2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Evet kimyon tohumu ile yaptim.

Bu arada arkadaslar d vitamini arastirmalarim sonucu deva tabs ve baby drops arasinda kaldim. Carlsons in urunu palm yagi iceriyor ondan icime sinmedi. Baby drops kanada urunu. Palm yagi yok. 3 aylik doz 110 lira.
Deca tabs da dogal icerik ama eczanelerde yok. N11 filan satiyor ama güvenmiyorum n11 e ben.

Ah bi bilsem yarın neler olcak ama bilmeyince insan stres oluyor işte ister istemez evet malesef acı sancıyla gelmek zorundalar ama dogumdan hemen sonra unutacağımi düşünüyorum:)benimki de gelmiyor aslında ama suyu azaldığı için mecbur alıyor işte...sagolun hepiniz iyiki varsınız bende size dua edicem hepiniz tez zamanda sağlıkla alın inşallah kucağınıza

Bende çok gazlıyım canım bebekte maalesef 2 gecedir gazdan uyumuyor ne olacak bilmiyorum

Ya 5 dakika mutfaga emzirme cayi yapmaya gittim geldim yine cocugun ustune 1 kat daha yelek giydirmis. Kizlar bizim yasadigimiz yerde su an disarisi 27 derece ve ben kisa kollu ve sortlayim su an bebegim 3 kat, ayakli tulumun icinde corap. Hala bunun ayaklari buz deyip duruyor. Gercekten bagirarak kacmak istiyorum.

Tartisma.bagirmanada gerek yok. O giydirdiyse sen cikar.

Canım hakkında hayirlisi olsun hiç korkma açılman Olur epidural olursa çok rahat yaparsın kendini hiçbir şey için şartlama en hayırlısı neyse o olsun sağlıcakla kucağına alırsın insallah
Amin canım inşallah ne kadar çabuk acilirsam okadar az çekerim sancı 4cm kadar olunca verecek epidurali öyle konustu bakalım artik bişey düşünemiyorum planli olunca insan geriliyomus ani olsa aniden olur biter anlamadan:) artık illa normal olsun diye sartlamiyorum normal olsa süper olur da riskli bi durumda hiç düşünmem heralde... sezeryan olsa bile uyanık olmak istiyorum kesinlikle anında görmek istiyorum kızımi..hayirlisi dediğin gibi sağlıkla alayım da kizimi kucağıma gerisi boş

Kızlar sanırım suyum geldi hemen gitmeli miyim sizce
Oiiiii kız yine aramız az olcak dedigin gibi bebeler aynı gün doğacak galiba benim dr suyum geldiğinde bi duş alıp hemen hastahaneye gelmemi söylemişti...simdi önce sakin ol eşine haber ver sonra duşunu al ve cantalarini alıp çıkın evden..Aanaaaam bende önce gidiyo valla

İsilik olur zaten böyle giderse vücudunu kontrol et sen arada .. ayrıca eller ayaklar burun en son kas gelişimini tamamlayan yerlermis ondan soğuk olurmuş

Cok sagol canım benım destegın ıcın bol sütlü günler:)

Evet normal dimi o korku sonuçta bi candan bi can çıkarıyoruz kadınlar olarak ne eli öpülesi canlılarız beh zaten kabullendim artık hangi şekil olursa doğumu ama onca suni sancıyı yedikten sonra sezeryan olursam o koyar bana da dedim valla anneme de o anda birinize eğer saydırırsam alınmayın dogumdan sonra da agrım olacak gereksiz insan görmek istemiyorum kovarım dedim çünkü canim yanınca ağzımdan çıkanın da ayarı yoktur benim anneanem hatim indirir ben doğumdayken zaten bende sizlere bol bol edicem dua...ayyy bide ağlarım ben yaaa

Aynen canım başta biz strese giriyoruz. Doktor önermese de ben kendim isticem bakalım ne dicek. En son geçen çarşamba gittim acaba suyu felan azalmış mıdır benim bak aklıma şüphe düştü yine
Canim onu sor mutlaka zaten ultrasonda görür...bebegin pozisyonundan anlıyorlar suyun azaldigini azaldiysa mecbur alacak riske atamaz benimki bir gün daha beklemiyor bak

15. Günlük kontrolumuzu yaptırdık. 3.040 kg doğmuştu oğlum zıbıni ile 3.600 kg geldi 200 Gr düştü ama iki parça elbise 200 Gr edermi ki :) neyse kilo alimi iyi şükür .. gözü capaklaniyordu doğduğundan beri onun için iki tane damla verdi burnu nemli kalsin diye burun damlası verdi ..
Eczaneye bio gai ile Sab simpleks damlayi sorudm bio gai bağırsak sistemi için sab ise mide gazı içinmis .. ondan da aldım .. bakalım inşallah faydalarını görürüm ..
Liviya ikisinin etken maddeleri farkliymis yani kullanılabilirmis ..
Bir de bilmiyorum sizlerde Dr yaptı mı oğlumun göbeği düşmüştu Dr göbeğini yaktı yani bir su sıktı eline uzun kürdan tarzı bişi vardı etrafina dokundurdu .. bir de pipisini kontrol etti dar dedi erken sünnet olsun iltihap kaplamasın dedi bizden haberler böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…