- 3 Ekim 2012
- 2.434
- 2.339
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #42.641
Cnm kaşığa nasıl tepki veriyor. Olmadı sıfır akışlı biberonlar var ben onlarla alıştırmıştımBenim bebegim beni ısrarla reddediyor iyice biberon bağımlısı oldu şırınga le vereyim dedim ortaligi ayaga kaldiriyor aglamaktan kipkirmizi oluyor napicam ben ya
Kızlar bugün Benin kız sapıttı 1.5 1 saate bir kalkıyor iki emiyor gerisi uyku ama uykusu hiç derin değil 5-10 dk ancak emiyor 3 saat uyuyan çocuğa beyler oldu bir de memeyi aranıyor veriyorum ağlayarak atıyor sonra memeye saldırıyor çok komik :) 2 dk sonra da uyuya kalıyor yanı dogdugundan Beri ilk defa bu kadar uyandı ve uyanık kaldı en Fazla 1/5 saat uyudu bugün
Normalde en az 2 saat uyurdu arkadasım buyume atağı dedi onunda çocuğu öyle olunca doktoru demiş sizinkiler de varmiudi böyle bsy 27 günlük olduk bugün
Aa onu duymadim onu da bakayim madem vallahi bezdim ya. Ben lohusa kaynanam brnden lohusa. Stresten eşime bagirdim o da bama karsilik verdi naptim ben sana diye. Kaynana düştü aramiza sukretmeyi bilmiyorsunuz acikta misiniz kira mi veriyosunuz derdiniz de.... Anaaa ben şok konuyu nereye cekti anlamadim. Şimdi de bana tavırlı konusmuyor benle s......cacam böyle işe valla sinir etti beni. Sabir cekip duruyorum bakalim nereye kadarCnm kaşığa nasıl tepki veriyor. Olmadı sıfır akışlı biberonlar var ben onlarla alıştırmıştım
Ayy geliyo bebis. Hayirli saglikli dogumun olsun canim kolayca al kucagina insallahKızlar sanırım suyum geldi hemen gitmeli miyim sizce
Normal evet. Korka korka gidicem ben sanirim sancim olsa da olmasa da. Engelleyebilcegimi sanmiyorum o korkuyuEvet normal dimi o korkusonuçta bi candan bi can çıkarıyoruz kadınlar olarak ne eli öpülesi canlılarız beh zaten kabullendim artık hangi şekil olursa doğumu ama onca suni sancıyı yedikten sonra sezeryan olursam o koyar bana da dedim valla anneme de o anda birinize eğer saydırırsam alınmayın dogumdan sonra da agrım olacak gereksiz insan görmek istemiyorum kovarım dedim çünkü canim yanınca ağzımdan çıkanın da ayarı yoktur benim anneanem hatim indirir ben doğumdayken zaten bende sizlere bol bol edicem dua...ayyy bide ağlarım ben yaaa
Kızlar sanırım bebeğin doğmamasını fazlasıyla stres yaptım. Gece rüyamda görüyorum hep bebekle ilgili bişeyler. Gündüz de evde sıkıldım gezmeye filan çıkıyorum ama sonra beklentiye giriyorum belki bugün gelir diye ama yok belirti bile. 39+1 bugün. Haftaya pazartesi son günüm. Hem bebeğin kilo alması hem böbrek sorunum hem sezeryan olmak istememem bende stres yaratıyor. Geçen perşembe dr da yakınlaşmış gibi konuşunca beklentim iyice arttı. Her akşam bunalıyorum of puf yapmaktan içim daralıyor. Ne yapsam kendimi nasıl rahatlatsam bilmiyorum.
