- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #43.181
Emiyor ama silikon ucla emiyor kuzum Allah razi olsun valla üstümden büyük bir yük kalktı. Emsin de ben silikon uca da razıyım sütüm kesilmesinden korkuyorum çeşme akarken testileri doldurmali:)))Bizimde var göz kapağında geçer dediler ama 1 ay oldu geçmiyor
Bizimde gece 1 e 2 e kadar her gün değil gün aşırı oluyor dün gece neler yatıysak agksdi sakinlestiremedik sanki etini kopardık kucağım da tenimde bile sakinleşmedi acaba diyorum o ara emzirmeye uyandırıyorum uykusunu mu kaçırıyorum sonunda gece sızdı
Bizimde giz kapağında sanki gunden güne biraz daha kırmızı oluyor gibi
Ay emiyor mu çok sevindim
Darısı bana insallah
Aynen canım artık sana da gün verir herlde. İnşallah biran önce başlar sancılarımızYok canım vermedi pazar aksami acile gel bebeğe bakalım dedi...pazartesi yine pokiklinige gel dedi belki o zaman bişey der
Maşallah çk güzel görünüyorsunuzBenim bebiste ister gaz sancisi ceksin ister aglasin boyle yatirinca sakinlesiyor.
Ayrica yeni dogmus bebem kucaga bana kokuma alismayacakta neye alisacak. Cok bencilce buluyorum kucaga alistirma diyenleri.Eki Görüntüle 2115148
Cnm gaz varsa mamayi degistirmeyi denedinmi? Doktorun soyledigi bir mama mi yoksa sen mi tercih ettin? Belki ise yararCAnm bnmki mamayla besleniyo gunde bi iez emiziriyorum ama emmedigi gublerde oluyo emizirmiyirum sayılır cok kotu gazi var bu bebisi ya
Sutum var tatlim ama yavrum emmiyo zorla gunde bi kez emiziriyorum onuda tuturana kadar kan ter icinde kaliyorum evet cok şükür mama var onunla besleniyoSütun mü gelmedi kuzum yoksa senden mi emmiyor. Aman saatli düzenli beslensin de süt olmasa mama var şükür
Mamadan olabilirmi canm doktor soyledigi mamayi kullaniyorum hipp Aptamil kullanmwyi düşünüyorum bi dr la konusimCnm gaz varsa mamayi degistirmeyi denedinmi? Doktorun soyledigi bir mama mi yoksa sen mi tercih ettin? Belki ise yarar
Emzik alıyor mu? Almıyorsa ver derim beşiği sallanan i tercih et bı de gazlı bebeler sallanmayi sever rahatlatır tabi inşallah sallanma delisi de olmaz uyuduğu anda bırak sallamayi..Cocuguna tek basina bakan arkadaslar nasil basariyirsunuz bn sabahtan beri agliyorum bebegim bir haftadr hp agliyo bugunde saat 5 ten beri uyanik agliyo bu saate kadar kahvalti bile yapamadım cok agliyo annm gideli 4 gun oldu 4 gundur perisan haldeyim esimin ailesi eskiden yemk var desen toplu toplu gelirlerdi suan bi Allahin kulu arayip sormuyo dahi bebegim agliyo birlikte agliyorum nasil bakicam tek basima
Oii masalah sizeBenim bebiste ister gaz sancisi ceksin ister aglasin boyle yatirinca sakinlesiyor.
Ayrica yeni dogmus bebem kucaga bana kokuma alismayacakta neye alisacak. Cok bencilce buluyorum kucaga alistirma diyenleri.Eki Görüntüle 2115148
Aynen kuzum sağmak yorucu uçla da olsa emziriyoeum bende ama bazen oda bunaltıyor dökülüyor bi yerde gidince tutturmaya çalışmak zor oluyor ama buna şükür insallah meme alacaklari günlerde gelecekEmiyor ama silikon ucla emiyor kuzum Allah razi olsun valla üstümden büyük bir yük kalktı. Emsin de ben silikon uca da razıyım sütüm kesilmesinden korkuyorum çeşme akarken testileri doldurmali:)))
Kuzum silikon uçla emzirmeyi dene istersen bir de mamani değiştir doktoruna bi sorSutum var tatlim ama yavrum emmiyo zorla gunde bi kez emiziriyorum onuda tuturana kadar kan ter icinde kaliyorum evet cok şükür mama var onunla besleniyo
Sütun varsa elektronik sagma makinesi almalisin bence bir damla da olsa bebeğinin senin sütunu almasi cok daha önemli. Ben hep sagarak doyurdum mama bir haftadir iki kere falan verdimSutum var tatlim ama yavrum emmiyo zorla gunde bi kez emiziriyorum onuda tuturana kadar kan ter icinde kaliyorum evet cok şükür mama var onunla besleniyo
Maşallah 41 kere çok güzelsinizBenim bebiste ister gaz sancisi ceksin ister aglasin boyle yatirinca sakinlesiyor.
