- 6 Temmuz 2017
- 994
- 515
- 23
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #41.381
Gözün aydın canım , hayırlı olsun .Kızlar Doğum yaptım. Epidural normal. Detayları anlatıcam sonra, merak ettiğinizi biliyorum. Hepinizi öpüyorum
Doğumu başlamıyomuş ama hızlandırabiliyomuş. Bana yap dedi bugün yapıcam bakalımBende sırf normal olsun diye son anda devlete gidebilirim aslında . Sıcak su açılma için mi iyi geliyormuş yapalım bari
canım ben de senle aynı durumdayım işte. Dün sancı bile çıkmadı üstelik önceki muayenelerde 100'e çıktığı bile olmuştu. Pazar sabah 9'da yatışım yapılacak. Olursa suniyle normal, olmazsa sezaryen olcak. Aslında iyi oldu netlik kazanması çünkü fiziksel olarak enteresan ağrılar içindeyim. Artık bi şekilde olsun diyorum. Hakkımızda hayırlısıBende şimdi çıktım .moralim bozuldu tabi. Açılma filan yine yok . Cumartesi gel bi nst görelim dedi. Salı günüm dolmuş oluyor . Ben beklemeyi onermiyorum sonrası için dedi . Icerde kakasini yapabilir bunu ultrasonda göremiyoruz dedi . Bekleyince strese girebiliyorlagirebiliyorlar dedi. Sonra salı günü hazirlikli gel o zamana kadar olmazsa önce suni sancı dedi. Ama suni sancinin garantisi yok . Genelde sezeryana donebiliyormus falan . Kafam karıştı . Bebegin kilosu filan yine geride onu düşünmüyorum artık sağlıklı olsun da .
Normal olsun çok istiyorum zaten . Ama gün geçerse nasıl beklicem bilmiyorum . Hayırlı şekilde gelirler inşallah. Bi kaç gün içinde.Canım ben 40+3 te doğum yaptım. Dün akşam 9 da açılmam yoktu. Sabaha karşı 7 cm oldu. Acele etmeyin bence
Olsun en azından açılma filan olur belki . Yapalım bakalım.Doğumu başlamıyomuş ama hızlandırabiliyomuş. Bana yap dedi bugün yapıcam bakalım
Aynen netlik kazanması güzel . Benimde ailem şehir dışından gelecek , uçak bileti filan alacağız ona göre. Suni sanciyi ne kadar vereceksiniz dedim . Eğer bi saatte bi cm açılma olursa bekliyoruz yoksa beklemiyoruz dedi. Kafam daha çok karıştı . Ben bi gece ansızın sancı beklerken böyle olması filan .hayırlısı diyelimcanım ben de senle aynı durumdayım işte. Dün sancı bile çıkmadı üstelik önceki muayenelerde 100'e çıktığı bile olmuştu. Pazar sabah 9'da yatışım yapılacak. Olursa suniyle normal, olmazsa sezaryen olcak. Aslında iyi oldu netlik kazanması çünkü fiziksel olarak enteresan ağrılar içindeyim. Artık bi şekilde olsun diyorum. Hakkımızda hayırlısı
Gaz damlasi. Ama ilac degil bitkisel icerik. Gece gunduz damlasi ayri ayri satiliyor. Kolik bebeklerin ve gazli bebeklerin.mucize cozumuymus. Banada bir arkadasim.onermisti. normalde turkiyede satilmiyor. Bir hepsiburada da satiliyor birde instagramda bir kadin satiyor.Mommy bliss nedir kuzu
Bende sarı akıntı var bazen koyu sarı içi acayip kaşınıyor söyledim mantar olmussundjr dedi hiç bakmadan biraz ayar oldum o yüzden bakamadan etmeden direk mantar demesine benim iç dikişimde var cunku
DEdim hastanelerde kendime bakamadım acaba dikislerim mikrop kapmks olabilir mi dedim yok kapmamissindir mantar dedi bi test yapaydı öylen söyleseydi iyiydi gidicem bu hafta baktırmaya
Yinede göğüslerimi dolu dolu çocuk edeceği zaman ucu takar takmaz akıyor o yüzden mi sağsam dedim çünkü emiyorum mu yoksa akanları o cekiyoe bilemiyorum
İlk ay değil de ilk 15 -20 gün çok önemli. Sonrasında zaten 5 saatten sonra uyuması çok zor. bende çok şaşırdım. 20 günlük yavru nasıl 7 saat uyur. Maşallah diyelim.Aksama kadar uyumamasi sikinti ama gece uykusu iyiymis seninkinin. Tam kac gunluk oldu senin sipa. Ilk aylarda 3saate bir emmesi lazim cunku. Ben benim dipayi yatiriyorum dizime popoya pis pis yapiyorum. Birde sssst sst diye soyluyorum. Bazen uyuyorrr bazen cigligi basiyor :)
Aynen canım ama tansiyonuna dikkat çok bunaltma kendiniOlsun en azından açılma filan olur belki . Yapalım bakalım.
