Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar kalp atisini 7.haftadan sonra duyariz dedi benim doktorum. Cuma gunu 6.haftanin icinde oluyorum sanirim, ikinci gidisim olacak ve ilk gittigimde haftasini sormayi unutmusum heyecandan
Hic mi duyma ihtimalimiz yok ki
Kızlar ben bugün doktora gittim. Türkiyeye geldik kayınvalideme gösterelim hem kalp atışı devam ediyor mu diye 8. Haftada bak demişti kıbrıstaki doktorum. Bugün 8+1. Boyu 1.57 cm. Doktor bir kese daha gördü ikizi teğet geçmişsin dedi. Kıbrıstaki doktorum hiç böyle bir şeyden bahsetmedi. Mümkün olabilir mi böyle bi şey? Doktor folikasiti kes elevite başla dedi. Daha erken değil mi? 12. Haftaya kadar içmemiz gerekmiyor mu? Kıbrıstaki doktoruma danışacağım sanırım.
merhaba kızlar kısmetse bende Şubat annesi olucam.bayramdan önce keseyi görmüştük.dünde kalp atışını duyduk.rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah
merhaba kızlar kısmetse bende Şubat annesi olucam.bayramdan önce keseyi görmüştük.dünde kalp atışını duyduk.rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah
Bende şubat annesiyim ins sekiz yasinda bir kizim var .Halsizlik cok fazla mide bulantisi ilk hamileligime gore daha az agzimin hic tadi yok ins gecer bu gunler kizimla bile ilgilenemiyorum