2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Evet belli simdilik canim ama insallah onumuzdeki haftaya da bi aksilik cikmaz beklemek zorunda kalmayiz..sanci bekliycez salıya kadar ama sanmıyorum geleceğini 40 hafta dolunca eger sanci da yoksa sizin dr larınız da mecbur başlatır bence doğumu...Annemde kalmış canım eşim gelince almaya acele ile orda unutmusum ama annem benden daha zayıf o iç camasirinin üstüne giymis oldu dedi çok rahatmış dedi...senden de hayırlı haberle hadi bakalım :)

İnşallah kendi kendimize doğururuz. 2 gündür bende bi enerji var. Doğum yaklaştığından olsun diye dua ediyorum
Ay insallah canim ya dogal bi sekilde olsa guzel olur tabi..Olabilir canım doğuma yakın oluyomuş bikac yerde okumuştum işte tamda bahsettigin o enerjiyi bosa harcamayın doğumda lazım oluyor diyorlar aman tasarruflu harca :)

Ablam çocukla durur ama yeni emmeye başladı biberon alıp tekrar kafası karışsın istemiyorum en olmadı öyle yapacağım

Evet kanguruya düşündüm bende nasıl bsy almalıyım bilmiyorum bazıları da kanguruyu önermiyor eve birini koy bebeği bırak olayı da var en olmadı onu yaparım ama böyle de olsun sürekli istemiyorum bebeğimle bir yerlere gitmeye alışmam lazım çünkü

Arkadaşlar sabah normal tost zeytin pekmez tahin yedim öğlen makarna kıymalı akşam köfte patates yedim humana ve rezene içtim acayip gazım var bende çok gaz oluyor hayatta evde çorapla oturtmazdım şimdi yatana kadar çıkarmıyorum siki giyiniyorum terliyorum bile kimyon koyuyorum yemeklere ama bendeki gaz bitmiyor çocuğa da geçiyor sanırım
Ya da kızartma mi gaz yapmıyor bilemedim ama o kadar soft bile beslensem yine gazım oluyor
Benim gibi olan var mk
Yaz kış soguk su içen ben ılık su içiyorum artık
Ne yol izlemeliyim fikri olan

Ben tonimer damla ve aspiratör kullanıyorum. Bence burnunu aç öyle uyusun. Tıkalı kalması daha riskli. Benimki de 12 günlük. Bir de peteğin üstüne sıcak su koy. Oda nemlensin. Şuan ben bunları yapıyorum. Açıyorum geri tıkanıyo ama açmaya devam dedi doktorum

Saol canm dus iyi geldi hmnde iki kez yaptim cok rahatladim

Saol canm agladigi zmn bi denicem

GAZ damlasi dr yazmis bn dikkat etmemişim yârin alicam evet mamayla beslendigi icin hm cok gazi var hm kabiz oluyo yavrum yarin ilk isim damlayi almak olucak kimyonuda denicem herkes iyi gelir diyo toz kumyonmu? Taneli olandanmi canm

Sezaryen olan arkadaslar bnm vajinada cok yanmam var acaba enfeksiyondanmi yoksa normalmi korkmayi basladim bibanda ortaya cikti ya

Burnu acılirsa daha iyi uyur ve daha iyi emer canım bence burnunu ac

Hmm bunu kime danışmam gerek çocuk doktoruna mi
Valla hem kadin dogumahrm pediyatriye sor. Cocuk icin sakincasini pediyatri bilir. Birde emzirirkende hormonlar tavan olduğundan pek onerilmiyor lazer.

Sezaryen olan arkadaslar bnm vajinada cok yanmam var acaba enfeksiyondanmi yoksa normalmi korkmayi basladim bibanda ortaya cikti ya
BENDE olmuştu doktorum sondaya bagli tahris ve enfeksiyon oluyor demisti ilac vermisti. Ama 21 gun sonrasi nornal değil bence. Doktoruna danis.

42 mi canım 18 Şubat görünüyor tam olarak kaçsin sen şimdi.açılma dediğin birden de olabilir belki gece bile olabilir is kısa zamanda olur

Benim de doktorum SAT tarihimi değiştirmişti o yüzden buraya yanlış girmiştim bir hafta sonra duzeltememişim galiba kaldı öyle , korkunç ağrılar çektim akşam boyu sanciya sevinen ben ne yapacağımı şaşırdım ağrılar karşısında bakalım nasıl geçireceğiz doğuma kadar günleri

42 miii devlete mi gidiyosun da bu kadar beklettiyolar seni suni sancı felan vermiyolar?

Hayır canım özel bir hastane özel bir doktor ama farklı birazcık bizimki bu güne kadar bana daha hiç boy/kilo bilgisi vermedi mesela sizler boy ve kilolarından bahsederken heves ettim hep 42yi doldurmamı bekleyecek , oda cuma doluyor cumartesi müdahale ederim demişti sanırım fitil suni sancı kese patlatma gibi yöntemler denenir

Çok cesaretliymiş canım genelde özeller bı konuda risk almıyolar. İnşallah sağlıkla biran önce kavuşursun bebeğine

Ne güzel bilgiler ya bunları bizimle paylaş lütfen hep ... Peki kaç dakika da kaç Gr aldı ? Kilosu ne kadardı simdi ne kadar oldu

Tabi paylaşırım, ilk önce 25 dakikada 10 gr aldı. En son bu dediğim yöntemle 8 dakikada 15 gr aldı.
2630 gr doğmuştu ama ilk başta ciddi kilo verdi, meğer süt çok azmış. 2330 a düştü. O zaman inçe tüple meme emerken yandan mama desteği verdik iki gün. Şimdi yavaş yavaş kilo aldırmaya çalışıyoruz. Yarın tekrar ölçülecek bakalım.

Selam kızlar
Gece nöbetindeyim ve çok mutluyum baya emdi ama uyumuyor bir o memeye bir bu memeye gidip geliyor sütümde sağarken baya vardı anlamadım doymuyormu acaba

%100 katılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…