- 30 Aralık 2013
- 2.974
- 1.779
- 248
- 35
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #41.941
Alıyorsa bende alıştır derim ...Kİzlar çok cahilce bir soru soracağım emzkk neden verilir nasıl ne zaman verilir gerekli mi sizce arkadasım alıştır biz dışarda uykuya dalacağı zaman mahvoluyoruz alıştır ki ağladığında verdiğinde sussun dedi
Avent shoti aldım resmen kocaman kafası bununun yarısını kaplıyor bir avent daha var arkadasım kullanmamış hiç verdi onuda ağzından attı yumuşak bir emzik alıp alıştırsam mi bilemedim
Açken geneldd kabul etmez zaten çıkarır ağlar. Uyuturkrn vermek iyi oluyo aslında ama uykuda sürekli ağzında durmasına alışmamssı lazım çğnkü ağzından düşğnce basıyo ağlamayı:) uyuduktan sonra çıkarıp pışpışlayıp iyice dalmasını sağlamak gerekiyor. Onun haricinde istediğin zaman ver:)Peki emziği aldığında açlıktan mi yoksa emme hissinden mi emiyor nasıl anlarım nasıl alıştırırım hangi durumlarda ağzına tıkayım emziği :)
Benimkinin çapaklanıyor canım dr a gittiğmizde söyledim o an temizdi çok bişey yok gibi kaynamış su ve pamukla temizle dedi ama tam geçmiyor bi türlü azalıyo çoğalıyor ara araKızlar bebeğinin gözleri çapaklanan var mı
Evet günlerimiz aynı canımSenle aynı gün kavuşacağız öyle hissediyorum canım
Bana da kasik getirdiler biraz once oyle vericem canim, cok sagol . Sabirla emziricemAğladıkça huysuzlaktikca ben hep emzirmeye çalıştım hastanede zaten aglayinca sadece memeyi alınca duruyordu yatar pozisyonda emziriyordum zaten ki yataktan zor kalkiyordum bebeği kucağıma almak ne mümkün .. sen yinede emzirmeye çalış sarilik riskini en aza indirmis olursun damla damla bile gelse emmese bile kaşık ile vermeye çalış derim .. Allah sifani versin
Çok merak ediyor insan gerçekten:) kavuşun bir an önce artık yaa:)))Evet günlerimiz aynı canımsenin kız miydi erkek mi?benim kız...insallah doğumlar da kolay ve sıkıntısız olur da biran önce toparlaniriz...ben çok heyecanlıyım ya acaba nasıl bişey çıkacak bu göbisten kime benzeyeck sacları varmı esmer mi beyaz tenli mi kafamda deli sorular
Canim eldiven sıkmıs olabilir. Bize sıkı gelmese bile onlar etkileniyor. Bizim de dun ayni sey ayakta oldu hastanenin taktigi bant sıkmıs ayak mosmor. Savas cikardik hastanede gelip kestiler hemen duzeldiYa kızlar cok moralım bozuk benım bebegım beyaz bir bebek cildide cok hassas kırmızı yani.az önce yan yatırmış gazını almaya çalışıyordum eldivenlerinide cıkarmıstım ellerı hava alsın dıye baktım bir eli morardı hemen geçti normalmidir?
İnternette saçma sapan şeyler yazıyor çok sinirim bozuldu
Açlıktan ağlıyorsa emziği alıp iki çektikten sonra süt gelmeyince ağlar canım açken emzikle avunmaz.Peki emziği aldığında açlıktan mi yoksa emme hissinden mi emiyor nasıl anlarım nasıl alıştırırım hangi durumlarda ağzına tıkayım emziği :)
Canım her bebek farklı oluyo işte zor biliyorumama kimseyle kıyaslamamak gerekiyor. 1 kg almış gayet iyi bence. Kızım da ben çok üzülürdüm bazı aylar 500 gr alırdı. 500 gr ın altına düşmedkçe dr iyi derdi hepCanlar biliyorum baya çok şey kaçirdım doğum yapan herkesi tebrik ediyorum.
Biz inanilmaz gazlıyiz hem meme hem mama alıyoruz mamamizi degistirdik gaz yapıyo diye keçi sütlu mamaya gectik piyasada gaz yapmayan mama diye geciyo deneyecegiz. Bundan öturu okuyamiyorum okusam alintilasamda yazamıyorum.
