- 21 Şubat 2017
- 1.380
- 623
- 43
- 41
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #43.221
Çok normal canım fazlasını çıkarıyor bebek midesi rahatlasın diye her bebek her zaman kusabilir kötü bişey değil canımKızlar bebegıme ıkı gundur sarılıktan mama takvıyesı verıyorum sımdı uyurken cıkardı normalmi kızlar cıkarması?korktum kustu diye.
Belki doyuyordur sıkınca geliyorsa bebek emince daha çok gelir , doyduğu için iştahlı çekmiyor olabilir ? İkinci memeden çekince ağlıyor mu ?Merhaba kızlar sağ göğsümü emince yutkunuyor bebeke ama sol göğsümde yutkunmuyor emzik gibi emiyor. Acaba sütüm mü yok elimle sıkınca süt geliyor. Nasıl anlayabilriim sütüm oldugunu. Doğum yaptıgım ilk zamanlar göğsüm sertti ama şiödi yumuşak. Bebeğim kakasını da günde 3 4 kez yapıyor.
Tamam canım çok çoo sağolasınÇok normal canım fazlasını çıkarıyor bebek midesi rahatlasın diye her bebek her zaman kusabilir kötü bişey değil canım
Çişini ve kakasını yapan bebek doyuyordur canım göğüslerin yumuşak olması normal terbiye oluyormuş çünküMerhaba kızlar sağ göğsümü emince yutkunuyor bebeke ama sol göğsümde yutkunmuyor emzik gibi emiyor. Acaba sütüm mü yok elimle sıkınca süt geliyor. Nasıl anlayabilriim sütüm oldugunu. Doğum yaptıgım ilk zamanlar göğsüm sertti ama şiödi yumuşak. Bebeğim kakasını da günde 3 4 kez yapıyor.
Dediğini yaptım canım önce emzik giibi çektiğini verdim ama sonra diğerini verdim ikincisinde yutkunduBelki doyuyordur sıkınca geliyorsa bebek emince daha çok gelir , doyduğu için iştahlı çekmiyor olabilir ? İkinci memeden çekince ağlıyor mu ?
Bir de bir daha ki sefere solu ver sağı da emzik gibi emicek mi dene bakalım
Kuzum zaten bni emmiyorki mama emiyo birde ikiniyo kip kirmizi oluyo gazini cikartamiyo cok zorlaniyo ikinmazsa baska rahtszligimi var diye düşünürdüm ama cok ikiniyobebegim kolik sanırım pazar gunu belli olucakIns canim.kilo almiyosa süt alerjisi testi mi yaptirsan acaba dicektim.cok agliyor diyosun ya acaba huzursulzugu gaz degil de ondan olabir mi ki diyeLiviya
Yok canim süt alerjisi senin sütune alerjisinin olmasi degil.süt turevlerine olmasi kullandigin mamada da alerjen olanlara gore olmazsa o da rahatsiz eder.kilo aliyosa yoktur zaten alerjisi.arkadaslarin dedigi gibi bazi mamalar da cok gaz yaparKuzum zaten bni emmiyorki mama emiyo birde ikiniyo kip kirmizi oluyo gazini cikartamiyo cok zorlaniyo ikinmazsa baska rahtszligimi var diye düşünürdüm ama cok ikiniyobebegim kolik sanırım pazar gunu belli olucak
Bilmiyordum bunu canm Pazar gunu drya soylicem ne tahlil varsa yaptiricam insallah kilo alimi iyidirYok canim süt alerjisi senin sütune alerjisinin olmasi degil.süt turevlerine olmasi kullandigin mamada da alerjen olanlara gore olmazsa o da rahatsiz eder.kilo aliyosa yoktur zaten alerjisi.arkadaslarin dedigi gibi bazi mamalar da cok gaz yapar
Anladım canım belki sol göğsünde süt azdır o zaman o yüzden az geliyor diye emmek istemiyor olabilir sen ısrarla o memeyi de ver düzelir belki aklıma başka sebep gelmediDediğini yaptım canım önce emzik giibi çektiğini verdim ama sonra diğerini verdim ikincisinde yutkundu
Insallah canim benim insallah. Önceden silikonu da istemiyorlardi şimdi şükür kabullendiler. Bunu kabullandiyseler zamanla memeyi de kabullenecekler inşallahOii masalah size
Aynen kuzum sağmak yorucu uçla da olsa emziriyoeum bende ama bazen oda bunaltıyor dökülüyor bi yerde gidince tutturmaya çalışmak zor oluyor ama buna şükür insallah meme alacaklari günlerde gelecek
Kuzum silikon uçla emzirmeyi dene istersen bir de mamani değiştir doktoruna bi sor
Sma önermişti biim doktor aldık bi kere kulalndim kaldı onunda süresi 1 aymış 40 lira verdik öyle duruyor evde boşu boşuna çöpe gidecek 2 gün sonra 1 ay dolacak yakınımda biri de yok ki verirdim kullanırdı haftalardır öyle duruyor boş boş
