- 4 Aralık 2015
- 1.763
- 1.088
- 133
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #41.481
Aynen canım ben cumaya kadar vakit veriyorum çünkü haftaya cuma tam 40+0 oluyo geçirmez diye düşünüyorum...bencede ben dahil kalan herkes haftaya tek tek doğuracak:)Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün
10 güne rahatça oturursun..vajinanın toparlanmasi 40 günü buluyor
Gözün aydın en azından netlik kazandı senin de bence haftaya hepimiz patir patir dogurcaz insallah
Belki pazara kadar gelir canım insallah
Bence çok riskli enfeksiyon kalp acisindan
Canim enfeksiyon normal doğumda zararlı ama bebek o yoldan geçicek..sen bilirsin ama bence çok yapma ayakta sıcak duş al karnına dok daha mantikli hatta okuduğum bi kitapta su gelince bile çok sıcak duş zararlı diyordu.tabi ben ılık bi duş alırım su gelirse
Allah yardimcin olsun canim
Acı elma yağını deneyebilirsin ayaklarının altina.zinco damla biraz ise yaramisti.sen yediklerine dikkat et gazli yiyeceklerden uzak dur her yemegine bol kimyon at.hatta tane kimyon var kaynatıp iç sen de..doktora sorup bebeğe de rezene ihlamur falan ver istersen.tabi bunu doktoruna sor.insallah geçer canım
Ne fark ediyormus ki bugun yarin yatista sigorta.Kizlar benim sezeryan yarin oglen ama sigortada cikan sorunlar nedeniyle acil cagirdilar, 12 den once yatisim yapilmasi gerekiyormus. Apar topar ciktik geldik, ne oldugumu sasirdim. Bi de Yavrucak yarin cikarilacagindan habersiz, ne oldugunu sasiracak diye dusunup aglama krizi geldi. Biraz da heyecan korku var tabi. Benim icin dua edin noolur hersey yolunda gitsin.
Evet aşağıdaydi canim. Hatta dogumda asistan doktor sordu benim doktoruma.. Neden hiç kanama olmadi dedi. Doktor da çok güzel bir doku yapısı var kanama bile olmadi dedi. Korkmasin ben bazen kafaya takiyordum ne olacak diye ama Rabbim e siginiyordum. Dogumdan sonra da adet kanamasi kadar kanamam bile olmadi maşallah..Canim senin plasenta asagidaydi degilmi. Kanaman cok odumu kan nakli yapildimi. Kiz kardesiminde asagida plasentasi 34 haftalik hamile oda doktoru sezeryan demis baska oluru yok demis.
Hahahha bende diyorum burda olsaydım boş bırakmazdım diye oda ben yaklaşmazdım sana diyo zorlardım diyorum evden kaçardım diyoNe güzel en azından bişeyler belli olmuş bakalım ben yarın napıcam. Depend bende aldım denemedim ama çok kilo almadım olur diye düşünüyorum. En iyisi bi dene istersen.
Benim koca burda ama adamı ikna edemiyorumaz önce hatta dedim ki faydası oluyormuş yok olur mu öyle şey çocuğumun kafası var orda diyor
Ebet canim benim 1 ay once acilmam başladı neredeyse. 1.5 cm idi ama 40+1 de doguma gittigimde hala 1.5 cm idi ben de sezaryen oldum.. Bu işler çok farkli gercektenO kadar sancın var açılma yokmuymus herkesin doğum serüveni ne kadar farklı ya...meselaBirdilimkek de kaç gün açılmayla bekledi onda da sancı yoktu...belki birden olur acilman canım şimdi nasilsin
Sagol canim ben de ilk günler kendimi cok enerjik hissederken son zamanlarda uykusuzluk ve yorgunluk basladi enerjim baya düştü... Ama oğlumun yuzune bakinca hepsini unutuyorummmmmmCanim hayirli olsun bebeşinbenim de senin gibi ameliyattan cikinca cok agrim vardi ama cabuk toparladim.bebegi alip kaldirdim,altini degistirdim,egilip dogrulma hareketleri cok yaptim.5 gun sonra kontrolde doktor dikislerime bakti cok zorlamissin ama patlatmamissin aferin dedi :) dikisin alti ve ustu hep morarmisti. O yuzden dikkat et derim Allah korusun iyilesme sureci daha zor olur
Evet canim gerçekten öyle.. Miss kokulularimiz küçük asklarimizAy ne güzel anlatmışsın yaher kadın doğuştan annedir derler ya öyle bişey demek sana muhtaç bi defa ya tahmin ediyorum bende bırakamam herhalde kolay kolay
