnmSelam kizlar tek tek alıntı yapamadim. Merak eden soran herkese teşekkür ederim. Dün sezaryen oldum bugün anca kendime geliyorum çok ağrılı bir süreç geçirdim. Hala serumla ve agri kesicilerle idare ediyorum. Imkani olan kimse normal dogumdan kaçmasın sezaryen çok çok ağır biseymis. Şükür bebeğim iyi darısı dogurmayi bekleyenlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?