- 28 Mart 2017
- 16.596
- 68.064
- 598
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #42.561
Evet kimyon tohumu ile yaptim.Tmm cankm
Yarın doktor kontrolümüz var bi bakayım kilosuna ona göre sipariş ederim artık yarın aslında ellerinden kendini uyandırmıyor bizimkinin uykusu derin ama ben kendini güvende hissetsin ağladığı zaman falan ise yarasın diye istiyorum
Cayı kimyon tohumuyla mi yaptın kuzum
Ben normal su alıyorum banyodan öyle yıkadım kizimda da hiç hazır su alıp yikamisligim yokKızlar bebekleri içme suyunu ısıtıp yıkayan var mı aranızdaaz önce görümcem aradı, göbeği düşene kadar öylrçe yaparız dedi ben şok
Ah bi bilsem yarın neler olcak ama bilmeyince insan stres oluyor işte ister istemezKorkacak hiçbişey yok canımm bebeğine kavuşacaksın stres yapma tadını çıkar
Acıyla sancıyla gelecekler ama hepsi bitecek
Keşke benimki de geliyor olsaydıı beklemekk çok sıkıcı
Sana dua edicez hepimizz
Bende çok gazlıyım canım bebekte maalesef 2 gecedir gazdan uyumuyor ne olacak bilmiyorumKızlar vitaminlerine devam eden var mi doktorum ilk 1 ay devam et dedi ama ben daha yeni sordum :) vitaminleri kullanırken saçlarım acayip gürdü şimdi dökülmeye başladı yine efa mom çoklu vitamini alıyorum ama Demir ilacını almaya korkuyorum beni bile bir gün ishal bir gün kabız yapan ilaç çocuğa ne yapar düşünmekteyim
Bir de dün normal haşlanmış yumurta peynir zeytin kahvaltı yaptım alsam kıymalı patates yemeği içine kimyon kattım aman allahım sonrasında bende bj gaz anlatamam çocuğa da geçti gece 2/5 saat gazını atamadı
Ben ne yesem gaz oluyor çorapla geziyorum sıcak ev üstümde iyi anlamadım su bile icsem karnım agriyor soguk su içen insandım artık ılık içiyorum suda erikli Çeşme veya bilinmedik bi şey de değil anlamadım ben ne yiyeceğimi sasırdım bulgur sut yapıyormuş ama gaz yapar diye de korkuyorum
Acaba kimyon koyunca gaz atağa mi geçti bedenimde anlamadım Gazi Alir kimyon dedikleri duran Gazi çıkarır mi demek isteniyor acaba ama ne ben ne bebek Gazi atamadık hala gazliuim aksama kadar gayet iyiydim halbuki rahatlamak icin koyduğum kimyon mu ters tepiyor acaba
Ücreti ne kadardır dogumun?Evet cankm
Nesrin fener
Tartisma.bagirmanada gerek yok. O giydirdiyse sen cikar.Ya 5 dakika mutfaga emzirme cayi yapmaya gittim geldim yine cocugun ustune 1 kat daha yelek giydirmis. Kizlar bizim yasadigimiz yerde su an disarisi 27 derece ve ben kisa kollu ve sortlayim su an bebegim 3 kat, ayakli tulumun icinde corap. Hala bunun ayaklari buz deyip duruyor. Gercekten bagirarak kacmak istiyorum.
Amin canım inşallah ne kadar çabuk acilirsam okadar az çekerim sancı 4cm kadar olunca verecek epidurali öyle konustu bakalım artik bişey düşünemiyorum planli olunca insan geriliyomus ani olsa aniden olur biter anlamadan:) artık illa normal olsun diye sartlamiyorum normal olsa süper olur da riskli bi durumda hiç düşünmem heralde... sezeryan olsa bile uyanık olmak istiyorum kesinlikle anında görmek istiyorum kızımi..hayirlisi dediğin gibi sağlıkla alayım da kizimi kucağıma gerisi boşCanım hakkında hayirlisi olsun hiç korkma açılman Olur epidural olursa çok rahat yaparsın kendini hiçbir şey için şartlama en hayırlısı neyse o olsun sağlıcakla kucağına alırsın insallah
Evetttt :)) ay geliyo bi bebis daha.Kızlar sanırım suyum geldi hemen gitmeli miyim sizce
Sulanma yok ama ilk kızımda Dr dikiş yerimi sıkmistı ödem oldu demişti belki de öyledir senin de çünkü enfeksiyon olsa buraya böyle Gulerek gelemezdin demiştibende şişme yok cnm bir tarafta sulanma var çok ax sende var mı
Oiiiii kız yine aramız az olcak dedigin gibi bebeler aynı gün doğacak galibaKızlar sanırım suyum geldi hemen gitmeli miyim sizce
İsilik olur zaten böyle giderse vücudunu kontrol et sen arada .. ayrıca eller ayaklar burun en son kas gelişimini tamamlayan yerlermis ondan soğuk olurmuşYa 5 dakika mutfaga emzirme cayi yapmaya gittim geldim yine cocugun ustune 1 kat daha yelek giydirmis. Kizlar bizim yasadigimiz yerde su an disarisi 27 derece ve ben kisa kollu ve sortlayim su an bebegim 3 kat, ayakli tulumun icinde corap. Hala bunun ayaklari buz deyip duruyor. Gercekten bagirarak kacmak istiyorum.
Bence gitmelisin su azalınca dogum da zor oluyor diye biliyorumKızlar sanırım suyum geldi hemen gitmeli miyim sizce
Cok sagol canım benım destegın ıcın bol sütlü günler:)Evet canım
Olmayanlar oluyor
Kendimizi şartlıyoruz mamayla beslenen çocuk da büyüyor sütle büyüyen de sanki mama alan çocuk 10 yasını göremeyecekmiş gibi davranıyoruz hep yargılar iste hiç endişelenme olsa bile çözümü var
Ama sunu unutma sütun var senin
Evet normal dimi o korkuKorku da normal aslinda. Bende de cok var o korku ama gecistirmeye calisiyorumhayirlisi nasilsa oyle olsun canim. Benim kuzenim normal doguma cok takintili bi sekilde gitti. Kac gun sanci cekmis inat edip. En son yine sezaryen oldu. Bi baskasi da sezaryen diye hastaneye gidiyo, kendi sancisi gelip acilmasi olup fikir degistirip normal dogurup geliyo. Sen bi fikre cok baglanmis olarak gitme. Olursa olur olmazsa saglikla nasil gelecekse oyle gelsin bebek diye dusun. Doktorlar hallediyo zaten. İcini ferah tut bol dua et canim. Biz de ediyoruz sana. İnsallah gonlundeki gibi gecer her sey. kavusuyosunuz yavrunla
Canim onu sor mutlaka zaten ultrasonda görür...bebegin pozisyonundan anlıyorlar suyun azaldigini azaldiysa mecbur alacak riske atamaz benimki bir gün daha beklemiyor bakAynen canım başta biz strese giriyoruz. Doktor önermese de ben kendim isticem bakalım ne dicek. En son geçen çarşamba gittim acaba suyu felan azalmış mıdır benim bak aklıma şüphe düştü yine
Aynıdır canım açılman hızlansın diye vermişlerdir belki senin suyun gelmişti çünkü galibaBana son anlarda verdiler kuzum ama farkli mi bilemiyorum
Suyun rengine göre diye okumuştum canım eğer bulanık yada hafif kanlıysa en fazla bi duş kadar vakit var ama yeşilimsiyse hemen gidilmesi gerekşyo diye biliyorum ama bi ara doktorunu istersenKızlar sanırım suyum geldi hemen gitmeli miyim sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?