2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kuzum sen eşini tembihle eğer herley normalse ağlasanda sızlasanda sezeryan için izin vermesin kuzenim öyle yapmıştı iyikide yapmısım beni sezeryana alın bağırdım diyo. Allah tan eşi imza atmamışta normal yaptı şimdi iyiki diyo herşey normal se senin eşinde öyle yapsın

Ah canım elde değil korkmamak çok kilo da almamış aynı hemen hemen son kilosu ile 3300 gram ama planlı olması daha kötüymüş ya keşke aniden olsa bitse...insallah ya bu gece hafif hafif kendi sancim da başlasa keşke şuan gerçi baya kötüyüm az önce doğuruyorum sandım birden duburume ve ön tarafa bi ağrı saplandı hareket edemedim popomun üstünde duramadim sanırım kendi sancim da gelecek sinyal çakıyo belim de ağrımaya başladı inşallah fazla acı çekmem ama inşllahta o acıyı çektiğime değer ve normal doğururumsizleri de tez zamanda kurtarsın Rabbim sağlıkla alın kucaklariniza:)

Ben bugün ve dün çokça hissediyorum arka ön taraf kemiklerim kırılacak gibi oluyo totomun üstüne oturamıyorum...

S
sanirim Homely_angel baby drops vermişler canim bize normal dvit verdi doktor da Prof yanı anlamadım bende kullanmasam mi diye düşünmekteyim

Canım bence kimyon olan gazın çıkmasını sağlıyordur, hep öyle diyorlar. Gazı yok etmiyor yani, sadece çıkmasına yardımcı. Bende normalde gazlıyım bide bebek doğunca nasıl olacak bakalım.

Bebeğin el ve ayaklarının soğuk olması üşüdüğü anlamına gelmiyor canım. Aksine sıcakladığında eli ayağı soğurmuş. Göğsü boynu karnı sıcaksa üşümüyordur.

Kızlar sanırım suyum geldi hemen gitmeli miyim sizce

Sanırım gitmelisin yola çıkmışsındır hatta şimdi. İnşallah sağlıkla gelsin canım darısı başımıza

S

sanirim Homely_angel baby drops vermişler canim bize normal dvit verdi doktor da Prof yanı anlamadım bende kullanmasam mi diye düşünmekteyim
Ben kullanmiyorum suan. 3 5 gun vitaminsiz kaldi diye birsey olmaz ama kanserojen.oldugu dunyanin bildigi seyi vermeye icim almadi.
Evet Homely_angel in kullandigi da aynisi. Instagramda saticisi var mommy blissi satanla ayni kisi :)

Kızlar sanırım suyum geldi hemen gitmeli miyim sizce
Kuzum doktoruna danış bana gel demişti suyum gelince
Bazen sancı icin bekletiyorlar ama durumun ne bilinmediginden sor bi bence
Hakkında hayirlisi oldun sağlıkla rahat bir Doğum
Olur insallah

Ben açılma icin yürürken pilates tıpuyla zıplarken çok kufur ettim aklıma seveyim normal Doğum diye tutturdum nok var şimdi acı cekiyorum aaaaa diye ne kufurler ettim ebeler varken :)

Kızlar sanırım bebeğin doğmamasını fazlasıyla stres yaptım. Gece rüyamda görüyorum hep bebekle ilgili bişeyler. Gündüz de evde sıkıldım gezmeye filan çıkıyorum ama sonra beklentiye giriyorum belki bugün gelir diye ama yok belirti bile. 39+1 bugün. Haftaya pazartesi son günüm. Hem bebeğin kilo alması hem böbrek sorunum hem sezeryan olmak istememem bende stres yaratıyor. Geçen perşembe dr da yakınlaşmış gibi konuşunca beklentim iyice arttı. Her akşam bunalıyorum of puf yapmaktan içim daralıyor. Ne yapsam kendimi nasıl rahatlatsam bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…