Bende öyle düşünüyorum ama annem eşim herkes erken yat diye taciz ediyorBu gece seni uyku tutmaz. Benide tutmamisti ordan biliyorum. Neyse benim sipada zaten gece uyumuyor. Aklina takilan birsey olursa konusuruz bol bol :)
Süreç çok çok normal. Bebekler en kolay yoldan beslenmeyi seçer ee biberonu görüncede onu ister tabi. Doktor bana doğasında beslenmek var ve şuanda biberonu tanıyor demişti. Senin göğsünden süt geldiğini bilmeli tek çözum bu. Ben şirıngayla yandna süt sıkıp göğsüme yaklaştırıyordum süt gelince yapısıyordu böyle böyle emmeye başlamistı. Pes etme 55 günlüktü bunu yaptığında hiç vazgeçmeden uğrastım. Sonrada 19 ay emdi kendi bıraktı ben 7 aylık hamileyken.Benim bebegim beni ısrarla reddediyor iyice biberon bağımlısı oldu şırınga le vereyim dedim ortaligi ayaga kaldiriyor aglamaktan kipkirmizi oluyor napicam ben ya
Benim bebegim beni ısrarla reddediyor iyice biberon bağımlısı oldu şırınga le vereyim dedim ortaligi ayaga kaldiriyor aglamaktan kipkirmizi oluyor napicam ben ya
İlk çocuğum da ben de kıskanmıştım ne zaman gitcen sen demiştim ama lohusayım diye ciddiye almadı neyse ki :))güzel anneler yetişemiyorum yazamıyorum sürekli uyu uyan tuhaf hallerdeyim.doğum yapan herkese sağlık la büyütmesini diliyprum. sarılık oldu kızım sürekli emzir uyan uyanmıyordu uyandırmaya çalış vs derken 15 günlük olduk . doğum yapmayan arkadaşlar var diye doğum hikayemi anlatmıyorum çünkü baya zorduAllah kolay doğum nasip etsin hepinize. sizleri seviyorum az yavaş yazın yahu yetişemiyorum canlar bir de sürekli ağlak hallerdeyim kendi annemden bebeğimi kıskanıyorum kafayı yedim sanırım ne olacak bu halim ya
Off ya valla korkuyorum iste inkar edemiycemAyy geliyo bebis. Hayirli saglikli dogumun olsun canim kolayca al kucagina insallah
Normal evet. Korka korka gidicem ben sanirim sancim olsa da olmasa da. Engelleyebilcegimi sanmiyorum o korkuyu
Hem artik dogsun istiyorum hem ödüm kopuyo yasancaklardan.
O aci aninda kimse alinmaz canim merak etme. 1 erkek 1 kadindaki dogum sahnesi geldi aklima, izlemediysen izle bi
Ben de canim aniden aciyinca gulme tutuyo ama o sanciyla ne tepki veririm hicbi fikrim yok bakalim nasil olcak
Cozum bulursan bi dde bana el at canimben de 39+1 oldum bugun. Kontrol de taaa cuma gunu. Belirtim de yok.
İki dakikalik uyku uyusam bile ruyada ya hastaneye gidiyo oluyorum ya doguruyo oluyorum. Kirdim kafayi iyice resmen. Hicbi aktivite de yapmak istemiyo canim. Ne geziyorum ne spor vs yapiyorum. Sen hic degilse vaktini bunlarla geciriyosun. Seviyorsan kitap okuyup film izleyip kafani dagitabilirsin.
Aklina milyon tane sey gelecek merak etme :) imdb puani 9.9 bu gecenin :)Bende öyle düşünüyorum ama annem eşim herkes erken yat diye taciz ediyorzaten ağrimda var alt tarafta oturup kalkmakta bile zorlanıyorum artik duşa girdim çıktım sürekli çiş geliyo yat kalk uyku kalmaz bende bide heyecan var zaten..suan heyecandan aklıma hiç bişey gelmiyo kafam çok karışık duygularım karışık ama aklıma bişey gelirse muhakkak unutmadan sorarım
S
sanirimHomely_angel baby drops vermişler canim bize normal dvit verdi doktor da Prof yanı anlamadım bende kullanmasam mi diye düşünmekteyim
Ayy geliyo bebis. Hayirli saglikli dogumun olsun canim kolayca al kucagina insallah
Normal evet. Korka korka gidicem ben sanirim sancim olsa da olmasa da. Engelleyebilcegimi sanmiyorum o korkuyu
Hem artik dogsun istiyorum hem ödüm kopuyo yasancaklardan.
O aci aninda kimse alinmaz canim merak etme. 1 erkek 1 kadindaki dogum sahnesi geldi aklima, izlemediysen izle bi
Ben de canim aniden aciyinca gulme tutuyo ama o sanciyla ne tepki veririm hicbi fikrim yok bakalim nasil olcak
Cozum bulursan bi dde bana el at canimben de 39+1 oldum bugun. Kontrol de taaa cuma gunu. Belirtim de yok.
