- 26 Temmuz 2013
- 2.291
- 2.814
- 333
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #41.901
Çok sağol canım.Benim bildigim de 35. Haftadan sonra başka aksi bir durum yok da kuveze gerek duyulmuyor kilosu da güzel görünüyor benim kızım 38 . Haftada 2800 doğmuştu senin haftana gorede maşallahi var
Kiyamam bn ona ya Canm beyaz tenlilerde bi yerini biraz sert tutarsan hmn morarir mesela esimin elini sakayla biraz sert tutsam morariyo eltimin kizida oyle sen internetten bakma bnde yenidogan bebek dilinde beyazlik diye internetten baktim bakmaz olaydim hmn hastaneyr gotur gibi sAcma sapan seyler yaziyi burdan bi iki arkadas tecrubeliler kancelil le undikos karbonatla yika demisti yaptim cok şükür gecti sen genede bi drnla konus ama internetten sakin bakma derimYa kızlar cok moralım bozuk benım bebegım beyaz bir bebek cildide cok hassas kırmızı yani.az önce yan yatırmış gazını almaya çalışıyordum eldivenlerinide cıkarmıstım ellerı hava alsın dıye baktım bir eli morardı hemen geçti normalmidir?
İnternette saçma sapan şeyler yazıyor çok sinirim bozuldu
Bak şimdi seni okuyunca bende baktım netten canım sıkıldı. Benimki de banyo yaptırırken kendini sıkıyor o zaman morarıyor elleri falan sonra geçiyor hemen. Sıktığı için normal gibi gelmişti ama takip edecem bakalım inşallah önemli bişey değildir:/Ya kızlar cok moralım bozuk benım bebegım beyaz bir bebek cildide cok hassas kırmızı yani.az önce yan yatırmış gazını almaya çalışıyordum eldivenlerinide cıkarmıstım ellerı hava alsın dıye baktım bir eli morardı hemen geçti normalmidir?
İnternette saçma sapan şeyler yazıyor çok sinirim bozuldu
Hadi sağlıkla al kucağına inşallahSaat 11 de doktordan geldik açılmam 4 buçuk cm olmuş. Bebeğin gelmeye niyeti yok miadını doldurdu dedi eve yolladı 7 8 gibi gel tekrar bakalım olmadı yatışını yaparız dedi. Benim için dua edin kızlar sanırım suni sancıyla bu akşam dığum yapıcam.
Normal insan durumu canım hepimiz yaşıyoruz fakat buraya yazamıyoruz sen hepimizin adına herkesin kendini bulabileceği tarzda yorumlar yapmışsın geçecek tek şey zamanKızlar sanırım ben çok fena lohusa bunalımındayım 3 gün önce annem geldi çocuğu bırakıp markete gideyim dedim 1.5 saat oyalandım eve donesim gelmedi ve kızım aklıma hiç gelmedi aslında merak edip onu arayıp sormam gerekirdi hiç aklıma gelmedi salak salak market gezdim bulaşık bezi baktim resmen kendini rahatlatmak için
Her şeyi bırakıp gitmek istiyorum eski bağımsız hayatımı özlüyorum basıp giderdim istediğim yere deniz görmeye tatile gitmek istiyorum surda ekmek almaya bile gidemiyorum
Tüm bağımsızlığım kısıtlandı o gün altını değiştirirken üstüme kaka yaptı ablam gelene kadar 3 saat o boklu üstle oturdum çünkü banyom üst katta uyusa bile sesini duyamam diye çıkamadım ki zaten öyle mizmizlandi ki uyumadı 3 saat kucağımdan inmedi
Deliksiz uykuyu gezmeyi özledim resmen bıyıklarım çıktı kuaföre gidemiyorum çok bunaldım üstüm basım hala hamile kıyafetlerimi giyiyorum bol bol göbeğim gitmedi hala kilolu duruyorum tv ye boş boş bakıyorum hiçbir şeyden keyif almıyorum keyif alacak bsy yapamıyorum çünkü arkadaşlar geliyor sohbet edemiyorum arkadaşa gittim sohbet edemedim tek düşüncem saati geldi yemek yiyecek mi emecek mi doydu mu neden ağlıyor artık başka şey düşünmek hatta alıp basımı gitmek istiyorum
Bunları düşündüğüm için ve dışarıya çıktığımda aklıma da hiç gelmediği içinde kendimi suçluyorum acaba annelik yapamıyor muyum annelik duygusu yok mu bende diye
Bazen mızmızlansa bile almıyorum uyumayı düşünüyorum sonra kendimi suçluyorum bugün sabah 2 saat ağladı kafam beşikte o ağlarken uyuya kalmışım kalkamamışım
Uykuya düşkün değildim resmen srtik uyku akıyor gözümden
Mis gibi en güzel uykumdu suyumun geldiği gün uyanır uyanmaz yataktan kalktım su boşaldi o uyku bana en son hediyeymiş
