- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #42.601
Bize de özellikle aksatmadınız demi çok önemli diye soruyordu forumda konuşmaya başladığımızdan Beri gitmedik yarın gidince sorayım doktoraBen kullanmiyorum suan. 3 5 gun vitaminsiz kaldi diye birsey olmaz ama kanserojen.oldugu dunyanin bildigi seyi vermeye icim almadi.
EvetHomely_angel in kullandigi da aynisi. Instagramda saticisi var mommy blissi satanla ayni kisi :)
Canım biz eczaneden aldık. İlk sorduğumuz eczanede yoktu getirtiriz dedi başka birine sorduk orada varmış. 32 lira gibi bişeydi fiyatıEvet kimyon tohumu ile yaptim.
Bu arada arkadaslar d vitamini arastirmalarim sonucu deva tabs ve baby drops arasinda kaldim. Carlsons in urunu palm yagi iceriyor ondan icime sinmedi. Baby drops kanada urunu. Palm yagi yok. 3 aylik doz 110 lira.
Deca tabs da dogal icerik ama eczanelerde yok. N11 filan satiyor ama güvenmiyorum n11 e ben.
Kuzum daha 39, haftadasın 41 e kadar yolu var bence stres yapma cidden erken gelmesi iyi değil gerci 39 da ideal ama 40 en ideali bence bak bizimki erken geldi neler cekrkm refleks YÖK sürekli uyku bende her şey zamanında güzelKızlar sanırım bebeğin doğmamasını fazlasıyla stres yaptım. Gece rüyamda görüyorum hep bebekle ilgili bişeyler. Gündüz de evde sıkıldım gezmeye filan çıkıyorum ama sonra beklentiye giriyorum belki bugün gelir diye ama yok belirti bile. 39+1 bugün. Haftaya pazartesi son günüm. Hem bebeğin kilo alması hem böbrek sorunum hem sezeryan olmak istememem bende stres yaratıyor. Geçen perşembe dr da yakınlaşmış gibi konuşunca beklentim iyice arttı. Her akşam bunalıyorum of puf yapmaktan içim daralıyor. Ne yapsam kendimi nasıl rahatlatsam bilmiyorum.
Güzel haberlerle gel canım bize de dua et biran önce doğuralım bizdeKırmızı canım rengi gidiyoruz şimdi dua edin
Heycanlanıyorum böyle doğum haberi geldikçe ah elimde olsa fırtlatıvercem bendeAz daha tadını çıkar bak tek tek dökülmeye başladık bile:) bu günleri arıycaz gibi geliyo ya bana bak kedicigin suyu geldi aniden hiç belli olmaz bence :)
Ben sonuna kadar gitmek istiyorum normal doğum konusunda kaç saat sürerse sürsün açılmam ama dr sezeryan derse de bişey diyemem heraldeKuzum sen eşini tembihle eğer herley normalse ağlasanda sızlasanda sezeryan için izin vermesin kuzenim öyle yapmıştı iyikide yapmısım beni sezeryana alın bağırdım diyo. Allah tan eşi imza atmamışta normal yaptı şimdi iyiki diyoherşey normal se senin eşinde öyle yapsın
Bulursan bana da söyle canım. Uykunun felan tadı yok. Gece 20 kere uyanıyorum sürekli bebeği dinliyorum ağrı sancı arıyorum. Günüm yarın doluyo. Sürekli doğum yaptığımı görüyorum sürekli onunla ilgili şeyler düşünüyorum. Bişey olacak diyr Korku stres kısmını saymıyorum bile. Nasıl atlatıcam bu süreci bilmiyorumKızlar sanırım bebeğin doğmamasını fazlasıyla stres yaptım. Gece rüyamda görüyorum hep bebekle ilgili bişeyler. Gündüz de evde sıkıldım gezmeye filan çıkıyorum ama sonra beklentiye giriyorum belki bugün gelir diye ama yok belirti bile. 39+1 bugün. Haftaya pazartesi son günüm. Hem bebeğin kilo alması hem böbrek sorunum hem sezeryan olmak istememem bende stres yaratıyor. Geçen perşembe dr da yakınlaşmış gibi konuşunca beklentim iyice arttı. Her akşam bunalıyorum of puf yapmaktan içim daralıyor. Ne yapsam kendimi nasıl rahatlatsam bilmiyorum.
