2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
oyy kıyamam yaa yerim, eskiler ovarmış aslında süt tutmasın diye mi neydi, şimdilerde ovmayın deniliyor, bilmiyorum bazen eski kadınlar daha iyi bakıyormuş gibi geliyor yaa, kafam karışıyo, yavrum benim inşallah hemencik düzelir, canım benim

Bence 1 2 güne normale dönecek.. doymasa memede de ağlar bence... kaç günlük oldunuz.. gaz sancısı değilse büyüyor bence.. bizimde 2 3 gün oldu dün gayet normaldi... bugün nasıl olacak bakalım

Çok çok geçmiş olsun... çabucak iyileşsin inşallahhh

İyi canım şükür öyleymiş gerçekten hızlı büyüyor 1 ayda 1,5 kilo aldı :)
Hay maşallahhh.... allah nazardan korusun... ben iki de 2.5 kilo doğdu. 36 haftada. Bugün 21 günlük bakalım bizde kilo alırız inşallahhh.. abimiz kiloluydu ondan mı nedir bu kız bana çubuk kraker gibi geldiii

Ben hiç duymadım canım Kıyamam bebise geçmiş olsun

İlk defa görüyorum canım ya çok geçmiş olsun :/

Çok çok geçmiş olsun... çabucak iyileşsin inşallahhh

Ben hiç duymadım canım Kıyamam bebise geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim kızlar ben bu korkuyla doktora gittiM hemen sabahtan girdik doktorun yanına doktor soydu bebeği bir baktık kızarıklık şişlik gitmiş kendimi yalancı gibi hissettim doktora fotoğraftan gösterdim O da haliyle olabilir böyle dedi gönderdi bizi :)))
İki gündür Allaha şükür yok yere git gel git gel yapmışız hastaneye teşekkür ederim hepinize demekki hakikaten dokunmadan geçiyormuş

Ay kiyamam yavrum bnm ya cok geçmiş olsun Allah şifa versin

Bebeklerin belli haftalarda büyüme atakları olurmuş... 3_4 gün yada 1 hafta kadar sürermiş bu durum.. ondan olmasın

Baya atak geciriyor gerçekten gece ağla ağla surekli açtı. Surekli emzirdim. Uyumadı. Şimdi de hic kendi degilmis gibi uyuyor, ben deli çıkacağım bu süreçten herhalde

Geçmiş olsun canım, baya kızarıklık filan geçmişti yani şaka gibi. Bende olsam kapıp götürürdüm doktora. Allah korusun hepsini, sağlık versin

Bizimki de bugün 1 haftalık oldu. Günü gününe tutmuyor. Geceden beri yatağına koyduğum an uyanıyor. Belim sırtım çok ağrıyo. Güvenli bağlanma için kucağa almanın önemli olduğunu düşünüyorum. Bugünlerde geçecek deyip kendimi teselli etmeye çalışıyorum.

Benim bebegim beni ısrarla reddediyor iyice biberon bağımlısı oldu şırınga le vereyim dedim ortaligi ayaga kaldiriyor aglamaktan kipkirmizi oluyor napicam ben ya
Canim bir yandan parmak bir yandan şırıngayı vermeyi dene istersen işaret ya da serce parmağını ağzına sokup damağına değdiriyorsun yandan da şırıngayla veriyorsun biz eşimle yapıyorduk ama emzirme danışmanı Anakucagina yatırıp kendinde yapabilirsin demisti ben yapmadım onu uçla emmeye başladım bir de Homely_angel onerdifi bi sitede emzirme tekniği vardi inçe serum hortumu parmağına bantliyorsun parmağınla uyandıkça o cekiyor bi ucunu da biberona koyuyorsun dur sana link atayım

http://www.lllturkiye.org/2015/09/emzirme-destekleyici-sistem.html?m=1
Benimki de ucu yalıyor ağzını açmıyor iki ucu bık bekliyor basiuor ağlamayı

Çok şükür sağlıcakla kavuşmuşsun bebisine kuzum ne zaman isterlerse o zaman geldiler cidden sipalar

Kayınvalideyi gönder ben 2 gün kendi anneme dayanamadım yalnızlık yorucu ama en iyisi

