- 3 Aralık 2010
- 2.898
- 1.294
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #41.401
En iyisini düşünmüşsün canım o stresle beklemekten se bi şekilde sağlıkla alalım kucağımıza daha iyiBenim doktor da 40'tan sonra en fazla birkaç gün daha tutmak taraftarıyım. Daha uzun durursa kordon, kaka riskleri oluşabiliyor, dedi. Ben de bunaldım artık valla, pazar suni deneyelim o zaman dedim. Pazar 40+1 oluyor. Buraya kadar geldik artık
İnstagramda kim satıyor yazabilir misin? Ben de duydum onu ama çok geldi fiyatı hepsiburadada. Ordada aynı mı fiyat?Gaz damlasi. Ama ilac degil bitkisel icerik. Gece gunduz damlasi ayri ayri satiliyor. Kolik bebeklerin ve gazli bebeklerin.mucize cozumuymus. Banada bir arkadasim.onermisti. normalde turkiyede satilmiyor. Bir hepsiburada da satiliyor birde instagramda bir kadin satiyor.
Bence sagma sutunu memrden emmeye alissin. Ara ara ucla ver sakinken cok ac değilken direk gogsunden vermeye calis.
Gün geçtikçe hafifler bir haftaya rahat rahat oturursun canımNormal doğum yapan arkadaşlar, dikişlerle aranız nasıl? Ben popomun üzerine oturamıyorum. Yürümek çok zor. Ne zaman geçiyor?
Gece gunduz seti 230 liraya aldim ben.İnstagramda kim satıyor yazabilir misin? Ben de duydum onu ama çok geldi fiyatı hepsiburadada. Ordada aynı mı fiyat?
Evet işte riskler olunca insan tereddüt ediyor . Kaynanam bisey olmaz bekle dedi demin ama en fazla 40+1 e kadar bekleyebilirim herhalde .Benim doktor da 40'tan sonra en fazla birkaç gün daha tutmak taraftarıyım. Daha uzun durursa kordon, kaka riskleri oluşabiliyor, dedi. Ben de bunaldım artık valla, pazar suni deneyelim o zaman dedim. Pazar 40+1 oluyor. Buraya kadar geldik artık
Canım hayırlı olsun seninde gün belli olmuş en azından . Pes peşe olacak galiba doğumlar . Hayırlısıyla yapalım inşallah.Kızlar anca geldim sayfa sonuna bugün 13:30 da nst vardı girdik çıktık kalbimiz yine gümbür gümbürdu sonra düzeldi yani nst mız guzel cıktı ama sancimiz yine yok malesef...ama tabi güzel haberler var...dr umuza girdik sonra o sıra odaya girince sizi vardı benim kukudatutunca da noldu ağrın mi var dedi sizliyo dedim sekretere vajinal hazırla dedi ben şok alttan baktı dedim içimden bakmayacaktı hani doguma kadar soyundun yattım normal sedyeye dedim gerildim ben şimdi hazır değilim dedim sakin ol dedi eline jeli sürdü önce iki parmak sonra komple ittirdi ve inanin korkuldugu gibi bişey değil hiç acı hissetmedim hafif pembe kahve lekelenme olabilir dedi...acilma yine çıkmadı sonra karından baktı bu haftalarda bebek kiloları yanıltıcı olur dedi düşük gözüküyo ama aşağı indiği için net ölçüm olmaz dedi başı hala tam kanalda değil ama iyi haber şu haftaya salıya gün verdi 39+4oluyo o güne kadar gelmezse bebiş salı günü bakıcaz duruma göre o hafta çarşamba perşembe yatıricam seni dedi sancı gelmezse dedim suni sancı mi vericeksiniz dedim korkuyorum dedim korkma ben önce rahmi yumuşatmak için ilaç vericem sonra suni sancı veririm dedi haftaya kesin doğum olcak sanıyorum kızlar bide depend hasta bezi dediler külot olandan aldım içinde 9 adet var ama dedikleri gibi öyle small medium large beden yazmıyo üstünde sadece büyük küçük yazıyo benim aldığım büyük olanmis küçük olan çok dar diyorlar
Yaklaşık aynı o zaman. Hepsiburadada yaklaşık 100 civarı tanesi.Gece gunduz seti 230 liraya aldim ben.
Hamam da mikrop kapöa olasılığı yüksek diye duydum bide kanımız zaten fazla ya kalbimiz zaten fazla yoruluyo o sıcakta toparlayamayabiliriz. Ben normal gittiğimde bile çok zorlanıyodum ondan hiç düşünmedim hamam işiniHamama gitmek doğum sancilarini başlatabilir diyorduk ya , hiç deneyen var mi ?