Benim de eşimin ailesi şehirdışından gelecek. Pazar yola çıkarlar onlarda ama neye yetişirler bilmiyorum artık. Ben de çok istedim tam anlamıyla normal bir doğum olmasını ama dur bakalım henüz 3 gün daha var, belki hala olabilir. 38+3 çatı muayenesinde açılma yoktu. Dün bakmadı ama böyle anlaştıkAynen netlik kazanması güzel . Benimde ailem şehir dışından gelecek , uçak bileti filan alacağız ona göre. Suni sanciyi ne kadar vereceksiniz dedim . Eğer bi saatte bi cm açılma olursa bekliyoruz yoksa beklemiyoruz dedi. Kafam daha çok karıştı . Ben bi gece ansızın sancı beklerken böyle olması filan .hayırlısı diyelim
Ideal bebeİlk ay değil de ilk 15 -20 gün çok önemli. Sonrasında zaten 5 saatten sonra uyuması çok zor. bende çok şaşırdım. 20 günlük yavru nasıl 7 saat uyur. Maşallah diyelim.
Yok canm yanlis anlasildi yedi saat degl akşam 00:00 de uyuyo sabah 7 de kalkiyo ama gece uc kez acikirsa uyaniyo mama veriyorum tekrar uyuyo gunduz hic uyumuyoİlk ay değil de ilk 15 -20 gün çok önemli. Sonrasında zaten 5 saatten sonra uyuması çok zor. bende çok şaşırdım. 20 günlük yavru nasıl 7 saat uyur. Maşallah diyelim.
Heh simdi olduYok canm yanlis anlasildi yedi saat degl akşam 00:00 de uyuyo sabah 7 de kalkiyo ama gece uc kez acikirsa uyaniyo mama veriyorum tekrar uyuyo gunduz hic uyumuyo
Haftaya doğum var yanii. Ay keske benimde belli olsaydı ya sıf bu yüzden sevmiyorum işte devletiKızlar anca geldim sayfa sonuna bugün 13:30 da nst vardı girdik çıktık kalbimiz yine gümbür gümbürdu sonra düzeldi yani nst mız guzel cıktı ama sancimiz yine yok malesef...ama tabi güzel haberler var...dr umuza girdik sonra o sıra odaya girince sizi vardı benim kukudatutunca da noldu ağrın mi var dedi sizliyo dedim sekretere vajinal hazırla dedi ben şok alttan baktı dedim içimden bakmayacaktı hani doguma kadar soyundun yattım normal sedyeye dedim gerildim ben şimdi hazır değilim dedim sakin ol dedi eline jeli sürdü önce iki parmak sonra komple ittirdi ve inanin korkuldugu gibi bişey değil hiç acı hissetmedim hafif pembe kahve lekelenme olabilir dedi...acilma yine çıkmadı sonra karından baktı bu haftalarda bebek kiloları yanıltıcı olur dedi düşük gözüküyo ama aşağı indiği için net ölçüm olmaz dedi başı hala tam kanalda değil ama iyi haber şu haftaya salıya gün verdi 39+4oluyo o güne kadar gelmezse bebiş salı günü bakıcaz duruma göre o hafta çarşamba perşembe yatıricam seni dedi sancı gelmezse dedim suni sancı mi vericeksiniz dedim korkuyorum dedim korkma ben önce rahmi yumuşatmak için ilaç vericem sonra suni sancı veririm dedi haftaya kesin doğum olcak sanıyorum kızlar bide depend hasta bezi dediler külot olandan aldım içinde 9 adet var ama dedikleri gibi öyle small medium large beden yazmıyo üstünde sadece büyük küçük yazıyo benim aldığım büyük olanmis küçük olan çok dar diyorlar
Evet bn yanlis yazmisim kuzum :)))Heh simdi oldu
Tamam canım dikkat ederim ona .Aynen canım ama tansiyonuna dikkat çok bunaltma kendini
Nedense çok moralim bozuldu , netlesmesi filan güzel de işte bilmiyorum . Inşallah sancimiz gelir . Arkadaşım normal daha zaman var diyor da iste insan düşünüyor . Suni sanci , sezeryan vs olaylarini .Benim de eşimin ailesi şehirdışından gelecek. Pazar yola çıkarlar onlarda ama neye yetişirler bilmiyorum artık. Ben de çok istedim tam anlamıyla normal bir doğum olmasını ama dur bakalım henüz 3 gün daha var, belki hala olabilir. 38+3 çatı muayenesinde açılma yoktu. Dün bakmadı ama böyle anlaştık
Benim doktor da 40'tan sonra en fazla birkaç gün daha tutmak taraftarıyım. Daha uzun durursa kordon, kaka riskleri oluşabiliyor, dedi. Ben de bunaldım artık valla, pazar suni deneyelim o zaman dedim. Pazar 40+1 oluyor. Buraya kadar geldik artıkNedense çok moralim bozuldu , netlesmesi filan güzel de işte bilmiyorum . Inşallah sancimiz gelir . Arkadaşım normal daha zaman var diyor da iste insan düşünüyor . Suni sanci , sezeryan vs olaylarini .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?