2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Alıyorsa bende alıştır derim ...

Peki emziği aldığında açlıktan mi yoksa emme hissinden mi emiyor nasıl anlarım nasıl alıştırırım hangi durumlarda ağzına tıkayım emziği :)
Açken geneldd kabul etmez zaten çıkarır ağlar. Uyuturkrn vermek iyi oluyo aslında ama uykuda sürekli ağzında durmasına alışmamssı lazım çğnkü ağzından düşğnce basıyo ağlamayı:) uyuduktan sonra çıkarıp pışpışlayıp iyice dalmasını sağlamak gerekiyor. Onun haricinde istediğin zaman ver:)

Senle aynı gün kavuşacağız öyle hissediyorum canım
Evet günlerimiz aynı canım senin kız miydi erkek mi?benim kız...insallah doğumlar da kolay ve sıkıntısız olur da biran önce toparlaniriz...ben çok heyecanlıyım ya acaba nasıl bişey çıkacak bu göbisten kime benzeyeck sacları varmı esmer mi beyaz tenli mi kafamda deli sorular

Bana da kasik getirdiler biraz once oyle vericem canim, cok sagol . Sabirla emziricem

Çok merak ediyor insan gerçekten:) kavuşun bir an önce artık yaa:)))

Canim eldiven sıkmıs olabilir. Bize sıkı gelmese bile onlar etkileniyor. Bizim de dun ayni sey ayakta oldu hastanenin taktigi bant sıkmıs ayak mosmor. Savas cikardik hastanede gelip kestiler hemen duzeldi

Canım her bebek farklı oluyo işte zor biliyorumama kimseyle kıyaslamamak gerekiyor. 1 kg almış gayet iyi bence. Kızım da ben çok üzülürdüm bazı aylar 500 gr alırdı. 500 gr ın altına düşmedkçe dr iyi derdi hep

Benimkinin çapaklanıyor canım dr a gittiğmizde söyledim o an temizdi çok bişey yok gibi kaynamış su ve pamukla temizle dedi ama tam geçmiyor bi türlü azalıyo çoğalıyor ara ara
Ya benimkinin gözü yapıştı resmen scile götürdük doktor damla verdi sonra bebeğimin yattığı yeni doğan yoğun bakımına çıktım hemşireye sordum orada yatarken damlatıyırlardı çünkü evet bu damla dedi kız ama korkuyorum damlatmaya

Damlat canım rahatlar kuzucuk. Ben verseydi damla kullanacaktım

Sezeryan olan arkadaşlar acilllll bi bakın. Doğım yapalı 15 gün oldu. Kanamalarım kahverengiye dönmüştü. Bugün aniden aşırı yoğun bir koyu kırmızı kokulu kanama başladı. Korkuyorummm
Canım doktorunu arasana kahverengi kanamalar bildiğim kadarıyla eski kanamaymış rahimde kalan kanlar olabilir bende 8 güh öhce sezaryen oldum çok az kanamam var ala doktorum miyomum olduğu için kanama kesilsin diye iyaç vermişti

Sakinleştirici etkisi var daha rahat uyuyor bir kez verdim sonra bıraktım bebişim 8 günlük

Iyice düşün taşın canım aklına hangisi yatıyor mantıklı geliyorsa öyle yap sonradan pişman olmamak için...
Kafam öyle karışık ki herkes de ilk doğumun sürekli acele etme kötüyü çağırma diyolar. Kuzenlerimde hep 40 artılarda doğurdu hiç sorun yapmadık diyolar bilmiyorum hayırlısı artık

Sorma canım bende merak içerisindeyim eşim bana benzeyecek diyor o esmer ben beyaz tenliyim :) oğluşum olcak inşallah kuzuum
Kolay doğuralım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…