- 6 Temmuz 2017
- 994
- 515
- 23
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #41.441
Hadi ya şu an olan umudum da gidiyorBenim suyum gelince doktora duşa girip sıcak su tutayım mi dedim neden dedi açılmaya doğuma yardımcı oluyormus dedim alakası yok sen duş almak istiyorsan al gel demişti
Doktor receteye gaz damlasi yazmis bn unutmusum vicdan azabi cekiyorum ya yarin alim insallah faydasini goruruz yaOyy kıyamam:/ canım bazen elden bişey gelmiyo dün ben bi çare bulamamıştım ağlamasına. Ama başlamadıysan gaz damlası başlayabilirsin gazı için rahatlatır belki biraz. Bu arada eşinle durumlar nasıl var mı bi gelişme
Geçmiş olsun canm saglik ocagindami yaptrmistiniz testi ordami trioidi yuksek cikmisti bana bsy demediler ama yaMerhaba 5 şubatta doğum yaptım bugün sağlık ocağından aradılar tiroid değeri yüksek çıkmış yarın tekrar getirin dedi yarın hastaneye gidicez damar yolundan alıncak tekrar çok mpralim bozuk
Öyle oldu gerçekten de canım :)Gününü dolduruncaya kadar uyur derler bizde:) 40 haftası dolunca başlarmış çok uyanmalar
Yok hastanede yaptılar ikisinide sağlık ocağıma gitmedimGeçmiş olsun canm saglik ocagindami yaptrmistiniz testi ordami trioidi yuksek cikmisti bana bsy demediler ama ya
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsünKızlar Doğum yaptım. Epidural normal. Detayları anlatıcam sonra, merak ettiğinizi biliyorum. Hepinizi öpüyorum
10 güne rahatça oturursun..vajinanın toparlanmasi 40 günü buluyorNormal doğum yapan arkadaşlar, dikişlerle aranız nasıl? Ben popomun üzerine oturamıyorum. Yürümek çok zor. Ne zaman geçiyor?
Gözün aydın en azından netlik kazandı senin de bence haftaya hepimiz patir patir dogurcaz insallahKızlar anca geldim sayfa sonuna bugün 13:30 da nst vardı girdik çıktık kalbimiz yine gümbür gümbürdu sonra düzeldi yani nst mız guzel cıktı ama sancimiz yine yok malesef...ama tabi güzel haberler var...dr umuza girdik sonra o sıra odaya girince sizi vardı benim kukudatutunca da noldu ağrın mi var dedi sizliyo dedim sekretere vajinal hazırla dedi ben şok alttan baktı dedim içimden bakmayacaktı hani doguma kadar soyundun yattım normal sedyeye dedim gerildim ben şimdi hazır değilim dedim sakin ol dedi eline jeli sürdü önce iki parmak sonra komple ittirdi ve inanin korkuldugu gibi bişey değil hiç acı hissetmedim hafif pembe kahve lekelenme olabilir dedi...acilma yine çıkmadı sonra karından baktı bu haftalarda bebek kiloları yanıltıcı olur dedi düşük gözüküyo ama aşağı indiği için net ölçüm olmaz dedi başı hala tam kanalda değil ama iyi haber şu haftaya salıya gün verdi 39+4oluyo o güne kadar gelmezse bebiş salı günü bakıcaz duruma göre o hafta çarşamba perşembe yatıricam seni dedi sancı gelmezse dedim suni sancı mi vericeksiniz dedim korkuyorum dedim korkma ben önce rahmi yumuşatmak için ilaç vericem sonra suni sancı veririm dedi haftaya kesin doğum olcak sanıyorum kızlar bide depend hasta bezi dediler külot olandan aldım içinde 9 adet var ama dedikleri gibi öyle small medium large beden yazmıyo üstünde sadece büyük küçük yazıyo benim aldığım büyük olanmis küçük olan çok dar diyorlar
Belki pazara kadar gelir canım insallahBenim doktor da 40'tan sonra en fazla birkaç gün daha tutmak taraftarıyım. Daha uzun durursa kordon, kaka riskleri oluşabiliyor, dedi. Ben de bunaldım artık valla, pazar suni deneyelim o zaman dedim. Pazar 40+1 oluyor. Buraya kadar geldik artık
Bence çok riskli enfeksiyon kalp acisindanHamama gitmek doğum sancilarini başlatabilir diyorduk ya , hiç deneyen var mi ?
