2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
En iyisini düşünmüşsün canım o stresle beklemekten se bi şekilde sağlıkla alalım kucağımıza daha iyi

İnstagramda kim satıyor yazabilir misin? Ben de duydum onu ama çok geldi fiyatı hepsiburadada. Ordada aynı mı fiyat?

Evet işte riskler olunca insan tereddüt ediyor . Kaynanam bisey olmaz bekle dedi demin ama en fazla 40+1 e kadar bekleyebilirim herhalde .

Reactions: eeg
Canım hayırlı olsun seninde gün belli olmuş en azından . Pes peşe olacak galiba doğumlar . Hayırlısıyla yapalım inşallah.

Hamama gitmek doğum sancilarini başlatabilir diyorduk ya , hiç deneyen var mi ?
Hamam da mikrop kapöa olasılığı yüksek diye duydum bide kanımız zaten fazla ya kalbimiz zaten fazla yoruluyo o sıcakta toparlayamayabiliriz. Ben normal gittiğimde bile çok zorlanıyodum ondan hiç düşünmedim hamam işini

Bebisin göbek bagi dusen anneler dustukten sonra bir sey yaptiniz mi? Bizimkinin icinde siyah bir kisim kaldi. Dogumdan once göbek dusunce gelip aldircaksiniz demislerdi. Ama kime sorsam biz oyle birsey yapmadık diyorlar.
Benimde kaldı ama bişey diyen olmadı bende merak edip duruyordum..14. Günümüz bugün dün düştü ama o siyah hala duruyor

Hamama gitmek doğum sancilarini başlatabilir diyorduk ya , hiç deneyen var mi ?
Bu arada doğumu biz dışardan başlatamazmışız sadece olan sancıyı yada açılmayı hızlandırabilirşiz. Okuduğum ve arastırdığım kadarıyla ilişkiye girmekte iyi geliyomuş benim koca askerde burda olsaydı denerdim kesin hatta burdan birinin doktoru daha demişti diye hatırlıyorum onuda dene istersen

Hangisi doğrusu bunu hiçbir zaman bilemeyeceğimiz için bi yerden başlayalım bakalım. Ezelden beri hamileyim sanki. Yetti artık :)
Al benden de o kadar azcık sancıya hasret kaldım ama hiç bi belirti tok bide doktor sen 40 ı geçersin dedi ben şok ben elimden geleni yapıyım da artık paşa ne zaman doğarsa

Hamam tehlikeli evet evde sıcak banyo denesek mi ya. Ben dün akşam yapacaktım yapamadim. Cumartesiye kadar ne olsa yapayım diyorum :-(

Bugün de tam 14.şubat bu halde biraz. zor olacak ama onu da deneyeyim. Aynen netten bende okudum . Doğumu baslatamazsiniz diyor ama en azından biraz açılma olsa .suni sanci da işimize yarar belki :-(

Hamam tehlikeli evet evde sıcak banyo denesek mi ya. Ben dün akşam yapacaktım yapamadim. Cumartesiye kadar ne olsa yapayım diyorum :-(
Ben geçen hafta bi denemiştim hatta duşa kabini az tıkadım oturdum biraz ama tık yok. Bugün bdaha denicem bakalım sıf içim rahat etsin diye

Bugün de tam 14.şubat bu halde biraz. zor olacak ama onu da deneyeyim. Aynen netten bende okudum . Doğumu baslatamazsiniz diyor ama en azından biraz açılma olsa .suni sanci da işimize yarar belki :-(
Aynen ya azcık açılmamız olsaydı hızlandırması kolay olurdu ama yok işte vallahi ne yapcağınızı şaşırdık. Şansıma benimki te 12 saat uzakta zaten 16. Haftadan beri yasak burda olsaydı iyiydi ama kısmet

Evet ya açılma olsa belki daha iyiydi . Bugün doktor suni sanci veririz bi saate açılmazsa olmazsa zorlamayiz dedi çünkü . En azından açılma olsa belki sanciyla daha da açılır. Kaynanamda doktor bilmez sen kendi sancini bekle ben sezeryan yaptırmam diyor. Ay kafam bi milyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…