2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kizlar kalp atisini 7.haftadan sonra duyariz dedi benim doktorum. Cuma gunu 6.haftanin icinde oluyorum sanirim, ikinci gidisim olacak ve ilk gittigimde haftasini sormayi unutmusum heyecandan:kızgın:
Hic mi duyma ihtimalimiz yok kio_O
Ben 6+3 te duydum kalp atısını. Dinledik kısa süre cok güzel bir andı. Oğlumda da 6+4 te dinlemiştim.

Kızlar ben bugün doktora gittim. Türkiyeye geldik kayınvalideme gösterelim hem kalp atışı devam ediyor mu diye 8. Haftada bak demişti kıbrıstaki doktorum. Bugün 8+1. Boyu 1.57 cm. Doktor bir kese daha gördü ikizi teğet geçmişsin dedi. Kıbrıstaki doktorum hiç böyle bir şeyden bahsetmedi. Mümkün olabilir mi böyle bi şey? Doktor folikasiti kes elevite başla dedi. Daha erken değil mi? 12. Haftaya kadar içmemiz gerekmiyor mu? Kıbrıstaki doktoruma danışacağım sanırım.
Bende bırakacagım artik gerek yok dedi. Yarina randevu aldim muhtemelen vitaminr devam edeceğim sadece.

Arkadaşlar listeyi kim güncelliyordu. Beni de eklerseniz sevinirim.
Yaş 33
4,5 yaşında oğlum var
Denizlideyim.
Sat 1 mayıs

Merhaba herkese beni de listeye ekler misiniz?
Yas 30
Bursadayim
Sat 18 mayis
Tahmini dogum tarihi 23 subat 2018
2. Gebelik

Ben de bu perşembeye randevu aldım. Daha fazla dayanamıycam.. İnşallah kalp atışlarını duyarız.:KK200:
Insallah ya:KK49:
7+1 de duydu bizim doktor, 6.haftada kalbini ekranda gördük ancak ses duyamayız şu an teknolojik olarak mümkün değil demişti

Cuma gunu belli olacak bakalim. Insallah duyarim:oops:

selam kzlar bende subat annesıyım:emir_bebek::nazar:
Hosgeldin:KK200:
Ben 6+3 te duydum kalp atısını. Dinledik kısa süre cok güzel bir andı. Oğlumda da 6+4 te dinlemiştim.
Ay ne guzel olmuus. Darisi basima o zaman:oops:
merhaba kızlar kısmetse bende Şubat annesi olucam.bayramdan önce keseyi görmüştük.dünde kalp atışını duyduk.rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah
Merhaba herkese beni de listeye ekler misiniz?
Yas 30
Bursadayim
Sat 18 mayis
Tahmini dogum tarihi 23 subat 2018
2. Gebelik

Bende şubat annesiyim ins sekiz yasinda bir kizim var .Halsizlik cok fazla mide bulantisi ilk hamileligime gore daha az agzimin hic tadi yok ins gecer bu gunler kizimla bile ilgilenemiyorum

Back
X