2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
evet, bu konuyu ben de araştırmıştım, kucağa alışmak diye bişey yokmuş kızlar, özellikle ilk 3-5 ay hiç yokmuş, bebek anneyle ne kadar temas, o kadar güven, duygusal gelişim, sevgi bağı... bebeciğin kimi var anası babasından başka. sarılcaz tabi. ha bu arada şımartmaya prenses muamelesine de karşıyım, yer poposuna şevkatli bi pıt pıt büyüyünce, şımarmasınlar, nazlanmasınlar, o ayrı

Kardiyoloji randevumuzdan geldik kalbinde iki delik varmış prensesimin prematüre bebeklerde sık görülen bir durummuş , doktor kapanma aşamasına gelmiş ilaca gerek yok kilo aldıkça kapanır büyük ihtimalle dedi.. Tabi anne yüreği benim kafam kazan oldu şuan da inşallah kapanır

Geçmiş olsun Allah şifasını versin inşallah bir an önce düzelir

Mustela bariyer kremini kullanan var mı kremi sürdükten sonra kızımın derisi soyuldu cildi de pek hassas değil

Bizim ev 23/24 derece uzun kol çit çitli body altına tek pijama üstüne de alt üst takım giydiriyorum çorabı da altındaki ilk pijama üstüne giydiriyorum çorabı doğrudan ayağına giydirince hep çıkıyor ve ısıtmıyor gibi geliyordu .. ve penye battaniyeye sariyorum yarım kundak .. çok sıcak olunca isilik olur zaten
Ayakları karın bölgesi sıcak olsun yeter aslında ama işte buyuklere anlatılmıyor el ayak ve burun en son kas gelişimini tamamlayan bolgeler olduğunu ..
Ense sıcaklıgi ile kulak memesine bakıp üşüyüp usumedigi anlaşılırmis aklıma gelenler bunlar :)

Canim benim ben cevap yazasiya kadar insallah kucagina almissindir bile yavrunu saglikla

Kisin ortasinda cibinlik ne ise yarayacakmis ki acaba. Sinek olmaz bocek olmaz. Toz toplar anca. Yani ben oyle dusundum su an. O tarafin ilk torunu mu canim? Biraz abartili ilgileniyolar ilk heves oldugu icindir belki ilgi alaka gosteriliyor kendilerince ama karsidakinin hali nasil, bubkadar ilgi istiyor mu acaba diye akillara gelmiyor genelde
Gobegi dusene kadar yikamayin der doktor buyuk ihtimal. Bunu soylersen israr etmez heralde. Nemli bezle silersiniz isrardan kurtulamazsan canim.

Bende uyandım ama elimin ayağımın kaşıntısından. Son dakika kolestaz mı oldum nedir, deli gibi kaşınıyorum.
Kontrolun ne zaman? Doktora bi sor istersen?
5 gunluk bebek kucak arsizi mi olurmus canim. Daha kendinden haberi yok minnakin. Yeni bi ortamda o da, kendini huzursuz hissediyordur. Bol bol al kucagina canim bence bu zamanlar. Op kokla misler gibi. Hem ilerde zaten sevdirmeyecekler kendilerini, goz acip kapayana kadar buyuyecekler hem de baglanma bag kurmayla ilgisi buyuk diye biliyorum.
Cok Cok gecmis olsun canim .iyi ki dokunmadan goturmussunuz direk.
Doktor kapanir dediyse korkma canim. insallah bi an once atlatirsiniz bunu da, kotu dusunme.

Canım ciddi olsa doktor hiç risk almaz direk kapanmaz veya kapanmayabilir derdi. Biliyorsun hep en kötüyü söylerler. Söylemediğine göre öyle bi ihtimal yok. Kilo alımı da iyi gidiyor maşallah, bir kaç aya daha da toparlanınca geçecektir. Allah korusun hepsini, ona emanetiz.

Kirasını verince rahatlayacak mı kadın terbiyesiz bu zanda onu mu kakıyo kafanıza. Cnm dr browns kullanmıştım sanırım. Biberonla verirken göğsünü de uyar akmaya başlasın göğsünden. Arada göğsünü ver. Zor süreç kolay değil. Ama sen delikanlı becerikli kızsın. Evelallah yaparsın sen.
cnm benimkini sıcak tutunca gazını daha iyi çıkarıyor. Uykusunda falan yapıyor kendisi. Uykusuda biraz daha uzun sürüyor. Acep büyükler ondan mı çok giydiriyorlar.

Ay bi bilsem ne bu ısrar. Yatak çirkin duruyor çıplak kalmış filan dese hadi olabilir diyicem de yok. İlk torun değil 2 erkek torun var, ilk kız olacak. Çok hevesliler çok ilgileniyorlar sağolsunlar Allah eksikliğini göstermesin de benim zaten canım burnumda. İyi niyetle de deseler kaldıramıyorum. İlk günlerde biz yeğenlerimi yıkadık, göbek için ilaç veriyor dr onu sürmüştük. Süreç uzamadan düşmüştü göbekleri. Bebeği rahatlatıyor yıkamak, bakalım dr ne derse onu yaparım.

Bu arada o senin için erken olabilir. Bide kadeh demişti kızlar. Medikalcilerde bebek kadehiydi sanırım. Nemessis

Bizim evde aynı. sıcaklık odadan odaya değişiyor 22 24 arası. Ben de uzun kollu çıtçıtlı badi üstüne bi kat altını da iki kat giydiriyorum. Bazen serin gelirse uyanıkken yelek giydiriyorum. Bu dereceye göre iyi bence diğer arkadaşların evi daha sıcak olabilir. Çünkü bazen ben bile yelek giyiyorum

Size bakıyorum da benim bebek ciplak sanirim sadece kisa kollu zibin ustune tulum giydiriyorum. Corap sapka vs sadece yıkayınca giydiriyorum.ev 26 27 derece filan bizim.

Üzülme canım benim çoğu bebrkte oluyo bu durum zamanla kapanıyo. Zaten kapanıyo demiş bak dr

Size bakıyorum da benim bebek ciplak sanirim sadece kisa kollu zibin ustune tulum giydiriyorum. Corap sapka vs sadece yıkayınca giydiriyorum.ev 26 27 derece filan bizim.
Evin çok sıcak canım benim ev yazın bile zor o sıcaklığa gelir:))) bi de mesela biz yorganla yatarkrn nasıl tek battaniyeyle yatırıyım diye düşğnğyorum ben yazık değil mi:)) bi kaç kat örtüyorum o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…