2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Benim bildigim de 35. Haftadan sonra başka aksi bir durum yok da kuveze gerek duyulmuyor kilosu da güzel görünüyor benim kızım 38 . Haftada 2800 doğmuştu senin haftana gorede maşallahi var
Çok sağol canım.
Doktor ciğer geliştirici flan vurunca bende acaba dedim.Ben kendim 40. Haftada 2750 doğmuşum.Bana çekmemiş :)

Kiyamam bn ona ya Canm beyaz tenlilerde bi yerini biraz sert tutarsan hmn morarir mesela esimin elini sakayla biraz sert tutsam morariyo eltimin kizida oyle sen internetten bakma bnde yenidogan bebek dilinde beyazlik diye internetten baktim bakmaz olaydim hmn hastaneyr gotur gibi sAcma sapan seyler yaziyi burdan bi iki arkadas tecrubeliler kancelil le undikos karbonatla yika demisti yaptim cok şükür gecti sen genede bi drnla konus ama internetten sakin bakma derim

Bak şimdi seni okuyunca bende baktım netten canım sıkıldı. Benimki de banyo yaptırırken kendini sıkıyor o zaman morarıyor elleri falan sonra geçiyor hemen. Sıktığı için normal gibi gelmişti ama takip edecem bakalım inşallah önemli bişey değildir:/

Hadi sağlıkla al kucağına inşallah

Daha Doğum yapmadan araştırmıştım , well care kullanıyorum, bir çok annenin de tercihi .. bu kadar anne yanılmaz herhalde. Bir bakın bakalım

Normal insan durumu canım hepimiz yaşıyoruz fakat buraya yazamıyoruz sen hepimizin adına herkesin kendini bulabileceği tarzda yorumlar yapmışsın geçecek tek şey zaman

Ay cok canım sıkıldı benimde pazartesi gidicem sorarım haber veririm sıkınca kendini normal bencede benimki durup dururken oldu

Sezeryan olan arkadaşlar acilllll bi bakın. Doğım yapalı 15 gün oldu. Kanamalarım kahverengiye dönmüştü. Bugün aniden aşırı yoğun bir koyu kırmızı kokulu kanama başladı. Korkuyorummm

Bencede yeter canım 4.5 cm gayet güzel sancı alsan demekki hemen açılacak senin. Keske bizim de senin gibi olsa. Allah hayırlı kolay doğum versin. Bende daha ne açılma ne sancı ne rahim yumuşaması var. Bizede dua eder misin biran önce sağlıkla doğum yapalım.

Sezeryan olan arkadaşlar acilllll bi bakın. Doğım yapalı 15 gün oldu. Kanamalarım kahverengiye dönmüştü. Bugün aniden aşırı yoğun bir koyu kırmızı kokulu kanama başladı. Korkuyorummm
Canm bnde bugun sezaryen olan arkadaslara sorucaktim bnm kanamam ilk 12 gun geldi bugun 23 gunluk olduk 11 gundur kan durdu sari sivi geliyo sen bi doktoruna sor istersen

Kİzlar çok cahilce bir soru soracağım emzkk neden verilir nasıl ne zaman verilir gerekli mi sizce arkadasım alıştır biz dışarda uykuya dalacağı zaman mahvoluyoruz alıştır ki ağladığında verdiğinde sussun dedi
Avent shoti aldım resmen kocaman kafası bununun yarısını kaplıyor bir avent daha var arkadasım kullanmamış hiç verdi onuda ağzından attı yumuşak bir emzik alıp alıştırsam mi bilemedim

Kuzum gözün Aydın bence direk epidural iste suni sancıdan önce yapsınlar çok rahat bir dogum olur hiç korkma açılman çok süper 3 4 saate soğurmuş olursun masallah

Kuzum benim bebek 40 da gelir derken bir gün önce muayene olmustjm daha Kanala bile girmemiş derken ertesi gün 37+2 de geldi korkma sapa sağlam geldi hiç endişe etme
Cidden onlar ne zaman gelmek isterse o zaman geliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…