- 24 Mayıs 2017
- 766
- 812
- 23
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #41.461
Bebegi annene ver. Gir dusa uzun sicak bir dus al. Cok aglamak istiyorsan dusta uzun uzun agla. Sonra toparlan cik dustan.Saol kuzum inan suan anneme sarilip sesim ciktigi kadar aglamak istiyorum ama annem daha gecen ay yogum bakimdan cikti tansyon kalp hastasi onu düşündügum icin aglayamiyorum sakinlesmem lazim sakinleseniyorum ne yapsam bilemedim ki
Kalanların basını ben çekicem heralde canım:) tabi benden önce doğuran olmazsa sizlerden:) nasip bakalım salıya kadar büyük ihtimal bişey olmaz ve suni ile de açılma olmazsa sezeryandan başka çare kalmaz heralde ondan korkuyorum Rabbim hepimize hayırlı kolay doğumlar nasib etsin..Canım hayırlı olsun seninde gün belli olmuş en azından . Pes peşe olacak galiba doğumlar . Hayırlısıyla yapalım inşallah.
Ağlama canım inş iyi sonuçlar alırsın. .benim bebis daha doğmadi arkadaşlar cevap verirler ilk doğumdan hatirladiklarimi bazen paylasiyorum..Bu günlerden sonra sarılık riski geçtiği için bebek yonlendirir sanırım seni acikirsa uyanır heraldeİnşallah ya valla sabahtan beri ağlamaktan şiştim bu arasa 10 gğnlğk olduk hala 2 aaate bir kaldırıymusunuz ben gece bırakıypdum 4 saat falan kaldırsammıki
Canim saç kurutma makinesi Aspiratör veya süpürge sesleri anne karnında bebeğin duyduğu seslere çok yakın olduğu için bazı kolik bebekler bu sesleri duyunca sakinlesebiliyorlar bazılarında da ise yaramiyor...Canm sac kurutma makinesi ne yapiyor ki ilk defa duyuyorum
Efsonun bir gunu bir gununu tutmuyor malesef :) 2 gundur hic uyumuyordu bende perisan oldum. Ama dun geceden beri saglam uyuyor. Demekki bu gece yine uyumayacak :) son 1.5 saattir yine uyuyor birazdan kaldırıp yikamayi dusunuyorum acikcasi :))nemesis Efsun napıyo canım iyi mi? Sen nasılsın nasıl gidiyor annelik
42 mi canım 18 Şubat görünüyor tam olarak kaçsin sen şimdi.açılma dediğin birden de olabilir belki gece bile olabilir is kısa zamanda olurKızlar merhaba Size bir şey danışmak istiyordumbugün kontrole gittim nta kağıdına baktı doktorum doğum sancıların başlamış bu çekilirken ağrı hissetmemiş olamazsın dedi, ben evet hissettim ama dayanamayacagim bir şey değildi dedim . Spor yapmama ve hareketli olmama bağladı. Muayene etti açılmam yokmuş yıkıldım orada. Açılma olmuş olsaydı yatış verirdim ilk doğum açılma ne zaman olur bilemeyiz dedi, rahim boynu bile incelmemiş dedi . Bu durumu yaşayan var mi ? Doğum sancısı başlayıp açılma yaşamayan? 42. Haftaya girdim sabrım tükeniyor
Şimdilik geçti hemen geri olmaz diye düşünüyorum. Zaten öyle saatlerce beklemicem vucumunu felan yıkarım o sırada sıcak su da altımdan akarGözün aydın canım sağlıkla büyüsün
10 güne rahatça oturursun..vajinanın toparlanmasi 40 günü buluyor
Gözün aydın en azından netlik kazandı senin de bence haftaya hepimiz patir patir dogurcaz insallah
Belki pazara kadar gelir canım insallah
Bence çok riskli enfeksiyon kalp acisindan
Canim enfeksiyon normal doğumda zararlı ama bebek o yoldan geçicek..sen bilirsin ama bence çok yapma ayakta sıcak duş al karnına dok daha mantikli hatta okuduğum bi kitapta su gelince bile çok sıcak duş zararlı diyordu.tabi ben ılık bi duş alırım su gelirse
Allah yardimcin olsun canim
