- 3 Aralık 2010
- 2.898
- 1.294
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #42.581
Sanırsızlandım iyice randevu da ta perşembeye yıllar var gibiCanim onu sor mutlaka zaten ultrasonda görür...bebegin pozisyonundan anlıyorlar suyun azaldigini azaldiysa mecbur alacak riske atamaz benimki bir gün daha beklemiyor bak
Kuzum sen eşini tembihle eğer herley normalse ağlasanda sızlasanda sezeryan için izin vermesin kuzenim öyle yapmıştı iyikide yapmısım beni sezeryana alın bağırdım diyo. Allah tan eşi imza atmamışta normal yaptı şimdi iyiki diyoEvet normal dimi o korkusonuçta bi candan bi can çıkarıyoruz kadınlar olarak ne eli öpülesi canlılarız beh zaten kabullendim artık hangi şekil olursa doğumu ama onca suni sancıyı yedikten sonra sezeryan olursam o koyar bana da dedim valla anneme de o anda birinize eğer saydırırsam alınmayın dogumdan sonra da agrım olacak gereksiz insan görmek istemiyorum kovarım dedim çünkü canim yanınca ağzımdan çıkanın da ayarı yoktur benim anneanem hatim indirir ben doğumdayken zaten bende sizlere bol bol edicem dua...ayyy bide ağlarım ben yaaa
Ah canım elde değil korkmamak çok kilo da almamış aynı hemen hemen son kilosu ile 3300 gram ama planlı olması daha kötüymüş ya keşke aniden olsa bitse...insallah ya bu gece hafif hafif kendi sancim da başlasa keşke şuan gerçi baya kötüyüm az önce doğuruyorum sandım birden duburume ve ön tarafa bi ağrı saplandı hareket edemedim popomun üstünde duramadim sanırım kendi sancim da gelecek sinyal çakıyostay strong26 canım hiç korkma, bi şekilde doğacak bu bebek. Ayrıca suni sancıyla da olsa hemen dayanılmaz ağrıların olmayacak. İnşallah kendi sancıların da gelir çok fazla gerek kalmadan doğar
Ben bugün ve dün çokça hissediyorum arka ön taraf kemiklerim kırılacak gibi oluyo totomun üstüne oturamıyorum...kızlar midem aşırı bulanıyor, açım ama yiyemiyorum, karnımda taş gibi oldu,çamaşır zor katladım, eğilemiyorum, aşağıda her zamankinden fazla bi baskı hissediyorum. doğumdan kaç gün önce hissettiniz böyle şeyler? hissettiniz mi ya da
Kırmızı canım rengi gidiyoruz şimdi dua edinSuyun rengine göre diye okumuştum canım eğer bulanık yada hafif kanlıysa en fazla bi duş kadar vakit var ama yeşilimsiyse hemen gidilmesi gerekşyo diye biliyorum ama bi ara doktorunu istersen
Az daha tadını çıkar bak tek tek dökülmeye başladık bile:) bu günleri arıycaz gibi geliyo ya bana bak kedicigin suyu geldi aniden hiç belli olmaz bence :)Sanırsızlandım iyice randevu da ta perşembeye yıllar var gibi
Bu gece seni uyku tutmaz. Benide tutmamisti ordan biliyorum. Neyse benim sipada zaten gece uyumuyor. Aklina takilan birsey olursa konusuruz bol bol :)Ben bugün ve dün çokça hissediyorum arka ön taraf kemiklerim kırılacak gibi oluyo totomun üstüne oturamıyorum...
O da var katman gibiBenim oluyor hatta soracaktım burda da
Sezeryan dikişin üstünde biraz şişme gibi bombeli oldu benim ağrı yok ama sizlerde de var mı ?
sanirimEvet kimyon tohumu ile yaptim.
Bu arada arkadaslar d vitamini arastirmalarim sonucu deva tabs ve baby drops arasinda kaldim. Carlsons in urunu palm yagi iceriyor ondan icime sinmedi. Baby drops kanada urunu. Palm yagi yok. 3 aylik doz 110 lira.
Deca tabs da dogal icerik ama eczanelerde yok. N11 filan satiyor ama güvenmiyorum n11 e ben.