Canim enfeksiyon normal doğumda zararlı ama bebek o yoldan geçicek..sen bilirsin ama bence çok yapma ayakta sıcak duş al karnına dok daha mantikli hatta okuduğum bi kitapta su gelince bile çok sıcak duş zararlı diyordu.tabi ben ılık bi duş alırım su gelirseBen leğen diye duydum olmadığı için duşa kabini denedim. Açıkcası bunun mikrop kapma kısmını arastırmadım hiç zaten hamilelik boyunca da enfeksiyondan başımı alamadım
Allah yardimcin olsun canimKızlar doktoruma yazdım biraz önce akıntımın fotoğrafını attım 3 gündür kanlı şekilde geldiğini söyledim. Yarın sabahtan çağırdı nişana benziyor dedi. Bi bakalım dedi. Yarın doktora gidicez duruma göre belkide suni sancı verebilirmiş zaten 3 cm açılmam vardı. Dua edin benim için
Acı elma yağını deneyebilirsin ayaklarının altina.zinco damla biraz ise yaramisti.sen yediklerine dikkat et gazli yiyeceklerden uzak dur her yemegine bol kimyon at.hatta tane kimyon var kaynatıp iç sen de..doktora sorup bebeğe de rezene ihlamur falan ver istersen.tabi bunu doktoruna sor.insallah geçer canımKizlar ya bebegim cok agliyo domates gibi kip kırmızı oluyo surati cok gazi var ne yapabilirim bilgilendirirmisinuz beni lutfen
Saol kuzum ya yarin alicam kimyon insallah faydasi olurGözün aydın canım sağlıkla büyüsün
10 güne rahatça oturursun..vajinanın toparlanmasi 40 günü buluyor
Gözün aydın en azından netlik kazandı senin de bence haftaya hepimiz patir patir dogurcaz insallah
Belki pazara kadar gelir canım insallah
Bence çok riskli enfeksiyon kalp acisindan
Canim enfeksiyon normal doğumda zararlı ama bebek o yoldan geçicek..sen bilirsin ama bence çok yapma ayakta sıcak duş al karnına dok daha mantikli hatta okuduğum bi kitapta su gelince bile çok sıcak duş zararlı diyordu.tabi ben ılık bi duş alırım su gelirse
Allah yardimcin olsun canim
Acı elma yağını deneyebilirsin ayaklarının altina zinco ise yaramisti.sen yediklerine dikkat et hazli yiyeceklerden uzak dur her yemegine bol kimyon at.hatta tane kimyon var kaynatıp iç sen de..doktora sorup bebeğe de rezene ihlamur falan ver istersen.tabi bunu doktoruna sor.insallah geçer canım
Bana saglik ocaginda topuk kani alinirken bu testler bazenn yanlis cikabiliyor panaik yapıp uzulup sutunu azaltma sakin demisti hemsire daha kani almadan. Hemen bozma.moralini o kagida surdukleri kan bazen bozuluyormus yolda illaki olacak diye bir sey yok yani.Merhaba 5 şubatta doğum yaptım bugün sağlık ocağından aradılar tiroid değeri yüksek çıkmış yarın tekrar getirin dedi yarın hastaneye gidicez damar yolundan alıncak tekrar çok mpralim bozuk
Anladim canm ozmn bizimkinide hastanede bakmislardir gecmis olsun insallah normal cikar sonuclarYok hastanede yaptılar ikisinide sağlık ocağıma gitmedim
Panik atak olmuştu bi arkadasim bu yanlış test yüzünden. Çok yanlış çıkıyor lütfen canını sıkma annenin kan değerleri oluyor bazen bebekte ilk gunler o yüzden net sonuç vermiyor.test tekrarlaninca iyi çıkacağına eminimYok hastanede yaptılar ikisinide sağlık ocağıma gitmedim
Saol kuzum ya yarin alicam kimyon insallah faydasi olur
Eger ki kolikse hep aynı saatlerde agliyorsa Aspiratör sac kurutma makinesi sesini de deneyebilirsin canımbelki rahatlar.nemesisinde dediği gibi senin stresin de ona geçiyordur.Liviya bu arada sanirim snein bebis kolik. senin sakin olman bebegide sakinlestirir. Yani uzgunsun zor bir surecten geciyorsun biliyorum ama sakin kalmaya calis ki bebiste sakinlessin.
Saol kuzum inan suan anneme sarilip sesim ciktigi kadar aglamak istiyorum ama annem daha gecen ay yogum bakimdan cikti tansyon kalp hastasi onu düşündügum icin aglayamiyorum sakinlesmem lazim sakinleseniyorum ne yapsam bilemedim kiLiviya bu arada sanirim snein bebis kolik. senin sakin olman bebegide sakinlestirir. Yani uzgunsun zor bir surecten geciyorsun biliyorum ama sakin kalmaya calis ki bebiste sakinlessin.
İnşallah ya valla sabahtan beri ağlamaktan şiştim bu arasa 10 gğnlğk olduk hala 2 aaate bir kaldırıymusunuz ben gece bırakıypdum 4 saat falan kaldırsammıkiPanik atak olmuştu bi arkadasim bu yanlış test yüzünden. Çok yanlış çıkıyor lütfen canını sıkma annenin kan değerleri oluyor bazen bebekte ilk gunler o yüzden net sonuç vermiyor.test tekrarlaninca iyi çıkacağına eminim
Canm sac kurutma makinesi ne yapiyor ki ilk defa duyuyorumEger ki kolikse hep aynı saatlerde agliyorsa Aspiratör sac kurutma makinesi sesini de deneyebilirsin canımbelki rahatlar.nemesisinde dediği gibi senin stresin de ona geçiyordur.
Benim ilk kızımda kolikti 3 ay çektik çok zor sen sakin olmaya çalışcalsın ama biliyorum zor bende aglıyodum onunla kendini aıcak tut geçicek inşallahSaol kuzum inan suan anneme sarilip sesim ciktigi kadar aglamak istiyorum ama annem daha gecen ay yogum bakimdan cikti tansyon kalp hastasi onu düşündügum icin aglayamiyorum sakinlesmem lazim sakinleseniyorum ne yapsam bilemedim ki
Saol canm bnm insallah gecer cok zorlaniyo yavrumBenim ilk kızımda kolikti 3 ay çektik çok zor sen sakin olmaya çalışcalsın ama biliyorum zor bende aglıyodum onunla kendini aıcak tut geçicek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?