2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Cnm sürekli emiyorsa göğsün sert olamaz zaten. Gazını çıkartamıyor olabilir. Gazı olunca çok emer bebekler.

Kahvede sucukda cok gaz yapar. Sucukta fazla baharat ve sarimsak var. Kahve zaten gaz yapıyor. Senin yediklerin cok etkiler evet. Bagirsak florasi düzene girene kadar yediklerine dikkat etmen lazim

Ins canim.kilo almiyosa süt alerjisi testi mi yaptirsan acaba dicektim.cok agliyor diyosun ya acaba huzursulzugu gaz degil de ondan olabir mi ki diye Liviya
Süt alerjisi olduğu zaman en başından beri hep ağlıyo diye biliyorum kuzenim yeni doğum yaptı onun bebeğinde çıktı çünkü ve bebeğin kalasından kan gelince anladılae doğduktan bi kaç gün içinde

Evet canim bu cok faydasini gordum.

Evet canim bu. Bu gunduz damlasi birde gece damlasi var. Ikisinide alman lazim. Gece olan uykusunada yardimci oluyor.
Saol canm sipariş verdim gece icinde verim ozmn yorumlarda herkes memnunmus iyiki soyledin ya insallah faydasi olur

Yaa normalmi ayaga kalkamiom agri degil sukur ama bebek asadaa oynuoo vajinamin ordaaaa bayaa biii oda vajonami tam ortasi batioo ve isiyecek hizz bu normalmi agliomm suan

O zaman ucak kalkarken ve inerken emzireceksin. Basinc degisimleri o ara oluyor.

Evet önce uyusturcaklarmis peki sonraa o sanci su bu ikinmaa onlar ne durumdaydi
Ve nezaman bacaklarin aciliooo tam
Ben sezaryen oldum canim. Ama sancilari doktor nst den takip edip ikinman gereken zamani soyluyor zaten normalde.
Bacaklarim benim cok gec acildi. Bana ozel bir durummus bu.Ama benim epiduralim 2 gun takili kaldi. Sezaryen sonrasi hic agri cekmedim ben.

Ben hep yan yattim hatta sirt ustu bisey olursa diye korktum:)) sirt ustu yeni yeni yatiyorum. Sizler konusunca simdi sasirdim. Belki oyle yattigim icin cabuk toparlanmisimdir.

Canım internetten tomris in emzirme notları var. Onu oku bence. Bir de gerekirse günde bir kez mama ver, o sırada sen dinlen. Senin de kendine iyi bakman önemli.

Canım internetten tomris in emzirme notları var. Onu oku bence. Bir de gerekirse günde bir kez mama ver, o sırada sen dinlen. Senin de kendine iyi bakman önemli.

He normalde kac acaba evet ikinmada doktora iyi dinliyecekmisim insaAllah ya bakalim
Suam batmaa cokk vajinadaa cocuk asadaa oynuorr yaä

Mamadan olabilirmi canm doktor soyledigi mamayi kullaniyorum hipp Aptamil kullanmwyi düşünüyorum bi dr la konusim

Aptamil degilde sma, hipp yada e li bisey vardi onu tavsiye ediyorlar. Bende hipp almistim. Ama mamalar anne sutune gore daha cok gaz yapiyor diyo internet :)) binsor doktora belki degistir der gaz cok oldugu icin.

Aptamil degilde sma, hipp yada e li bisey vardi onu tavsiye ediyorlar. Bende hipp almistim. Ama mamalar anne sutune gore daha cok gaz yapiyor diyo internet :)) binsor doktora belki degistir der gaz cok oldugu icin.
Bn hipp kullaniyorum canm dr gaz yapmayan mama demisti degistiricem bakim belki mamadandr ama az once sutume baktim sutum cok ama cok tuzlu ya oyuzden emmiyo demkki yavrum cok tuzlu ve aciydi acaba neden tuzlanirii bi bilgin varmi?

Sutum var tatlim ama yavrum emmiyo zorla gunde bi kez emiziriyorum onuda tuturana kadar kan ter icinde kaliyorum evet cok şükür mama var onunla besleniyo

Canım memeni bebeğin ağzıyla uygun halde sıkmayı denedin mi? Yani kahverengi kısmın biraz üstünden ağzına kolay girecek şekilde sıkmaya çalış. Hani biz sandwich yerken ağzımıza kolay girsin diyensıkarız ya öyle düşün. Sonra bebek ağzını açınca bastır memene, iyice sana yapışsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…