Cok ağır işler yapmiyorum kuzum kendimi idare edecek kadar işte.. Yarin kontrolüm var bakalim inşallah iyidir durumumSaol kuzum masallah sana ama genede dikkat et daha dikişlerin tam iyilesmemistir bnmki yeni yeni iyilesiyo kasinmaya basladi gobegimin uyusukluguda yavas yavas geciyo bebegimi elime alim yatiriyorum egilip kaktığım zmn cok agri giriyo sen de dikkat et 10 gun gecsin oyle yaparsin ev islerini bebis nasil :)
Gaz damlası kullanıyor musunuz? Sen de kimyon tüket. Rezene çayı ic . Biz biogai damla kullaniyoruz saati saatine veremiyorum ama bir de senin oğlan genelde mama ile beslendiği için de gazı ağır çıkarıyor olabilirKizlar ya bebegim cok agliyo domates gibi kip kırmızı oluyo surati cok gazi var ne yapabilirim bilgilendirirmisinuz beni lutfen
Aynen canım ben cumaya kadar vakit veriyorum çünkü haftaya cuma tam 40+0 oluyo geçirmez diye düşünüyorum...bencede ben dahil kalan herkes haftaya tek tek doğuracak:)
Olsun bu geceyi orda geçir bisey olmaz , yarın öğlen bebeğini kucağına alacaksın inşallah hayırlısıylaSagol canim, yok zaten yine yarin olacak 12:30 da ama bu gecefen giris yaptirdilar. Yoksa sihorta sezeryani odemeyecekti. Nedenini ben hic anlamadim esim konusuyor, onun sigortasi uzerinden zaten.Bu aksam burda uyumus olucam sadece. Simdi nst ye bagladilar.
Bizde bugün 10 günlük olduk benim oğlan 2/3 saat uyursa bir o kadarda uyanık kalıyor neredeyse bazen 1.5 saatte emiyor uyursa 3 saate yaklasmissa dokunmuyorum zaten biraz sonra uyanmış oluyor sonra devamlı emmede altını al gazını çıkar günde 2 kere filan da mama veriyorum göğüslerim baya yumuşayıncaİnşallah ya valla sabahtan beri ağlamaktan şiştim bu arasa 10 gğnlğk olduk hala 2 aaate bir kaldırıymusunuz ben gece bırakıypdum 4 saat falan kaldırsammıki
Yumuşak olan gogusunu ters taraftan versene bir de :) öyle dene bakalımKizlar nasilsiniz. Nasil gidiyor emzirme isleri. Benim uyandirma fasillarinin ustune birde sol gogsum cok yumusak ememiyor bebek. Valla saatlerce agliyordu bugun artik napicami sasirdim. Agliyor diye birde ilk zamanlar diger memeyi veriyordum. Yapma iyle sutun kesilir dediler. Baya zorladim bugun. Doger memede fazla siskin. Onu sagip bosaltmazsam iyice tas gibi oluyor. Sizdede benimki gibi olan varmi. Boza aldim sutum artsin diye bakalim duzelir insallah bir kac gune
Çocuğa evde bakabilecek hiç kimse yok mu ? Bebek ile dışarı çıkma derim yakın akraba komşu güvendiğin birine bırak öyle git gel derim sütünü bırak ya da mama ise mamasını da hazırla bıraktığın kişiye de anlatirsin..Kızlar ben çocukla nasıl dışarı çıkacağım eşim olmadan deneyimli anneler fıkır verebilir mi lazere gitmem lazım paketim dolmak üzere yoksa yanacak eşim pazar çalışmıyor orası pazar kapalı arabası olan bi kız arkadasım da yok Yanımda ablam ya da bir arkadaşımla giderim ama evden gitmek nasıl olur bilmiyorum bebek arabası beni yorar taksiyle de zor olur nasıl yapayım bilemedim
Benim doktor emzirirkende olmak uzere izin vermemisti lazer epilasyona.Kızlar ben çocukla nasıl dışarı çıkacağım eşim olmadan deneyimli anneler fıkır verebilir mi lazere gitmem lazım paketim dolmak üzere yoksa yanacak eşim pazar çalışmıyor orası pazar kapalı arabası olan bi kız arkadasım da yok Yanımda ablam ya da bir arkadaşımla giderim ama evden gitmek nasıl olur bilmiyorum bebek arabası beni yorar taksiyle de zor olur nasıl yapayım bilemedim
Ters taraf isini bir beceremedim yaYumuşak olan gogusunu ters taraftan versene bir de :) öyle dene bakalım
Kızlar ben çocukla nasıl dışarı çıkacağım eşim olmadan deneyimli anneler fıkır verebilir mi lazere gitmem lazım paketim dolmak üzere yoksa yanacak eşim pazar çalışmıyor orası pazar kapalı arabası olan bi kız arkadasım da yok Yanımda ablam ya da bir arkadaşımla giderim ama evden gitmek nasıl olur bilmiyorum bebek arabası beni yorar taksiyle de zor olur nasıl yapayım bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?