- 4 Aralık 2015
- 1.763
- 1.088
- 133
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #41.501
Evet belli simdilik canim ama insallah onumuzdeki haftaya da bi aksilik cikmaz beklemek zorunda kalmayiz..sanci bekliycez salıya kadar ama sanmıyorum geleceğini 40 hafta dolunca eger sanci da yoksa sizin dr larınız da mecbur başlatır bence doğumu...Annemde kalmış canım eşim gelince almaya acele ile orda unutmusum ama annem benden daha zayıf o iç camasirinin üstüne giymis oldu dedi çok rahatmış dedi...senden de hayırlı haberle hadi bakalım :)Ne güzel en azından bişeyler belli olmuş bakalım ben yarın napıcam. Depend bende aldım denemedim ama çok kilo almadım olur diye düşünüyorum. En iyisi bi dene istersen.
Benim koca burda ama adamı ikna edemiyorumaz önce hatta dedim ki faydası oluyormuş yok olur mu öyle şey çocuğumun kafası var orda diyor
Ay insallah canim ya dogal bi sekilde olsa guzel olur tabi..Olabilir canım doğuma yakın oluyomuş bikac yerde okumuştum işte tamda bahsettigin o enerjiyi bosa harcamayın doğumda lazım oluyor diyorlar aman tasarruflu harca :)İnşallah kendi kendimize doğururuz. 2 gündür bende bi enerji var. Doğum yaklaştığından olsun diye dua ediyorum
Ablam çocukla durur ama yeni emmeye başladı biberon alıp tekrar kafası karışsın istemiyorum en olmadı öyle yapacağımÇocuğa evde bakabilecek hiç kimse yok mu ? Bebek ile dışarı çıkma derim yakın akraba komşu güvendiğin birine bırak öyle git gel derim sütünü bırak ya da mama ise mamasını da hazırla bıraktığın kişiye de anlatirsin..
Hmm bunu kime danışmam gerek çocuk doktoruna miBenim doktor emzirirkende olmak uzere izin vermemisti lazer epilasyona.
Evet kanguruya düşündüm bende nasıl bsy almalıyım bilmiyorum bazıları da kanguruyu önermiyor eve birini koy bebeği bırak olayı da var en olmadı onu yaparım ama böyle de olsun sürekli istemiyorum bebeğimle bir yerlere gitmeye alışmam lazım çünküBenimde var lazer seansım ama süreli değil 2senedir hiç gitmedim bi 6ay daha da gidemem herhalde. Kanguruya koysan bebeği diyicem ama her şekilde sen seanstayken biri bebeğe bakacak. Kanguruya koy taksiyle ve ablanla git gel. Ancak böyle olur gibi.
Kalbim seninleeeee herşey güzel olacakSagol canim, yok zaten yine yarin olacak 12:30 da ama bu gecefen giris yaptirdilar. Yoksa sihorta sezeryani odemeyecekti. Nedenini ben hic anlamadim esim konusuyor, onun sigortasi uzerinden zaten.Bu aksam burda uyumus olucam sadece. Simdi nst ye bagladilar.
Ben tonimer damla ve aspiratör kullanıyorum. Bence burnunu aç öyle uyusun. Tıkalı kalması daha riskli. Benimki de 12 günlük. Bir de peteğin üstüne sıcak su koy. Oda nemlensin. Şuan ben bunları yapıyorum. Açıyorum geri tıkanıyo ama açmaya devam dedi doktorumArkadaşlar bebeğimin burnu çok tıkalı doktor bir sprey verdi xlear diye ama sıkmaya cesaret edemedim yarına kadar zorlanıcak bişey olmaz değilmi burun tıkanıklığından daha On iki günlük olduğu için cesaret edemedim bir türlü inşallah gece butun bebişlerimiz rahatca uyur
Saol canm dus iyi geldi hmnde iki kez yaptim cok rahatladimBebegi annene ver. Gir dusa uzun sicak bir dus al. Cok aglamak istiyorsan dusta uzun uzun agla. Sonra toparlan cik dustan.
Ben cok sinirlendigimde cok uzuldugumde vs yazarim. Sonra o yazdıklarımı yakar konuyu kapatirim kendimde. Gerci ben hic aglayabilen biri olmadim o yuzden tavsiyelerim cokta anlamli olmayabilir.
