2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Hayırlı olsun canım
Sağlıkla kucağına aldın çok şükür zamanla toparlarsın 3 güne bsy kalmaz allah güç kuvvet sağlık versin

Allah razı olsun canım sağlıkla eline kucağına alırsın insalah bebisinj

Kiloya hiç takılma kuzum sağlıklı oldun yeter
Açılmanın olması ufak sancının olması çok iyi kolay bir doğum olacaktır kesin
Allah yardımcın olsun sağlıcakla alırsın jnsallah bebisinj

Gözğn aydın canım hayırlı olsun bebişn. İlk günlrr zor Senin de zamanla geçecektir ağrıların

Canım erken bence gaz için benim yavrularda ilk 15 gün gaz olmaz sonradan başlıyor. Bi de bugün okuduğum kitapta her emzirmeden sonra gaz çıkarmak zorunda değilsiniz bebek huzurlu uyuyorsa gaz çıkartmaya çalışmak huzursuz eder bebeği diyor. Eğer huzursuzsa gazını çıkartmaya uğraşın demiş

Kızlar bebeklerinizin göbeği kaç günde düştü... 1 şubatta doğdu derin.. ama düşmedi halaa
Bizim 8. Gğnde düştü cnm

İpek kizimin sanırım sarılığı tamamen kayboldu Çarşamba gitmiştik kontrole 8.5 çıkmıştı bugün gözlerinde o sarılığı görmedim
Bense emzirmeye çalışıyorum her yemek sonrası deniyorum bazen ağzına alıyor cekiyor 2 3 çekip bırakıyor sonra avazı çıktığı kadar ağlıyor sinirleniyor ağzını dolduramadığı için ve aç olduğu için bende ne yapayım arkasına veriyorum biberonla sutunu buna şükür diyorum
Emzirme danışmanı parmak ve şırınga yapın biberonu bırakın dedi ama onunla saatleri buluyor yemesi dolayısıyla gece ben zaten zor uyanıyorum 3 saate bir kalk yedir gazini çıkar derken 1.5 saat gidiyor 1.5 saat de ben uyuyorum uyumaya çalışıyorum uyursa o yüzden o parmak Şırınga olayını yapamıyorum umarım biberon kullansak bile memeye alışır tek derdim o
Geceleri yine sağma yapamıyorum ama gündüzleri artirdim yine tekrardan 3 saate bir sağmaya çalışıyorum
Evden çıkasım gelmiyor dün ark bebeğinin kırkı için gittim orası bana iyi geldi uykum dahi gelmedi dinç oldum nedense ama evde surekli uyku halimdeyim anlamadim
Bazen çok uzuluyorum bunalıyorum bugün mesela 4 de kalkıp yedirmem gerekiyordu alarmı kapamışım kendiliğinden 5 de uyandim bir panik oldum ağladım saati gelince 10 dk geçsin paniktik sarıyor beni elim ayağım dolaşıyor saatli yedirmek ne zaman bitecek acaba cidden kafayı yeme durumuna geldim çocuk kalkmıyor o saatlerde uykuda tıkıyorum ağzına
Herkes uyanınca yedir bosver saati diyor ama korkuyorum sarılıktan sonra ki bizim ki de iştahsız uyanıp yemesi belki saatleri bulur sekeri düşer diye korkuyorum
Bugün 8 de yedirdim saat 10 du gazi çıktı kaka yaptı aka hala gaz vardı sanırım
Ağladı tırmanma yaptı omzunda artık beşiğe kafayı koymuş sızmışım belim kopmuştu çünkü eşim kalktı da aldı oda 1 saate uğraştı gaz çıksın diye öyle uyudu
Bunları doktora söylüyorum gazını çıkaracaksınız diyor bana sizlerde görüyorum kiminizin doktoru damla vermiş vs bizim doktor mu mal ben anlamadım kolik vs olması için 3. Haftasını doldurması lazım gazlo bebek olduğunu anlamak için 3. Haftayı doldurması lazım diyip duruyor emzik vereyim mi diyorum 3 haftayı doldurması gerek diyor takmis 3 haftalık olmasına

Gözün aydın canım sen de toparlarsin zamanla insallah

Benim oglumda 15 20 günden sonra başlamisti. Ya da Belki de senin bebis gazsiz olur belli mi olur

Oh ne güzel ya daha ne olsun sancıyı hissediyo musun canım yoksa nst de mi çıktı? Bende hiç bişey hissetmiyorum sancı felan ama yarın nst ye gircem bi umut belki benimde sancım açılmam felan vardır

