- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #41.881
Ilk bebekte normalkizlar sizi gördükce bize de ne kadar az kaldigini anlayip heycanlaniyorum 33bitti benimde:) ilk bebegim olucak benimde inşallah anneleriniz yakinlariniz kac gun kaldi yaninizda ben sanki tek basima hic bakamam gibi geliyor korkuya kapiliyorum boyle dusunmem normal mi
Benim bebede aynı ya bu sefer sakin olur dedim.ama ilk oglum gibi olacak. Çok zorluyor benim özellikle büyük. Kizmiyorum anlamıyor ama çok yıpratiyor. Emzirirken bile sürekli tepemde.Biz hala ayaktayız kızlar. Gazı var sanırım emip duruyor bıktırdı. Akşam 6 dan beri 5 dk uyuyor 15 dk ağlıyor. Gaz olmasa uyanıp durmaz. Emziği de almıyor gazı olduğunda. Bitkin hissediyorum kendimi. Yarın gidip passiflora almalıyım. Kaldırmakta çok zorlanıyorum. Oğluma çok çıkışıyorum sakin olamıyorum o da sabrımı çok zorluyo tabi. Doğurmayan arkadaşlar heyecanınızı anlıyorum ama acele etmeyin. Ayak bileklerim zonkluyor şuan
Ben kullaniyorum halen. 6 hafta dedi banada doktorum. Sezaryende ozellikle pihtilasma riski fazlaymis. Oihti atarsa gelc geçirme riskinn olur dedi doktorum
Sürekli cis kaka yapıyor canım çok şükürCanim kakasi cisi cok onemli, doydugunu sadece ordan anlayabilirsin. Benimki de cok az emiyor ama tuvaleti iyi surekli degistiriyoruz
Canm bnmkide cok gazli cok agliyo cok ıkıniyo kip kirmizi oluyo gaz damlasi veriyorum cok iyi gaz damlasi oda az etki ediyo bnm bebegim gece uykusunda da agliyo mama emiyo ama gunduz hic uymuyo belkide gazdandr haftaya konturolumuz var bi sorucamEmzirme danışmanıyla konuştum akşamları gaz birikimi olduğundan memeyi istemiyordur dedi sabahları sıkıntımız yok çünkü sabah emiyor ama akşamları ve özellikle 11-2 arası belki de kolik bilemiyorum hiç durmadan ağlıyor
Kolik olduğu ne zaman belli olur kızlar 3 haftadan sonra diyorlar ama bizimki 2. Haftadan beri böyle biogia gaz damlası alacağım bakalım nasıl olacak
O da geçti canım hiç bir belirti kalmadı artık
Dun eczanede gordum otu. Kadina sordum duadan bahsetmedi canim. Ama sende kitapta yaziyorsa dene bence eger sanciyla unutmazsanNe mutlu destek olabiliyorsak birbirimize
Ben kitaba bakayım madem ne yazıyordu bulayım o anda okumaya çalışıcam sancı geldiğinde. Tabi gelirse
Evet aldım sevindim ama henüz bişey yok hala. Lekelenme oldu işte sadece muayene sonrası, o da normal. Ara ara adet olacakmışım gibi ağrım oluyor ama sancı değil yani. İnşallah gelirler sağlıkla
Ben de varim
Ben de varım yarın sabaha kadar. Yarın sabah suni sancı verilecek
Sürekli cis kaka yapıyor canım çok şükür
Kolikti ilk oğlum tam 15.gün başladı.Emzirme danışmanıyla konuştum akşamları gaz birikimi olduğundan memeyi istemiyordur dedi sabahları sıkıntımız yok çünkü sabah emiyor ama akşamları ve özellikle 11-2 arası belki de kolik bilemiyorum hiç durmadan ağlıyor
Kolik olduğu ne zaman belli olur kızlar 3 haftadan sonra diyorlar ama bizimki 2. Haftadan beri böyle biogia gaz damlası alacağım bakalım nasıl olacak
Benim 31 de sancim vardı ama düzenli değildi. Rahimdede yumuşama var dediler. 36. Ya kadar dediğin ilacı kullandım. Ilacla alakası var mı bilmiyorum ama 36 da bırakabilirsin artık dedi 36+5 de doğdu :) sen yine de bir kaç hafta çok yorma kendini.Kızlar mrhb mart annesi derken şubat annesi olma ihtimalim arttı benimde.
36 haftada nst az ama düzenli sancılarım çıkıyor.
Doktor adalat sancı kesici ilaç verdi.Sancılar devam edince dün gece ve bu sabah tedbir amaçlı ciğer geliştirici iğne oldum.