Acı elma yağını deneyebilirsin ayaklarının altina.zinco damla biraz ise yaramisti.sen yediklerine dikkat et gazli yiyeceklerden uzak dur her yemegine bol kimyon at.hatta tane kimyon var kaynatıp iç sen de..doktora sorup bebeğe de rezene ihlamur falan ver istersen.tabi bunu doktoruna sor.insallah geçer canım
42 miiiKızlar merhaba Size bir şey danışmak istiyordumbugün kontrole gittim nta kağıdına baktı doktorum doğum sancıların başlamış bu çekilirken ağrı hissetmemiş olamazsın dedi, ben evet hissettim ama dayanamayacagim bir şey değildi dedim . Spor yapmama ve hareketli olmama bağladı. Muayene etti açılmam yokmuş yıkıldım orada. Açılma olmuş olsaydı yatış verirdim ilk doğum açılma ne zaman olur bilemeyiz dedi, rahim boynu bile incelmemiş dedi . Bu durumu yaşayan var mi ? Doğum sancısı başlayıp açılma yaşamayan? 42. Haftaya girdim sabrım tükeniyor
Inşallah hepimizin kendi sancısı gelir hayırlısıyla doğum yaparız. Yoksa bende önce suni olmadı sezeryan olacağım .korkuyorum , aklım orda.Kalanların basını ben çekicem heralde canım:) tabi benden önce doğuran olmazsa sizlerden:) nasip bakalım salıya kadar büyük ihtimal bişey olmaz ve suni ile de açılma olmazsa sezeryandan başka çare kalmaz heralde ondan korkuyorum Rabbim hepimize hayırlı kolay doğumlar nasib etsin..
Kızlar anca geldim sayfa sonuna bugün 13:30 da nst vardı girdik çıktık kalbimiz yine gümbür gümbürdu sonra düzeldi yani nst mız guzel cıktı ama sancimiz yine yok malesef...ama tabi güzel haberler var...dr umuza girdik sonra o sıra odaya girince sizi vardı benim kukudatutunca da noldu ağrın mi var dedi sizliyo dedim sekretere vajinal hazırla dedi ben şok alttan baktı dedim içimden bakmayacaktı hani doguma kadar soyundun yattım normal sedyeye dedim gerildim ben şimdi hazır değilim dedim sakin ol dedi eline jeli sürdü önce iki parmak sonra komple ittirdi ve inanin korkuldugu gibi bişey değil hiç acı hissetmedim hafif pembe kahve lekelenme olabilir dedi...acilma yine çıkmadı sonra karından baktı bu haftalarda bebek kiloları yanıltıcı olur dedi düşük gözüküyo ama aşağı indiği için net ölçüm olmaz dedi başı hala tam kanalda değil ama iyi haber şu haftaya salıya gün verdi 39+4oluyo o güne kadar gelmezse bebiş salı günü bakıcaz duruma göre o hafta çarşamba perşembe yatıricam seni dedi sancı gelmezse dedim suni sancı mi vericeksiniz dedim korkuyorum dedim korkma ben önce rahmi yumuşatmak için ilaç vericem sonra suni sancı veririm dedi haftaya kesin doğum olcak sanıyorum kızlar bide depend hasta bezi dediler külot olandan aldım içinde 9 adet var ama dedikleri gibi öyle small medium large beden yazmıyo üstünde sadece büyük küçük yazıyo benim aldığım büyük olanmis küçük olan çok dar diyorlar
Bu arada doğumu biz dışardan başlatamazmışız sadece olan sancıyı yada açılmayı hızlandırabilirşiz. Okuduğum ve arastırdığım kadarıyla ilişkiye girmekte iyi geliyomuş benim koca askerde burda olsaydı denerdim kesinhatta burdan birinin doktoru daha demişti diye hatırlıyorum onuda dene istersen
Canım hayırlısı olur . Yarın olacaktın biraz erken olacak diye düşün , sakinleş , inşallah her şey güzel olur .Kizlar benim sezeryan yarin oglen ama sigortada cikan sorunlar nedeniyle acil cagirdilar, 12 den once yatisim yapilmasi gerekiyormus. Apar topar ciktik geldik, ne oldugumu sasirdim. Bi de Yavrucak yarin cikarilacagindan habersiz, ne oldugunu sasiracak diye dusunup aglama krizi geldi. Biraz da heyecan korku var tabi. Benim icin dua edin noolur hersey yolunda gitsin.
