- 11 Ocak 2017
- 2.606
- 1.266
- 83
- 34
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #41.961
Ya acildeki doktor yazdı çocuk doktoru yazmadı ama gidip hemşiteye sordum evet bu damla dedi bilmiyorum yine de mecbur damlatacağım çünkü kötü baya açamıyor yavrumDamlat canım rahatlar kuzucuk. Ben verseydi damla kullanacaktım
Nasıl yani felç filan mıBende kullanıyorum doktorum emboli riski olabilir dedi
Canım yaptinmi doğumu bilmiyorum daha okuyamadım inşallah kolay bi doğum olur yada olmuştur sağlıkla almışsındır kucağına geçmiş olsun canım gözün aydın simdiden:)Saat 11 de doktordan geldik açılmam 4 buçuk cm olmuş. Bebeğin gelmeye niyeti yok miadını doldurdu dedi eve yolladı 7 8 gibi gel tekrar bakalım olmadı yatışını yaparız dedi. Benim için dua edin kızlar sanırım suni sancıyla bu akşam dığum yapıcam.
Benim sipa sapka eldiven ve corap sevmiyor :) eldiven takinca agziyla cikariyor. Sapka takincada resmen yattigi yerden asagi surtunup cikariyor sapkayi. Eger tulumu ayakliysa corabida sevmiyor cikarana kadar agliyorYa kızlar cok moralım bozuk benım bebegım beyaz bir bebek cildide cok hassas kırmızı yani.az önce yan yatırmış gazını almaya çalışıyordum eldivenlerinide cıkarmıstım ellerı hava alsın dıye baktım bir eli morardı hemen geçti normalmidir?
İnternette saçma sapan şeyler yazıyor çok sinirim bozuldu
Gözün aydın canim iyi olmanıza sevindim sağlıkla büyüsün ınşallah..masallah kilosu boyu çok iyiymis darısı basimiza :)Kızlar dogum yaptim sabah 10da. Bebegimde bende iyim. Bebegim 51cm3500 gr dogdu. Darisi geride kalanlara
saol canım biraz icime su serptin obez bi cocuk olmasin zaten sağlıklı buyusun yeter allahın izniyleCanım her bebek farklı oluyo işte zor biliyorumama kimseyle kıyaslamamak gerekiyor. 1 kg almış gayet iyi bence. Kızım da ben çok üzülürdüm bazı aylar 500 gr alırdı. 500 gr ın altına düşmedkçe dr iyi derdi hep
Amin canım inşallahinşallah en hayırlısı olur, inşallah güzel doğumlarımız olur.
Öyle tabi canım. Hala az kilosu kızımın 5 yaşında 15 kilo. Zamanında çok taktım kilosunu boyunu. Şimdi formunu koruyor benim kızım diyorum:) sağlıklı olsun da takılacak bişey değil. ama işte anne yüreği illa kıyaslanıyor yaşıtlarıylasaol canım biraz icime su serptin obez bi cocuk olmasin zaten sağlıklı buyusun yeter allahın izniyle
Kİzlar çok cahilce bir soru soracağım emzkk neden verilir nasıl ne zaman verilir gerekli mi sizce arkadasım alıştır biz dışarda uykuya dalacağı zaman mahvoluyoruz alıştır ki ağladığında verdiğinde sussun dedi
Avent shoti aldım resmen kocaman kafası bununun yarısını kaplıyor bir avent daha var arkadasım kullanmamış hiç verdi onuda ağzından attı yumuşak bir emzik alıp alıştırsam mi bilemedim
Cildi cok hassasmis canim korkulcak bi sey yoktur bence internette her yazana kulak asma. Turlu turlu sey yaziyo internette. Eldiven sıkmıs olabilir. Ustune yatinca belki ondan olabilir .Takip et yine olursa doktora goturursun icin rahat eder.Ya kızlar cok moralım bozuk benım bebegım beyaz bir bebek cildide cok hassas kırmızı yani.az önce yan yatırmış gazını almaya çalışıyordum eldivenlerinide cıkarmıstım ellerı hava alsın dıye baktım bir eli morardı hemen geçti normalmidir?
İnternette saçma sapan şeyler yazıyor çok sinirim bozuldu
Yenidogan bebekler ilk hafta kilo kaybedermis genelde canim. Sonradan almis bak masallah.Canlar biliyorum baya çok şey kaçirdım doğum yapan herkesi tebrik ediyorum.
Biz inanilmaz gazlıyiz hem meme hem mama alıyoruz mamamizi degistirdik gaz yapıyo diye keçi sütlu mamaya gectik piyasada gaz yapmayan mama diye geciyo deneyecegiz. Bundan öturu okuyamiyorum okusam alintilasamda yazamıyorum.
