2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kafam öyle karışık ki herkes de ilk doğumun sürekli acele etme kötüyü çağırma diyolar. Kuzenlerimde hep 40 artılarda doğurdu hiç sorun yapmadık diyolar bilmiyorum hayırlısı artık
Canım herkesin farklı ama sen kimseye bakma evlatta senin kararda...senin için en sağlıklısı ve hayirlisi neyse o olsun sana ve eşine mantıklı gelen neyse onu yapın esinle de konuş bence birlikte düşünüp karar verin...

Kızlar dogum yaptim sabah 10da. Bebegimde bende iyim. Bebegim 51cm3500 gr dogdu. Darisi geride kalanlara
Gözünüz aydın maşallah canim allah analı babalı büyütsun

Ben oğluma vermeyi çok istedim neler neler denedim bakkalrda satilanlardan bile denedim alissin diye.biberon da emzik de yok almadi...sonra beni emzik niyetine kullandı arkadaşların dediği gibi uyumak için sakinlesmek için sürekli emistik...çok zor oluyor alırsa ver bence.ben de soothie aldım bunda da vermek isyiyorum evet çok büyük ama ucu anne memesine çok benziyor inş alır. Yanliz neden bilmem 3 haftadan önce baslatmayin yazıyordu okuduğum bi kitapta

Kafam öyle karışık ki herkes de ilk doğumun sürekli acele etme kötüyü çağırma diyolar. Kuzenlerimde hep 40 artılarda doğurdu hiç sorun yapmadık diyolar bilmiyorum hayırlısı artık
Ben de ilk dogumumdA hiç takmiyordum 40in içinde geldi ama beklerdim heralde.bunda bütün felaket senaryoları aklıma geliyor.hep dua ediyorum sağlıkla doguralim diye..

Senin o zaman 41 de mi bitecek canim gelmezse.devlete mi gidiyorsun özel mi

O ağrıları uzun zamandır yaşıyorum ben de..kalcqma kukuma bacak kemiğime bıçak saplaniyor sanki ama bisey oldugu yok geçiyor sonra. Gecen gun dogurcam sandim az once de adim atamadim bi an...bence onlar yerleşme ağrısı. ..

Maşallah gözün aydın güzel ömrü olsun insallah

Bugün de kasik agrisiyla yatağa girdim bakalım gece gelcek mi minnos
Her gece acaba bu gece gelir mi diyorum bazen sabaha karşı ağrım oluyor uyanip başladı galiba diyorum sonra geciyor

Belli olmaz dedigin gibi ama insan kendini dinlemeden duramiyo iste

Bi gelselerdi bakalim hayirlisiyla

Benim de ilk aylar kalca agrim oluyordu iste. Doktor magnezyum baslatmisti. Epeydir sorun yasamamistim. Dunden beri nefesimi kesecek sekilde saplaniyor kalcamdan. Ayaktaysam adim atamiyorum uzaniyorsam oylece kaliyorum hareket edemiyorum. Kasik agrisi da var biraz ama nstde cikmadi sancim. Ben hic ahanda doguruyorum hissine kapilmadim henuz. Bakalim nasi geliscek olaylar

Bugün de kasik agrisiyla yatağa girdim bakalım gece gelcek mi minnos
Her gece acaba bu gece gelir mi diyorum bazen sabaha karşı ağrım oluyor uyanip başladı galiba diyorum sonra geciyor

Yaklasti bence iyice artik. Ondan hep bu agrilar sancilar. Yani insallah oyledir de artik hartik hayirlisiyla kavusuruz
Ben gece vakti gelmesini hic isistemiyorum ya nedense, gece agri girince hic hoslanmiyorum durumdan

Ay amin canım ya :)artık bizde sütü gazi onları konuşalim yaa:)
Gazi konusma gazi konusmaaaa
Bu arada mommy bliss li 2. Gunden bildiriyorum. Tanri mimmy bliss i korusun modundayim. Gegirme olayi bizde hala sikintili ama gegiremedigi icin cektigi gaz sancisi neredeyse kalmadi pirt pirt pirtlatiyor bizim minik tanrica :)
Bu arada kundak almayan arkadaslar alin.mutlaka. owlinnin kundagindan ben memnunum. Rahatsiz olunca kollar aciliyor. Uyurkenn kollari kapatiyorum kendini uyandirmiyor.

ben verdim valla . Çok da rahat ettim diyebilirim, gece memede sızdığı zaman, ya da ağlıyor emmek için hemen kalkamıyorum yanımda yattığı için kendime gelene kadar ağzına veriyprum, dinç bir şekilde kalkıp emziriyorum. Avent şu büyükçe olandan hiç de meme reddi yaşamadı/

Kizlar bu 3 saatte 1 zorla uyandirip emzirme isine ne zamana kadar devam edeceğiz biz?
ben 20 günden sonra bıraktım, ışık da yatırmayı da bıraktım. Gerçi artık kendi kalkıyor, galiba ben alıştırdım, galiba bırak uyusun kendi ne zaman kalkarsa o zaman emsin dedikleri şey bu olsa gerek..

