2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Peki emziği aldığında açlıktan mi yoksa emme hissinden mi emiyor nasıl anlarım nasıl alıştırırım hangi durumlarda ağzına tıkayım emziği :)
Şuan kızım açsa ve gazı varsa almıyor. Sorun yoksa alıyor. Keyif içşn yani. Keyifli olduğu zamanı da kollayabilirsin. Aç olduğu zamanı da. Hepsini dene cnm

Bence normal cnm. Bizimde benzer. 15 günde bir kilo alan bebeğimizin maşallahı var.

Ben bildiğimden değil zaten cnm. Planladığımdan da değil. Kendiliğinden böyle gelişmiş bişi. Şimdi düşündüm ben nasıl yapıyorum acaba diye
Ben de sebebini bilmeden yapıyorum canım ama açken yıkayınca kan şekerleri düşüyor olabilir biz de bile öyle açken içimiz bir tuhaf oluyor duşta bazen , biraz mayıştırıyor vücut hafifliyor ya o açıdan iyi değildir

Kizlar bu 3 saatte 1 zorla uyandirip emzirme isine ne zamana kadar devam edeceğiz biz?
Ben geceleri bıraktım. Ama kızım bırakmadı. Bıraksaydı 12-5 arası emzirmezdim. 12 de besle yatır sabahe gader dens ederdim. oğlum bazen kalkmazdı öyle yapıyordum. İlk 15 günde de gece 4 saatte bir kaldırıyordum ben

Cnm tekrar tekrar söylüyorum o süt sen kabullenmediğin sürece kesilmez. Allah doğurmayan kadına bile o bebeğe olan sevgisinden dolayı süt verirmiş göğüslerine. Kaldıki sen şuan oğluna aşıksın. Asla kesilmez. Çektirdikçe gelir. Memeyi alıştırmayı bilemeyeceğim. Biberonu tamamen bırak kaşık veya şırıngayla vermeye başla. Biberonu 3 günde unutacaktır. 3.günde memeyi teklif et. Benim aklıma böyle seçenek geldi

Amin canım Allah razı olsun hepimizin evladının güzel önürleri olsun inşallah

Çok şükür süt şimdilik var dedigin gibi bolca geliyor. Ama bebek resmen tiksinmis gibi kafasını çeviriyor. Biberonla bayila bayila içiyor. Senin dedigin gibi deniyorum bugunden beri canım. Once makineyle birkac dakika boşaltiyorum hem göğüs ucu yumuşuyor sonra bebeği emzirmeye çalışıyorum. Bugün ilk defa 10-15 yudum almaya basladi ama sonu yine hüsran.. Insallah alışır hazır mama yapmaktan daha zor süt sagmayi beklemek sonra biberonla beslemek

Haklısın kuzum kaşık gaz yapiyor dediler ama ben bir de şırınga deneyeyim olmazsa

Hem gece hem gunduzu mu kullaniyorsun bizim gaz aksamlari ve gece oluyor.sadece geceyi almayi düsünmüstüm

10 dk dan sonra alıyor mu cnm. İnan ben o günlerde yarım saat uğraştığımı bilirim. Bazen mücadele eder eder ememeden uyuyup kalırdı. Hem biberon hem emzirme yapmıştım ilk haftalar sarılığı atsın diye. Şimdi biberon vermşyorum ona rapmen bi 5 dk uğraşıyor bazen

Kesinlikle zordur canım. O senin memenden tiksinmiyor cnm. Beberonun rahatlığını sevmiş sıpa.
Haklısın kuzum kaşık gaz yapiyor dediler ama ben bir de şırınga deneyeyim olmazsa
Biberonu unugmadan memeye dönmesi zor gibi. Biberonda gaz yapar ki nm. İlk 10 gün çok gaz sıkıntısı olmaz. Sen daha 1 haftalıksın. Okadarlık gazı çıkarır. Biz ilk hafta hep kaşıkla verdik kızlarla. Benim göğsüm yarayken hep kaşık kullandık

Geceleri belli olmuyor zaten bazen saat basi kalkiyor. Bazen 2 saatte kalkiyor. Gunduz uykusu daha uzun 3 saatte zorla kaldiriyorum. Bu aksam mesela aksam 6 da uyudu 9.15de zorla kaldirdim.ama kaldirmasammi acaba diyede dusunuyorum artik uyanmazsa.

Alisir alisir. Illaki emmeden hemennonce bosaltmana gerek yok göğüslerinin cok sistigini hissedince bosalt biraz gogus coknsismeyince rahat alir memeyi.

Hem gece hem gunduzu mu kullaniyorsun bizim gaz aksamlari ve gece oluyor.sadece geceyi almayi düsünmüstüm
Gece olan 1 aylik olunca kullanılıyor hrnuz baslamadim ona. Simdilik gunduz kullaniyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…