- 9 Ağustos 2016
- 364
- 238
- 53
- 38
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #43.201
Masallah cok tatlisiniz.bizim de en sevdigimiz pozizyon özellikle abimiz okuldayken o moddayiz hepBenim bebiste ister gaz sancisi ceksin ister aglasin boyle yatirinca sakinlesiyor.
Ayrica yeni dogmus bebem kucaga bana kokuma alismayacakta neye alisacak. Cok bencilce buluyorum kucaga alistirma diyenleri.Eki Görüntüle 2115148
Cnm epedural yokmu peki cunku sunci samci verildigi halde arkadasimi acilasiya kadar epedural verildi yani2 tane makine var canım bugunku makinede tam sancı değerlerini anlayamadım ama tepecikler baya yüksekti düzenli değildi
Belki o zamana kadar kendi sancin gelir yürüyüş yapiyormusun ben baya yürüyorum bi kaç gündür. ..suni için de burda güzelce doğum yapan arkadaşlar vardı suniyle belli olmaz yani canım. ..anneler de ayrı panik benimki de gece ben kalktim mi hemen uyanıyor noldu diye.ah desem panikliyor...durmadan soruyor durum ne diyeay dedim sen beni strese sokuyosun
Her doğum kendine ozeldir kimsenin hikayesine bakma canımAnnem bana bakıp bakıp tüh tüh tüh keske kendi sancın gelseydi, geceleri her wc ye kalktığında dinliyorum sancım var dicen diye felan diyo. Bide ınstagramda hamile sayfalarına sordum böyle doğuran var mı diye aağ olsun bütün kötü geçmişi olanlar yazmış 3 gün çektim yok 20 saat çektim sezeryan oldum diye. Bi stres kapladı içimi. Uyursalar beni de salı günü uyandırsalar keske
bakalım benimki nasıl bir özellikte olması en büyük duam bebeğim sağlıkla doğsunda ben bi şekilde iyilerimHer doğum kendine ozeldir kimsenin hikayesine bakma canımbende iki doğum suni sanciyla yaptım çokta güzel doğdu normal şekilde 0 sancı vardı bendede
Cis masallah sürekli yapıyor 2 saate bir ama kaka az çok ikiniyor yapamıyor sanırım kuzum bizimki 3600 olmuş kundak alacağım şimdi 3-6 çok mu büyük gelir bilemedim ne yapayım senceGunde 1 kez yapıyorsa sorun yoktur canim.ama 24 saat hic kaka yapmazsa yeyerince beslenemedigi anlamina gelir diyorlar. Cis durumu nasil?
Valla bence 3 6 ay al. 0 3 ay alsan 1 2 ay ancak kullanacaksin. Bence 3 6 ay daha uzun kullanirsin. Benim sipada 3.300 cikti hastaneden.ciktiginda cok az buyuktu simdilerde tam.oluyor neredeyse.Cis masallah sürekli yapıyor 2 saate bir ama kaka az çok ikiniyor yapamıyor sanırım kuzum bizimki 3600 olmuş kundak alacağım şimdi 3-6 çok mu büyük gelir bilemedim ne yapayım sence
Aldığım her şey büyük geldiği icin hepsi kaldı bu da kalsın istemiyorum erken gelmeseydi 3500 kilo bekliyorduk o yüzden zıbınla kıyafetler hep 2/4 aylik ve büyüktü tekrar gidip 0 1-2 aylık zıbınlar aldım
Gerçi ben bunun elleri battaniye sltina koyunca bu daralıyor bir de kundakta durmazsa mictjm denektir
Benim koca başladı üstünü örtmek lazim kundakla da olsa uyuyanın üstüne kar yağar demeye şimdi içine ne giydirmeliyim onu dusunmeye basladim :)Valla bence 3 6 ay al. 0 3 ay alsan 1 2 ay ancak kullanacaksin. Bence 3 6 ay daha uzun kullanirsin. Benim sipada 3.300 cikti hastaneden.ciktiginda cok az buyuktu simdilerde tam.oluyor neredeyse.