Canim şutunu sağıp ver bence süte alışırsa memeye de alışır gibime geliyor
Bir de emzik dene kuzum o attıkça sen tak ağındaydın elinle tuttu gerekirse 1 saat tut sma alışsın
Ay kıyamam. Bir abi iki fıstık ben nalları dikerdim. Allah yardımcın olsun cnmSelam olsun gece nöbetinden iki bebeyi emzir alt değiştir gaz çıkarmasini bekle sabah oldu bile sizde durumlar nasıl kızlar ne zamandır yazamıyorum buraya :)
Benim kız hiç gülmüyo. Ciddiyetle etrafını izliyo hasbamAyni be ya5 de uyandialt degisti emikledi gaz cikti uyusundiye bekliyorum. O da bana guluyor kahkahalarla. Klasik bir gece yani
Boba 4g aldim ben ama daha denemedim. Sezaryen yaralari biraz gecsi. Diye bekliyorum. Zaten bugun gittim doktora. Dogumdan sonra cok hizli zayifladim. Dogum oncesi kilomdan 4 kilo eksigim suan. cilt alti yağ dokum gidince altinda ki suru atmis. Normalde icerde erirdi asiri zayiflamissin ondan olmus dedi.Kanguru almaya karar verdim ama ne alsam bilmiyorum her marka Doğumdan itibaren kullanılır yazıyor ama güvenemiyorum kanguru şart oldu bize evimiz yokuşun basında arabayla çıkartırken zorlanıyor indiremeden ekmek almaya bile gidemiyorum ev iki katlı merdivenden elimde inerken korktuğumdan salona taşındık en azından kanguru alayım da beli baglad merdivenden inerim diye düşündüm
Önereceğiz marka var mk kızlar 1 aylık olduk
Silingi de becerebilir miyim bilemedim
Pek güvenli gelmedi oda bana
Dunden beri neler yedin. Bence yarin sabahtan itibaren her yedigini not al. Tere roka tazE sogan dere otu sutun tadini acilastirir. Gun icinde sut iciyorsan o da gaz yapar bebegine. Bulgur mercimek baklagil yiyorsan yeme o da bebege gaz yapar.Bnde bugun sabah merak ettim dilime bi damla aldim cok kotu tadi vzrdi acaba ondanmi emmiyo
Kolik ayni saatte bazlayip ayni saatte biten sebepssiz aglama krizine deniyor. Seninki bariz gaz sancisi. Is sende bitiyor. Dediğim gibi ne yiyorsun ne iciyorsun tek tek not al hem bizle paylas hem doktoruna danis belki gozden kacirdigin birsey vardir biz fark eseriz. Ben mesela kahvenin gaz yaptigini bilmiyordum o da yapiyormus.Kuzum zaten bni emmiyorki mama emiyo birde ikiniyo kip kirmizi oluyo gazini cikartamiyo cok zorlaniyo ikinmazsa baska rahtszligimi var diye düşünürdüm ama cok ikiniyobebegim kolik sanırım pazar gunu belli olucak
Hatmacığım yarışmaya nerden kalıyorsunSana nasil davranmislar igneye sokarkendemj cok acittilarr aii yaaa okuorumda gercekten korkuom yaa ama atlattin bak sukur
Dun sucuk yemistim biraz aciydi istehem yok tek yedigim patates yemegi onun disinda canm bsy istemiyo hatta meyvelerden bile tiksindim ama her gun kahve içiyorum bn emizirmeyi basladigimdan basladi bu aglamalar demkki bnm yediklerimden kaynaklaniyo saol canm dediklerini yapicam simdi anladim neden cok gazi varBoba 4g aldim ben ama daha denemedim. Sezaryen yaralari biraz gecsi. Diye bekliyorum. Zaten bugun gittim doktora. Dogumdan sonra cok hizli zayifladim. Dogum oncesi kilomdan 4 kilo eksigim suan. cilt alti yağ dokum gidince altinda ki suru atmis. Normalde icerde erirdi asiri zayiflamissin ondan olmus dedi.
Dunden beri neler yedin. Bence yarin sabahtan itibaren her yedigini not al. Tere roka tazE sogan dere otu sutun tadini acilastirir. Gun icinde sut iciyorsan o da gaz yapar bebegine. Bulgur mercimek baklagil yiyorsan yeme o da bebege gaz yapar.
Kolik ayni saatte bazlayip ayni saatte biten sebepssiz aglama krizine deniyor. Seninki bariz gaz sancisi. Is sende bitiyor. Dediğim gibi ne yiyorsun ne iciyorsun tek tek not al hem bizle paylas hem doktoruna danis belki gozden kacirdigin birsey vardir biz fark eseriz. Ben mesela kahvenin gaz yaptigini bilmiyordum o da yapiyormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?