Bi sorum var hızlica yazip cevap verirseniz mutlu olucam burda herkes 15 gunde 1 kilo aldı felan yazinca ben kendimi kotu hissettim benim ogluş 3 kg 49cm dogdu 5. gunde 2850 gr geriledi 50cmdi. 1. ayın sonunda 3815 gr 53cm olmuş sizce azmı
gogus yaralarim nedeniyle mama takviyesi yapıyoruz
Ya benimkinin gözü yapıştı resmen scile götürdük doktor damla verdi sonra bebeğimin yattığı yeni doğan yoğun bakımına çıktım hemşireye sordum orada yatarken damlatıyırlardı çünkü evet bu damla dedi kız ama korkuyorum damlatmayaBenimkinin çapaklanıyor canım dr a gittiğmizde söyledim o an temizdi çok bişey yok gibi kaynamış su ve pamukla temizle dedi ama tam geçmiyor bi türlü azalıyo çoğalıyor ara ara
Ben artık uyandırmıyorum ama 3 saati geçmiyoruz hiç heralde gece uyku sersemi saatlerşn farkına varamıyorum pek:)Kizlar bu 3 saatte 1 zorla uyandirip emzirme isine ne zamana kadar devam edeceğiz biz?
Damlat canım rahatlar kuzucuk. Ben verseydi damla kullanacaktımYa benimkinin gözü yapıştı resmen scile götürdük doktor damla verdi sonra bebeğimin yattığı yeni doğan yoğun bakımına çıktım hemşireye sordum orada yatarken damlatıyırlardı çünkü evet bu damla dedi kız ama korkuyorum damlatmaya
3 saat uyuyor mu sizinkisi ne güzel:) Bizim doktor 15 günden sonra kaldirmana gerek yok demişti.Kizlar bu 3 saatte 1 zorla uyandirip emzirme isine ne zamana kadar devam edeceğiz biz?
Bende kullanıyorum doktorum emboli riski olabilir dediBana da başlatan doktor öyle demişti ama ben kullanmıyorum doğum yapan doktor pek önemsemedi
Canım doktorunu arasana kahverengi kanamalar bildiğim kadarıyla eski kanamaymış rahimde kalan kanlar olabilir bende 8 güh öhce sezaryen oldum çok az kanamam var ala doktorum miyomum olduğu için kanama kesilsin diye iyaç vermiştiSezeryan olan arkadaşlar acilllll bi bakın. Doğım yapalı 15 gün oldu. Kanamalarım kahverengiye dönmüştü. Bugün aniden aşırı yoğun bir koyu kırmızı kokulu kanama başladı. Korkuyorummm
Sakinleştirici etkisi var daha rahat uyuyor bir kez verdim sonra bıraktım bebişim 8 günlükKİzlar çok cahilce bir soru soracağım emzkk neden verilir nasıl ne zaman verilir gerekli mi sizce arkadasım alıştır biz dışarda uykuya dalacağı zaman mahvoluyoruz alıştır ki ağladığında verdiğinde sussun dedi
Avent shoti aldım resmen kocaman kafası bununun yarısını kaplıyor bir avent daha var arkadasım kullanmamış hiç verdi onuda ağzından attı yumuşak bir emzik alıp alıştırsam mi bilemedim
Kafam öyle karışık ki herkes de ilk doğumun sürekli acele etme kötüyü çağırma diyolar. Kuzenlerimde hep 40 artılarda doğurdu hiç sorun yapmadık diyolar bilmiyorum hayırlısı artıkIyice düşün taşın canım aklına hangisi yatıyor mantıklı geliyorsa öyle yap sonradan pişman olmamak için...
Normalde uyumuyor geceleri 1.5 saattr kalkıyor ama gunduzleri uyuyor.3 saat uyuyor mu sizinkisi ne güzel:) Bizim doktor 15 günden sonra kaldirmana gerek yok demişti.
Sorma canım bende merak içerisindeyim eşim bana benzeyecek diyor o esmer ben beyaz tenliyim :) oğluşum olcak inşallah kuzuumEvet günlerimiz aynı canımsenin kız miydi erkek mi?benim kız...insallah doğumlar da kolay ve sıkıntısız olur da biran önce toparlaniriz...ben çok heyecanlıyım ya acaba nasıl bişey çıkacak bu göbisten kime benzeyeck sacları varmı esmer mi beyaz tenli mi kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?