Hoşgeldin sağlıkla al kucağına bebisini

Masallah canım sancilarin çıkmış acilman da var daha ne olsun bence de eli kulağında sağlıkla gelsin

Canım çok sevindim adına her an gelebilir ozaman senin bebiş:) ay darısı basimiza :)

Çok güzel gelişmeler olmuş herşey normal doğum için biçilmiş kaftan gibi .. inşallah herşey yolunda gider saglikla kucağına alırsın

Kiloya hiç takılma kuzum sağlıklı oldun yeter
Açılmanın olması ufak sancının olması çok iyi kolay bir doğum olacaktır kesin
Allah yardımcın olsun sağlıcakla alırsın jnsallah bebisinj

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Hiç bir zaman umutsuz olmayın herşey Rabbim neyi nasip ediyosa öyle oluyor. Sabah doktora giderken bırakın açılmayla sancıyı bebeğimin kanala yakınlaşmış olma ihtimali bile yoktu aklımda. Öyle karamsardım. Ama demekki vakti saati dolanın bişeyler oluyor. Normal yada sezeryan bi şekilde evlatlarımızı kucağımıza alıcaz en önemlisi sağlıklı olmaları. Bugün çocuğu olmayn bi çift geldi kontrole kadının ve adamın perişanlığı gözlerinden okunuyodu. Kadın bana öyle bi baktı ki kim bilir yerimde olmak için nelerini vermezdi. O yüzden bol bol dua edin. Bütün dualarım iyi dileklerim sizinle inşallah Rabbim gönlünüze göre verir. Dipnot düşecek olursam yaklaşık 2 saattir de kanlı lök akıntım var. Ya doktor zorladığından yada nişanım geldi. Şuan ayırt edemiyorum bacağıma hafif vuran bi sancımda var çünkü. Gelişme olursa mutlaka haber veririm.

Bugün bizimkinin tahmini doğum tarihi ama İpek prenses 18 gündür bizimle
Sanırım 40 haftayı dışarda dolduruyormuş böyle erken gelen bebeler bundan sonra daha rahat olurmuş 40 haftalık sayılıp doğru mu bilmiyorum

Yeni Doğan kadehinden bahsetmiştiniz arkadaşlar Google de normal baby shower kadehleri çıkıyor nasıl bsy nerden alabilirim

Canım senin bebiş ne kadarlık bilmiyorum ama 15 ı geçmiştir herhalde. Ne kadar doğru bilmiyorum ama bizim çocuk doktoru sarılıkta 15 gün önemli dedi. 15 gün iki saatte bir emzireceksin biz de takip edicez dedi 15 gün sonra isterse 6 saat uyusun uyandırmayın diyor 15 günde beyinde zar olustugu için sarılığın tehlikesi kalmıyor emzirin besleyin düşer yavaş yavaş dedi.

Kızlar nette araştırıyorum 10 günlük bebekte gaz olmaz diyor. 15 günden sonra başlat yazıyor. Biizmki çok hzuursuz uyumuyor rezene çayı içirdim bir çay kaşıgı zararı olur mu??

Allah razı olsun canım sağlıkla eline kucağına alırsın insalah bebisinj
inşallah. çok teşekkür ederim. inşallah bu sıkıntılar da geçecek, geçerken bizi büyütecek, öğretecek, öyle düşünelim. her güzel şeyden önce sıkıntı oluyor, sonu güzel olacak, öyle düşünüp üzülme inşallah. sağlıklı günler dilerim bebeğine ve sana.

Yok senin en büyük derdin kocasızlık şaka tabiki. En büyük sıkıntın eşinin yanında olamaması. Benim eşiminde babalık izni bitti. Akşam gidiyor. Okadar alışmışızki evimizde bir erkeğin olmasına. Oğlum normalde babasını kıskanır ama o bile kabullenmekte zorlanıyor çok alıştı akşamları onunla oynamaya. Eşimde ev hayatına alıştı. Ona da zor geliyor. 2 haftadır beraberdik.
Sizin nekadar kaldı askerliğin bitmesine

amin. inşallah ağrıları çabuk atlatırsın. hayırlı, güzel ömürlü olsun bebeğin...

Geçmişler olsun cnm. Gözün aydın olsun. Sana 3 gün daha süre biçiyorum. 3 günün sonunda ayağa kalkarsın eminim. Ahanda demedi deme. Riskli bir ameliyat geçirdin şükür ki atlattın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…