2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Aa. Kardeşimds afyonda bulamadı siz orada hiç bulamazsınız dedi:)) bak sen de yok diyosun ilk defa burada kolayca bişey bulduk :)

Iste anlatamiyorum ki ayaklar buz zaturre olacak hu diye tutturdu.

Ücreti ne kadardır dogumun?

İnşallah canım ne güzel dedin. Çok sabırsızım ama dualarım hep hayırlısı ile vaktinde gelsin oldu. Allah ne zaman nasip ettiyse ozaman biliyorum ama insan yerinde duramıyo son günlerde
Bak bizimki erken geldi neler yaşadık sarılık o bu buna Şükür gerçi allah başka dert vermesin o yüzden her şey zamanıyla güzel insallah sende alacaksın yakın zamanda eline
saat 6:28 de emdi 8 i gece y
İne uyAndı emdi yine acaba doymuyor da mi uyanıyor anlamadım

Bebekler karni acikinca gazi olunca annesini ozleyince korkunca endiselenince uykusu gelince vs vs emmek istiyormus. Benim emzirme kocum oyle demisti. İsterse 10 dk da bir emmek istesin emzir sen. Ne kadar emerse o kadar huzurlu olur sana zor ama guvenli baglanma icin gerekli demisti. Sen emzir. Hem sutun artar hem aranızda ki bag kuvvetlenir :)

YA bugun benim kizda ayni 17. Gunu bugun uyumadi bir turlu doymak bilmedi eme eme bir hal oldu hem kavga edip durdu memeyle nirmal ozamn
Iste anlatamiyorum ki ayaklar buz zaturre olacak hu diye tutturdu.
Ya bir grup var Facebook da emzirme sanati duye orda sut icin tek emzirme diyor baska gaz mis neymis hic bisey ide yaramaz diyorlar.

Solomombaby diye yenidoğan kangurusu varmış bilgisi olan var mi kanguru mu alsam ağlayınca tepinince nasıl oluyor ki acemi anne cahilliği:)

Solomombaby diye yenidoğan kangurusu varmış bilgisi olan var mi kanguru mu alsam ağlayınca tepinince nasıl oluyor ki acemi anne cahilliği:)
Ben de o markayı alacam. Kullanıp kullanamayacağımdan emin değilim yğksek fiyatlar vermek istemiyorum. Ama çevremde kullanan yok tabi instagramda falan kullananlar memnun gibi

Benim bebegim beni ısrarla reddediyor iyice biberon bağımlısı oldu şırınga le vereyim dedim ortaligi ayaga kaldiriyor aglamaktan kipkirmizi oluyor napicam ben ya

Ben aldım canım bu ergonomik kangurularin en iyisi ergo baby aslında ama çok pahalı geldi bana. Bu bir de momfortbaby var benim bildiğim bunlar onun uygun fiyatlı alternatifi. Instagramda sayfası var olumlu çok yorum görünce ben de ondan aldım.Yenidoğan aparatı ile doğumdan itibaren kullanılabiliyor. Ben iki defa dışarı çıktım gayet başarılı geçti. Hep uyudu :) Ama evde tek başına onu bağlayıp çıkarman zor olur bence. Tek evde kullanmak istiyorsan sling daha uygun olur.

Kırmızı canım rengi gidiyoruz şimdi dua edin
Hayirlisiyla al kucağına canım guzel bi dogum olsun..Günlerimiz aynı inşallah biz de kavusuruzz

Ben de öyleyim çok gerginim böyle olmak istemiyorum...annemler de geldi herkes hergün arıyor. ..Sağlıkla gelsinler hepimizinki belirsizlik zormus ...

Ben de her şeyi kaçırıyorum, bazen emzirirken okuyorum ama her mesaja cevap yazamıyorum.

Benim suni sancı ile 8 şubat a Doğum planlanmıştı canım. Ama 2 şubat gecesi 3:30 da bir uyandım kasılmalar var ve arası en fazla 10 dakika. Oysa bir buçuk saat önce kitap okuyordum ve hiç bir şeyim yoktu. Sonra zaman tutmaya başladım ve iki saat boyunca kesilmedi ve giderek arttı kasılmalar. Sonunda kalktım hazırlandım, bizi hastaneye götürecek kişileri aradım. 7:30 gibi hastaneye gittik. O sırada iyice şiddetlenmeye başlamıştı. 3 cm açıklık çıktı ama henüz suyum gelmemişti. Tam patlatın suyu artık demiştim ki şarrrr diye boşaldı su :) sonrasında ben çok hızlı açıldım, hatta Doğum odası hazırlanıp epidurale karar verene kadar 8-9 cm açılmıştım ama bizim yaramaz aşağı inmedi. Açıklık tamamlansa da biraz bekleyeceğiz dediler ve o en doruk sancılarla 2-3 saat beklemeyi göze alamayınca epidural taktırdım. İyi ki öyle yapmışım yoksa o ıkınmalara gücüm kalmazmış. Bu arada epidural takıldıktan sonra bebeğin kalp atışları düştü, bir anda odada bir sürü doktor, hemşire doluştu. Bana oksijen filan verdiler. Neyse ki düzeldi her şey. 13:55 de doğdu minik adam. Yani toplam 10,5 saatte aldım kucağıma.

Ben almıştım ama hiç denemedim.. gaz çıkarma emzirme ve gece yat kalk mesaisinden hiç dışarı çıkamadım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…