- 3 Aralık 2010
- 2.898
- 1.294
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #41.421
Ben leğen diye duydum olmadığı için duşa kabini denedim. Açıkcası bunun mikrop kapma kısmını arastırmadım hiç zaten hamilelik boyunca da enfeksiyondan başımı alamadımBende birazdan deneyecegim , insan mikrop kapmaktan da korkuyor leğene filan mi oturmaya calissam
En mantıklısı o. Sonuçta elbet gelecek ayrıca 1 saatte yeterli süre değil. Ama bu stresle başa çıkması çok zor bana öyle bi secenek sunulsa bende beklemezdim gibime geliyo ne kadar beklemenin daha doğru olduğunu bilsemdeEvet ya açılma olsa belki daha iyiydi . Bugün doktor suni sanci veririz bi saate açılmazsa olmazsa zorlamayiz dedi çünkü . En azından açılma olsa belki sanciyla daha da açılır. Kaynanamda doktor bilmez sen kendi sancini bekle ben sezeryan yaptırmam diyor. Ay kafam bi milyon
Geçmiş olsun canımm. Bence normaldir sen uyandır zorla emzir uyuyosa yine uyusun benceKızlad bugun eve cıktık
Bebek hep uyuyor cok zor kalkıp emiyor bir haftalık olduk bugun normalmi daha bu kadar baygın uyuması falan
Benimde sürekli enfeksiyon olduğu için korkuyorum , bi geçmek bilmedi. Bakalım yapalım içimizde kalmasın .Ben leğen diye duydum olmadığı için duşa kabini denedim. Açıkcası bunun mikrop kapma kısmını arastırmadım hiç zaten hamilelik boyunca da enfeksiyondan başımı alamadım
40+ larda doğum yapan da çok var . Ama o sürede beklemek zor gercekten. Şimdi netten sıkı bi araştırma icindeyimEn mantıklısı o. Sonuçta elbet gelecek ayrıca 1 saatte yeterli süre değil. Ama bu stresle başa çıkması çok zor bana öyle bi secenek sunulsa bende beklemezdim gibime geliyo ne kadar beklemenin daha doğru olduğunu bilsemde
Gozun aydin canm normal bnnmm bebeginde ilk haftalarda hp uyuyordu zorla uyandriyordum simdi uyutamiyorum bu gunleri iyi degerlendr uyu uykunu alKızlad bugun eve cıktık
Bebek hep uyuyor cok zor kalkıp emiyor bir haftalık olduk bugun normalmi daha bu kadar baygın uyuması falan
Allah yardımcın olsun canım , inşallah acilman ilerler. Hayırlı şekilde doğum yaparsın.Kızlar doktoruma yazdım biraz önce akıntımın fotoğrafını attım 3 gündür kanlı şekilde geldiğini söyledim. Yarın sabahtan çağırdı nişana benziyor dedi. Bi bakalım dedi. Yarın doktora gidicez duruma göre belkide suni sancı verebilirmiş zaten 3 cm açılmam vardı. Dua edin benim için
Evet assagi yukari ayni oluyor.Yaklaşık aynı o zaman. Hepsiburadada yaklaşık 100 civarı tanesi.
Biz bugun gittik pediyatriste bakti gobege gayet iyi dedi bir islem yapmadi. Kendi kendine gecer dedi.Benimde kaldı ama bişey diyen olmadı bende merak edip duruyordum..14. Günümüz bugün dün düştü ama o siyah hala duruyor
Evet haftaya kesin sali gününe kadar bişey olmazsa sali gunu yatis gününe karar vericek büyük ihtimal çarşamba yatırır..Canım bence senin doğum içinde 40 haftayı geçirmezler pek çünkü bebegin içerde kakasini yapma riski var pek riske atmazlar yani...simdi bu yaptınız çatı muayenesi mi yoksa açılma varmı diye mi baktınız dedim her ikiside dedi sen çok korkmuşsun dedi güldü suni sancıda okadar korkulacak bisey değil dedi :) ama ozaman tekrar kontrol ederiz tabi dedi dediğin gibi ozaman iyice ittirip bakar heralde benim dr eli küçücük AllahtanHaftaya doğum var yanii. Ay keske benimde belli olsaydı ya sıf bu yüzden sevmiyorum işte devletisenle hemen hemen aynı durumlar. Bugün muayenede benimde hiç acımadı ki rahim ağzıma ulamadı bile doktor açılma olduğunda biraz farklı bi muayene olucak bence şimdikiler çok yumuşak
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün bebisinKızlar Doğum yaptım. Epidural normal. Detayları anlatıcam sonra, merak ettiğinizi biliyorum. Hepinizi öpüyorum
Tamam bulduklarını paylaşabilirsen bende deneyim40+ larda doğum yapan da çok var . Ama o sürede beklemek zor gercekten. Şimdi netten sıkı bi araştırma icindeyimcumartesi olana kadar her şeyi deneyeceğim gibi
Çok normal canım çoğu bebişimiz o şekildeydi ilk haftalar. 2 saatte bi emzirme mecburiyeti olmasa en iyi zamanları:)Kızlad bugun eve cıktık
Aynen canım bide ozaman açmayı hızlandırmak için biraz destek olcak ya acır tabiki. Ama hiç gözümde yok sağlıkla gelsinde sıpalar hepsine razıyızEvet haftaya kesin sali gününe kadar bişey olmazsa sali gunu yatis gününe karar vericek büyük ihtimal çarşamba yatırır..Canım bence senin doğum içinde 40 haftayı geçirmezler pek çünkü bebegin içerde kakasini yapma riski var pek riske atmazlar yani...simdi bu yaptınız çatı muayenesi mi yoksa açılma varmı diye mi baktınız dedim her ikiside dedi sen çok korkmuşsun dedi güldü suni sancıda okadar korkulacak bisey değil dedi :) ama ozaman tekrar kontrol ederiz tabi dedi dediğin gibi ozaman iyice ittirip bakar heralde benim dr eli küçücük Allahtan
Oyy kıyamam:/ canım bazen elden bişey gelmiyo dün ben bi çare bulamamıştım ağlamasına. Ama başlamadıysan gaz damlası başlayabilirsin gazı için rahatlatır belki biraz. Bu arada eşinle durumlar nasıl var mı bi gelişmeKizlar ya bebegim cok agliyo domates gibi kip kırmızı oluyo surati cok gazi var ne yapabilirim bilgilendirirmisinuz beni lutfen
Görgüsumu direk deniyorum ememeyince sinirlenip atıyor bakalım alışır umarımGaz damlasi. Ama ilac degil bitkisel icerik. Gece gunduz damlasi ayri ayri satiliyor. Kolik bebeklerin ve gazli bebeklerin.mucize cozumuymus. Banada bir arkadasim.onermisti. normalde turkiyede satilmiyor. Bir hepsiburada da satiliyor birde instagramda bir kadin satiyor.