Öyle yap canım önemli olan ikinizin sağlığı. Bebeğine kavuşta gerisi önemli değilBen sonuna kadar gitmek istiyorum normal doğum konusunda kaç saat sürerse sürsün açılmam ama dr sezeryan derse de bişey diyemem heralde
İnşallah canım ne güzel dedin. Çok sabırsızım ama dualarım hep hayırlısı ile vaktinde gelsin oldu. Allah ne zaman nasip ettiyse ozaman biliyorum ama insan yerinde duramıyo son günlerdeestherr canim içime Cumartesi’ye kadar Doğum yapmış olarak doguyor yazışmalarınızı hep okuyorum dahil olmadım hiç kafana taktıkça olmuyir rahat ol onlar en güzel zamanı biliyor hayirlisi cidden buymuş diyeceğin zaman olarak bak gör
Amann koyver gitsin :)Aynen simdi cikarttim. Esimden de destegi aldim. Surat yapicak kesin ama banane
Aynen bende gebelikte d vitamini kullandim.zaten eskiden bunu 4 aylikke baslatiyolarmis. 1 2 gunden birsey olmaz heralde.Bize de özellikle aksatmadınız demi çok önemli diye soruyordu forumda konuşmaya başladığımızdan Beri gitmedik yarın gidince sorayım doktora
Bende hamileyken kullanmamıştım kızım ana karnında aldı aslında :)
Bizim bi mummessil arkadas var. Eskte ki butun eczane ve depolarina sordu.bulamadık.Canım biz eczaneden aldık. İlk sorduğumuz eczanede yoktu getirtiriz dedi başka birine sorduk orada varmış. 32 lira gibi bişeydi fiyatı
5 ile 7 ve 10 12 gunelr arasinda oluyor demisti bize doktor.mide buyume atagi geciriyormus onyuzden doymadan surekli emip duruyormus.belki ilerleyen zamanlarda da vardir ayni atak.Kızlar bugün Benin kız sapıttı 1.5 1 saate bir kalkıyor iki emiyor gerisi uyku ama uykusu hiç derin değil 5-10 dk ancak emiyor 3 saat uyuyan çocuğa beyler oldu bir de memeyi aranıyor veriyorum ağlayarak atıyor sonra memeye saldırıyor çok komik :) 2 dk sonra da uyuya kalıyor yanı dogdugundan Beri ilk defa bu kadar uyandı ve uyanık kaldı en Fazla 1/5 saat uyudu bugün
Normalde en az 2 saat uyurdu arkadasım buyume atağı dedi onunda çocuğu öyle olunca doktoru demiş sizinkiler de varmiudi böyle bsy 27 günlük olduk bugün
Heycanlanıyorum böyle doğum haberi geldikçe ah elimde olsa fırtlatıvercem bende
Canım bize haber ver valla seninle aynı doğum tarihli olcak bizim tosbikler galiba...Rabbim kolay hayırlı doğum nasib etsin suyun gelmeden önce belirti verdi mi peki ?Kırmızı canım rengi gidiyoruz şimdi dua edin
Kuzum daha 39, haftadasın 41 e kadar yolu var bence stres yapma cidden erken gelmesi iyi değil gerci 39 da ideal ama 40 en ideali bence bak bizimki erken geldi neler cekrkm refleks YÖK sürekli uyku bende her şey zamanında güzel
Bence açılma icin bol bol yürü pilates topu varsa wc yapar pozisyonda otur kalk üstünde zipirda
Bol bol araştırma yap banyosu nasıl yapılır tırnağı nasıl kesilir kaç saate bir emsirilir sut saklama koşulları vs ben bunlark hiç araştırmadığım icin eve geldim bi araştırmaya başladım ki zamanında bebekten olmuyor
Gaz alma videoları izle bence Doğum sonrasına hazırlık yap ben daha tırnağını kesemedim korkuyorum Arkadssima kestirdim
Banyo da ilk arkadaşım eşi biz yaptırdık bir korktum kenardan izledkm sonra is basa düştü şimdi Esimle lavaboda yıkıyoruz 5 dk da
Dışarı çıkarken çantana neler almalısın onlara bak bebek varken bunlar seni oyalar