İki dakikalik uyku uyusam bile ruyada ya hastaneye gidiyo oluyorum ya doguruyo oluyorum. Kirdim kafayi iyice resmen. Hicbi aktivite de yapmak istemiyo canim. Ne geziyorum ne spor vs yapiyorum. Sen hic degilse vaktini bunlarla geciriyosun. Seviyorsan kitap okuyup film izleyip kafani dagitabilirsin.
Bende öyle düşünüyorum ama annem eşim herkes erken yat diye taciz ediyorzaten ağrimda var alt tarafta oturup kalkmakta bile zorlanıyorum artik duşa girdim çıktım sürekli çiş geliyo yat kalk uyku kalmaz bende bide heyecan var zaten..suan heyecandan aklıma hiç bişey gelmiyo kafam çok karışık duygularım karışık ama aklıma bişey gelirse muhakkak unutmadan sorarım
Ben açılma icin yürürken pilates tıpuyla zıplarken çok kufur ettim aklıma seveyim normal Doğum diye tutturdum nok var şimdi acı cekiyorum aaaaa diye ne kufurler ettim ebeler varken :)
Senin sağlığın da önemli tabiki risk teşkil ediyorsa başka...kesinlikle çok değişik bi ruh hali inşallah ya kolay bi doğum olur...Eşime ablan filan arıyor her gün nasılsın var mı bişey bilmem ne, aramasın dedim. Bide bebek banyosunu içme suyuyla yapma mevzusu çıktı. Beni germesin her şeye böyle karışıp fikir mi belirtecek dedim. Daha doğmadan lohusa kafasına girdim galiba. Kayınpederim de her gelişinde bu yatağın cibinliği nerde diyor. Koymıcam cibinlik belki yazın koyarım dedim, aaa olur mu diyor. Bu yorumlar bana batmaya başladı.
Geçen haftalarda benim böbrek problemi çıkıp da dr haftaya alınır filan deyince ben direk ağlamaya başlamıştım. Hem gelsin istiyordum hem iatemiyordum. Değişik bir ruh hali. Allah yardımcın olsun, inşallah açılır da normal normal doğurursun.
Zamanla geçecek hormonlarimiz tavan yapmış vaziyette hepsi normale dönecek inşallah 05/02 sizinde galiba benim oğluş gibigüzel anneler yetişemiyorum yazamıyorum sürekli uyu uyan tuhaf hallerdeyim.doğum yapan herkese sağlık la büyütmesini diliyprum. sarılık oldu kızım sürekli emzir uyan uyanmıyordu uyandırmaya çalış vs derken 15 günlük olduk . doğum yapmayan arkadaşlar var diye doğum hikayemi anlatmıyorum çünkü baya zorduAllah kolay doğum nasip etsin hepinize. sizleri seviyorum az yavaş yazın yahu yetişemiyorum canlar bir de sürekli ağlak hallerdeyim kendi annemden bebeğimi kıskanıyorum kafayı yedim sanırım ne olacak bu halim ya
Kesinlikle canım artık kızımın sagligindan başka bi kaygım yokÖyle yap canım önemli olan ikinizin sağlığı. Bebeğine kavuşta gerisi önemli değil
Ahahaha ben cibinlik almadigim icin gecen hafta uyarildim kv tarafindan.Eşime ablan filan arıyor her gün nasılsın var mı bişey bilmem ne, aramasın dedim. Bide bebek banyosunu içme suyuyla yapma mevzusu çıktı. Beni germesin her şeye böyle karışıp fikir mi belirtecek dedim. Daha doğmadan lohusa kafasına girdim galiba. Kayınpederim de her gelişinde bu yatağın cibinliği nerde diyor. Koymıcam cibinlik belki yazın koyarım dedim, aaa olur mu diyor. Bu yorumlar bana batmaya başladı.
Geçen haftalarda benim böbrek problemi çıkıp da dr haftaya alınır filan deyince ben direk ağlamaya başlamıştım. Hem gelsin istiyordum hem iatemiyordum. Değişik bir ruh hali. Allah yardımcın olsun, inşallah açılır da normal normal doğurursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?