2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
stay strong26 mesajımı görmedin sanırım.sağlıkla al kucağına canım bugün sabah olmaz sana..çok güzel bi doğumun olsun.kolayca dogsun her şey istediğin gibi olsun..
Görmedim canım kacirdigim sayfalar var çoğunu yeni gördüm bildirimlere dönünce uygulamada tamamen cikiyo forumdan of sorma az sonra yatacağım ama uyumaya calısıcam bakalım uyurum umarım azcik aminn ınşallah canım kolay olsun hayırlısı diyorum artik sıra sizlerde artık darısı basiniza tez zamanda sizlerde saglikla doğurun inşallah hepinize dua edicem

Amin inşallah canım hepimis saglikla alalim...benim de bugun bi değişiklik var sanki sancim var kasiklarda bi de kasılma oluyor takipteyim bakalım. Yanlış alarm veriyor çünkü çoğu zaman...

Kizlar mesajini gözden kaçırdığım varsa özür dilerim uygulamadan actigim için ekran yan dönünce çıkıyor bu sayfadan sonra kaldığım sayfayı unutuyorum..bildirime girincede geri deyince aynı yere gelemiyorum geri hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim Rabbim geride kalanlara da tez zamanda sağlıklı kolay doğumlar nasib etsin inşallah

Amin inşallah canım hepimis saglikla alalim...benim de bugun bi değişiklik var sanki sancim var kasiklarda bi de kasılma oluyor takipteyim bakalım. Yanlış alarm veriyor çünkü çoğu zaman...
Evet yanlış alarm veridigi çok oluyor ama gerçek doğum sancılarınin sinyali olabilir bugün onu anladım farklı benimde bugün şuan yok ama felaketti oturamadim bile anlam veremediğim ağrılardı daha önce böyle olmamisti

Kucağına alicaksin sonunda canım yarin bu saatlerde opup koklucaksin hadi sağlıkla gelsin inşallah .darisi bizim başımıza artık kaç kişi kaldık şurda....
Aynen canım yarın yanimda yatiyo olcak hastahanede ama kaç saat sürecek doğum bilmiyorum valla sanırım 6 kişi falan kalmış oluyo inşallah tez zamanda herkes kavuşsun saglikli kolay şekilde

Aynen canım yarın yanimda yatiyo olcak hastahanede ama kaç saat sürecek doğum bilmiyorum valla sanırım 6 kişi falan kalmış oluyo inşallah tez zamanda herkes kavuşsun saglikli kolay şekilde

Gözünü çok da korkutma, evet çok basit bir iş değil ama zorlandığın anda gözünü kapat ve bebeğinle konuş içinden. Bu işi ikinşzbaşaracaksınız. Emin ol bebeğin de ne yapması gerektiğini çok iyi biliyor. Sakin ol, nefes almayı unutma, vücudunave bebeğine güven. Sonrası ıngaaaaaa diye kucağında inşallah.

Sen bu heyecanla sabaha kendin doğurursun bence çünkü kime ertesi gün için gün verilse hastaneye gitmesine bi kaç saat kala ya sancılandı yada suyu geldi
Ağzın bal yesin inşallah ama nerdee ayaktayken yani içerde tv izlerken çok agrım vardı şimdi geçti yatınca hiç sanmam kendi geleceğini :)sevindim bende sancim geliyo diye ama öyle az aralikli değil düzenli de değil suyum gelse mecbur da sancı işini anlamadım zaten ben hiç

Boşver hiç düşünme orasını. Allah izin verirse yarın bu saatlerde miniğini öpüp kokluyo olcaksın yanı başında uyuyo olcak onları düşün

Ay ne guzel anlattın valla hırs geldi içime sakin olmak aslında evet çok önemli o anda ama basaricam o sesi duyana kadar da acı yok rocky yapamaz diye düşünen varsa bizimkilerden onlara inat yapicam..Allah hepinizden razı olsun kızlar iyiki varsiniz yarin kendimi toparlar toparlamaz yazarım ilk iş hepinize hayırlı geceler

Boşver hiç düşünme orasını. Allah izin verirse yarın bu saatlerde miniğini öpüp kokluyo olcaksın yanı başında uyuyo olcak onları düşün
En kolay rahatlama sağlayan şey o zaten onu düşününce rahatlıyo insan öpüp koklamak bakalım benden nasıl bişey meydana gelecek

Solomombaby diye yenidoğan kangurusu varmış bilgisi olan var mi kanguru mu alsam ağlayınca tepinince nasıl oluyor ki acemi anne cahilliği:)

Cnm kanguruyu deneyeceksen mutluyken dene alissin yoksa banamisin demez seveceksede sevmez. Solomomu cok duydumda ergonomik olmasin onenli. Momfortbaby olabilurde yenidoğan aparati varmi bilmiyorum

Bizim yine başladı ağlama krizlerimiz. Çok ilginç ama 1 aydan sonra kolik olduk sanırım
Cnm kolik icin bebegin 40 haftsi bitip 10 gun gectikten sonra olur diyollaa :))

En kolay rahatlama sağlayan şey o zaten onu düşününce rahatlıyo insan öpüp koklamak bakalım benden nasıl bişey meydana gelecek
Hertürlü bize dünyanın en güzel bebeği gelir zaten beni de rahatlatan tek düşünce o. Kucağıma alacağım kısım. Sanki saatlerce uğraşıp çıkaracak baskası gibi doğumu hiç düşünmüyorum

iyi geceler kızlar, bu gece ilk defa uyuyamıyorum. kasıklarıma yerleşmiş geçmeyen bi ağrı var, uzandım ama o kadar canım yandı ki, kalktım ben de,duşumu aldım. bugün afedersiniz 4-5 kere çıktım büyük tuvaletime. ne oluyor anlamıyorum. boşa heveslenmek de istemiyorum ama ilk defa çok zor yürüyorum bugün duygular karışık

Kilo alımları nasıl oldu canım... kilosu az olanlar çabuk toparlarmış deniyor ya... merak ettim..

Bugün benimki de böyle durduramiyorum. Ustelik bugün gazını da cıkarabiliyorum. Daha rahat etmesi gerekirken pek huzursuz. Zor uyuyor ama hemen uyanıyor. Ve çok ağlıyor.
Bebeklerin belli haftalarda büyüme atakları olurmuş... 3_4 gün yada 1 hafta kadar sürermiş bu durum.. ondan olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…