Bulursan bana da söyle canım. Uykunun felan tadı yok. Gece 20 kere uyanıyorum sürekli bebeği dinliyorum ağrı sancı arıyorum. Günüm yarın doluyo. Sürekli doğum yaptığımı görüyorum sürekli onunla ilgili şeyler düşünüyorum. Bişey olacak diyr Korku stres kısmını saymıyorum bile. Nasıl atlatıcam bu süreci bilmiyorum
Aynı durumdayız canım çok az uyudu bugün ve din 2 gündür değişti iyice 18. Bugün bixim önceden bir yyumaya 3 saat uyuyordu en az çok uyanık kalmıyordu şimdi uyanıyor 3 saat 4 saat uyutmaya çslışıyorumKızlar bugün Benin kız sapıttı 1.5 1 saate bir kalkıyor iki emiyor gerisi uyku ama uykusu hiç derin değil 5-10 dk ancak emiyor 3 saat uyuyan çocuğa beyler oldu bir de memeyi aranıyor veriyorum ağlayarak atıyor sonra memeye saldırıyor çok komik :) 2 dk sonra da uyuya kalıyor yanı dogdugundan Beri ilk defa bu kadar uyandı ve uyanık kaldı en Fazla 1/5 saat uyudu bugün
Normalde en az 2 saat uyurdu arkadasım buyume atağı dedi onunda çocuğu öyle olunca doktoru demiş sizinkiler de varmiudi böyle bsy 27 günlük olduk bugün
Aminnn inşallahhhsıra sana gelsin bakalım göreceğiz
Inşallah tez zamanda sağlıkla sende doğur
Mantıklı biz bu gece eşimle izleyelim bunları özellikle banyo ve gaz alma kısmını..Kuzum daha 39, haftadasın 41 e kadar yolu var bence stres yapma cidden erken gelmesi iyi değil gerci 39 da ideal ama 40 en ideali bence bak bizimki erken geldi neler cekrkm refleks YÖK sürekli uyku bende her şey zamanında güzel
Bence açılma icin bol bol yürü pilates topu varsa wc yapar pozisyonda otur kalk üstünde zipirda
Bol bol araştırma yap banyosu nasıl yapılır tırnağı nasıl kesilir kaç saate bir emsirilir sut saklama koşulları vs ben bunlark hiç araştırmadığım icin eve geldim bi araştırmaya başladım ki zamanında bebekten olmuyor
Gaz alma videoları izle bence Doğum sonrasına hazırlık yap ben daha tırnağını kesemedim korkuyorum Arkadssima kestirdim
Banyo da ilk arkadaşım eşi biz yaptırdık bir korktum kenardan izledkm sonra is basa düştü şimdi Esimle lavaboda yıkıyoruz 5 dk da
Dışarı çıkarken çantana neler almalısın onlara bak bebek varken bunlar seni oyalar
Aynen canım onlar yoruyo zaten. Biran önce doğuralım lütfen Allah ımmmHer gün yürüyüş ve squat yapıyorum. Pilatese gidiyordum aslında bıraktım, gitmek çok zor oluyordu. Pilates topum filan hepsi var öğrendiğim hareketleri yapıyorum. Açıklık da var demişti dr 1cm’e yakın. İnşallah daha da açılıyordur ama sancı yok tabi. Bebek bakımında bilmediğim büssürü şey var çok haklısın. Sizlerin mesajları da devamlı takip ediyorum not alıyorum d vitaminiydi gaz damlasıydı. Bir de hemen her gün arayan soran eksik olmuyor doğurdun mu diye. Aslında kendime söz vermiştim son zamanlar sabırsızlanmıcam diye ama yapamadım.
Gece uyuyamıyorum. Salonda koltuğa yatıyorum kalkıp dolaşıyorum tv’ye bakıyorum. Wc vs derken sabah oluyor. Hareketlerine de dikkat etmek şart tabi bu süreçte Allah korusun aksi bişey olmaması için.
Bugün sağlık ocağındakiler 15. Gün başlayacaksın dediKizlar d viraminine kacinci gun basladiniz? Bana daha bisey vermedi. 5 martta kontrole cagirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?