Kuzum ben her meme öncesi deniyorum ama agzini açıp cekmiyor sütte geliyo ağzına da sikiyorum yok banamisin demiyor silikonu hissedince kocaman acıyor cekiyor enikliyor hemen mememi bi cekse ucumda çıktı fındık kadar olamasa ağzına tüm hareyi ittiriyorum ama banamisin demiyor mememi c şeklinde sisirip dolgun şekilde de ittiriyorum yine emmiuir iki çekip bırakıyor ona da çekme denirse
Çok geçmiş olsun canım bizimki de dahada sisti anlamadım ne zaman inecek

Kızlar bizim doktor biogaia vermedi benim eltimin kendi çocuk doktoru onermis onlara çocuğu küçükken tekrar sordu doktor önerdi 12-2 arası öğlen versin 5 damla demiş onlarda öyle onermis 4. Gün bugün 12-2 arası veriyorum bazen 12 bazen 2 e çefrek kala
Ama anladığım kadarıyla geceye etkisi geçiyor çünkü yine gece 12 1 de ve sabah kaldırdığım da 5 de gaz sancısı gitmiyor dün 1.5 ondan önceki gün 2 saat ikindi Gazi çıksın diye uğraştık çıkmadı bile galiba sizdi mizirdanjrken acaba akşam mk damlatsam diyorum bilemedim bugün kendi doktorumuza gidecektik gerçi sarılık olduğunda yattığımız hastanenin takip eden doktoru degistirexegim aylık olunca ona da soramıyorum cünkü telefonunu vermiyormuş gidemeyince soramadım
Nette araştırdım uykudan önce verin diyen doktorlar olmuş öyle Yazan’lar var ne yapsam bilemedim

Bizim ev 22 derece 23 derede kızlar kolsuz yanda yarım çıtçıtlı body üstüne uzun kollu body alt çorap giydiriyordum üstüne battaniye basende üstüne tulum ve battaniye giydiriyorum
dün kv ayaktan soguk alıyor olabilir demiş eşime bir kat daha giydirin demiş
Yattığımız oda baya sıcak oluyo iki zıbın bi alt battaniye yetiyor ama aksama kadar salondayım salon da odaya göre serin yelek giydiriyordum tulum giydiriyordum
Dün eşim öyle duyunca iki çıt bi kısa kol bi ucun body iki alt çorap bir de tulum giydirdim
Çok mu giydirdim ki ben pijamayla evde geziniyorum bazen sabahlık geçiriyorum şimdi kendi iç çamaşırlarımız bir pijama düşününce kızında iki zıbın giydiriyordum bi üstünü giydirin dediklerinden tulum da ekledim ama iki alt giydirmek çok mu olmuş siz kaç kat giydiyorsunuz
Kaynananın dedigi gibi acaba üşüyorda mi gazlanıyor bu çocuk diye dusunmeye basladim gerçi hiçbir üşüme belirtisi görmedim
Ben bilerek de kat kar giydirmiyordun uyku halinde olduğundan genelde sarılık yüzünden sıcaktan iyice uyanmaz diye giydirmiyordum

Oha naptiniz bacim sis cocuk isilik dokecek.
Ben bi ic zibin ustune tulum giydiriyorum o kadar. Tulum ayakliysa ilave corap giydirmiyorum. Ancak ayaksizsa giydiriyorum.sapka eldiven filan zaten taktirmiyor.

Ben akşama doğru veriyordum. Gece daha çok sancısı oluyor diye. Ama hep aynı saatte veriyordum. Bizim doktor hergün aynı saatte olması önemli demişti.

Çok giydirmişsiniz ne ettiniz, ben bir cıtcıtlı bir tulum giydiriyorum sapka eldiven yok banyo yaptirdımsa 1 2 saat şapka takıyorum. Ayaklı hep kıyafetler çorap giydirmiyorum.

Bide emzirirken battaniye almıyorum ama yatıyorsa battaniyeye sarıyorum.

Benim yine geçmiş ki uyumuşum...Halbuki ne çok agrimisti. ..şimdi yine hafif var belki önümüzdeki 1 2 gün içinde olcaktir hazırlıktir...artık bişey demicem hep yanlış cikiyor
aynen. ben de ah uh yattım, az bişey uyuyabilmişim. bebek kafasını sağ kasığıma dayadı sanırım o ağrı yaptı. ama sen daha yakınsın, hadi bakalım, inşallah güzellikle gelsinler

Cok fazla giydiriorsun.nasil alistirirsan oyle giderki,senin yaptigin abarti bence:)
Ben ince uzun kollu alti citcitli icine giydiriorum,ustune kumas uzun kollu bacakli tulum ve patik. Emzirirken ve yatirirken ince battaniye ortuyorum. Yeterli oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…