Birde bebeğin kafası rahim ağzına sıfır duruyor dayanmış dedi doktor.Açılma yok Allahtan.
Ben sancı hissetmiyorum.O yüzden sancı çıktığında çok şaşırdım.
37. Haftayı beklese bebiş en azından daha güzel olucak.
Ama Allah en hayırlı zamanını bilir diyorum.
Böyle bişey yaşayıp bebeği geç gelen var mı?
Allah bağışlasın bebişiBenim 31 de sancim vardı ama düzenli değildi. Rahimdede yumuşama var dediler. 36. Ya kadar dediğin ilacı kullandım. Ilacla alakası var mı bilmiyorum ama 36 da bırakabilirsin artık dedi 36+5 de doğdu :) sen yine de bir kaç hafta çok yorma kendini.
Yok canım 2 800 doğdu. Solunumda falan hiç problem olmadı o yüzden girmedi. Ertesi gün eve döndük bebisle şükür. Doktor bana 35 den sonra kurtarır kendini demişti. Inşallah seninki de sağlıkla doğar sen elinden geleni yap gerisini dert etme. Haftan gayet iyi artık.Allah bağışlasın bebişi
36+5 de küveze girdi mi canım?
Doktorda yorma kendini uzan diye tembih etti.
İyiki yazdın morel oldu gerçekten canım son muayenesi 2700 cıktı benm bebeğimde.Yok canım 2 800 doğdu. Solunumda falan hiç problem olmadı o yüzden girmedi. Ertesi gün eve döndük bebisle şükür. Doktor bana 35 den sonra kurtarır kendini demişti. Inşallah seninki de sağlıkla doğar sen elinden geleni yap gerisini dert etme. Haftan gayet iyi artık.
Merhabalar benimde 9 şubatta kızım oldu gaz problemi var arkadaşım adaçayı yağını ayak tabanlarına birer damla karnına sürüp dairesey masaj yapıyorum dedi denemeyi düşünüyorum kayınvayidemde çörek otu çayı içmemi bebeğede bir çay kaşığı ılık içirmemi tavsiye etti bakalım henüz denemedimEmzirme danışmanıyla konuştum akşamları gaz birikimi olduğundan memeyi istemiyordur dedi sabahları sıkıntımız yok çünkü sabah emiyor ama akşamları ve özellikle 11-2 arası belki de kolik bilemiyorum hiç durmadan ağlıyor
Bana da başlatan doktor öyle demişti ama ben kullanmıyorum doğum yapan doktor pek önemsemediAranızda kan sulandırıcı iğneye doğumdan sonra da devam eden var mı beni iğneye başlatan doktor doğumdan 40 gün sonra da kullanacaksın demişti ama ameliyatımı yapan dr kullanma gerek yok dedi siz ne yaptınız özellikleHomely_angel @-nemesis- @gokce41 hatırladıklarımdan başka kullanan varsa bi cevap yazabilirseniz sevinirim
Ağladıkça huysuzlaktikca ben hep emzirmeye çalıştım hastanede zaten aglayinca sadece memeyi alınca duruyordu yatar pozisyonda emziriyordum zaten ki yataktan zor kalkiyordum bebeği kucağıma almak ne mümkün .. sen yinede emzirmeye çalış sarilik riskini en aza indirmis olursun damla damla bile gelse emmese bile kaşık ile vermeye çalış derim .. Allah sifani versinKizlar bizim daha 2. Gunumuz. Ben cok fazla alip emzirmiyorum cunku uyusun dediler. 72 saatlik rezervle doguyorlarmis. Ben hep en gec 2 saatte bir emzirilecek diye duymustum. Siz nasil yaptiniz?
Bazı bebeklerde 2. Haftadan sonra başlıyormus canım kolik inşsllah değildirEmzirme danışmanıyla konuştum akşamları gaz birikimi olduğundan memeyi istemiyordur dedi sabahları sıkıntımız yok çünkü sabah emiyor ama akşamları ve özellikle 11-2 arası belki de kolik bilemiyorum hiç durmadan ağlıyor
Benim bildigim de 35. Haftadan sonra başka aksi bir durum yok da kuveze gerek duyulmuyor kilosu da güzel görünüyor benim kızım 38 . Haftada 2800 doğmuştu senin haftana gorede maşallahi varİyiki yazdın morel oldu gerçekten canım son muayenesi 2700 cıktı benm bebeğimde.
Çok teşekkür ederim.Ben ne kadr geciktirdim o kadr kar :) içim rahatladı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?