2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben de aynıyim çok wcye gittim. biraz uyumuşum yarım saat once kalktım hala sancım var kasiklarda 10 dkda bir falan oluyor sanki...kendimi dinliyorum resmen şu an...sen ne durumdasin simdi

Ben de aynıyim çok wcye gittim. biraz uyumuşum yarım saat once kalktım hala sancım var kasiklarda 10 dkda bir falan oluyor sanki...kendimi dinliyorum resmen şu an...sen ne durumdasin simdi
ben de şu an kendimi dinliyorum. anlamadığım şey şu : hiç gitmeyen bi ağrı zaten var ama ar ara gelip şiddetlenen bişey de var, ayırt etmeye çalışıyorum. bakalım kaç dk da bir gelecek. doğum sancısı mı anlamadım ben, belki başka bi problemim vardır

Uyanik olan var miiiii? Buyume atagi mi nedir her ne haltsa benim minnak yaklasik 4 saattir memede. Uyuyo uyaniyor emiyor gaz cikariyor, yerine hatirdigim anda ortaligi yikiyor.4 saat meme normal mi? Doymasa aglamaya devam eder diyorum. Kucaktan inince aglama krizi geliyor. Normal mi sizce?

Benimki de dün öyleydi canım yerine koyduğum anda ağlıyorsu sürekli meme gaz çıkarma şeklinde kısır bir döngüye girmiştik bu gece uyumadan gaz damlası verdim ondan mıdır nedir biraz sakinleşti

Ay aynen öyle oldu

Midesi buyuyordurr bizimde oldu birkac kez :) 5 7 ile 10 12. Gunler arasi olur demisti doktor.
Bizde ayaktayızzzzz ses veren yokmu????
Ben varim emik nöbetindeyiz emikcanimla

Emzirme sutyeni filan takiyormusun . Ben gunduzleri atletini giyiyorum geceleri cikariyorum geceleri baya sisiyor. Sanirim serbest kalinca daha iyi oluyor.
Takıyorum bende düne kadar şişiyordu dün bir indi şimdi bildiğin sallanıyor gibi dolu değil gibi ama emince baya geliyor

Takıyorum bende düne kadar şişiyordu dün bir indi şimdi bildiğin sallanıyor gibi dolu değil gibi ama emince baya geliyor
Memeler fora moduna gec. Bana hastanede emzirme sutyeni takma demislerdi sut kanallarina baski olmasin diye. Ben sutyen takmadim hic atlet kullaniyorum sadece onda bile fark ediyor
Geceleri cikarinca memeler full doluyor gibi geliyor. Dene bir.

Bende uyandım ama elimin ayağımın kaşıntısından. Son dakika kolestaz mı oldum nedir, deli gibi kaşınıyorum.

Memeler fora moduna gec. Bana hastanede emzirme sutyeni takma demislerdi sut kanallarina baski olmasin diye. Ben sutyen takmadim hic atlet kullaniyorum sadece onda bile fark ediyor
Geceleri cikarinca memeler full doluyor gibi geliyor. Dene bir.
Bende öyle yapayım çıkarınca mesela o boş halimle bile tshirt baya ıslanıyor dur bakalım bir deney yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…