- 25 Temmuz 2017
- 768
- 819
- 23
- 37
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #42.621
Allah bi avazda kurtarsın canım. ben de bugün diğer günlerden farklıyım ama Allah bilir ne zaman gelir.Ben bugün ve dün çokça hissediyorum arka ön taraf kemiklerim kırılacak gibi oluyo totomun üstüne oturamıyorum...
Aa. Kardeşimds afyonda bulamadı siz orada hiç bulamazsınız dedi:)) bak sen de yok diyosun ilk defa burada kolayca bişey bulduk :)Amann koyver gitsin :)
Aynen bende gebelikte d vitamini kullandim.zaten eskiden bunu 4 aylikke baslatiyolarmis. 1 2 gunden birsey olmaz heralde.
Bizim bi mummessil arkadas var. Eskte ki butun eczane ve depolarina sordu.bulamadık.
5 ile 7 ve 10 12 gunelr arasinda oluyor demisti bize doktor.mide buyume atagi geciriyormus onyuzden doymadan surekli emip duruyormus.belki ilerleyen zamanlarda da vardir ayni atak.
Iste anlatamiyorum ki ayaklar buz zaturre olacak hu diye tutturdu.Canım bence kimyon olan gazın çıkmasını sağlıyordur, hep öyle diyorlar. Gazı yok etmiyor yani, sadece çıkmasına yardımcı. Bende normalde gazlıyım bide bebek doğunca nasıl olacak bakalım.
Bebeğin el ve ayaklarının soğuk olması üşüdüğü anlamına gelmiyor canım. Aksine sıcakladığında eli ayağı soğurmuş. Göğsü boynu karnı sıcaksa üşümüyordur.
Sanırım gitmelisin yola çıkmışsındır hatta şimdi. İnşallah sağlıkla gelsin canımdarısı başımıza
Ücreti ne kadardır dogumun?
Bak bizimki erken geldi neler yaşadık sarılık o bu buna Şükür gerçi allah başka dert vermesin o yüzden her şey zamanıyla güzel insallah sende alacaksın yakın zamanda elineİnşallah canım ne güzel dedin. Çok sabırsızım ama dualarım hep hayırlısı ile vaktinde gelsin oldu. Allah ne zaman nasip ettiyse ozaman biliyorum ama insan yerinde duramıyo son günlerde
saat 6:28 de emdi 8 i gece yAmann koyver gitsin :)
Aynen bende gebelikte d vitamini kullandim.zaten eskiden bunu 4 aylikke baslatiyolarmis. 1 2 gunden birsey olmaz heralde.
Bizim bi mummessil arkadas var. Eskte ki butun eczane ve depolarina sordu.bulamadık.
5 ile 7 ve 10 12 gunelr arasinda oluyor demisti bize doktor.mide buyume atagi geciriyormus onyuzden doymadan surekli emip duruyormus.belki ilerleyen zamanlarda da vardir ayni atak.
Amin canimmAllah bi avazda kurtarsın canım. ben de bugün diğer günlerden farklıyım ama Allah bilir ne zaman gelir.
Bebekler karni acikinca gazi olunca annesini ozleyince korkunca endiselenince uykusu gelince vs vs emmek istiyormus. Benim emzirme kocum oyle demisti. İsterse 10 dk da bir emmek istesin emzir sen. Ne kadar emerse o kadar huzurlu olur sana zor ama guvenli baglanma icin gerekli demisti. Sen emzir. Hem sutun artar hem aranızda ki bag kuvvetlenir :)Bak bizimki erken geldi neler yaşadık sarılık o bu buna Şükür gerçi allah başka dert vermesin o yüzden her şey zamanıyla güzel insallah sende alacaksın yakın zamanda eline
saat 6:28 de emdi 8 i gece y
İne uyAndı emdi yine acaba doymuyor da mi uyanıyor anlamadım
Aynı durumdayız canım çok az uyudu bugün ve din 2 gündür değişti iyice 18. Bugün bixim önceden bir yyumaya 3 saat uyuyordu en az çok uyanık kalmıyordu şimdi uyanıyor 3 saat 4 saat uyutmaya çslışıyorum
Ya bir grup var Facebook da emzirme sanati duye orda sut icin tek emzirme diyor baska gaz mis neymis hic bisey ide yaramaz diyorlar.Iste anlatamiyorum ki ayaklar buz zaturre olacak hu diye tutturdu.
