2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Emiyor ama silikon ucla emiyor kuzum Allah razi olsun valla üstümden büyük bir yük kalktı. Emsin de ben silikon uca da razıyım sütüm kesilmesinden korkuyorum çeşme akarken testileri doldurmali:)))

Benim bebiste ister gaz sancisi ceksin ister aglasin boyle yatirinca sakinlesiyor.
Ayrica yeni dogmus bebem kucaga bana kokuma alismayacakta neye alisacak. Cok bencilce buluyorum kucaga alistirma diyenleri.Eki Görüntüle 2115148
Maşallah çk güzel görünüyorsunuz aynen kucakcı olacak diyenlerr sinir oluyorum hem olsa sen mi taşıyacaksın kucsğında benim yavrum benim kucağım

CAnm bnmki mamayla besleniyo gunde bi iez emiziriyorum ama emmedigi gublerde oluyo emizirmiyirum sayılır cok kotu gazi var bu bebisi ya
Cnm gaz varsa mamayi degistirmeyi denedinmi? Doktorun soyledigi bir mama mi yoksa sen mi tercih ettin? Belki ise yarar

Sütun mü gelmedi kuzum yoksa senden mi emmiyor. Aman saatli düzenli beslensin de süt olmasa mama var şükür
Sutum var tatlim ama yavrum emmiyo zorla gunde bi kez emiziriyorum onuda tuturana kadar kan ter icinde kaliyorum evet cok şükür mama var onunla besleniyo

Emzik alıyor mu? Almıyorsa ver derim beşiği sallanan i tercih et bı de gazlı bebeler sallanmayi sever rahatlatır tabi inşallah sallanma delisi de olmaz uyuduğu anda bırak sallamayi..

Benim bebiste ister gaz sancisi ceksin ister aglasin boyle yatirinca sakinlesiyor.
Ayrica yeni dogmus bebem kucaga bana kokuma alismayacakta neye alisacak. Cok bencilce buluyorum kucaga alistirma diyenleri.Eki Görüntüle 2115148
Oii masalah size
Emiyor ama silikon ucla emiyor kuzum Allah razi olsun valla üstümden büyük bir yük kalktı. Emsin de ben silikon uca da razıyım sütüm kesilmesinden korkuyorum çeşme akarken testileri doldurmali:)))
Aynen kuzum sağmak yorucu uçla da olsa emziriyoeum bende ama bazen oda bunaltıyor dökülüyor bi yerde gidince tutturmaya çalışmak zor oluyor ama buna şükür insallah meme alacaklari günlerde gelecek
Sutum var tatlim ama yavrum emmiyo zorla gunde bi kez emiziriyorum onuda tuturana kadar kan ter icinde kaliyorum evet cok şükür mama var onunla besleniyo
Kuzum silikon uçla emzirmeyi dene istersen bir de mamani değiştir doktoruna bi sor
Sma önermişti biim doktor aldık bi kere kulalndim kaldı onunda süresi 1 aymış 40 lira verdik öyle duruyor evde boşu boşuna çöpe gidecek 2 gün sonra 1 ay dolacak yakınımda biri de yok ki verirdim kullanırdı haftalardır öyle duruyor boş boş
Canim şutunu sağıp ver bence süte alışırsa memeye de alışır gibime geliyor
Bir de emzik dene kuzum o attıkça sen tak ağındaydın elinle tuttu gerekirse 1 saat tut sma alışsın

kızlar gün bizim kız 12 de bi kaka yapti hala yapmadi millet diyor 4/5 kez kaka yaoiyor diye bizimki 2 defa yapıyordu şimdi dünden beri hiç yapmadi böyle olan var mi aranızda

Sütun varsa elektronik sagma makinesi almalisin bence bir damla da olsa bebeğinin senin sütunu almasi cok daha önemli. Ben hep sagarak doyurdum mama bir haftadir iki kere falan verdim

Maşallah 41 kere çok güzelsiniz
Emzik alıyor mu? Almıyorsa ver derim beşiği sallanan i tercih et bı de gazlı bebeler sallanmayi sever rahatlatır tabi inşallah sallanma delisi de olmaz uyuduğu anda bırak sallamayi..
Ay sallanan besige alıştı mi çok zor oglumu gece boyu sallardim...Bunda sallanmayan tercih ettim bakalım o da zor olur mu..

KİZLAr premium çare kullanıyoruz ama Petek kısımları kaka yapınca poposuna yapışıyor çekerken agliyor Doğal olarak

eski premium çare daha güzeldi pamukluydu hamileyken almıştık onla sikinti yoktu ne zaman bitti Yenj bez aldık Petek’li seri yeni seriymiş cin mali sandım hatta eskisine göre öyle rezalet
Acaba diyorum pampers olanı mo alsam o nasıl ki kullananız var mi
Birbirinize indirim haberleri verelim kızlar önümüzde ki yıllar boyunca indirimlere ihtiyacımız olacak

kızlar gün bizim kız 12 de bi kaka yapti hala yapmadi millet diyor 4/5 kez kaka yaoiyor diye bizimki 2 defa yapıyordu şimdi dünden beri hiç yapmadi böyle olan var mi aranızda
Gunde 1 kez yapıyorsa sorun yoktur canim.ama 24 saat hic kaka yapmazsa yeyerince beslenemedigi anlamina gelir diyorlar. Cis durumu nasil?

Maşallah 41 kere çok güzelsiniz

Ay sallanan besige alıştı mi çok zor oglumu gece boyu sallardim...Bunda sallanmayan tercih ettim bakalım o da zor olur mu..
Benim kızım da sallanan delisi olmuştu ama hiç bir şekilde durduramıyorduk oğlumda sallanmaya alismamasi için ugrasacam ama hiç durmayan bı bebek olunca her çareye başvuruyorsun

Sütun varsa elektronik sagma makinesi almalisin bence bir damla da olsa bebeğinin senin sütunu almasi cok daha önemli. Ben hep sagarak doyurdum mama bir haftadir iki kere falan verdim
Tatlim ilk baslarda pompayla sutumu sagarak verdim cok şükür en onemli zamanlarda her gun 50 ccden sagiyirdum 16 gun hp sutumu de verdim ilk o agiz sutunu aldi cok şükür ama sonrada pompaylada sut cikmiuor siktigim zmnda sut yok ama bebegim agzina tutturdugum zmn fışkıra fışkıra sut geliyo zorla emiziriyorum insallah kesilmez sutum

Emizigi düşünüyordum canm bncede bni kurtaricim olur insallah hugun alim alistirim

Canm ilk baslarda hp silikon ucla emizirdim onuda tutmak istemedi yanlardan sut tasti sutum boşuna israf oluyo diye meme ucuma alistirmaya calistim sabahlari cok iyi tutuyo ucumu gun icinde istemiyo gunde bi kez emiziriyordum artik gece de vermeye cslisiyorum bazen emiyo bazen istemiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…