Suyun rengi normalse stres yapmadan hazirlan git canim. Hadi gozun aydin :)Kızlar sanırım suyum geldi hemen gitmeli miyim sizce
Kızlar vitaminlerine devam eden var mi doktorum ilk 1 ay devam et dedi ama ben daha yeni sordum :) vitaminleri kullanırken saçlarım acayip gürdü şimdi dökülmeye başladı yine efa mom çoklu vitamini alıyorum ama Demir ilacını almaya korkuyorum beni bile bir gün ishal bir gün kabız yapan ilaç çocuğa ne yapar düşünmekteyim
Bir de dün normal haşlanmış yumurta peynir zeytin kahvaltı yaptım alsam kıymalı patates yemeği içine kimyon kattım aman allahım sonrasında bende bj gaz anlatamam çocuğa da geçti gece 2/5 saat gazını atamadı
Ben ne yesem gaz oluyor çorapla geziyorum sıcak ev üstümde iyi anlamadım su bile icsem karnım agriyor soguk su içen insandım artık ılık içiyorum suda erikli Çeşme veya bilinmedik bi şey de değil anlamadım ben ne yiyeceğimi sasırdım bulgur sut yapıyormuş ama gaz yapar diye de korkuyorum
Acaba kimyon koyunca gaz atağa mi geçti bedenimde anlamadım Gazi Alir kimyon dedikleri duran Gazi çıkarır mi demek isteniyor acaba ama ne ben ne bebek Gazi atamadık hala gazliuim aksama kadar gayet iyiydim halbuki rahatlamak icin koyduğum kimyon mu ters tepiyor acaba
Ya 5 dakika mutfaga emzirme cayi yapmaya gittim geldim yine cocugun ustune 1 kat daha yelek giydirmis. Kizlar bizim yasadigimiz yerde su an disarisi 27 derece ve ben kisa kollu ve sortlayim su an bebegim 3 kat, ayakli tulumun icinde corap. Hala bunun ayaklari buz deyip duruyor. Gercekten bagirarak kacmak istiyorum.
Kızlar sanırım suyum geldi hemen gitmeli miyim sizce
Ben kullanmiyorum suan. 3 5 gun vitaminsiz kaldi diye birsey olmaz ama kanserojen.oldugu dunyanin bildigi seyi vermeye icim almadi.S
sanirimHomely_angel baby drops vermişler canim bize normal dvit verdi doktor da Prof yanı anlamadım bende kullanmasam mi diye düşünmekteyim
Kuzum doktoruna danış bana gel demişti suyum gelinceKızlar sanırım suyum geldi hemen gitmeli miyim sizce
Aynen simdi cikarttim. Esimden de destegi aldim. Surat yapicak kesin ama bananeTartisma.bagirmanada gerek yok. O giydirdiyse sen cikar.
Ben açılma icin yürürken pilates tıpuyla zıplarken çok kufur ettim aklıma seveyim normal Doğum diye tutturdum nok var şimdi acı cekiyorum aaaaa diye ne kufurler ettim ebeler varken :)Evet normal dimi o korkusonuçta bi candan bi can çıkarıyoruz kadınlar olarak ne eli öpülesi canlılarız beh zaten kabullendim artık hangi şekil olursa doğumu ama onca suni sancıyı yedikten sonra sezeryan olursam o koyar bana da dedim valla anneme de o anda birinize eğer saydırırsam alınmayın dogumdan sonra da agrım olacak gereksiz insan görmek istemiyorum kovarım dedim çünkü canim yanınca ağzımdan çıkanın da ayarı yoktur benim anneanem hatim indirir ben doğumdayken zaten bende sizlere bol bol edicem dua...ayyy bide ağlarım ben yaaa
Benimkinin daha ilk gunden 5 saat uyudugu oldu. Zaten daha 5 gunluguz de.Hemsireler normal dediler 5 saati gecirme dediler bana.Kızlar kaç günden sonra 3 saati geçmeye başladınız uyku için?
Hakkında hayirlisi olsun kuzum sağlıklı haberlerini bekliyoruz dualarımız seninleKırmızı canım rengi gidiyoruz şimdi dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?