Benimde kaldı ama bişey diyen olmadı bende merak edip duruyordum..14. Günümüz bugün dün düştü ama o siyah hala duruyorBebisin göbek bagi dusen anneler dustukten sonra bir sey yaptiniz mi? Bizimkinin icinde siyah bir kisim kaldi. Dogumdan once göbek dusunce gelip aldircaksiniz demislerdi. Ama kime sorsam biz oyle birsey yapmadık diyorlar.
Keşke doğrusu olaydı. Senin için daha çok sevinirdim canımYok canm yanlis anlasildi yedi saat degl akşam 00:00 de uyuyo sabah 7 de kalkiyo ama gece uc kez acikirsa uyaniyo mama veriyorum tekrar uyuyo gunduz hic uyumuyo
Hangisi doğrusu bunu hiçbir zaman bilemeyeceğimiz için bi yerden başlayalım bakalım. Ezelden beri hamileyim sanki. Yetti artık :)En iyisini düşünmüşsün canım o stresle beklemekten se bi şekilde sağlıkla alalım kucağımıza daha iyi
Bu arada doğumu biz dışardan başlatamazmışız sadece olan sancıyı yada açılmayı hızlandırabilirşiz. Okuduğum ve arastırdığım kadarıyla ilişkiye girmekte iyi geliyomuş benim koca askerde burda olsaydı denerdim kesinHamama gitmek doğum sancilarini başlatabilir diyorduk ya , hiç deneyen var mi ?
Al benden de o kadar azcık sancıya hasret kaldım ama hiç bi belirti tok bide doktor sen 40 ı geçersin dedi ben şok ben elimden geleni yapıyım da artık paşa ne zaman doğarsaHangisi doğrusu bunu hiçbir zaman bilemeyeceğimiz için bi yerden başlayalım bakalım. Ezelden beri hamileyim sanki. Yetti artık :)
Hamam tehlikeli evet evde sıcak banyo denesek mi ya. Ben dün akşam yapacaktım yapamadim. Cumartesiye kadar ne olsa yapayım diyorum :-(Hamam da mikrop kapöa olasılığı yüksek diye duydum bide kanımız zaten fazla ya kalbimiz zaten fazla yoruluyo o sıcakta toparlayamayabiliriz. Ben normal gittiğimde bile çok zorlanıyodum ondan hiç düşünmedim hamam işini
Bugün de tam 14.şubatBu arada doğumu biz dışardan başlatamazmışız sadece olan sancıyı yada açılmayı hızlandırabilirşiz. Okuduğum ve arastırdığım kadarıyla ilişkiye girmekte iyi geliyomuş benim koca askerde burda olsaydı denerdim kesinhatta burdan birinin doktoru daha demişti diye hatırlıyorum onuda dene istersen
Ben geçen hafta bi denemiştim hatta duşa kabini az tıkadım oturdum biraz ama tık yok. Bugün bdaha denicem bakalım sıf içim rahat etsin diyeHamam tehlikeli evet evde sıcak banyo denesek mi ya. Ben dün akşam yapacaktım yapamadim. Cumartesiye kadar ne olsa yapayım diyorum :-(
Aynen ya azcık açılmamız olsaydı hızlandırması kolay olurdu ama yok işte vallahi ne yapcağınızı şaşırdık. Şansıma benimki te 12 saat uzakta zaten 16. Haftadan beri yasak burda olsaydı iyiydi ama kısmetBugün de tam 14.şubatbu halde biraz. zor olacak ama onu da deneyeyim. Aynen netten bende okudum . Doğumu baslatamazsiniz diyor ama en azından biraz açılma olsa .suni sanci da işimize yarar belki :-(
Bende birazdan deneyecegim , insan mikrop kapmaktan da korkuyor leğene filan mi oturmaya calissamBen geçen hafta bi denemiştim hatta duşa kabini az tıkadım oturdum biraz ama tık yok. Bugün bdaha denicem bakalım sıf içim rahat etsin diye
Evet ya açılma olsa belki daha iyiydi . Bugün doktor suni sanci veririz bi saate açılmazsa olmazsa zorlamayiz dedi çünkü . En azından açılma olsa belki sanciyla daha da açılır. Kaynanamda doktor bilmez sen kendi sancini bekle ben sezeryan yaptırmam diyor. Ay kafam bi milyonAynen ya azcık açılmamız olsaydı hızlandırması kolay olurdu ama yok işte vallahi ne yapcağınızı şaşırdık. Şansıma benimki te 12 saat uzakta zaten 16. Haftadan beri yasak burda olsaydı iyiydi ama kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?