- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #41.921
Bebeklerdd emme isteği çok oluyor canım büyüdükçe artıyor mesela bi arkadaşım şu an gece boyunca emiyır emxiğe alışsa böyle olmazdı alıştır mutlska diyor bana. Sonra uykuya dalmasını kolaylaştırıyor. Ben kızımı emzkle çok kolay uyuturdum sallama vs hiç gerekmedi. Hele de çok ağlayan mızmız bi bebekse gerçekten kurtarıcı oluyor. Şimdi dd altını falan değiştirşrken çok ağlıyor bazen bebeğim veriyorum ağzına sakinleşiyor Ama tabiki şart değil alıştırmak. Anneye kolaylık sadece:)Kİzlar çok cahilce bir soru soracağım emzkk neden verilir nasıl ne zaman verilir gerekli mi sizce arkadasım alıştır biz dışarda uykuya dalacağı zaman mahvoluyoruz alıştır ki ağladığında verdiğinde sussun dedi
Avent shoti aldım resmen kocaman kafası bununun yarısını kaplıyor bir avent daha var arkadasım kullanmamış hiç verdi onuda ağzından attı yumuşak bir emzik alıp alıştırsam mi bilemedim
Kuzum o uyur sen bol bol emzir 1 saate 2 saate birKizlar bizim daha 2. Gunumuz. Ben cok fazla alip emzirmiyorum cunku uyusun dediler. 72 saatlik rezervle doguyorlarmis. Ben hep en gec 2 saatte bir emzirilecek diye duymustum. Siz nasil yaptiniz?
inşallah en hayırlısı olur, inşallah güzel doğumlarımız olur.Aynen sıkıntı strese girer de yaparsa en hızlı şekild e alınması gerekir bence...insallah kendi sancim gelir de ozamana kadar gerek kalmaz diyorum yada inşallah suni ile açılma olur sezeryan en son ihtimal heralde dr daha ağzına almadı pek bakalım
Bizimkinde daha emme isteği pek yokBebeklerdd emme isteği çok oluyor canım büyüdükçe artıyor mesela bi arkadaşım şu an gece boyunca emiyır emxiğe alışsa böyle olmazdı alıştır mutlska diyor bana. Sonra uykuya dalmasını kolaylaştırıyor. Ben kızımı emzkle çok kolay uyuturdum sallama vs hiç gerekmedi. Hele de çok ağlayan mızmız bi bebekse gerçekten kurtarıcı oluyor. Şimdi dd altını falan değiştirşrken çok ağlıyor bazen bebeğim veriyorum ağzına sakinleşiyor Ama tabiki şart değil alıştırmak. Anneye kolaylık sadece:)
İyiki yazdın morel oldu gerçekten canım son muayenesi 2700 cıktı benm bebeğimde.
Çok teşekkür ederim.Ben ne kadr geciktirdim o kadr
Canım bebeklerde emmek sadece fiziksel değil duygusal da bir ihtiyaç. Zaten zamanla göreceksin bebeğin uykusubgeldiğinde,rahatsız olduğunda, ağrısı olduğunda, canı sıkıldığında emmek isteyecek. Emzik de en azından bu duygusal emme ihtiyacını karşılasın diye veriliyor. Bebek tokken ağladığında ya da uykusu geldiğinde verirsen sakinleşir ve uykuya dalmayı kolaylaştırır. Emzik alırsa tabi :) ben hala uğraşıyorum alsın diye.Kİzlar çok cahilce bir soru soracağım emzkk neden verilir nasıl ne zaman verilir gerekli mi sizce arkadasım alıştır biz dışarda uykuya dalacağı zaman mahvoluyoruz alıştır ki ağladığında verdiğinde sussun dedi
Avent shoti aldım resmen kocaman kafası bununun yarısını kaplıyor bir avent daha var arkadasım kullanmamış hiç verdi onuda ağzından attı yumuşak bir emzik alıp alıştırsam mi bilemedim
Hayırlı olsun canım. Planlı mıydı yoksa sancın felan mı geldiKızlar dogum yaptim sabah 10da. Bebegimde bende iyim. Bebegim 51cm3500 gr dogdu. Darisi geride kalanlara
Anlamamak imkansızdı. Sürekli ağliyordu asla susmuyordu. Sabaha kadar uyusun diye elektrik süpurgesi sesi açıyordum.Nasıl anladınız kolik olduğunu 11-2 arası uyumama full ağlama alto kuru karnı tok ağlıyor uykusu mu kaçıyor diyorum ama anlamadım
Kızlar bebeklerinizi aç mi tok mu banyo yaptırıyorsunuz tok daha mantıklı geldi ama kusar diye düşündüm emzirdikten 1 saat sonra yıkayım diye düşündüm o zaman da uykuda oluyor nasıl yapıyorsunuz sizler
Normal bir durum 40 güne kadar değisir artıp azalır.Sezeryan olan arkadaşlar acilllll bi bakın. Doğım yapalı 15 gün oldu. Kanamalarım kahverengiye dönmüştü. Bugün aniden aşırı yoğun bir koyu kırmızı kokulu kanama başladı. Korkuyorummm
Kuzum benim bebek 40 da gelir derken bir gün önce muayene olmustjm daha Kanala bile girmemiş derken ertesi gün 37+2 de geldi korkma sapa sağlam geldi hiç endişe etme
Cidden onlar ne zaman gelmek isterse o zaman geliyorlar
Aranızda kan sulandırıcı iğneye doğumdan sonra da devam eden var mı beni iğneye başlatan doktor doğumdan 40 gün sonra da kullanacaksın demişti ama ameliyatımı yapan dr kullanma gerek yok dedi siz ne yaptınız özellikleHomely_angel nemesis @gokce41 hatırladıklarımdan başka kullanan varsa bi cevap yazabilirseniz sevinirim
Ilk bebekte emzik vermedim. Mükemmel annecilik oynamışım. Memeyi reddeder dediler diye vermedim yine reddetti.Bizimkinde daha emme isteği pek yokbenim korkum ilerde dışarda falan susmamasi arkadasım susn onu yaşıyor ve emzik almıyor mecbur sokakta bile bir yuvalet bulup emzirmek zorunda kalıyorum diyor ne yapsam bilemedim
Canm bnm bebegim gunduz genelde uyanik oluyo uyumuyo mama verdikten bi saat sonra banyo ettiriyoruz sonrada uyuyo bncede tok olmali ama kusmamasi icin yarim saat yada bi saat gecmis olmali tabi daha dogrusunu tecrübeli anneler bilirKızlar bebeklerinizi aç mi tok mu banyo yaptırıyorsunuz tok daha mantıklı geldi ama kusar diye düşündüm emzirdikten 1 saat sonra yıkayım diye düşündüm o zaman da uykuda oluyor nasıl yapıyorsunuz sizler
Kızlar dogum yaptim sabah 10da. Bebegimde bende iyim. Bebegim 51cm3500 gr dogdu. Darisi geride kalanlara
2. Gun basladim ben. Hastanede daha baslattilar.Cok tesekkür ederim cevabınız için doğumdan sonra kaçıncı gün başladınız Acaba benim bugün 3. Gün
Iyice düşün taşın canım aklına hangisi yatıyor mantıklı geliyorsa öyle yap sonradan pişman olmamak için...Olmadı doğum hastanesine gidicem canım. Bi özele gidicem bakalım yine direk sezeryan derse ordan doğum hastanesine gidicem. Orda hem normali deniyolar hemde doğurturlar belki suni sancıyla felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?