2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar bebegıme ıkı gundur sarılıktan mama takvıyesı verıyorum sımdı uyurken cıkardı normalmi kızlar cıkarması?korktum kustu diye.

Ben de bu kanamaya taktım kafayı ya bugün 62. Gün ama hala peçeteye kan geliyor bir sıkıntı mı var acaba içerde zaten kansızım tükendi iyice hiç kesilmedim

Kızlar bebegıme ıkı gundur sarılıktan mama takvıyesı verıyorum sımdı uyurken cıkardı normalmi kızlar cıkarması?korktum kustu diye.
Çok normal canım fazlasını çıkarıyor bebek midesi rahatlasın diye her bebek her zaman kusabilir kötü bişey değil canım

Merhaba kızlar sağ göğsümü emince yutkunuyor bebeke ama sol göğsümde yutkunmuyor emzik gibi emiyor. Acaba sütüm mü yok elimle sıkınca süt geliyor. Nasıl anlayabilriim sütüm oldugunu. Doğum yaptıgım ilk zamanlar göğsüm sertti ama şiödi yumuşak. Bebeğim kakasını da günde 3 4 kez yapıyor.

Belki doyuyordur sıkınca geliyorsa bebek emince daha çok gelir , doyduğu için iştahlı çekmiyor olabilir ? İkinci memeden çekince ağlıyor mu ?
Bir de bir daha ki sefere solu ver sağı da emzik gibi emicek mi dene bakalım

Çişini ve kakasını yapan bebek doyuyordur canım göğüslerin yumuşak olması normal terbiye oluyormuş çünkü

Dediğini yaptım canım önce emzik giibi çektiğini verdim ama sonra diğerini verdim ikincisinde yutkundu

Ins canim.kilo almiyosa süt alerjisi testi mi yaptirsan acaba dicektim.cok agliyor diyosun ya acaba huzursulzugu gaz degil de ondan olabir mi ki diye Liviya
Kuzum zaten bni emmiyorki mama emiyo birde ikiniyo kip kirmizi oluyo gazini cikartamiyo cok zorlaniyo ikinmazsa baska rahtszligimi var diye düşünürdüm ama cok ikiniyobebegim kolik sanırım pazar gunu belli olucak

Kuzum zaten bni emmiyorki mama emiyo birde ikiniyo kip kirmizi oluyo gazini cikartamiyo cok zorlaniyo ikinmazsa baska rahtszligimi var diye düşünürdüm ama cok ikiniyobebegim kolik sanırım pazar gunu belli olucak
Yok canim süt alerjisi senin sütune alerjisinin olmasi degil.süt turevlerine olmasi kullandigin mamada da alerjen olanlara gore olmazsa o da rahatsiz eder.kilo aliyosa yoktur zaten alerjisi.arkadaslarin dedigi gibi bazi mamalar da cok gaz yapar

Bilmiyordum bunu canm Pazar gunu drya soylicem ne tahlil varsa yaptiricam insallah kilo alimi iyidir

Dediğini yaptım canım önce emzik giibi çektiğini verdim ama sonra diğerini verdim ikincisinde yutkundu
Anladım canım belki sol göğsünde süt azdır o zaman o yüzden az geliyor diye emmek istemiyor olabilir sen ısrarla o memeyi de ver düzelir belki aklıma başka sebep gelmedi

Insallah canim benim insallah. Önceden silikonu da istemiyorlardi şimdi şükür kabullendiler. Bunu kabullandiyseler zamanla memeyi de kabullenecekler inşallah

Boba 4g aldim ben ama daha denemedim. Sezaryen yaralari biraz gecsi. Diye bekliyorum. Zaten bugun gittim doktora. Dogumdan sonra cok hizli zayifladim. Dogum oncesi kilomdan 4 kilo eksigim suan. cilt alti yağ dokum gidince altinda ki suru atmis. Normalde icerde erirdi asiri zayiflamissin ondan olmus dedi.

Bnde bugun sabah merak ettim dilime bi damla aldim cok kotu tadi vzrdi acaba ondanmi emmiyo
Dunden beri neler yedin. Bence yarin sabahtan itibaren her yedigini not al. Tere roka tazE sogan dere otu sutun tadini acilastirir. Gun icinde sut iciyorsan o da gaz yapar bebegine. Bulgur mercimek baklagil yiyorsan yeme o da bebege gaz yapar.
Kolik ayni saatte bazlayip ayni saatte biten sebepssiz aglama krizine deniyor. Seninki bariz gaz sancisi. Is sende bitiyor. Dediğim gibi ne yiyorsun ne iciyorsun tek tek not al hem bizle paylas hem doktoruna danis belki gozden kacirdigin birsey vardir biz fark eseriz. Ben mesela kahvenin gaz yaptigini bilmiyordum o da yapiyormus.

Dun sucuk yemistim biraz aciydi istehem yok tek yedigim patates yemegi onun disinda canm bsy istemiyo hatta meyvelerden bile tiksindim ama her gun kahve içiyorum bn emizirmeyi basladigimdan basladi bu aglamalar demkki bnm yediklerimden kaynaklaniyo saol canm dediklerini yapicam simdi anladim neden cok gazi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…