Bende kullanıyorum doktorum emboli riski olabilir dedi
nedir o?

Canım Oğlumda ki doktorum kullan dedi kullandım , bu sefer ki doktorum kullanma dedi kullanmam ben bir fark hissetmedim bir sorun da çıkmadı

Canım üşüdüğü için morarıyor korkma ayakları morarırdı oğlumunda çorabını çıkarınca elleri de aynı :) Bir an morarıp geçti demişsin kesin üşüdüğü için canım aynı oluyordu bizde de için rahat olsun :)

Son düzenleme:
Ya kızlar ben çok zor durumdayim bana yardım edin sezaryen oldugum için ilk günler sütüm gelmedi. Sonra süt birden indi göğüslerim beton gibi oldu bebek memeyi yine alamadi. Bu süre zarfında hep sağıp da verdim. Şimdi göğüslerim yumuşadı ama bebek kesinlikle memeyi reddediyor kan ter icinde kaliyor her defasinda 10 dakikadan çok zorluyorum kizarip boncuk boncuk ter oluyor aglamaktan. Goguslerimden süt akip gidiyor ama bebek bakmiyor bile. Biberonla verince deli gibi içiyor... Çok üzülüyorum ve korkuyorum sütüm kesilecek diye.. Herkesten bir ses bir akıl geliyor ama hic biri işe yaramadim sizin var mi bif öneriniz

Biberona alışmış canım ya ondan büyük ihtimalle benim ikinci çocuk ama ilk defa emziriyorum o yüzden fikrim yok pek :/

Benim 52 gün devam etti kanamam bitti şükür artık..

Bu arada herkes iğne kullanmış ben hariç bişey olmaz inşallah hemşireler biraz sorumsuzdu doktorla onlar konuştu sorun dediğim halde sormadılar kan sulandırıcıyı onların kurbanı olmayayım da :))

Emzik olayini bende deneyecegim bugun yarin. Bakalim. Aventin eksta soft olanindan aldim ben. Birde oioi aldim. Olmadi shotie alir denerim. Bakalim hangisini sevecek. Ama arastirdigim kaynaklar hep 3 haftadan sonra verin diyor. 17 gun erken ki acaba diyorum.
Ben en iyisi bu haftada kaldirayim 3 saatte 1. Gerci kendide kalkiyor zaten bazen saat basi o ayri.
Konustugumuz sey kan sulandirici canim. Biz hala kullanıyoruz ihneleri emboli riskine karsi.

Kiz zaten risk kalkmis ortadan. 40 gun kullandiriyorlar hamilelik hormonlari duzelene kadar. Sen 52 gunluk lohusa olarak pacayi kurtarmissin :)

Kiz zaten risk kalkmis ortadan. 40 gun kullandiriyorlar hamilelik hormonlari duzelene kadar. Sen 52 gunluk lohusa olarak pacayi kurtarmissin :)
57 günlüğüm canım kanama 52 gün sürdü evet o zaman yırttmış oluyorum :) Sonradan bir sorun olur mu diye şey ettiydim ne bilem :)))

Ilk an cok hizli geliyordur sutun. Bende de ayni sorun oluyor ozellikle geceleri ilk 5 10 dk cok hizli geliyor sut biriktigi icin zorlaniyor emerken hatta boguluyor. Emzirmeden 5 10 dk sutunu sagmayi dene sonra daha kolay emerse teori dogrudur. yine zorlanirsa fikrim yok :)

Ben banyo konusunda açlık tokluk hiçdüşünmemiştim kızlar. Sanırım açken yaptırıyorum çünkü banyo yaptırıyorum kurulayıp giydiriyorum. Emzirip kucaklıyorum gazını çıkarınca yatırıyorum.

Ben aventin emziğini bugün verdim 5 dk içinde benimsedi ama çıkardım geri vicdan azabı duydum niye bilmiyorum versem mi vermesem mi çok ikilemdeyim

Biz de büyükler hep tokken yıkar derler öyle yapıyorum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…