Canim bebeginin kilo alimi nasil ?Dogru söylüyorsun canm ne bilim annem gidince kendimi kimsesi yok yetim gibi hissediyorum bi yandan da esimin ailesinin gelmemeleri daha iyi yoksa beceriksiz biz baktik cocuga derler insallah alisirim cok iyi bakarim yavruma
Kader kısmet işte canım talihsizlik bana denk geldi malesefDusunemiyorlar iste bazen. Kendilerince yardimci olmaya calisiyorlardir da insan cidden kaldiramiyor bi yerden sonra. Sen de gecistir canim yapabildigin kadar. Su zamanlari bi atlatsaydik hayirlisiyla
Ayy zor muydu
Gecmis Gitmis olsun canim. Bebisiniz saglikla buyusun insallah insallah hemen toparlanirsiniz.
Canimm kiyamam ya cok uzuldum okuyunca gercekten zor bi gun olmus
Neden epidural verilmedi acaba , bebek yukarda oldugu icin mi ki.. bazen epidural yavaslatiyormus ya acilmayi, dogumu filan.
Zor da olsa kavustun bebegine, iyi mi nasil icerde, dogum ne zaman olacak stresin korkun kalmadi hic degilse. Artik ope koklaya buyutme zamani. İnsallah bi an once oonce toparlanir iyilesirsin.
Kizin nasil? Sacli mi kel mi merak ediyordun
Canım sizin benim gibi olacak diye bişey yok ben zaten normalde de talihsiz bi insanımdır..annemi de çok zor olmuş 1 gün erken gitmis hastahaneye o yüzden sancı yokmuş suni almış 17 saat çekmiş beni dogumhaneden perişan bi şekilde çıkarken görünce o da ağladı ben zaten onları orda görünce tutamadım kendimi...Rabbim hepinize kolay doğum nasib etsin canım inşallah:)Aynen benim de gozum korktu moralim bozuldu
aynen canım bide aynı anda istiyolar herseyi ikisini aynı anda emzir falan ugrastiriyo baya :)Sen de bir de tüm işler duble yaa, off Allah yardımcın olsun valla.
Canim sen hangi sehirdesin? Gecmiste yazdim ama gormedin sanirim. Ankarada devlet hastanelerinde epidural yapiliyor benim bildigim. Gebe okuluna gittim de bi iki kere. Orda anlatiliyor. Ucretsiz yapiyorlarmis. Hastaneye sordun mu hic? Vardir belki senin hastanende de.bakalım benimki nasıl bir özellikte olması en büyük duam bebeğim sağlıkla doğsunda ben bi şekilde iyilerim
Tıp fakültesine gidiyorum canım. Sormadım hiç kuzenlerim doğum yaptı onlara takmadılar. Epidurali internetten arastırdım ama bulamamıştım canımCanim sen hangi sehirdesin? Gecmiste yazdim ama gormedin sanirim. Ankarada devlet hastanelerinde epidural yapiliyor benim bildigim. Gebe okuluna gittim de bi iki kere. Orda anlatiliyor. Ucretsiz yapiyorlarmis. Hastaneye sordun mu hic? Vardir belki senin hastanende de.
Bilmiyorum canm dogdugu zmn 3400 gr idi bir hafta sonra 3500 olmustu pazar gunu bir aylik olucak konturolumuz var ozmn ogrenicem kac kilo oldugunu biraz tombiş oldu insallah kilo almistirCanim bebeginin kilo alimi nasil ?
Bnde bugun sabah merak ettim dilime bi damla aldim cok kotu tadi vzrdi acaba ondanmi emmiyoGecmisten okudugum kadariyla bir sey yazayim bi de icimde kalmasin
Sutun tadi aci olabiliyor bazen. Halam ilk cocugunda hic emzirememis, sutum birsuruydu ama bi turlu almazdi cocuk memeyi, bi gun aklima geldi tadina baktim sut nasil igrenc aci bi tadi vardi filan diye anlatiyodu.
Yedikleriniz, bazen ilaclar filan etkiliyo tadi benim bildigim.
Evet canım çok kalabalık oluyor hastaneler bir de inanılmaz sıra oluyor ya Allah kolaylık versin canım küçük oldukları için hep bir şey çıkıyor ama büyüdükçe düzeliyorlar inşallah maşallah kuzunaBizim daha 13gun oldu eve geleli bir kez kardiyoloji ye goturduk hafif ufurum duyuyorum dediği için pazartesi bu kez ultrason çekilecek. Bi de işitme testini yaptırdik sağ kulaktan geçti soldan geçemedi test yinelenecek. Sırayla göz nöroloji fizik tedavi ye götüreceğiz ama biraz büyüsün diye ağırdan alıyorum hastanelerin durumu malum hasta edicem diye korkuyorum kuzuyu oralarda beklerken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?