- Konu Sahibi Homely_angel
- #4.261
Bende dönmek istiyorum kusmalar bitmediii bi türlü amaGünaydın hamişcanlar
Nasılsınız iyisiniz inşallah ben iyiyim çok şükür
Pozitif halime döndüm şükür![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende dönmek istiyorum kusmalar bitmediii bi türlü amaGünaydın hamişcanlar
Nasılsınız iyisiniz inşallah ben iyiyim çok şükür
Pozitif halime döndüm şükür![]()
İnşallah canim inşallah:))) simdilik sorun yok gibi insallah sorunsuz gecer bu sefer.. HepimizinSağlıkla gelsinler de zamanın hiç önemi Yok :) içini rahat tut inşallah bu sefer alırsın kucağına o sana tutunuyor ben inanıyorum :)
Bunu söyleme bence.şükret.3haftadr hastanelik oldm kusmaktan.su içsem çıkıyo.sağlıklı olsamda bişiler yesem diye gün sayıyorum.tadını çıkar.berbat bişey haftalardr yatıyorum ve kusuyorum hayatm bundan ibaretBende iyim cnm çok şükür hala kendimi hamile gibi hisedemiyorum bir midem bulansaydı
oyy maşallahh yaa ne guzel bende bugun gıdıcem kısmetse ınsallah kalp atısını duyarızz yaaa![]()
Teşekkürler darısı size kızlarMaşallah ya çok güzel bir görüntü
Bende iyim cnm çok şükür hala kendimi hamile gibi hisedemiyorum bir midem bulansaydı
Merhaba canım ben şu an Haldun canova ya gidiyorum annem gilde kalıyorum tatil olduğu için kışın Gaziantep'e gidiyorum gideceğim asıl doktorum orada orada görev yapıyoruz çünkü. Ama doğum u Mersin'de yapmayı düşünüyorum içime Sinen bir doktor bulabilirsem sen kime gidiyorsunmaviucurtma33 selam sende mersindeymişsin:)hani doktora gidiyorsun
Bende dönmek istiyorum kusmalar bitmediii bi türlü ama![]()
Sade icebilirsin canim doktorum bana günde iki şişe sade maden suyu tüketebilecegimi söylemişti. Istersen içine limon da sıkabilirsinkızlar sabah sabah mide bulantımı soda hafifletiyor zararı varmı yudum yudum içiyorum iki üç saatte bitiriyorum
Merhaba, ben de araniza katilabilir miyim?![]()
Benim de öyle yaGünaydın kızlar kusmam hiç olmadı ama bu bulantı ne zaman geçecek acaba
dramamine diye bi ilaç verdi biraz hafifletti ama halen var malesef benimde eger geçmezse rahatlayamazsan iğne vericem dedi persembe gidicem tekrar bakalımbulanti ilaci ne verdi acaba bende pzartesi gidicem ins hafifler ilactan sonra 6 defa fena halde istifra ettim
Ben hamileleikte havuz uygun degil diye biliyorum. Mikrop kapabilirsin ama doktoruna sor istersen.Kizlar havuza gideceğim çok kararsizim bişey olur mu![]()
10 12 haftada tamamen bitiyor geneldeGünaydın kızlar kusmam hiç olmadı ama bu bulantı ne zaman geçecek acaba
maşallah ne güzel.. nazar değmesin beimde kızımda hiç bulantı kusmam yoktu bunda mahvoldum daha şimdiden , cok zorlanıyorum ,ama sağlıklı olsunda yapacak bişey yok annelik fedakarlık istiyor, tek üzüntüm kızımla ilgilenmekte zorlanmaya başladım allahtankı babası bu ara yardımcı oluyorBende bu sefer erkek hissediyorum cnm kızımdaki hamileliğimden çok farklı kızımda bulantısız günüm yoktu bunda daha giç bulanmadım tabi bu his sağlıklı olsunda hepsine razıyız
Cok geçmiş olsun. Ani hareketlerde oluyor böyle ne yazıkki. Sen bilinç altında yaşadin nolur korkma artık iyice azaldı riskgünaydın kızlar
gece evimizde ufak çaplı bir kaza oldu. gece yarısı duvardaki tencereler devrildi. fırlayarak uyandım yerimden. inanılmaz korktum ama. ve o an kramp girdi kasığıma ilk zaman ki gibi olmasada hala ara ara ağrım oluyor. sonrada sabaha kadarda kabusumda hep düşük yaptığımı kanamam olduğunu gördüm gördüm uyandım.![]()