2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canm emiyo ama bazen istemiyordu simdi anladim neden istemedigini bi gogusumdeki sut tatli birindeki cok tuzlu ve aci ondanmi emmiyo acaba

Bn hipp kullaniyorum canm dr gaz yapmayan mama demisti degistiricem bakim belki mamadandr ama az once sutume baktim sutum cok ama cok tuzlu ya oyuzden emmiyo demkki yavrum cok tuzlu ve aciydi acaba neden tuzlanirii bi bilgin varmi?

Benim bildiğim kadarıyla göğüste çok kalan bekleyen süt tuzlanır. Bi süre sağıp yenilenmesini sağla canım sonra emecektir.

Başladı mı. Koçum benim be. Çok sevindim hem sıpası için hem anası için.
Ayyyy çok sağol tatlim valla şükür sonunda kapti memeyi inatci sipa hem de :)) simdi de nasil emzirecem diye dusunuyorm uyudukca uyandikca devamli veriyorum hem alissin hem de biberondan bol bol iciyordu memeden yetersiz emmesin diye. Hadi bu konuda da bana bi fikir viirrr datlum

Ergobaby öneriyorum kesinlikle.bende 3500kilo olsa da kullansam diye bekliyorum araba hiç işime gelmedi benimde

Kizlar akıntı için kullanılan fitili hazneye koyunca wcye gitmemek mi gerekiyordu.ben dayanamadim gittim afedersiniz beyaz beyaz toz gibi şeyler çıktı idrarimla beraber

Kizlar akıntı için kullanılan fitili hazneye koyunca wcye gitmemek mi gerekiyordu.ben dayanamadim gittim afedersiniz beyaz beyaz toz gibi şeyler çıktı idrarimla beraber
Canım onu aslında yatmadan meshaneni iyice boşaltıp öyle koyman gerekiyo demişti doktorum bana en az 4 sast sonra wc ye gitcek şekilde keske sende öyle yapsaydın o çıkanlar fitil parcası işte

Onu bilmiyorum canim bizim de komsunun bebeginde cikti 2 aylikken anladilar

Kızlar Rota virüsü aşışçsı hakkında ne düşünüyosunuz? Doktorlarınız ne tavsiye etti?
Kizimda yaptırdım oğlumda da yaptırırim 3. Ve 5. Ayında yapılıyor ... Virüs gelse bile en hafif şekilde atlatılıyor bu aşıyı kaçıranlar rotaya yakalanınca hastaneye yatış kaçınılmaz oluyor diye biliyorum

Canım o istedikçe aklına estikçe ver. O reddedene kadar emziriyorum fırsatını bulunca. Gerçi reddetmiyor uyuyakalıyor.
Cunku denizliliyim.cnm
Ahaa o yüzden sordum. Bende öyleyim. Gerçi yeni öğreniyorum merkezini. Hep dışarda okudum gezdim. Anca geldim.
Ergobaby öneriyorum kesinlikle.bende 3500kilo olsa da kullansam diye bekliyorum araba hiç işime gelmedi benimde
3,5 u geçince kullanabiliyormuyuzki

Evet canım bende öyle araştırdım hatta daha kötü sonuçlanan bile varmış. En iyisi yaptırmak. Hastalık geçirmezse bile biz önlemimizi almış oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…