Bence sagma sutunu memrden emmeye alissin. Ara ara ucla ver sakinken cok ac değilken direk gogsunden vermeye calis.
Kuzum gözün Aydın insallah güzel sıkıntısız sağlıklı bi doğumun olur kenarında yazıyor aslında işaretli oluyor ben büyük aldım kaç bedensin küçük nasıl bilmiyorum ama zayıfsan küçük alKızlar anca geldim sayfa sonuna bugün 13:30 da nst vardı girdik çıktık kalbimiz yine gümbür gümbürdu sonra düzeldi yani nst mız guzel cıktı ama sancimiz yine yok malesef...ama tabi güzel haberler var...dr umuza girdik sonra o sıra odaya girince sizi vardı benim kukudatutunca da noldu ağrın mi var dedi sizliyo dedim sekretere vajinal hazırla dedi ben şok alttan baktı dedim içimden bakmayacaktı hani doguma kadar soyundun yattım normal sedyeye dedim gerildim ben şimdi hazır değilim dedim sakin ol dedi eline jeli sürdü önce iki parmak sonra komple ittirdi ve inanin korkuldugu gibi bişey değil hiç acı hissetmedim hafif pembe kahve lekelenme olabilir dedi...acilma yine çıkmadı sonra karından baktı bu haftalarda bebek kiloları yanıltıcı olur dedi düşük gözüküyo ama aşağı indiği için net ölçüm olmaz dedi başı hala tam kanalda değil ama iyi haber şu haftaya salıya gün verdi 39+4oluyo o güne kadar gelmezse bebiş salı günü bakıcaz duruma göre o hafta çarşamba perşembe yatıricam seni dedi sancı gelmezse dedim suni sancı mi vericeksiniz dedim korkuyorum dedim korkma ben önce rahmi yumuşatmak için ilaç vericem sonra suni sancı veririm dedi haftaya kesin doğum olcak sanıyorum kızlar bide depend hasta bezi dediler külot olandan aldım içinde 9 adet var ama dedikleri gibi öyle small medium large beden yazmıyo üstünde sadece büyük küçük yazıyo benim aldığım büyük olanmis küçük olan çok dar diyorlar
Canım gözün Aydın sen uyandırmaya çalış kesinlikle uyur bolca o ama sen kaldır ıslak mendille ayağını sil kulak memesiyle oynaKızlad bugun eve cıktık
Canım nisan o kader uzun gelir mi bimiyorumKızlar doktoruma yazdım biraz önce akıntımın fotoğrafını attım 3 gündür kanlı şekilde geldiğini söyledim. Yarın sabahtan çağırdı nişana benziyor dedi. Bi bakalım dedi. Yarın doktora gidicez duruma göre belkide suni sancı verebilirmiş zaten 3 cm açılmam vardı. Dua edin benim için
Bizim göbek düşünce banyo yaptırdık siyah kısımda gitti tortu kaldı sarı sarı doktor gazlı bezle ya da türbenle silin sulu bırakmayın demişti gelin aldırın diyen hiç olmadıEvet assagi yukari ayni oluyor.
Homely_angel in kanina girelim gelirken bavul dolusu getirsin hepimize orada cok ucuz cunku :))
Biz bugun gittik pediyatriste bakti gobege gayet iyi dedi bir islem yapmadi. Kendi kendine gecer dedi.
Iste acken denersen sinirlenir ememeyince o yuzden doymaya yakin dene bence yada keyifliyken dene.Görgüsumu direk deniyorum ememeyince sinirlenip atıyor bakalım alışır umarım
Biogiadan memnun kalmadın mi bende ondan alacağım pancar oluyor atamıyor hiç gazi
Kuzum gözün Aydın insallah güzel sıkıntısız sağlıklı bi doğumun olur kenarında yazıyor aslında işaretli oluyor ben büyük aldım kaç bedensin küçük nasıl bilmiyorum ama zayıfsan küçük al
Gerçi büyük kendince genişliyor genişletmeyede bilir
Canım gözün Aydın sen uyandırmaya çalış kesinlikle uyur bolca o ama sen kaldır ıslak mendille ayağını sil kulak memesiyle oyna
Canım nisan o kader uzun gelir mi bimiyorum
Kasılman var mi kontrol et kendini
Açılman olması çok iyi çoktan yol yarılanmış bile insalah güzel bi dogum olur
Bizim göbek düşünce banyo yaptırdık siyah kısımda gitti tortu kaldı sarı sarı doktor gazlı bezle ya da türbenle silin sulu bırakmayın demişti gelin aldırın diyen hiç olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?