2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
nemesis canım bizim ki kollarını kapatmayı kesinlikle istemiyor harvey karp ın drdiğine göre istemeyen bebek olmazmış o hırçınlıktanmış ama kundağın içinden kolunu çıkarttı bizim ki bir kere düşün nasıl debelendi içinde uyuduktan sonra koymak mantıklıymış ama

İlkbdogdugunda yapamadilar kulagi islakti hastaneden hastaneye gark ediyor diye dusundum bende
İki memeyideverebiliyirmusun?? benimki birini zor emiyor malesef iyice soldu memeler

Veriyorum ama benim derdim de doyup doymadığını anlayamıyorum. Bir memede daha az süt var, zaten öyle şakır şakır bir sütüm de yok. Ama bir süre sonra çekip zorla da olsa ikinciyi de vermeye savaşıyorum.

Kızlar ben doyup doymadığını anlamıyorum ya, memede kalmak istiyor. Kucağımda uyuyor, yerine koyduğum zaman uyanıyor. Öyle şakır şakır bir sütüm de olmadığı için emin olamıyorum, çıldırma modundayım galiba.

Günlük 30 gr ve üstü normalmiş alması. Bu hesapla normal kilo almış, endişe etme.

Anne sütü damlatmak da iyi geliyormuş, ben denemeye değer buldum bugün yaptım bakalım. Annem bana ve kardeşime hep damlatmış.

Kızlarrr oğlum doğdu saat 00:30 da 3300 gram saat 7 de kendi sancılarımla doğuma alındım 10 cm le doğum yaptım dikişim yok çok şükür sizler için dua ettim darısı başınıza
Hadi gozun aydin :) saglikla buyusun bebis :)

Sen de mi burutus :)
Dur sakin ol once. Bol bol sicak havlu vs koy sut kanallarina en cok o rahatlatiyor kanallari ve arttiriyor. Doyma kismina gelirse gunde 1 ile 3 kez kaka yapiyorsa ve 5 6 kez cis yapiyorsa doyuyordur. Su aralar emme guduleri cok fazla o yuzden surekli memede olmak istemesi normal. Gazi varsa meme ister acsa meme ister uykusugelse meme ister anneyi ozlese meme ister. Hayatlarinin olayi meme suan. Ben careyi emzik vermekte buldum. Bu aksam ilk kez emzik verdim.tok degilse emzik aliyor toksa almiyor simdilik sipam.ama sevdi sanirim emzik olayini banada faydasi su en azindan uyandigi gibi emzigi veriyorum agzina altini degistirirken ortalil yikilmiyor ben enzirmeye hazirlanana kadar 5 10 dk kazandiriyor bana. Sende emzik dene bence.

Kızlarrr oğlum doğdu saat 00:30 da 3300 gram saat 7 de kendi sancılarımla doğuma alındım 10 cm le doğum yaptım dikişim yok çok şükür sizler için dua ettim darısı başınıza
Ay maşallah allah bağışlasın canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin ya bak sabrın sonu selamet ne güzel dikişsiz doktorun iyiymiş gerçekten de

Homely_angel aynen canım benşm ki de öyle sürekli emmek istiyor gazını çıkarmsya çalışınca uyanıyor tekrar emmek istiyor ama 3 kere gazla emmekten fışkırır gibi kustu korkuyorum o yüzden. Bende uyanınca hemen emzik veriyorum altını değiltirilen filan iyi oluyor oyalıyor bebeği. Bir de bu gece ilk defa emdikten sonra emzik aldı fazla emmesin diye verdim öyle uyudu 2 kere yaptım ama insanda bu sefer ya emecektiyse boş emziği emdi vicdanı yapıyor çok zor iş bende çok üzülyorum

Ben de şu an emziği verdim ağzına çok yoruldum nefes alıyım biraz. Bu gece Uyuyamadı bi türlü küçğk bey. Şimdiden sonra şöyle bi iki üç saat uyusa da kendime gelsem

Ben de şu an emziği verdim ağzına çok yoruldum nefes alıyım biraz. Bu gece Uyuyamadı bi türlü küçğk bey. Şimdiden sonra şöyle bi iki üç saat uyusa da kendime gelsem
Kiz benim sipa bu aksam guzel uyudu ama sansima ben hic uyuyamadim ustelik oyle yorgunumm ki. Aksam uyuyunca 6 dan 9 a bendeuyumustum gece uyku tutmadi bu kez şimdi basim zonkluyor

Bnde emizikmi versem acaba hangi marka emizik aldin canm bnm paşa da bu gece hic uyumadi gozlerim yaniyo uykusuzluktan

Canım yerine koymadan önce gazını çıkartıyor musun. Gzı olan bebeklerde emmeyi çok ister çünkü

Ben yazacaktim nemesis yazmıs. Bebek emmek ister tok olsada. Evde anlamanın en kolay yolu ciş kaka takibi. Yenidoğanda kaka özellikle. Günde 1 tl büyüklügünde 3 kaka tabi bir kerede de olabilir ve 5 6 cis varsa doyuyordur. Ama mesela bir beze iki kezde işemiş olabilir. Önemli olan ayrı 5 6 çis yapmasi. Şüphen varsa takip et sık sık azda yapsa değistir hemen say.

Benim ne ilkinde ne bunda göğüslerim taş gibi olmadı, sütüm akmadı hep yumuşaktı. Ama nedeni sık emzirmem, ilk oğlum güzel kilo alırdi. Şuan takıyorum brnde kilo almıyor gibi gelsede lohusalıktan muhtemelen.

Emzik veriyorum baya baya emmiş ve uyumuyorsa yoksa zonkluyor dayanamıyorm aciya.

Ben aventin emziğini bugün verdim 5 dk içinde benimsedi ama çıkardım geri vicdan azabı duydum niye bilmiyorum versem mi vermesem mi çok ikilemdeyim

Ben de ilk verdiğimds böyle düşündüm:)

Ben ağladım ilk verince sanki yavrum sç susuz bitap onunla kanıyor gibi

Simdide verince atmasın diye hatim indiriyorum başında. Çünkü toksa ve alirsa az bir süre emip uyuyor uyuyunca atıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…