2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bende birazdan deneyecegim , insan mikrop kapmaktan da korkuyor leğene filan mi oturmaya calissam
Ben leğen diye duydum olmadığı için duşa kabini denedim. Açıkcası bunun mikrop kapma kısmını arastırmadım hiç zaten hamilelik boyunca da enfeksiyondan başımı alamadım

En mantıklısı o. Sonuçta elbet gelecek ayrıca 1 saatte yeterli süre değil. Ama bu stresle başa çıkması çok zor bana öyle bi secenek sunulsa bende beklemezdim gibime geliyo ne kadar beklemenin daha doğru olduğunu bilsemde

Kızlad bugun eve cıktık
Bebek hep uyuyor cok zor kalkıp emiyor bir haftalık olduk bugun normalmi daha bu kadar baygın uyuması falan

Kızlar doktoruma yazdım biraz önce akıntımın fotoğrafını attım 3 gündür kanlı şekilde geldiğini söyledim. Yarın sabahtan çağırdı nişana benziyor dedi. Bi bakalım dedi. Yarın doktora gidicez duruma göre belkide suni sancı verebilirmiş zaten 3 cm açılmam vardı. Dua edin benim için

Ben leğen diye duydum olmadığı için duşa kabini denedim. Açıkcası bunun mikrop kapma kısmını arastırmadım hiç zaten hamilelik boyunca da enfeksiyondan başımı alamadım
Benimde sürekli enfeksiyon olduğu için korkuyorum , bi geçmek bilmedi. Bakalım yapalım içimizde kalmasın .

40+ larda doğum yapan da çok var . Ama o sürede beklemek zor gercekten. Şimdi netten sıkı bi araştırma icindeyim cumartesi olana kadar her şeyi deneyeceğim gibi

Kızlad bugun eve cıktık
Bebek hep uyuyor cok zor kalkıp emiyor bir haftalık olduk bugun normalmi daha bu kadar baygın uyuması falan
Gozun aydin canm normal bnnmm bebeginde ilk haftalarda hp uyuyordu zorla uyandriyordum simdi uyutamiyorum bu gunleri iyi degerlendr uyu uykunu al

Allah yardımcın olsun canım , inşallah acilman ilerler. Hayırlı şekilde doğum yaparsın.

Yaklaşık aynı o zaman. Hepsiburadada yaklaşık 100 civarı tanesi.
Evet assagi yukari ayni oluyor.
Homely_angel in kanina girelim gelirken bavul dolusu getirsin hepimize orada cok ucuz cunku :))

Benimde kaldı ama bişey diyen olmadı bende merak edip duruyordum..14. Günümüz bugün dün düştü ama o siyah hala duruyor
Biz bugun gittik pediyatriste bakti gobege gayet iyi dedi bir islem yapmadi. Kendi kendine gecer dedi.

Evet haftaya kesin sali gününe kadar bişey olmazsa sali gunu yatis gününe karar vericek büyük ihtimal çarşamba yatırır..Canım bence senin doğum içinde 40 haftayı geçirmezler pek çünkü bebegin içerde kakasini yapma riski var pek riske atmazlar yani...simdi bu yaptınız çatı muayenesi mi yoksa açılma varmı diye mi baktınız dedim her ikiside dedi sen çok korkmuşsun dedi güldü suni sancıda okadar korkulacak bisey değil dedi :) ama ozaman tekrar kontrol ederiz tabi dedi dediğin gibi ozaman iyice ittirip bakar heralde benim dr eli küçücük Allahtan

Kizlar ya bebegim cok agliyo domates gibi kip kırmızı oluyo surati cok gazi var ne yapabilirim bilgilendirirmisinuz beni lutfen

Aynen canım bide ozaman açmayı hızlandırmak için biraz destek olcak ya acır tabiki. Ama hiç gözümde yok sağlıkla gelsinde sıpalar hepsine razıyız

Kizlar ya bebegim cok agliyo domates gibi kip kırmızı oluyo surati cok gazi var ne yapabilirim bilgilendirirmisinuz beni lutfen
Oyy kıyamam:/ canım bazen elden bişey gelmiyo dün ben bi çare bulamamıştım ağlamasına. Ama başlamadıysan gaz damlası başlayabilirsin gazı için rahatlatır belki biraz. Bu arada eşinle durumlar nasıl var mı bi gelişme

Görgüsumu direk deniyorum ememeyince sinirlenip atıyor bakalım alışır umarım
Biogiadan memnun kalmadın mi bende ondan alacağım pancar oluyor atamıyor hiç gazi
Kuzum gözün Aydın insallah güzel sıkıntısız sağlıklı bi doğumun olur kenarında yazıyor aslında işaretli oluyor ben büyük aldım kaç bedensin küçük nasıl bilmiyorum ama zayıfsan küçük al
Gerçi büyük kendince genişliyor genişletmeyede bilir
Kızlad bugun eve cıktık
Canım gözün Aydın sen uyandırmaya çalış kesinlikle uyur bolca o ama sen kaldır ıslak mendille ayağını sil kulak memesiyle oyna
Canım nisan o kader uzun gelir mi bimiyorum
Kasılman var mi kontrol et kendini
Açılman olması çok iyi çoktan yol yarılanmış bile insalah güzel bi dogum olur
Evet assagi yukari ayni oluyor.
Homely_angel in kanina girelim gelirken bavul dolusu getirsin hepimize orada cok ucuz cunku :))

Biz bugun gittik pediyatriste bakti gobege gayet iyi dedi bir islem yapmadi. Kendi kendine gecer dedi.
Bizim göbek düşünce banyo yaptırdık siyah kısımda gitti tortu kaldı sarı sarı doktor gazlı bezle ya da türbenle silin sulu bırakmayın demişti gelin aldırın diyen hiç olmadı

Benim suyum gelince doktora duşa girip sıcak su tutayım mi dedim neden dedi açılmaya doğuma yardımcı oluyormus dedim alakası yok sen duş almak istiyorsan al gel demişti

Iste acken denersen sinirlenir ememeyince o yuzden doymaya yakin dene bence yada keyifliyken dene.
Biogia kullanmadim ben hic. Metsil damla vermişti aile hekimi ama ilac kullanmak istemedim. Bu aldigim ilac degil besin takviyesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…