2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Gözün aydın, sağlıkla büyüt inş :)

İnşallah ya valla sabahtan beri ağlamaktan şiştim bu arasa 10 gğnlğk olduk hala 2 aaate bir kaldırıymusunuz ben gece bırakıypdum 4 saat falan kaldırsammıki

Gece uyandığı zaman besle, saatle uyandırma dediler. Gündüz saatle takip etmeliymişim.

Sadece yarın o güzel kokunun keyfine varacağını düşün, her şey yolunda gidecek merak etme. Sağlıkla gelsin ufaklık...

Karbonhidrattan uzaklaş canım, daha protein ağırlıklı beslenmelisin.

geçen hafta bana da bu oldu işte. 38+3'tü. Nst 100'lere kadar geldi. Aynen hissettim kasılmayı ama şiddetli değildi. Sonra çatı muayenesi yaptı. Açılma yok dedi. Şu an hala tık yok. Pazar suni sancı

Ablam çocukla durur ama yeni emmeye başladı biberon alıp tekrar kafası karışsın istemiyorum en olmadı öyle yapacağım
Kaşıkla verir sütünü .. onun dışarı çıkması demek seni eve geri geç donmek demek havalar soğuk tek çıkıp gidersen çabuk halledersin işini

GAZ damlasi dr yazmis bn dikkat etmemişim yârin alicam evet mamayla beslendigi icin hm cok gazi var hm kabiz oluyo yavrum yarin ilk isim damlayi almak olucak kimyonuda denicem herkes iyi gelir diyo toz kumyonmu? Taneli olandanmi canm
Ben toz olandan aldım taneli de etkili olur tabi

Yontemi tekrar yazabilir misin ?

Merhaba 5 şubatta doğum yaptım bugün sağlık ocağından aradılar tiroid değeri yüksek çıkmış yarın tekrar getirin dedi yarın hastaneye gidicez damar yolundan alıncak tekrar çok mpralim bozuk
Ay o sağlık ocakları yokmu. Kız benim de tsh hormonlarımda sıkıntı çıktı. Hatta ikinciyi ölçtürdüler yanlış olabilir diye. Gene benzer değerler çıktı. Hemen üni hastanesine zarta zurra gönderdiler bebeğin zeka özürlü doğacak dediler. Oğlumun kafası büyüktü zaten. Bakırköy acıbademe gittik okadar para döktük. Bişi yok dediler. Eskişehirde gittik tekrar ölçtüler değerleriniz normal sıkıntı yok dendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…