2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ilk bebekte normal ben ilkinde çok çekingendim. Simdi 2.bebegim yıkarken bile tek yıkiyorum:)

Benim bebede aynı ya bu sefer sakin olur dedim.ama ilk oglum gibi olacak. Çok zorluyor benim özellikle büyük. Kizmiyorum anlamıyor ama çok yıpratiyor. Emzirirken bile sürekli tepemde.

Kizlar bizim daha 2. Gunumuz. Ben cok fazla alip emzirmiyorum cunku uyusun dediler. 72 saatlik rezervle doguyorlarmis. Ben hep en gec 2 saatte bir emzirilecek diye duymustum. Siz nasil yaptiniz?

Kızlar mrhb mart annesi derken şubat annesi olma ihtimalim arttı benimde.
36 haftada nst az ama düzenli sancılarım çıkıyor.
Doktor adalat sancı kesici ilaç verdi.Sancılar devam edince dün gece ve bu sabah tedbir amaçlı ciğer geliştirici iğne oldum.
Birde bebeğin kafası rahim ağzına sıfır duruyor dayanmış dedi doktor.Açılma yok Allahtan.
Ben sancı hissetmiyorum.O yüzden sancı çıktığında çok şaşırdım.
37. Haftayı beklese bebiş en azından daha güzel olucak.
Ama Allah en hayırlı zamanını bilir diyorum.

Böyle bişey yaşayıp bebeği geç gelen var mı?

Emzirme danışmanıyla konuştum akşamları gaz birikimi olduğundan memeyi istemiyordur dedi sabahları sıkıntımız yok çünkü sabah emiyor ama akşamları ve özellikle 11-2 arası belki de kolik bilemiyorum hiç durmadan ağlıyor
Kolik olduğu ne zaman belli olur kızlar 3 haftadan sonra diyorlar ama bizimki 2. Haftadan beri böyle biogia gaz damlası alacağım bakalım nasıl olacak

Canm bnmkide cok gazli cok agliyo cok ıkıniyo kip kirmizi oluyo gaz damlasi veriyorum cok iyi gaz damlasi oda az etki ediyo bnm bebegim gece uykusunda da agliyo mama emiyo ama gunduz hic uymuyo belkide gazdandr haftaya konturolumuz var bi sorucam

O da geçti canım hiç bir belirti kalmadı artık

Bende de yok belirti adina hicbi sey. Aniden gelcek belki de bakalim.

Dun eczanede gordum otu. Kadina sordum duadan bahsetmedi canim. Ama sende kitapta yaziyorsa dene bence eger sanciyla unutmazsan insallah faydasi olur
Ben de varim
Ben de varım yarın sabaha kadar. Yarın sabah suni sancı verilecek

Canim ne yaptin geldi mi bebis?

Sürekli cis kaka yapıyor canım çok şükür
Kolikti ilk oğlum tam 15.gün başladı.

Benim 31 de sancim vardı ama düzenli değildi. Rahimdede yumuşama var dediler. 36. Ya kadar dediğin ilacı kullandım. Ilacla alakası var mı bilmiyorum ama 36 da bırakabilirsin artık dedi 36+5 de doğdu :) sen yine de bir kaç hafta çok yorma kendini.

Allah bağışlasın bebişi
36+5 de küveze girdi mi canım?
Doktorda yorma kendini uzan diye tembih etti.

Allah bağışlasın bebişi
36+5 de küveze girdi mi canım?
Doktorda yorma kendini uzan diye tembih etti.
Yok canım 2 800 doğdu. Solunumda falan hiç problem olmadı o yüzden girmedi. Ertesi gün eve döndük bebisle şükür. Doktor bana 35 den sonra kurtarır kendini demişti. Inşallah seninki de sağlıkla doğar sen elinden geleni yap gerisini dert etme. Haftan gayet iyi artık.

İyiki yazdın morel oldu gerçekten canım son muayenesi 2700 cıktı benm bebeğimde.
Çok teşekkür ederim.Ben ne kadr geciktirdim o kadr kar :) içim rahatladı ama

Merhabalar benimde 9 şubatta kızım oldu gaz problemi var arkadaşım adaçayı yağını ayak tabanlarına birer damla karnına sürüp dairesey masaj yapıyorum dedi denemeyi düşünüyorum kayınvayidemde çörek otu çayı içmemi bebeğede bir çay kaşığı ılık içirmemi tavsiye etti bakalım henüz denemedim

Bana da başlatan doktor öyle demişti ama ben kullanmıyorum doğum yapan doktor pek önemsemedi

Kizlar bizim daha 2. Gunumuz. Ben cok fazla alip emzirmiyorum cunku uyusun dediler. 72 saatlik rezervle doguyorlarmis. Ben hep en gec 2 saatte bir emzirilecek diye duymustum. Siz nasil yaptiniz?
Ağladıkça huysuzlaktikca ben hep emzirmeye çalıştım hastanede zaten aglayinca sadece memeyi alınca duruyordu yatar pozisyonda emziriyordum zaten ki yataktan zor kalkiyordum bebeği kucağıma almak ne mümkün .. sen yinede emzirmeye çalış sarilik riskini en aza indirmis olursun damla damla bile gelse emmese bile kaşık ile vermeye çalış derim .. Allah sifani versin

Bazı bebeklerde 2. Haftadan sonra başlıyormus canım kolik inşsllah değildir

İyiki yazdın morel oldu gerçekten canım son muayenesi 2700 cıktı benm bebeğimde.
Çok teşekkür ederim.Ben ne kadr geciktirdim o kadr kar :) içim rahatladı ama
Benim bildigim de 35. Haftadan sonra başka aksi bir durum yok da kuveze gerek duyulmuyor kilosu da güzel görünüyor benim kızım 38 . Haftada 2800 doğmuştu senin haftana gorede maşallahi var

Ya kızlar cok moralım bozuk benım bebegım beyaz bir bebek cildide cok hassas kırmızı yani.az önce yan yatırmış gazını almaya çalışıyordum eldivenlerinide cıkarmıstım ellerı hava alsın dıye baktım bir eli morardı hemen geçti normalmidir?
İnternette saçma sapan şeyler yazıyor çok sinirim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…