Saol canm agladigi zmn bi denicemAğlama canım inş iyi sonuçlar alırsın. .benim bebis daha doğmadi arkadaşlar cevap verirler ilk doğumdan hatirladiklarimi bazen paylasiyorum..Bu günlerden sonra sarılık riski geçtiği için bebek yonlendirir sanırım seni acikirsa uyanır heralde
Canim saç kurutma makinesi Aspiratör veya süpürge sesleri anne karnında bebeğin duyduğu seslere çok yakın olduğu için bazı kolik bebekler bu sesleri duyunca sakinlesebiliyorlar bazılarında da ise yaramiyor...
İnsallah iyilesmissindir canm kac hafta oldu sezaryen olali? BNM 21 gun oldu vajinada yanma basladi acaba normalmiCok ağır işler yapmiyorum kuzum kendimi idare edecek kadar işte.. Yarin kontrolüm var bakalim inşallah iyidir durumum
GAZ damlasi dr yazmis bn dikkat etmemişim yârin alicam evet mamayla beslendigi icin hm cok gazi var hm kabiz oluyo yavrum yarin ilk isim damlayi almak olucak kimyonuda denicem herkes iyi gelir diyo toz kumyonmu? Taneli olandanmi canmGaz damlası kullanıyor musunuz? Sen de kimyon tüket. Rezene çayı ic . Biz biogai damla kullaniyoruz saati saatine veremiyorum ama bir de senin oğlan genelde mama ile beslendiği için de gazı ağır çıkarıyor olabilir
Burnu acılirsa daha iyi uyur ve daha iyi emer canım bence burnunu acArkadaşlar bebeğimin burnu çok tıkalı doktor bir sprey verdi xlear diye ama sıkmaya cesaret edemedim yarına kadar zorlanıcak bişey olmaz değilmi burun tıkanıklığından daha On iki günlük olduğu için cesaret edemedim bir türlü inşallah gece butun bebişlerimiz rahatca uyur
Valla hem kadin dogumahrm pediyatriye sor. Cocuk icin sakincasini pediyatri bilir. Birde emzirirkende hormonlar tavan olduğundan pek onerilmiyor lazer.Hmm bunu kime danışmam gerek çocuk doktoruna mi
BENDE olmuştu doktorum sondaya bagli tahris ve enfeksiyon oluyor demisti ilac vermisti. Ama 21 gun sonrasi nornal değil bence. Doktoruna danis.Sezaryen olan arkadaslar bnm vajinada cok yanmam var acaba enfeksiyondanmi yoksa normalmi korkmayi basladim bibanda ortaya cikti ya
42 mi canım 18 Şubat görünüyor tam olarak kaçsin sen şimdi.açılma dediğin birden de olabilir belki gece bile olabilir is kısa zamanda olur
42 miiidevlete mi gidiyosun da bu kadar beklettiyolar seni suni sancı felan vermiyolar?
Çok cesaretliymiş canım genelde özeller bı konuda risk almıyolar. İnşallah sağlıkla biran önce kavuşursun bebeğineBenim de doktorum SAT tarihimi değiştirmişti o yüzden buraya yanlış girmiştim bir hafta sonra duzeltememişim galiba kaldı öyle , korkunç ağrılar çektim akşam boyu sanciya sevinen ben ne yapacağımı şaşırdım ağrılar karşısında bakalım nasıl geçireceğiz doğuma kadar günleri
Hayır canım özel bir hastane özel bir doktor ama farklı birazcık bizimki bu güne kadar bana daha hiç boy/kilo bilgisi vermedi mesela sizler boy ve kilolarından bahsederken heves ettim hep42yi doldurmamı bekleyecek , oda cuma doluyor cumartesi müdahale ederim demişti sanırım fitil suni sancı kese patlatma gibi yöntemler denenir
Ne güzel bilgiler ya bunları bizimle paylaş lütfen hep ... Peki kaç dakika da kaç Gr aldı ? Kilosu ne kadardı simdi ne kadar oldu
Liviya valla ben arkadaslara katilamiyorum. Esinin silkelenip kendine gelmesi lazim. Madem sana git dedi ben olsam alir annemide bebemide bir otele giderdim. Koca kisisinede bir avukatta randevu verirdim ki o totosu ciktigi kaf dagindan insin. Tartismak baska bir sey kovulmak baska bir sey ben hazmedemezdim. O laflarida bir bir yedirir anasindan emdigini burnundan getirirdim.
Hatta sanirim oturdugunuz evin yari parasini baban vermis. Kocam isteyken kilidi degistirirdim. Yatsın kapi onunde köpek gibi yalvarsin acayim diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?