hadi bi avazda kurtarsın Allah canım, hayırlı doğumlar dilerim, sağlıkla gelin evinize :)Kırmızı canım rengi gidiyoruz şimdi dua edin
Akşam dokuz bizim ilaç saatimiz, biz hiç gezmeye gitmedik ki henüz :))))Dışarı çıktığınızda nasıl veriyorsunuz
Ben de o markayı alacam. Kullanıp kullanamayacağımdan emin değilim yğksek fiyatlar vermek istemiyorum. Ama çevremde kullanan yok tabi instagramda falan kullananlar memnun gibiSolomombaby diye yenidoğan kangurusu varmış bilgisi olan var mi kanguru mu alsam ağlayınca tepinince nasıl oluyor ki acemi anne cahilliği:)
Ben aldım canım bu ergonomik kangurularin en iyisi ergo baby aslında ama çok pahalı geldi bana. Bu bir de momfortbaby var benim bildiğim bunlar onun uygun fiyatlı alternatifi. Instagramda sayfası var olumlu çok yorum görünce ben de ondan aldım.Yenidoğan aparatı ile doğumdan itibaren kullanılabiliyor. Ben iki defa dışarı çıktım gayet başarılı geçti. Hep uyudu :) Ama evde tek başına onu bağlayıp çıkarman zor olur bence. Tek evde kullanmak istiyorsan sling daha uygun olur.Solomombaby diye yenidoğan kangurusu varmış bilgisi olan var mi kanguru mu alsam ağlayınca tepinince nasıl oluyor ki acemi anne cahilliği:)
Hayirlisiyla al kucağına canım guzel bi dogum olsun..Günlerimiz aynı inşallah biz de kavusuruzzKırmızı canım rengi gidiyoruz şimdi dua edin
Ben de öyleyim çok gerginim böyle olmak istemiyorum...annemler de geldi herkes hergün arıyor. ..Sağlıkla gelsinler hepimizinki belirsizlik zormus ...Kızlar sanırım bebeğin doğmamasını fazlasıyla stres yaptım. Gece rüyamda görüyorum hep bebekle ilgili bişeyler. Gündüz de evde sıkıldım gezmeye filan çıkıyorum ama sonra beklentiye giriyorum belki bugün gelir diye ama yok belirti bile. 39+1 bugün. Haftaya pazartesi son günüm. Hem bebeğin kilo alması hem böbrek sorunum hem sezeryan olmak istememem bende stres yaratıyor. Geçen perşembe dr da yakınlaşmış gibi konuşunca beklentim iyice arttı. Her akşam bunalıyorum of puf yapmaktan içim daralıyor. Ne yapsam kendimi nasıl rahatlatsam bilmiyorum.
Bu arada cumartesi demişim pazar çıktık :) ya kızlar ben Doğum yaptıgım için kaçırdımnemesis kuzum seni niye erkenden doğuma aldılar @kaancelil sende erken Doğum yaptın kuzum sanırım suyun mi geldi bir de Homely_angel merak ediyorum Kendisi geldi sanırım bebisler değil mi
Oraları ben kaçırdım bana Özet geçer misiniz :)
Ben almıştım ama hiç denemedim.. gaz çıkarma emzirme ve gece yat kalk mesaisinden hiç dışarı çıkamadım kiSolomombaby diye yenidoğan kangurusu varmış bilgisi olan var mi kanguru mu alsam ağlayınca tepinince nasıl oluyor ki acemi anne cahilliği:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?