2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Doktor receteye gaz damlasi yazmis bn unutmusum vicdan azabi cekiyorum ya yarin alim insallah faydasini goruruz ya
Esimle ayni adam bana kus ama bebege bakmiyo eline dahi almiyo cok ama cok uzuldum bnmle konusmasi umrumda degl ama yavrumun ne sucu var annmde farknda annmde cok uzuldu birazdan gelcek annm konusucak sakin sakin konusucam diyo bncede hi konusmali eger bni suclarsa annmde eger memnun degilsen seni zorlamicam goturirim kizimi iyilikle halledelim diycek bakalim ne olucak ama bn cok yiprandim annminde tansyonu cikti diye aglayamiyorum da ama aglanaya cok ihtiyaçim var

Merhaba 5 şubatta doğum yaptım bugün sağlık ocağından aradılar tiroid değeri yüksek çıkmış yarın tekrar getirin dedi yarın hastaneye gidicez damar yolundan alıncak tekrar çok mpralim bozuk

Merhaba 5 şubatta doğum yaptım bugün sağlık ocağından aradılar tiroid değeri yüksek çıkmış yarın tekrar getirin dedi yarın hastaneye gidicez damar yolundan alıncak tekrar çok mpralim bozuk
Geçmiş olsun canm saglik ocagindami yaptrmistiniz testi ordami trioidi yuksek cikmisti bana bsy demediler ama ya

Kızlar Doğum yaptım. Epidural normal. Detayları anlatıcam sonra, merak ettiğinizi biliyorum. Hepinizi öpüyorum
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün

Normal doğum yapan arkadaşlar, dikişlerle aranız nasıl? Ben popomun üzerine oturamıyorum. Yürümek çok zor. Ne zaman geçiyor?
10 güne rahatça oturursun..vajinanın toparlanmasi 40 günü buluyor

Gözün aydın en azından netlik kazandı senin de bence haftaya hepimiz patir patir dogurcaz insallah

Belki pazara kadar gelir canım insallah

Hamama gitmek doğum sancilarini başlatabilir diyorduk ya , hiç deneyen var mi ?
Bence çok riskli enfeksiyon kalp acisindan

Ben leğen diye duydum olmadığı için duşa kabini denedim. Açıkcası bunun mikrop kapma kısmını arastırmadım hiç zaten hamilelik boyunca da enfeksiyondan başımı alamadım
Canim enfeksiyon normal doğumda zararlı ama bebek o yoldan geçicek..sen bilirsin ama bence çok yapma ayakta sıcak duş al karnına dok daha mantikli hatta okuduğum bi kitapta su gelince bile çok sıcak duş zararlı diyordu.tabi ben ılık bi duş alırım su gelirse

Allah yardimcin olsun canim

Kizlar ya bebegim cok agliyo domates gibi kip kırmızı oluyo surati cok gazi var ne yapabilirim bilgilendirirmisinuz beni lutfen
Acı elma yağını deneyebilirsin ayaklarının altina.zinco damla biraz ise yaramisti.sen yediklerine dikkat et gazli yiyeceklerden uzak dur her yemegine bol kimyon at.hatta tane kimyon var kaynatıp iç sen de..doktora sorup bebeğe de rezene ihlamur falan ver istersen.tabi bunu doktoruna sor.insallah geçer canım

Saol kuzum ya yarin alicam kimyon insallah faydasi olur

Bana saglik ocaginda topuk kani alinirken bu testler bazenn yanlis cikabiliyor panaik yapıp uzulup sutunu azaltma sakin demisti hemsire daha kani almadan. Hemen bozma.moralini o kagida surdukleri kan bazen bozuluyormus yolda illaki olacak diye bir sey yok yani.

Yok hastanede yaptılar ikisinide sağlık ocağıma gitmedim
Panik atak olmuştu bi arkadasim bu yanlış test yüzünden. Çok yanlış çıkıyor lütfen canını sıkma annenin kan değerleri oluyor bazen bebekte ilk gunler o yüzden net sonuç vermiyor.test tekrarlaninca iyi çıkacağına eminim

Saol kuzum ya yarin alicam kimyon insallah faydasi olur
Liviya bu arada sanirim snein bebis kolik. senin sakin olman bebegide sakinlestirir. Yani uzgunsun zor bir surecten geciyorsun biliyorum ama sakin kalmaya calis ki bebiste sakinlessin.
Eger ki kolikse hep aynı saatlerde agliyorsa Aspiratör sac kurutma makinesi sesini de deneyebilirsin canımbelki rahatlar.nemesisinde dediği gibi senin stresin de ona geçiyordur.

Liviya bu arada sanirim snein bebis kolik. senin sakin olman bebegide sakinlestirir. Yani uzgunsun zor bir surecten geciyorsun biliyorum ama sakin kalmaya calis ki bebiste sakinlessin.
Saol kuzum inan suan anneme sarilip sesim ciktigi kadar aglamak istiyorum ama annem daha gecen ay yogum bakimdan cikti tansyon kalp hastasi onu düşündügum icin aglayamiyorum sakinlesmem lazim sakinleseniyorum ne yapsam bilemedim ki

İnşallah ya valla sabahtan beri ağlamaktan şiştim bu arasa 10 gğnlğk olduk hala 2 aaate bir kaldırıymusunuz ben gece bırakıypdum 4 saat falan kaldırsammıki

Saol kuzum inan suan anneme sarilip sesim ciktigi kadar aglamak istiyorum ama annem daha gecen ay yogum bakimdan cikti tansyon kalp hastasi onu düşündügum icin aglayamiyorum sakinlesmem lazim sakinleseniyorum ne yapsam bilemedim ki
Benim ilk kızımda kolikti 3 ay çektik çok zor sen sakin olmaya çalışcalsın ama biliyorum zor bende aglıyodum onunla kendini aıcak tut geçicek inşallah

Kizlar nasilsiniz. Nasil gidiyor emzirme isleri. Benim uyandirma fasillarinin ustune birde sol gogsum cok yumusak ememiyor bebek. Valla saatlerce agliyordu bugun artik napicami sasirdim. Agliyor diye birde ilk zamanlar diger memeyi veriyordum. Yapma iyle sutun kesilir dediler. Baya zorladim bugun. Doger memede fazla siskin. Onu sagip bosaltmazsam iyice tas gibi oluyor. Sizdede benimki gibi olan varmi. Boza aldim sutum artsin diye bakalim duzelir insallah bir kac gune

Kızlar merhaba Size bir şey danışmak istiyordum bugün kontrole gittim nta kağıdına baktı doktorum doğum sancıların başlamış bu çekilirken ağrı hissetmemiş olamazsın dedi, ben evet hissettim ama dayanamayacagim bir şey değildi dedim . Spor yapmama ve hareketli olmama bağladı. Muayene etti açılmam yokmuş yıkıldım orada. Açılma olmuş olsaydı yatış verirdim ilk doğum açılma ne zaman olur bilemeyiz dedi, rahim boynu bile incelmemiş dedi . Bu durumu yaşayan var mi ? Doğum sancısı başlayıp açılma yaşamayan? 42. Haftaya girdim sabrım tükeniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…