2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar bugün kontrole gittim doktorum haftada 1 çağırıyordu 3gune düştük son 13gün dedi 13 gün içinde kendi arzusuyla gelmezse kızım müdahale edermiş 13 gün ben dayanabilecek miyim acaba merak ediyorum neredeyse şubat annesi olamayacağımın korkusu sarmaya başladı

Canım yaptinmi doğumu bilmiyorum daha okuyamadım inşallah kolay bi doğum olur yada olmuştur sağlıkla almışsındır kucağına geçmiş olsun canım gözün aydın simdiden:)

Benim sipa sapka eldiven ve corap sevmiyor :) eldiven takinca agziyla cikariyor. Sapka takincada resmen yattigi yerden asagi surtunup cikariyor sapkayi. Eger tulumu ayakliysa corabida sevmiyor cikarana kadar agliyor

saol canım biraz icime su serptin obez bi cocuk olmasin zaten sağlıklı buyusun yeter allahın izniyle

saol canım biraz icime su serptin obez bi cocuk olmasin zaten sağlıklı buyusun yeter allahın izniyle
Öyle tabi canım. Hala az kilosu kızımın 5 yaşında 15 kilo. Zamanında çok taktım kilosunu boyunu. Şimdi formunu koruyor benim kızım diyorum:) sağlıklı olsun da takılacak bişey değil. ama işte anne yüreği illa kıyaslanıyor yaşıtlarıyla

Ben ebebekten chicco aldım 20 liralık basit bişiydi. Bazen alıyor bazen almıyor. Kullananlar hep kurtarıcı diye söylüyor. Beni de çoğu zaman nefes aldırıyor

Cildi cok hassasmis canim korkulcak bi sey yoktur bence internette her yazana kulak asma. Turlu turlu sey yaziyo internette. Eldiven sıkmıs olabilir. Ustune yatinca belki ondan olabilir .Takip et yine olursa doktora goturursun icin rahat eder.
Yenidogan bebekler ilk hafta kilo kaybedermis genelde canim. Sonradan almis bak masallah.

Canim eldiven sıkmıs olabilir. Bize sıkı gelmese bile onlar etkileniyor. Bizim de dun ayni sey ayakta oldu hastanenin taktigi bant sıkmıs ayak mosmor. Savas cikardik hastanede gelip kestiler hemen duzeldi
Canım bizim elimiz acıktaydı o an sadece bır komsu gelmıstı onu yan yatırdı gazını cıkartsın dıye kolunun ustunde yatıyordu ondan morarırmı acaba avuç içi hemen geçti çünkü

Kizlar benim dunden beri kalcama bicak saplanir gibi agri giriyo aksamlari. Magnezyum eksikligidir diye düşünmüştüm ama sabah cok yok. Ayni vakitler vurdu iki gundur. Anneannemin de bi dogumunda agrisi oyle olmus galiba. Ama kendimi hic dogurcak gibi de hissetmiyorum

Merhaba arkadaşlar Uzun bir aradan sonra ancak şimdi fırsatım oldu girmeye ben suni sancı ile açılma olmayınca mecburi olarak 6 şubatta spinal sezaryan ile dünyaya getirdim oğlumu ismini de süleyman koyduk. Geçmiş çok biriktiği için okuyamıyorum doğum yapan herkesi çok tebrik ediyorum gözleri aydın olsun darısı bekleyenlerin başına olsun inşallah onlarda sağlıklı sıhhatli yavrularını kucağına alsınlar

Canım bizim elimiz acıktaydı o an sadece bır komsu gelmıstı onu yan yatırdı gazını cıkartsın dıye kolunun ustunde yatıyordu ondan morarırmı acaba avuç içi hemen geçti çünkü
Eli yumuk yumuk ya canim. Parmaklarindan iz olmustur o zaman avuc ici. Pamuk elli

Canım zaten yolun yarısını geçmişsin. Suni sancıyla kolayca doğar inşallah, hiç endişe etme

Ya aslında beklemesine bekleyelim de kilo alıyorlar normal doğum riske giriyor diye istemiyorum. E bide böbreğim risk oluşturuyor. İnşallah o kadar bekletmezler.

Hiç belli olmaz bu doğum işi canım hayırlısıyla gelsinler

Ayda bir kilo almasi normalmis canim. Benim kizim her ay 1 kilo aliyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…