Bi sorum var hızlica yazip cevap verirseniz mutlu olucam burda herkes 15 gunde 1 kilo aldı felan yazinca ben kendimi kotu hissettim benim ogluş 3 kg 49cm dogdu 5. gunde 2850 gr geriledi 50cmdi. 1. ayın sonunda 3815 gr 53cm olmuş sizce azmı
gogus yaralarim nedeniyle mama takviyesi yapıyoruz
Canım bizim elimiz acıktaydı o an sadece bır komsu gelmıstı onu yan yatırdı gazını cıkartsın dıye kolunun ustunde yatıyordu ondan morarırmı acaba avuç içi hemen geçti çünküCanim eldiven sıkmıs olabilir. Bize sıkı gelmese bile onlar etkileniyor. Bizim de dun ayni sey ayakta oldu hastanenin taktigi bant sıkmıs ayak mosmor. Savas cikardik hastanede gelip kestiler hemen duzeldi
Merhaba arkadaşlar Uzun bir aradan sonra ancak şimdi fırsatım oldu girmeye ben suni sancı ile açılma olmayınca mecburi olarak 6 şubatta spinal sezaryan ile dünyaya getirdim oğlumu ismini de süleyman koyduk. Geçmiş çok biriktiği için okuyamıyorum doğum yapan herkesi çok tebrik ediyorum gözleri aydın olsun darısı bekleyenlerin başına olsun inşallah onlarda sağlıklı sıhhatli yavrularını kucağına alsınlarslm kızlar doğurAnların gözü aydın olsun doğuracaklara kolaylık diliyorum ben 10 saattir suni sancı çekiyorum açılmam hala 3 cm sanırım bu gidişle mecbur sezaryana dönücez karar için son yrm saat duan edin biZe hayırlısı ile gelsin yavrum
Eli yumuk yumuk ya canim. Parmaklarindan iz olmustur o zaman avuc ici. Pamuk elliCanım bizim elimiz acıktaydı o an sadece bır komsu gelmıstı onu yan yatırdı gazını cıkartsın dıye kolunun ustunde yatıyordu ondan morarırmı acaba avuç içi hemen geçti çünkü
Allah yardımcin olsun
Canım doğum yapmışsındır inşallah . Ne şekilde olmuşsa da bebek ve sen sağlıklı olun yeter. Allah yardımcınız olsun.
Arkadaşlar çok teşekkür ederim kusura bakmayın habersiz bıraktım sizde durumlar nasılRabbim yardımcın olsun canım benim haberdar et bizi de
Saat 11 de doktordan geldik açılmam 4 buçuk cm olmuş. Bebeğin gelmeye niyeti yok miadını doldurdu dedi eve yolladı 7 8 gibi gel tekrar bakalım olmadı yatışını yaparız dedi. Benim için dua edin kızlar sanırım suni sancıyla bu akşam dığum yapıcam.
Kızlar bugün kontrole gittim doktorum haftada 1 çağırıyordu 3gune düştük son 13gün dedi13 gün içinde kendi arzusuyla gelmezse kızım müdahale edermiş 13 gün ben dayanabilecek miyim acaba merak ediyorum neredeyse şubat annesi olamayacağımın korkusu sarmaya başladı
Kizlar benim dunden beri kalcama bicak saplanir gibi agri giriyo aksamlari. Magnezyum eksikligidir diye düşünmüştüm ama sabah cok yok. Ayni vakitler vurdu iki gundur. Anneannemin de bi dogumunda agrisi oyle olmus galiba. Ama kendimi hic dogurcak gibi de hissetmiyorum
Ay amin canım ya :)artık bizde sütü gazi onları konuşalim yaa:)Çok merak ediyor insan gerçekten:) kavuşun bir an önce artık yaa:)))
Planliydi canim bugu tam 39+0 olduHayırlı olsun canım. Planlı mıydı yoksa sancın felan mı geldi
Ayda bir kilo almasi normalmis canim. Benim kizim her ay 1 kilo aliyorduCanlar biliyorum baya çok şey kaçirdım doğum yapan herkesi tebrik ediyorum.
Biz inanilmaz gazlıyiz hem meme hem mama alıyoruz mamamizi degistirdik gaz yapıyo diye keçi sütlu mamaya gectik piyasada gaz yapmayan mama diye geciyo deneyecegiz. Bundan öturu okuyamiyorum okusam alintilasamda yazamıyorum.
Bi sorum var hızlica yazip cevap verirseniz mutlu olucam burda herkes 15 gunde 1 kilo aldı felan yazinca ben kendimi kotu hissettim benim ogluş 3 kg 49cm dogdu 5. gunde 2850 gr geriledi 50cmdi. 1. ayın sonunda 3815 gr 53cm olmuş sizce azmı
gogus yaralarim nedeniyle mama takviyesi yapıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?