2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Normal doğum yapan arkadaşlar, dikişlerle aranız nasıl? Ben popomun üzerine oturamıyorum. Yürümek çok zor. Ne zaman geçiyor?

canım ben de senle aynı durumdayım işte. Dün sancı bile çıkmadı üstelik önceki muayenelerde 100'e çıktığı bile olmuştu. Pazar sabah 9'da yatışım yapılacak. Olursa suniyle normal, olmazsa sezaryen olcak. Aslında iyi oldu netlik kazanması çünkü fiziksel olarak enteresan ağrılar içindeyim. Artık bi şekilde olsun diyorum. Hakkımızda hayırlısı

Aynen netlik kazanması güzel . Benimde ailem şehir dışından gelecek , uçak bileti filan alacağız ona göre. Suni sanciyi ne kadar vereceksiniz dedim . Eğer bi saatte bi cm açılma olursa bekliyoruz yoksa beklemiyoruz dedi. Kafam daha çok karıştı . Ben bi gece ansızın sancı beklerken böyle olması filan .hayırlısı diyelim

Gaz damlasi. Ama ilac degil bitkisel icerik. Gece gunduz damlasi ayri ayri satiliyor. Kolik bebeklerin ve gazli bebeklerin.mucize cozumuymus. Banada bir arkadasim.onermisti. normalde turkiyede satilmiyor. Bir hepsiburada da satiliyor birde instagramda bir kadin satiyor.
Bence sagma sutunu memrden emmeye alissin. Ara ara ucla ver sakinken cok ac değilken direk gogsunden vermeye calis.

İlk ay değil de ilk 15 -20 gün çok önemli. Sonrasında zaten 5 saatten sonra uyuması çok zor. bende çok şaşırdım. 20 günlük yavru nasıl 7 saat uyur. Maşallah diyelim.

Benim de eşimin ailesi şehirdışından gelecek. Pazar yola çıkarlar onlarda ama neye yetişirler bilmiyorum artık. Ben de çok istedim tam anlamıyla normal bir doğum olmasını ama dur bakalım henüz 3 gün daha var, belki hala olabilir. 38+3 çatı muayenesinde açılma yoktu. Dün bakmadı ama böyle anlaştık

Kızlar anca geldim sayfa sonuna bugün 13:30 da nst vardı girdik çıktık kalbimiz yine gümbür gümbürdu sonra düzeldi yani nst mız guzel cıktı ama sancimiz yine yok malesef...ama tabi güzel haberler var...dr umuza girdik sonra o sıra odaya girince sizi vardı benim kukuda tutunca da noldu ağrın mi var dedi sizliyo dedim sekretere vajinal hazırla dedi ben şok alttan baktı dedim içimden bakmayacaktı hani doguma kadar soyundun yattım normal sedyeye dedim gerildim ben şimdi hazır değilim dedim sakin ol dedi eline jeli sürdü önce iki parmak sonra komple ittirdi ve inanin korkuldugu gibi bişey değil hiç acı hissetmedim hafif pembe kahve lekelenme olabilir dedi...acilma yine çıkmadı sonra karından baktı bu haftalarda bebek kiloları yanıltıcı olur dedi düşük gözüküyo ama aşağı indiği için net ölçüm olmaz dedi başı hala tam kanalda değil ama iyi haber şu haftaya salıya gün verdi 39+4oluyo o güne kadar gelmezse bebiş salı günü bakıcaz duruma göre o hafta çarşamba perşembe yatıricam seni dedi sancı gelmezse dedim suni sancı mi vericeksiniz dedim korkuyorum dedim korkma ben önce rahmi yumuşatmak için ilaç vericem sonra suni sancı veririm dedi haftaya kesin doğum olcak sanıyorumkızlar bide depend hasta bezi dediler külot olandan aldım içinde 9 adet var ama dedikleri gibi öyle small medium large beden yazmıyo üstünde sadece büyük küçük yazıyo benim aldığım büyük olanmis küçük olan çok dar diyorlar

İlk ay değil de ilk 15 -20 gün çok önemli. Sonrasında zaten 5 saatten sonra uyuması çok zor. bende çok şaşırdım. 20 günlük yavru nasıl 7 saat uyur. Maşallah diyelim.
Yok canm yanlis anlasildi yedi saat degl akşam 00:00 de uyuyo sabah 7 de kalkiyo ama gece uc kez acikirsa uyaniyo mama veriyorum tekrar uyuyo gunduz hic uyumuyo

Haftaya doğum var yanii. Ay keske benimde belli olsaydı ya sıf bu yüzden sevmiyorum işte devleti senle hemen hemen aynı durumlar. Bugün muayenede benimde hiç acımadı ki rahim ağzıma ulamadı bile doktor açılma olduğunda biraz farklı bi muayene olucak bence şimdikiler çok yumuşak

Nedense çok moralim bozuldu , netlesmesi filan güzel de işte bilmiyorum . Inşallah sancimiz gelir . Arkadaşım normal daha zaman var diyor da iste insan düşünüyor . Suni sanci , sezeryan vs olaylarini .

Nedense çok moralim bozuldu , netlesmesi filan güzel de işte bilmiyorum . Inşallah sancimiz gelir . Arkadaşım normal daha zaman var diyor da iste insan düşünüyor . Suni sanci , sezeryan vs olaylarini .
Benim doktor da 40'tan sonra en fazla birkaç gün daha tutmak taraftarıyım. Daha uzun durursa kordon, kaka riskleri oluşabiliyor, dedi. Ben de bunaldım artık valla, pazar suni deneyelim o zaman dedim. Pazar 40+1 oluyor. Buraya kadar geldik artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…