- 25 Temmuz 2017
- 768
- 819
- 23
- 37
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #43.281
ne tatlıymışsınız siz öyleBenim bebiste ister gaz sancisi ceksin ister aglasin boyle yatirinca sakinlesiyor.
Ayrica yeni dogmus bebem kucaga bana kokuma alismayacakta neye alisacak. Cok bencilce buluyorum kucaga alistirma diyenleri.Eki Görüntüle 2115148
Aaa süperr yaaa nerdenCanım o istedikçe aklına estikçe ver. O reddedene kadar emziriyorum fırsatını bulunca. Gerçi reddetmiyor uyuyakalıyor.
Ahaa o yüzden sordum. Bende öyleyim. Gerçi yeni öğreniyorum merkezini. Hep dışarda okudum gezdim. Anca geldim.
3,5 u geçince kullanabiliyormuyuzki
Canım kendini yor ve çömelme hareketleri yapBenimde öyle canım tabi önce doğurmam lazım
Sende yaşamışsın aynılarını..ya işte ilk doğum olduğu için normalin nasıl bi his olduğunu bilmiyordumCanım geçmiş olsun, saglikla büyüsün yavrunun. Ben de normal diye diye kendimi paraladim aylarca ve sezeryan olmak zorunda kaldım suyum gelmesine rağmen. Biz bu normal dogumu çok kafaya taktigimiz için de oluyor bu kadar üzülmek. Ben de ağlaya ağlaya girdim ameliyata. Çok şükür oğlum da ben de sağlıklı çıktık. O mide problemlerini ben de yaşadım ama nasıl öğürmek. Boguluyorum sandım öğürürken. Ne uzun geldi bana da o anlar. Ama geçti gitti çok şükür. Senin de geçecek inşallah. Bebeğin yaninda ona odaklan.
Anlamadim.niye.hemen vurmadilar epedural.ve.yinede.hizetmeniz tuhaf degilmij yaaSende yaşamışsın aynılarını..ya işte ilk doğum olduğu için normalin nasıl bi his olduğunu bilmiyordumikiside zor bana göre normal olması sadece toplanmak acısından güzel ama evet direttim malesef ben de...bana hiç bitmeyecek gibi geldi inan dikişler düşünce de korse takmaya başlıcam bakalım..
Cnm sutun memede durmasi tuzlu tat verir diye okumustum bir ama seningibi her gun emziren birinde olurmu bilmem okadar surede. Ama tuzlulugu mamaylankiyaslama onlar sekerli benceBn hipp kullaniyorum canm dr gaz yapmayan mama demisti degistiricem bakim belki mamadandr ama az once sutume baktim sutum cok ama cok tuzlu ya oyuzden emmiyo demkki yavrum cok tuzlu ve aciydi acaba neden tuzlanirii bi bilgin varmi?
Saolun kizlar sagdim cok az cikti gene bi iki kez sagicam acaba bunu zorla emizirdigim icinmi cok gaz yapti bozulmus sut tuzlu oluyormus
Sende yaşamışsın aynılarını..ya işte ilk doğum olduğu için normalin nasıl bi his olduğunu bilmiyordumikiside zor bana göre normal olması sadece toplanmak acısından güzel ama evet direttim malesef ben de...bana hiç bitmeyecek gibi geldi inan dikişler düşünce de korse takmaya başlıcam bakalım..
Canım 3.5 kilodan itibaren diyor bizim aldıhımız ama içine yenidoğan pedi var o şekilde kullanılıyorCanım o istedikçe aklına estikçe ver. O reddedene kadar emziriyorum fırsatını bulunca. Gerçi reddetmiyor uyuyakalıyor.
Ahaa o yüzden sordum. Bende öyleyim. Gerçi yeni öğreniyorum merkezini. Hep dışarda okudum gezdim. Anca geldim.
3,5 u geçince kullanabiliyormuyuzki
Kuzum baktım ergo baby çok pahalı geldi e bebekte 750 lora bi kanguru icin çok fazla bence ya sen ne kadara aldınErgobaby öneriyorum kesinlikle.bende 3500kilo olsa da kullansam diye bekliyorum araba hiç işime gelmedi benimde
Kuzum orada neden olur bilmiyorum ama bence bi cildiyeye görün ya da kadın dogym doktoruna sorKızlar nöbetten selamlar
Göğüs yaralarım maalesef çok ve bugün göğsümün üstünde koyu halkanın dahada dışı yani tenimde kızarıklık farkettim bir bölümde neden olur yada sizlerdede varmı?
Sende yaşamışsın aynılarını..ya işte ilk doğum olduğu için normalin nasıl bi his olduğunu bilmiyordumikiside zor bana göre normal olması sadece toplanmak acısından güzel ama evet direttim malesef ben de...bana hiç bitmeyecek gibi geldi inan dikişler düşünce de korse takmaya başlıcam bakalım..
Sertlik de var mı canım kızaran yerde. Süt düğümlrnmesi gibi bişey oluyor. Benim öyle olmultu kızarmıştı ilk günlerdeKızlar nöbetten selamlar
Göğüs yaralarım maalesef çok ve bugün göğsümün üstünde koyu halkanın dahada dışı yani tenimde kızarıklık farkettim bir bölümde neden olur yada sizlerdede varmı?
Katılıyorum. Sezeryan olanlar normal doğumdan sonrası çok rahat gibi düşünüyor ama 40 ım çıktı dikiş yerlerimin acısı yeni yeni geçiyor. Kardeşim sezeryan oluyo annem bana göre onun daha çsbuk toparlandığını söyler hep:) sanırım bünyeyle alakakı bi durumCanım kendini üzme, evet normal Doğumda hemen ayağa kalkıyorsun o yanı çok güzel ama hala düşmeyen dikişlerim beni hala zorluyor. Orada dikişler olması da pek hoş bir durum değil gerçekten.
Bir de korseyle ilgili çok araştırdım, burada da doktorlara sordum. Asla takma dediler, ve şöyle açıkladılar. Hamilelik süresince rahim çevresindeki organlar yavaş yavaş yer değiştirir, özellikle bağırsaklar. Doğum sonrasında da yaklaşık 6 ayda eski yerlerine dönerlermiş. Bu süreçte onlara baskı yapmak ciddi tehlikeler yaratabilirmiş.
Sertlik yok canım sadece kızarıkSertlik de var mı canım kızaran yerde. Süt düğümlrnmesi gibi bişey oluyor. Benim öyle olmultu kızarmıştı ilk günlerde
Canım kendini yor ve çömelme hareketleri yap
Hurma ye bolca
Sancı aynı adet sancısına benziyor
Çok düzenli aralıklarla geliyor anlarsın yani.
İnşallah bu gece kavuş bebeğine
Kullandigim bi ilac yok canm ama sol hogusumu iki gun emmedi saddce sag gogusumu emiyordu ondanmi oldu acaba yarin doktora bi sorucam simdi de tek gogusumu emiziriyorum digerini vermeye korkuyorum zaten istemiyorda digeriniCnm memede duran sut bozulmaz boyle bisey yok senin stresin ve kullandigin agir bir ilac vb varsa tadini degistirmis olabilir. Ama onun disinda sakin yok sutum bozuk vb olaylarina girme. Bebegini sutynden mahrum birakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?