Ay sallanan besige alıştı mi çok zor oglumu gece boyu sallardim...Bunda sallanmayan tercih ettim bakalım o da zor olur mu..Emzik alıyor mu? Almıyorsa ver derim beşiği sallanan i tercih et bı de gazlı bebeler sallanmayi sever rahatlatır tabi inşallah sallanma delisi de olmaz uyuduğu anda bırak sallamayi..
Gunde 1 kez yapıyorsa sorun yoktur canim.ama 24 saat hic kaka yapmazsa yeyerince beslenemedigi anlamina gelir diyorlar. Cis durumu nasil?kızlar gün bizim kız 12 de bi kaka yapti hala yapmadi millet diyor 4/5 kez kaka yaoiyor diye bizimki 2 defa yapıyordu şimdi dünden beri hiç yapmadi böyle olan var mi aranızda
Benim kızım da sallanan delisi olmuştu ama hiç bir şekilde durduramıyorduk oğlumda sallanmaya alismamasi için ugrasacam ama hiç durmayan bı bebek olunca her çareye başvuruyorsunMaşallah 41 kere çok güzelsiniz
Ay sallanan besige alıştı mi çok zor oglumu gece boyu sallardim...Bunda sallanmayan tercih ettim bakalım o da zor olur mu..
Tatlim ilk baslarda pompayla sutumu sagarak verdim cok şükür en onemli zamanlarda her gun 50 ccden sagiyirdum 16 gun hp sutumu de verdim ilk o agiz sutunu aldi cok şükür ama sonrada pompaylada sut cikmiuor siktigim zmnda sut yok ama bebegim agzina tutturdugum zmn fışkıra fışkıra sut geliyo zorla emiziriyorum insallah kesilmez sutumSütun varsa elektronik sagma makinesi almalisin bence bir damla da olsa bebeğinin senin sütunu almasi cok daha önemli. Ben hep sagarak doyurdum mama bir haftadir iki kere falan verdim
Emizigi düşünüyordum canm bncede bni kurtaricim olur insallah hugun alim alistirimEmzik alıyor mu? Almıyorsa ver derim beşiği sallanan i tercih et bı de gazlı bebeler sallanmayi sever rahatlatır tabi inşallah sallanma delisi de olmaz uyuduğu anda bırak sallamayi..
Canm ilk baslarda hp silikon ucla emizirdim onuda tutmak istemedi yanlardan sut tasti sutum boşuna israf oluyo diye meme ucuma alistirmaya calistim sabahlari cok iyi tutuyo ucumu gun icinde istemiyo gunde bi kez emiziriyordum artik gece de vermeye cslisiyorum bazen emiyo bazen istemiyoOii masalah size
Aynen kuzum sağmak yorucu uçla da olsa emziriyoeum bende ama bazen oda bunaltıyor dökülüyor bi yerde gidince tutturmaya çalışmak zor oluyor ama buna şükür insallah meme alacaklari günlerde gelecek
Kuzum silikon uçla emzirmeyi dene istersen bir de mamani değiştir doktoruna bi sor
Sma önermişti biim doktor aldık bi kere kulalndim kaldı onunda süresi 1 aymış 40 lira verdik öyle duruyor evde boşu boşuna çöpe gidecek 2 gün sonra 1 ay dolacak yakınımda biri de yok ki verirdim kullanırdı haftalardır öyle duruyor boş boş
Canim şutunu sağıp ver bence süte alışırsa memeye de alışır gibime geliyor
Bir de emzik dene kuzum o attıkça sen tak ağındaydın elinle tuttu gerekirse 1 saat tut sma alışsın
Aaa dereotu sutu artirir diyor heryerde. Ben de onun icin hergun yogurtla dereotu yiyodumTaze sogan dere otu tere vb kokuku otlar sutun tadini bozar acilastirir demisti bana emzirme kocu dogumdan once. Dogumdan sonrada bunlari yeme demisti. Aklinizda olsun kizlar.
Banada dere otu ve taze sogan sut arttirir ye dedi saglik.ocaginda ki ebe. Emzirme kocu ise sakin yeme dedi hem sutun tadi bozulur hemde taze sogan gaz yapar dedi. Yemiyorum bendeAaa dereotu sutu artirir diyor heryerde. Ben de onun icin hergun yogurtla dereotu yiyodum
O kadar tatlisiniz kiiiBenim bebiste ister gaz sancisi ceksin ister aglasin boyle yatirinca sakinlesiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?