- 11 Ocak 2017
- 2.606
- 1.266
- 83
- 34
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #42.021
Masallah bebise gozun aydin canm Allah bağışlasın anali babali buyusunKızlarrr oğlum doğdu saat 00:30 da 3300 gram saat 7 de kendi sancılarımla doğuma alındım 10 cm le doğum yaptım dikişim yok çok şükür sizler için dua ettim darısı başınıza
İlkbdogdugunda yapamadilar kulagi islakti hastaneden hastaneye gark ediyor diye dusundum bende
İki memeyideverebiliyirmusun?? benimki birini zor emiyor malesef iyice soldu memeler
Canlar biliyorum baya çok şey kaçirdım doğum yapan herkesi tebrik ediyorum.
Biz inanilmaz gazlıyiz hem meme hem mama alıyoruz mamamizi degistirdik gaz yapıyo diye keçi sütlu mamaya gectik piyasada gaz yapmayan mama diye geciyo deneyecegiz. Bundan öturu okuyamiyorum okusam alintilasamda yazamıyorum.
Bi sorum var hızlica yazip cevap verirseniz mutlu olucam burda herkes 15 gunde 1 kilo aldı felan yazinca ben kendimi kotu hissettim benim ogluş 3 kg 49cm dogdu 5. gunde 2850 gr geriledi 50cmdi. 1. ayın sonunda 3815 gr 53cm olmuş sizce azmı
gogus yaralarim nedeniyle mama takviyesi yapıyoruz
Ya benimkinin gözü yapıştı resmen scile götürdük doktor damla verdi sonra bebeğimin yattığı yeni doğan yoğun bakımına çıktım hemşireye sordum orada yatarken damlatıyırlardı çünkü evet bu damla dedi kız ama korkuyorum damlatmaya
Hadi gozun aydin :) saglikla buyusun bebis :)Kızlarrr oğlum doğdu saat 00:30 da 3300 gram saat 7 de kendi sancılarımla doğuma alındım 10 cm le doğum yaptım dikişim yok çok şükür sizler için dua ettim darısı başınıza
Sen de mi burutus :)Kızlar ben doyup doymadığını anlamıyorum ya, memede kalmak istiyor. Kucağımda uyuyor, yerine koyduğum zaman uyanıyor. Öyle şakır şakır bir sütüm de olmadığı için emin olamıyorum, çıldırma modundayım galiba.
Ay maşallah allah bağışlasın canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin ya bak sabrın sonu selamet ne güzel dikişsiz doktorun iyiymiş gerçekten deKızlarrr oğlum doğdu saat 00:30 da 3300 gram saat 7 de kendi sancılarımla doğuma alındım 10 cm le doğum yaptım dikişim yok çok şükür sizler için dua ettim darısı başınıza
Annemde bana damlat dedi iki kere damlattım bir şey olmadı daha beter gittikçe şiştiAnne sütü damlatmak da iyi geliyormuş, ben denemeye değer buldum bugün yaptım bakalım. Annem bana ve kardeşime hep damlatmış.
Hadi gozun aydin :) saglikla buyusun bebis :)
Sen de mi burutus :)
Dur sakin ol once. Bol bol sicak havlu vs koy sut kanallarina en cok o rahatlatiyor kanallari ve arttiriyor. Doyma kismina gelirse gunde 1 ile 3 kez kaka yapiyorsa ve 5 6 kez cis yapiyorsa doyuyordur. Su aralar emme guduleri cok fazla o yuzden surekli memede olmak istemesi normal. Gazi varsa meme ister acsa meme ister uykusugelse meme ister anneyi ozlese meme ister. Hayatlarinin olayi meme suan. Ben careyi emzik vermekte buldum. Bu aksam ilk kez emzik verdim.tok degilse emzik aliyor toksa almiyor simdilik sipam.ama sevdi sanirim emzik olayini banada faydasi su en azindan uyandigi gibi emzigi veriyorum agzina altini degistirirken ortalil yikilmiyor ben enzirmeye hazirlanana kadar 5 10 dk kazandiriyor bana. Sende emzik dene bence.
Maşallah cnm gözün aydın hayıtlı olsunKızlarrr oğlum doğdu saat 00:30 da 3300 gram saat 7 de kendi sancılarımla doğuma alındım 10 cm le doğum yaptım dikişim yok çok şükür sizler için dua ettim darısı başınıza
Kiz benim sipa bu aksam guzel uyudu ama sansima ben hic uyuyamadimBen de şu an emziği verdim ağzına çok yoruldum nefes alıyım biraz. Bu gece Uyuyamadı bi türlü küçğk bey. Şimdiden sonra şöyle bi iki üç saat uyusa da kendime gelsem
Bnde emizikmi versem acaba hangi marka emizik aldin canm bnm paşa da bu gece hic uyumadi gozlerim yaniyo uykusuzluktanBen de şu an emziği verdim ağzına çok yoruldum nefes alıyım biraz. Bu gece Uyuyamadı bi türlü küçğk bey. Şimdiden sonra şöyle bi iki üç saat uyusa da kendime gelsem
Canım yerine koymadan önce gazını çıkartıyor musun. Gzı olan bebeklerde emmeyi çok ister çünküKızlar ben doyup doymadığını anlamıyorum ya, memede kalmak istiyor. Kucağımda uyuyor, yerine koyduğum zaman uyanıyor. Öyle şakır şakır bir sütüm de olmadığı için emin olamıyorum, çıldırma modundayım galiba.
Masaj yapıyor musun göz pınarlarına cnmAnnemde bana damlat dedi iki kere damlattım bir şey olmadı daha beter gittikçe şişti
Hadi gozun aydin :) saglikla buyusun bebis :)
Sen de mi burutus :)
Dur sakin ol once. Bol bol sicak havlu vs koy sut kanallarina en cok o rahatlatiyor kanallari ve arttiriyor. Doyma kismina gelirse gunde 1 ile 3 kez kaka yapiyorsa ve 5 6 kez cis yapiyorsa doyuyordur. Su aralar emme guduleri cok fazla o yuzden surekli memede olmak istemesi normal. Gazi varsa meme ister acsa meme ister uykusugelse meme ister anneyi ozlese meme ister. Hayatlarinin olayi meme suan. Ben careyi emzik vermekte buldum. Bu aksam ilk kez emzik verdim.tok degilse emzik aliyor toksa almiyor simdilik sipam.ama sevdi sanirim emzik olayini banada faydasi su en azindan uyandigi gibi emzigi veriyorum agzina altini degistirirken ortalil yikilmiyor ben enzirmeye hazirlanana kadar 5 10 dk kazandiriyor bana. Sende emzik dene bence.
Kızlar ben doyup doymadığını anlamıyorum ya, memede kalmak istiyor. Kucağımda uyuyor, yerine koyduğum zaman uyanıyor. Öyle şakır şakır bir sütüm de olmadığı için emin olamıyorum, çıldırma modundayım galiba.
Ben aventin emziğini bugün verdim 5 dk içinde benimsedi ama çıkardım geri vicdan azabı duydum niye bilmiyorum versem mi vermesem mi çok ikilemdeyim
Ben de ilk verdiğimds böyle düşündüm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?