Aynen benimki de öyleNe güzel en azından bişeyler belli olmuş bakalım ben yarın napıcam. Depend bende aldım denemedim ama çok kilo almadım olur diye düşünüyorum. En iyisi bi dene istersen.
Benim koca burda ama adamı ikna edemiyorumaz önce hatta dedim ki faydası oluyormuş yok olur mu öyle şey çocuğumun kafası var orda diyor
Benimde cumartesi sabah 9 da cok heycanliyim. Onu dusundukce gece uyuyamiyorum is yapmaktan resmen mahvoldum ama dusununce heyecandan delirecek gibiyim.Yarin saat 12:30 da cok heyecanliyim :)
çok güzel olacak inşallah, öyle düşün. ağlamak rahatlatır, ağla ama kahretme kendini, bebeğinin kollarında olacağını hayal et. hayırlı doğumlar dilerim canım.Kizlar benim sezeryan yarin oglen ama sigortada cikan sorunlar nedeniyle acil cagirdilar, 12 den once yatisim yapilmasi gerekiyormus. Apar topar ciktik geldik, ne oldugumu sasirdim. Bi de Yavrucak yarin cikarilacagindan habersiz, ne oldugunu sasiracak diye dusunup aglama krizi geldi. Biraz da heyecan korku var tabi. Benim icin dua edin noolur hersey yolunda gitsin.
Amin canimm inşallah öyle olur sizinkiler gibi güzel bi hikayem olur :)büyük varmış aldığım yerde fazla geniş değil annem bakmış ıyi dedi sana olur dedi küçüğü de dar olur sıkar diye korktum neyse bakalım büyük gelirse de eşim gider alir napalim:)Görgüsumu direk deniyorum ememeyince sinirlenip atıyor bakalım alışır umarım
Biogiadan memnun kalmadın mi bende ondan alacağım pancar oluyor atamıyor hiç gazi
Kuzum gözün Aydın insallah güzel sıkıntısız sağlıklı bi doğumun olur kenarında yazıyor aslında işaretli oluyor ben büyük aldım kaç bedensin küçük nasıl bilmiyorum ama zayıfsan küçük al
Gerçi büyük kendince genişliyor genişletmeyede bilir
Canım gözün Aydın sen uyandırmaya çalış kesinlikle uyur bolca o ama sen kaldır ıslak mendille ayağını sil kulak memesiyle oyna
Canım nisan o kader uzun gelir mi bimiyorum
Kasılman var mi kontrol et kendini
Açılman olması çok iyi çoktan yol yarılanmış bile insalah güzel bi dogum olur
Bizim göbek düşünce banyo yaptırdık siyah kısımda gitti tortu kaldı sarı sarı doktor gazlı bezle ya da türbenle silin sulu bırakmayın demişti gelin aldırın diyen hiç olmadı
Sagol canim, yok zaten yine yarin olacak 12:30 da ama bu gecefen giris yaptirdilar. Yoksa sihorta sezeryani odemeyecekti. Nedenini ben hic anlamadim esim konusuyor, onun sigortasi uzerinden zaten.Bu aksam burda uyumus olucam sadece. Simdi nst ye bagladilar.Canım hayırlısı olur . Yarın olacaktın biraz erken olacak diye düşün , sakinleş , inşallah her şey güzel olur .
hayırlı doğumlar dilerim...Benimde cumartesi sabah 9 da cok heycanliyim. Onu dusundukce gece uyuyamiyorum is yapmaktan resmen mahvoldum ama dusununce heyecandan delirecek gibiyim.
Canım hayırlı kolay doğumlar diliyorum hayırlısı ike sağlıkla al kucağına inşallah :)Benimde cumartesi sabah 9 da cok heycanliyim. Onu dusundukce gece uyuyamiyorum is yapmaktan resmen mahvoldum ama dusununce heyecandan delirecek gibiyim.
Canım sanada hayırlı kolay doğumlar diliyorum sağlıkla al kucağına yavrunu inşallah:)Sagol canim, yok zaten yine yarin olacak 12:30 da ama bu gecefen giris yaptirdilar. Yoksa sihorta sezeryani odemeyecekti. Nedenini ben hic anlamadim esim konusuyor, onun sigortasi uzerinden zaten.Bu aksam burda uyumus olucam sadece. Simdi nst ye bagladilar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?