Yıllarca aylarca böyle geçecekse ben nasıl dayanırım yıllarca böyle mi olacak aylarca bunu mu çekicem ne zaman bitecek diye gün geçiriyorum sonrada bunları düşündüğüm için kendime kızıyorum nasıl bir varlıksın sen herkes bebek ister neler yapıyor allah sana verdi kıymetini bilmiyorsun başına is getireceksin diye kendime kZiyorum hatta başımıza beter şeyler gelecek diye korkuyorum Allah’ın affet tövbe diyorum
Kafayı yedim galiba
Artik uğraşmak gece kalkmak kaygılı olmak istemiyorum
Alttan kasıntım var doktora gidemedim boynumda şişlik var doktora gidemedim ellerim hala uyusik daha uyusuk bileklerim
Çocuğu tutmaktan sisti doktora gidemedim
Karnım
Doğumda catkamis rezalet her yeri çatlak gördükçe sinirim bozuluyor kendimden çıktım artkk bu halimi gördükçe iyice üzülüyorum
Ay cok canım sıkıldı benimde pazartesi gidicem sorarım haber veririm sıkınca kendini normal bencede benimki durup dururken olduBak şimdi seni okuyunca bende baktım netten canım sıkıldı. Benimki de banyo yaptırırken kendini sıkıyor o zaman morarıyor elleri falan sonra geçiyor hemen. Sıktığı için normal gibi gelmişti ama takip edecem bakalım inşallah önemli bişey değildir:/
Bencede yeter canım 4.5 cm gayet güzel sancı alsan demekki hemen açılacak senin. Keske bizim de senin gibi olsa. Allah hayırlı kolay doğum versin. Bende daha ne açılma ne sancı ne rahim yumuşaması var. Bizede dua eder misin biran önce sağlıkla doğum yapalım.Saat 11 de doktordan geldik açılmam 4 buçuk cm olmuş. Bebeğin gelmeye niyeti yok miadını doldurdu dedi eve yolladı 7 8 gibi gel tekrar bakalım olmadı yatışını yaparız dedi. Benim için dua edin kızlar sanırım suni sancıyla bu akşam dığum yapıcam.
Canm bnde bugun sezaryen olan arkadaslara sorucaktim bnm kanamam ilk 12 gun geldi bugun 23 gunluk olduk 11 gundur kan durdu sari sivi geliyo sen bi doktoruna sor istersenSezeryan olan arkadaşlar acilllll bi bakın. Doğım yapalı 15 gün oldu. Kanamalarım kahverengiye dönmüştü. Bugün aniden aşırı yoğun bir koyu kırmızı kokulu kanama başladı. Korkuyorummm
Masallah size Allah bağışlasın anali babali buyusun canmKızlar dogum yaptim sabah 10da. Bebegimde bende iyim. Bebegim 51cm3500 gr dogdu. Darisi geride kalanlara
Tmm cnm haber verirsen sevinirim. İnşallah önemli bişey değildirAy cok canım sıkıldı benimde pazartesi gidicem sorarım haber veririm sıkınca kendini normal bencede benimki durup dururken oldu
Gözün aydın hayırlı olsun cnmKızlar dogum yaptim sabah 10da. Bebegimde bende iyim. Bebegim 51cm3500 gr dogdu. Darisi geride kalanlara
Kuzum gözün Aydın bence direk epidural iste suni sancıdan önce yapsınlar çok rahat bir dogum olur hiç korkma açılman çok süper 3 4 saate soğurmuş olursun masallahSaat 11 de doktordan geldik açılmam 4 buçuk cm olmuş. Bebeğin gelmeye niyeti yok miadını doldurdu dedi eve yolladı 7 8 gibi gel tekrar bakalım olmadı yatışını yaparız dedi. Benim için dua edin kızlar sanırım suni sancıyla bu akşam dığum yapıcam.
Kuzum benim bebek 40 da gelir derken bir gün önce muayene olmustjm daha Kanala bile girmemiş derken ertesi gün 37+2 de geldi korkma sapa sağlam geldi hiç endişe etmeKızlar mrhb mart annesi derken şubat annesi olma ihtimalim arttı benimde.
36 haftada nst az ama düzenli sancılarım çıkıyor.
Doktor adalat sancı kesici ilaç verdi.Sancılar devam edince dün gece ve bu sabah tedbir amaçlı ciğer geliştirici iğne oldum.
Birde bebeğin kafası rahim ağzına sıfır duruyor dayanmış dedi doktor.Açılma yok Allahtan.
Ben sancı hissetmiyorum.O yüzden sancı çıktığında çok şaşırdım.
37. Haftayı beklese bebiş en azından daha güzel olucak.
Ama Allah en hayırlı zamanını bilir diyorum.
Böyle bişey yaşayıp bebeği geç gelen var mı?
Nasıl anladınız kolik olduğunu 11-2 arası uyumama full ağlama alto kuru karnı tok ağlıyor uykusu mu kaçıyor diyorum ama anlamadımKolikti ilk oğlum tam 15.gün başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?