2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Benim bebiste ister gaz sancisi ceksin ister aglasin boyle yatirinca sakinlesiyor.
Ayrica yeni dogmus bebem kucaga bana kokuma alismayacakta neye alisacak. Cok bencilce buluyorum kucaga alistirma diyenleri.Eki Görüntüle 2115148
Masallah cok tatlisiniz.bizim de en sevdigimiz pozizyon özellikle abimiz okuldayken o moddayiz hep
Yanliz babayi anneyi de biliyorlar esimin kucagindayken yan yatirken meme aranmiyo bana gectigi anda basliyo

Cnm epedural yokmu peki cunku sunci samci verildigi halde arkadasimi acilasiya kadar epedural verildi yani

Her doğum kendine ozeldir kimsenin hikayesine bakma canım bende iki doğum suni sanciyla yaptım çokta güzel doğdu normal şekilde 0 sancı vardı bendede

Gunde 1 kez yapıyorsa sorun yoktur canim.ama 24 saat hic kaka yapmazsa yeyerince beslenemedigi anlamina gelir diyorlar. Cis durumu nasil?
Cis masallah sürekli yapıyor 2 saate bir ama kaka az çok ikiniyor yapamıyor sanırım kuzum bizimki 3600 olmuş kundak alacağım şimdi 3-6 çok mu büyük gelir bilemedim ne yapayım sence
Aldığım her şey büyük geldiği icin hepsi kaldı bu da kalsın istemiyorum erken gelmeseydi 3500 kilo bekliyorduk o yüzden zıbınla kıyafetler hep 2/4 aylik ve büyüktü tekrar gidip 0 1-2 aylık zıbınlar aldım
Gerçi ben bunun elleri battaniye sltina koyunca bu daralıyor bir de kundakta durmazsa mictjm denektir

Valla bence 3 6 ay al. 0 3 ay alsan 1 2 ay ancak kullanacaksin. Bence 3 6 ay daha uzun kullanirsin. Benim sipada 3.300 cikti hastaneden.ciktiginda cok az buyuktu simdilerde tam.oluyor neredeyse.

Valla bence 3 6 ay al. 0 3 ay alsan 1 2 ay ancak kullanacaksin. Bence 3 6 ay daha uzun kullanirsin. Benim sipada 3.300 cikti hastaneden.ciktiginda cok az buyuktu simdilerde tam.oluyor neredeyse.
Benim koca başladı üstünü örtmek lazim kundakla da olsa uyuyanın üstüne kar yağar demeye şimdi içine ne giydirmeliyim onu dusunmeye basladim :)
Okey o zaman 3/6 alıyorum

Kader kısmet işte canım talihsizlik bana denk geldi malesef yapcak bişey yok böyle olması gerekliymiş diyorum artik..heralde yukarıda olduğu için vermedi ama benim düşüncem suni sancı verip ardından epidural vurulmasi idi onu da yapmadı farklı stili olan bi dr sanırım bu :) evet kavuştum sonunda ne şekilde olursa olsun öpmeye kiyamiyo insan valla herkes onun etrafında dönüyo ben unutuldum yalnız eşim ameliyattan çıktığımda kapıdaydı ve baya bağırdı bu kadına naptınız diye neden bu kadar çekti bu kadın diye...iyilesicem biraz zor olcak ama evdeyiz artik 12 gibi falan geldik...kizim benim gibi kel değil az da olsa saçı var siyah gibi:)

Aynen benim de gozum korktu moralim bozuldu
Canım sizin benim gibi olacak diye bişey yok ben zaten normalde de talihsiz bi insanımdır..annemi de çok zor olmuş 1 gün erken gitmis hastahaneye o yüzden sancı yokmuş suni almış 17 saat çekmiş beni dogumhaneden perişan bi şekilde çıkarken görünce o da ağladı ben zaten onları orda görünce tutamadım kendimi...Rabbim hepinize kolay doğum nasib etsin canım inşallah:)

Kanguru almaya karar verdim ama ne alsam bilmiyorum her marka Doğumdan itibaren kullanılır yazıyor ama güvenemiyorum kanguru şart oldu bize evimiz yokuşun basında arabayla çıkartırken zorlanıyor indiremeden ekmek almaya bile gidemiyorum ev iki katlı merdivenden elimde inerken korktuğumdan salona taşındık en azından kanguru alayım da beli baglad merdivenden inerim diye düşündüm
Önereceğiz marka var mk kızlar 1 aylık olduk
Silingi de becerebilir miyim bilemedim
Pek güvenli gelmedi oda bana

Selam kizlar nasilsiniz?

Ben kontrolden geldim simdi. Yine nstde sanci vs bir sey yok. Pazartesi gunu 40i dolmus oluyor sabah erkenden gidicem doktora. Pazartesi gunu alttan bakalim açıklık var mi yok mu bebegin yerlesimi nasil diye dedi. Bu acikligin baslamasi icin yapabilcegim hicbir sey yok mu dedim. Malesef disardan baslatamiyoruz o sureci dedi. Hic aciklik yokken suni sanci da verilse tutmaz, açılmaz dedi. Bi hafta daha bekliyoruz galiba. Yani yine her sey ayni bizde.
Ben de 40 haftayi doldurup 4 5 gun sonrasinda dogmusum.

Gecmisten okudugum kadariyla bir sey yazayim bi de icimde kalmasin

Sutun tadi aci olabiliyor bazen. Halam ilk cocugunda hic emzirememis, sutum birsuruydu ama bi turlu almazdi cocuk memeyi, bi gun aklima geldi tadina baktim sut nasil igrenc aci bi tadi vardi filan diye anlatiyodu.
Yedikleriniz, bazen ilaclar filan etkiliyo tadi benim bildigim.

bakalım benimki nasıl bir özellikte olması en büyük duam bebeğim sağlıkla doğsunda ben bi şekilde iyilerim
Canim sen hangi sehirdesin? Gecmiste yazdim ama gormedin sanirim. Ankarada devlet hastanelerinde epidural yapiliyor benim bildigim. Gebe okuluna gittim de bi iki kere. Orda anlatiliyor. Ucretsiz yapiyorlarmis. Hastaneye sordun mu hic? Vardir belki senin hastanende de.

Tıp fakültesine gidiyorum canım. Sormadım hiç kuzenlerim doğum yaptı onlara takmadılar. Epidurali internetten arastırdım ama bulamamıştım canım

Bnde bugun sabah merak ettim dilime bi damla aldim cok kotu tadi vzrdi acaba ondanmi emmiyo

Evet canım çok kalabalık oluyor hastaneler bir de inanılmaz sıra oluyor ya Allah kolaylık versin canım küçük oldukları için hep bir şey çıkıyor ama büyüdükçe düzeliyorlar inşallah maşallah kuzuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…