2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Memeler fora moduna gec. Bana hastanede emzirme sutyeni takma demislerdi sut kanallarina baski olmasin diye. Ben sutyen takmadim hic atlet kullaniyorum sadece onda bile fark ediyor
Geceleri cikarinca memeler full doluyor gibi geliyor. Dene bir.
Ama sutyen takmadan pedi nasil koyucaz. Benim ara ara akma oluyor.atlet giymek lazim o zaman

Beni bu minik kızım bi gün kalpten göturecek Kızlar sizin bebekleriniz de kusuyor mu sık sık?
Gazı oldugunda,hıçkırık tuttugunda, uykuya dalmak icin sürekli meme istiyor,emzik de almiyor.boyle olunca fazla geliyor emdigi ve surekli kusuyor.kusunca bazen soluk borusuna kaciyor nefes alamiyor beni aliyor bi panik.nefes aldigini gorsem de icim rahat etmiyor.2 defa komsuya goturdum panikle.yakinda tüm siteye rezil olcam

Seninkini de görmemişim canım açılma yoktu malesef
Olsun canim hayirlisi olsun hakkinda insallah. Benim de acilma olmayinca sunniye de cevap verecegim bell degildi çünkü alttan muayenede bile cokk kasiliyordum. Büyük bur sıkıntı içinde basladigim gün sezaeyen de olsa mutlu bitti canım. Insallah senin icin en guzel dogum sekli neyse o olur kuzum

Kuzum süt bebegin agzina damliyor zaten çekip cikarmakla zahmet etmesine gerek yok ki göğüs ucum da var. Ama emmek yerine damlayan sütü yaliyor kedi gibi. Gulsem mi aglasam mi şaşırdım ben bu cocuga

Kizlar sadece 1 saat uyudum. Yine aglamaya basladi meme-memede uyuma- kaka dongusune devam. Yerine koyunca ortaligi kaldiriyor.doymuyor olsa memede de uyumaz dimi? Kv diyo ki ya kucak arsizi yaptiniz ya da doymuyor. Daha 5 gun once dogan bebek kucak arsizi olur mu? Bilmiyorum cok kotu durumdayim.

Insallah benimki de alir memeyi kuzum bebekten cok etraftaki insanlarin yorumlari yipratti beni. Gogsumden süt bolca geliyor masallah hep ped koyuyorum. Bebegin dudaklarina degdigi anda akmaya basliyor ama dedigim gibi minik kedicik yalayip duruyor ama meme ucunu tutmuyor sonra sinirlenip basıyor cigligi kan ter icinde kaliyor

aynen vallahi okadar uğraşıcaz dimi çirkin bişey çıkmasıda mümkün değil

Canim biz de yasadik ayni durumu bi kac defa hem de sanirim normal bi durum

Benim ki de kusuyor canım arada hatta fışkırtıyor hortum gibi fazla emince sütü oluyor maalesef

Canim biz de yasadik ayni durumu bi kac defa hem de sanirim normal bi durum
Gercekten mi yaa insallah bu gece tekrarlamaz. Cok tesekkurler cevabin icin icimi biraz olsun rahatlattin. Bebegimle ugrasmak inan hic sorun degil gerekirse kac gece sabahlarim ama evdekilerin yorumlari beni cildirtiyor.

Benim yine geçmiş ki uyumuşum...Halbuki ne çok agrimisti. ..şimdi yine hafif var belki önümüzdeki 1 2 gün içinde olcaktir hazırlıktir...artık bişey demicem hep yanlış cikiyor

Yok ya ne kucak arsızı ilk 3 ay olmazmış dr harvey karp ın dediğine göre bebek istediğinde kucağınıza alın diyor benm annemde dün bu kucakcı olmuş dedi ama ne bilsin küçücükler onlar için önemli olan anne kokusu

Merhaba arkadaşlar
Benim çirkin kızımın göğüsleri şişmilti gecem haftadan Doktoru hiç dokunmayın ovmayın dedi tutmadık
Tün bi gördüm sağ memesi daha da şişmiş kızarmış ve sertleşmiş o korkuyla acile geldik enfeksiyon için kana bakıldı kanda birşey çıkmadı ultrasonla bakılması gerekiyormuş şimdi poliklinikte sıra bekliyoruz
Kesik atıp iltihaplı mı akıtılıyormuş ben de yaşamışım bebekken doktor kesmiş göğsümü akıymış iltihabı ay ne bilim çok korkuyorum böyle ilerlemiş halini gören duyan var mı

İlk defa görüyorum canım ya çok geçmiş olsun :/

Kuzum süt bebegin agzina damliyor zaten çekip cikarmakla zahmet etmesine gerek yok ki göğüs ucum da var. Ama emmek yerine damlayan sütü yaliyor kedi gibi. Gulsem mi aglasam mi şaşırdım ben bu cocuga
İlginç canım ya kolaya alışmış bebiş o yüzden galiba zahmet etmiyor emmeye yaramaz :) Face de falan emzirme sanatı diye grup var belki tecrübeliler yardımcı olabilir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…